Gość: szymek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.hosts211.ostrowski.pl 19.01.12, 18:16 wg mnie Katarzyna Śniegocka Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 19.01.12, 19:03 Dzięki,poszukam w necie namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 19.01.12, 19:47 a anna witek? Zna ktos tą prawniczke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.hosts211.ostrowski.pl 19.01.12, 21:12 dla naszej firmy p.Śniegocka prowadziła trudną sprawę, w której: - nie było przeprowadzonych postępowań spadkowych - były dokumenty nadania, mapki itp., ale w tajemniczych okolicznościach zaginęła ksiega wieczysta nieruchomości (w oparciu o którą jeszcze w 2005 r. Urząd Skarbowy naliczał jakieś podatki) - żeby było śmieszniej okazało się, że nieruchomość ktoś kiedyś przekazał na rzecz skarbu państwa w zamian za rentę. - i jeszcze mała wisienka na torciku - okazało się, że sąsiad ma dokumenty potwierdzające współwłasność. teraz wszystko jest ok. - i trwało to tylko 6 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ztpnet.pl 19.01.12, 23:45 dzieki Szymek -to rzeczywiście swietna rekomendacja! w takim razie juz nie szukam;)Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.pawluk.org 13.06.12, 11:59 A jakiś namiar do niej? Bo w Internecie same nieaktualne numery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.13, 14:29 Anna Witek?Dobry adwokat ale też dla strony przeciwnej!Na str.o fachowcach ma dużo dobrych opinii,być może sama je sobie daje,bo jak otrzyma niezbych chwalebną to zaraz ją usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.13, 15:12 co do adwokat anny witek zgadzam się w 100%,na te pozytywne opinie o niej tez się nabrałam!przegrałam sprawę dzieki niekompetencji i braku wiedzy merytorycznej pani Anny Witek ,ostrzegam wszystkich jej potencjalnych klientów ,najlepiej potrafi brac pieniądze,wtedy jest bardzo miła i nawet odbiera telefon!gdy przegrywa sprawę bardzo trudno jest sie z nią skontaktować i dowiedzieć co dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 23:39 Nie zgadzam się z opiniami na temat Pani Mecenas Anny Witek. Prowadziła moją sprawę, którą wygrała i nie miałem z tego tytułu żadnych problemów. Ludzie !!! a może przegrana sprawa to nie jej wina, tylko waszej beznadziejnej sytuacji?!!! Wam wszystkim wydaje się że adwokat może zdziałać cuda, nawet gdy ma z beznadzieją do czynienia!. Wcześniej miałem adwokatów, i nie każdemu się udało, ale wiem, że skoro sam sobie szajs zgotowałem, to żaden adwokat nie może mi pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 11:16 Zgadzam się z Sebastianem. Ja też współpracowałam z tą kancelarią i nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. Najpierw spójrzcie w lustro i sobie odpowiedzcie czy jesteście tacy fair zanim ocenicie innych!!! Dla mnie Pani Ania jest rewelacyjnym adwokatem i wszystkim będę ją polecac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.204.244.250.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.01.14, 20:40 Zgadzam się z opinią ENIGMY ,jakbym o sobie czytała.Pani Witek na początku gdy tylko swoje honorarium weźmie,robi wielkie nadzieje ,ale potem nie robi nic,nawet na sprawach w sądzie albo nie przychodzi już na nie.Telefonów nie odbiera,kontakt z nią jest nie możliwy.Robi tylko swoją osobą dobre wrażenie.Na str www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=75201 2 x usuwała moją negatywną opinię.lecz te dobre to sama sobie pewnie co niektóre wstawia(często używa tych samych określeń ).Gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.B Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 18.02.14, 10:29 Świetna obsługa, mądra fachowa pomoc. Polecam Mecenas A. Witek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 16.05.14, 13:37 Zgadzam się z Sebastianem. Ja też współpracowałam z tą kancelarią i nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. Najpierw spójrzcie w lustro i sobie odpowiedzcie czy jesteście tacy fair zanim ocenicie innych!!! Dla mnie Pani Ania jest rewelacyjnym adwokatem i wszystkim będę ją polecac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 16.05.14, 13:39 Pani Mecenas Anna Witek to rzetelny, dobry oraz sumienny adwokat. Nie wiem skąd tyle jadu u niektórych, którzy chyba sami sobie są winni, w tym swojej sytuacji. Prowadziła mi sprawę i ani razu nie zawiodła. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 19:24 No tak, jak się nie ma na kogo zwalić to się zwala na adwokata lub sąd.....:)))) hehe żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.31.110.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.14, 19:21 Pani Mecenas Anna Witek jest osobą nie kompetentna! Robi nadzieje , ze sprawa jest do wygrania.A gdy zainkasuje pieniądze to zapał jaj mija, nie wstawia się na rozprawy, telefonów nie odbiera.Na str. O FACHOWCACH sama wystawia sobie dobre oceny (często używa tych samych zwrotów, słów, okreslen). Zle, kompromitujace p.adwokat opinie usuwane sa przez nia natychmiast.Sam się przekonałem o tym trzy razy chciałem przestrzeni innych przed jej ZLOTYMI GORAMI.Chaltura niesamowita. OSTRZEGAM PRZED NIĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 19:22 ani Mecenas Witek prowadziła moją sprawę zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zaproponowała inne niż myślałam rozwiązania, a wszystko skończyło się zwycięstwem, dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.173.50.226.tesatnet.pl 02.11.12, 11:28 Pani Kasia Śniegocka to super prawnik ... dla strony przeciwnej:-) Jeżeli chodzi o przekazywanie informacji -dolina, załatwianie spraw - dolina. generalnie d o l i n a. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: 212.109.146.* 19.02.14, 14:35 KAZIU P. NAJLEPSZY ! PRZEJMIE NAWET CZĘŚĆ SPADKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.14, 18:28 Polecam: radca prawny Marcin Pawlina - działa w Zielonej Górze i Nowogrodzie. Cała nasza Rodzina była zadowolona , bo jest kompetentny, rzetelny i . Po sprawie wszystko wytłumaczył co dalej możemy zrobić z podziałem , z obowiązkami podatkowymi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka-ra Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.14, 17:20 Chyba najgorsze pytanie jakie można zadać. Ja się tylko uśmiecham jak czytam opinie o adw. Pracuje w sądzie i tyle mi wystarczy. Podpowiem, że nie ma najlepszych z najlepszych. Każdemu może zdarzyć się potknięcie a to że są mili jak biorą kasę to akurat rozumiem i nie ma się chyba czemu dziwić. Niektóre opinie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości ale jak czytam o niektórych mecenasach to dziwie się że ludzie ich polecają, ba! że zdarza im się wygrać sprawę jak piszą co niektórzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongolabongola Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.14, 07:48 Podpowiedzcie Szanowni Internauci do jakiego adwokata,radcy prawnego etc. udać się celem uzyskania podstawowej - zaznaczam podstawowej - informacji na temat przeprowadzenia działu spadku / dwaj spadkobiercy-jeden godzi się na wszelkie rozwiązania problemu , drugi natomiast na żadne./. Jestem gotowy udać się osobiście do takiego prawnika, przedstawić problem oraz prosić o udzielenie prawnej diagnozy jak tę sprawę ostatecznie rozwiązać. Proszę również o podanie przybliżonych kosztów za udzielenie takiej informacji. Za wskazanie kompetentnej osoby - serdecznie, jako starsza osoba - dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 08:47 Czy w Zielonej Górze nie ma takiego prawnika ktory odpowiedziałby internaucie o ksywce "bongolabongola" na zadane pytanie??? Bardzo dziwne, że nawet sami prawnicy nie garną się do takich odpowiedzi. Mnie też interesuje ten temat więc jako kolejny internauta proszę o pomoc i odpisanie w.w. starszej osobie w czym tkwi problem. Licze sie rowniez z koniecznością zapłaty za takie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 17:45 Można spróbowac (informacja pochodzi z internetu). === Stowarzyszenie Wspierania Aktywności Obywatelskiej ?Civis-sum? prowadzące Biuro Porad Obywatelskich w Zielonej Górze, w ramach projektu ?Biuro Porad Obywatelskich Mieście Zielona Góra? udziela bezpłatnych porad m.in. w zakresie spraw mieszkaniowych rodzinnych, spadków, spraw konsumenckich, prawa pracy. civis-sum.org.pl/o-nas al.Niepodległości 7a/3 65-048 Zielona Góra tel. 68 45 48 247 Sekretariat: poniedziałek ? piątek: 8:00 ? 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ibd.gtsenergis.pl 01.12.14, 15:00 W spadkowych polecam radcę prawnego G. Skowrońskiego. Prowadził mojej rodzinie trudną sprawę i bez problemu dał radę. Poprostował dokumenty. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbk Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 19.12.14, 21:34 wypasiony xx, jesteś kolegą jagodyxx, z postu dotyczącego rozwodów? Kryptoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaanna1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 16.02.17, 14:10 polecam mecenas Joannę Bojarską. Miałam problem rodzinny, spadkodawca już dawno nie żył, a teraz obudziła się rodzina żądająca zachowku. wyjaśniono mi jak należy się zachować, co należy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
biurozadania Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 21.12.17, 11:40 znam, korzystałam - mecenas Joanna Bojarska. szybko, konkretnie i rzeczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
krokusowakarolina Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 24.05.18, 22:14 Myślę, że spokojnie możecie zapoznać się z ofertą kancelaria-zielonagora.pl/uslugi - bardzo dobry specjalista z bardzo dobrą renomą. Korzystałam i naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobosz Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.play-internet.pl 16.06.21, 07:50 dla mnie najlepsza jest Pani Mecenas - Adwokat Magdalena Chróścielewska z Kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski. Wiem co pisze bo mam to sprawdzone na własnym przykładzie. Zleciłem jej sprawę o zachowek. Sprawa nie była prosta żeby nie powiedzieć że bardzo trudna. Ale dla Pani Mecenas okazało się że sprawa była jak bułka z masłem. Ja się cieszę bo dzięki niej dostałem ze spadku więcej niż zakładałem. Bardzo wam polecam. to są namiary na Nią: telefon 666609065 i strona chroscielewska-chroscielewski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Tamburino Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.static.oc3.zagan.visnet.pl 24.11.21, 11:12 Kancelaria Wiszniewska - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgarylik@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 20:01 Po wygraniu mojej sprawy o spadek muszę napisać nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska. Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanialurczyk@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.toya.net.pl 13.03.24, 23:14 Wszystkim co chcą wygrać niech wiedza ze bezcenna jest pomoc która oferuje Pani mecenas Chróścielewska. Polecam sprawdzić. www.skuteczny-adwokat.com/prawo-spadkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaradzik@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 17:56 Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!! Tu sobie zobaczcie www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
mankazloto Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 20.05.24, 11:45 Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Odpowiedz Link Zgłoś
lewandowskaewa1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 18.06.24, 11:53 Serdecznie polecam współpracę z fantastycznym mecenasem Igorem Klimkowskim. To adwokat z powołania, który ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Charakteryzuje go wyjątkowe podejście do klientów - zawsze dba o ich interesy osobiście. To dla mnie największa zaleta. Polecam bezpośredni numer do kontaktu z panem mecenasem: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
lukimee Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 20.06.24, 14:11 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka1684 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 25.06.24, 10:02 Mecenas Igor Klimowski to super fachowiec! Takiego adwokata ze świecą szukać. Rzetelny, kompetentny, terminowy, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Na dodatek kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami. Polecam łapać go osobiście pod numerem telefonu 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara8376 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 16.07.24, 09:46 Pan Mecenas Igor Klimkowski to adwokat pełen empatii i zrozumienia do drugiego człowieka i jego problemów. Sprawy klientów traktuje priorytetowo, a z klientem kontaktuje się osobiście, dzięki czemu można poczuć się w pełni zaopiekowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lidiaolaf Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 21.08.24, 14:49 Gorąco zachęcam do skorzystania z porad prawnych adwokat Magdaleny Chróścielewskiej. Kontakt z Nią jest czymś niezwykle miłym i sympatycznym. Zastanawiałam się co jest największą zaletą Kancelarii i na pierwsze miejsce wysuwa się skuteczność działania. Jest aktywna podczas rozprawy, potrafi zadawać trudne pytania, ma po prostu pomysł na prowadzenie sprawy i są tego efekty. Widać to w zaangażowaniu w sprawę... Dostałam konkrety, ale podane w miły, uprzejmy i cierpliwy sposób (dla laika takiego jak ja nie wszystko było od razu jasne). Wszystkim osobą potrzebującym porady prawnej polecam Panią Mecenas, miała Ona ogromny wpływ na moją obecną sytuację i wiem że gdyby nie Ona nie miałabym tyle szczęścia co teraz. Nie potrafię ująć w słowach wdzięczności!!! Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065 Odpowiedz Link Zgłoś
helenaszczepanska62 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 04.09.24, 12:41 Pan Adwokat Igor Klimkowski to mecenas z prawdziwym powołaniem. Na każdym etapie sprawy można liczyć na jego wsparcie. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Z panem mecenasem można kontaktować się telefonicznie pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
mellind01 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 10.09.24, 13:33 adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pani podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :) Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
olgapaw7894 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 30.09.24, 16:52 Przede wszystkim ogromna wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie. To cechy, które charakteryzują mecenasa Igora Klimkowskiego. Trzeba przyznać, że to specjalista najwyższej klasy. Serdecznie polecam współpracę z tym fachowcem. Znajdziecie go pod numerem 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_ski39 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 30.09.24, 17:54 Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:) Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/. Odpowiedz Link Zgłoś
koala16402 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 14.10.24, 17:06 Tylko i wyłącznie pan mecenas Igor Klimkowski! Fantastyczny adwokat z ludzkim i życiowym podejściem do spraw swoich klientów. Taka współpraca to naprawdę skarb! Możecie kontaktować się osobiście z panem mecenasem, tutaj zostawiam numer telefonu: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_new1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 15.10.24, 16:29 Dostałam telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę honoru, całego majątku. Nie zawiodłam się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dał mi wytchnienie. Polecam ze szczerego serca. Podaję namiary +48 666 609 065 Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaswoboda8 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 31.10.24, 12:44 Chcę wystawić najwyższą rekomendację panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w moją sprawę były naprawdę niezwykle imponujące. Widać, że pan mecenas ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Polecam szczerze i zostawiam numer kontaktowy: 600 365 228. Odpowiedz Link Zgłoś