Dodaj do ulubionych

dobry prawnik od prawa spadkowego zielona góra

19.01.12, 17:50
znacie jakiegos?
Obserwuj wątek
    • Gość: szymek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.hosts211.ostrowski.pl 19.01.12, 18:16
      wg mnie Katarzyna Śniegocka
      • kajka68 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 19.01.12, 19:03
        Dzięki,poszukam w necie namiarów.
      • kajka68 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 19.01.12, 19:47
        a anna witek? Zna ktos tą prawniczke?
        • Gość: szymek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.hosts211.ostrowski.pl 19.01.12, 21:12
          dla naszej firmy p.Śniegocka prowadziła trudną sprawę, w której:

- nie było przeprowadzonych postępowań spadkowych
          - były dokumenty nadania, mapki itp., ale w tajemniczych okolicznościach zaginęła ksiega wieczysta nieruchomości (w oparciu o którą jeszcze w 2005 r. Urząd Skarbowy naliczał jakieś podatki)
          - żeby było śmieszniej okazało się, że nieruchomość ktoś kiedyś przekazał na rzecz skarbu państwa w zamian za rentę.
          - i jeszcze mała wisienka na torciku - okazało się, że sąsiad ma dokumenty potwierdzające współwłasność.

teraz wszystko jest ok. - i trwało to tylko 6 miesięcy.
          • Gość: kajka Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ztpnet.pl 19.01.12, 23:45
            dzieki Szymek -to rzeczywiście swietna rekomendacja! w takim razie juz nie szukam;)Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki!
            • Gość: gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.pawluk.org 13.06.12, 11:59
              A jakiś namiar do niej? Bo w Internecie same nieaktualne numery
        • Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.04.13, 14:29
          Anna Witek?Dobry adwokat ale też dla strony przeciwnej!Na str.o fachowcach ma dużo dobrych opinii,być może sama je sobie daje,bo jak otrzyma niezbych chwalebną to zaraz ją usuwa.
          • Gość: enigma Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.13, 15:12
            co do adwokat anny witek zgadzam się w 100%,na te pozytywne opinie o niej tez się nabrałam!przegrałam sprawę dzieki niekompetencji i braku wiedzy merytorycznej pani Anny Witek ,ostrzegam wszystkich jej potencjalnych klientów ,najlepiej potrafi brac pieniądze,wtedy jest bardzo miła i nawet odbiera telefon!gdy przegrywa sprawę bardzo trudno jest sie z nią skontaktować i dowiedzieć co dalej !
            • Gość: Sebastian Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 23:39
              Nie zgadzam się z opiniami na temat Pani Mecenas Anny Witek. Prowadziła moją sprawę, którą wygrała i nie miałem z tego tytułu żadnych problemów. Ludzie !!! a może przegrana sprawa to nie jej wina, tylko waszej beznadziejnej sytuacji?!!! Wam wszystkim wydaje się że adwokat może zdziałać cuda, nawet gdy ma z beznadzieją do czynienia!. Wcześniej miałem adwokatów, i nie każdemu się udało, ale wiem, że skoro sam sobie szajs zgotowałem, to żaden adwokat nie może mi pomóc!
              • Gość: zadowolona Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.13, 11:16
                Zgadzam się z Sebastianem. Ja też współpracowałam z tą kancelarią i nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. Najpierw spójrzcie w lustro i sobie odpowiedzcie czy jesteście tacy fair zanim ocenicie innych!!! Dla mnie Pani Ania jest rewelacyjnym adwokatem i wszystkim będę ją polecac!
            • Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.204.244.250.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.01.14, 20:40
              Zgadzam się z opinią ENIGMY ,jakbym o sobie czytała.Pani Witek na początku gdy tylko swoje honorarium weźmie,robi wielkie nadzieje ,ale potem nie robi nic,nawet na sprawach w sądzie albo nie przychodzi już na nie.Telefonów nie odbiera,kontakt z nią jest nie możliwy.Robi tylko swoją osobą dobre wrażenie.Na str www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=75201 2 x usuwała moją negatywną opinię.lecz te dobre to sama sobie pewnie co niektóre wstawia(często używa tych samych określeń ).Gość
              • Gość: K.B Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 18.02.14, 10:29
                Świetna obsługa, mądra fachowa pomoc. Polecam Mecenas A. Witek.
              • Gość: Sebastian Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 16.05.14, 13:37
                Zgadzam się z Sebastianem. Ja też współpracowałam z tą kancelarią i nie mam nawet najmniejszych zastrzeżeń. Najpierw spójrzcie w lustro i sobie odpowiedzcie czy jesteście tacy fair zanim ocenicie innych!!! Dla mnie Pani Ania jest rewelacyjnym adwokatem i wszystkim będę ją polecac!
            • Gość: gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 16.05.14, 13:39
              Pani Mecenas Anna Witek to rzetelny, dobry oraz sumienny adwokat. Nie wiem skąd tyle jadu u niektórych, którzy chyba sami sobie są winni, w tym swojej sytuacji. Prowadziła mi sprawę i ani razu nie zawiodła. POLECAM!
              • Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 19:24
                No tak, jak się nie ma na kogo zwalić to się zwala na adwokata lub sąd.....:)))) hehe żałosne.
              • Gość: Gosc Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.31.110.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.11.14, 19:21
                Pani Mecenas Anna Witek jest osobą nie kompetentna! Robi nadzieje , ze sprawa jest do wygrania.A gdy zainkasuje pieniądze to zapał jaj mija, nie wstawia się na rozprawy, telefonów nie odbiera.Na str. O FACHOWCACH sama wystawia sobie dobre oceny (często używa tych samych zwrotów, słów, okreslen).
                Zle, kompromitujace p.adwokat opinie usuwane sa przez nia natychmiast.Sam się przekonałem o
                tym trzy razy chciałem przestrzeni innych przed jej ZLOTYMI GORAMI.Chaltura niesamowita.
                OSTRZEGAM PRZED NIĄ!!!!
                • Gość: Małgorzata Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 19:22
                  ani Mecenas Witek prowadziła moją sprawę zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, zaproponowała inne niż myślałam rozwiązania, a wszystko skończyło się zwycięstwem, dla mnie super
      • Gość: Romek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.173.50.226.tesatnet.pl 02.11.12, 11:28
        Pani Kasia Śniegocka to super prawnik ... dla strony przeciwnej:-) Jeżeli chodzi o przekazywanie informacji -dolina, załatwianie spraw - dolina. generalnie d o l i n a.
        Nie polecam
        • Gość: wawa Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: 212.109.146.* 19.02.14, 14:35
          KAZIU P. NAJLEPSZY ! PRZEJMIE NAWET CZĘŚĆ SPADKU ?
    • Gość: Marek Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.14, 18:28
      Polecam: radca prawny Marcin Pawlina - działa w Zielonej Górze i Nowogrodzie. Cała nasza Rodzina była zadowolona , bo jest kompetentny, rzetelny i . Po sprawie wszystko wytłumaczył co dalej możemy zrobić z podziałem , z obowiązkami podatkowymi itd.
    • Gość: anka-ra Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.14, 17:20
      Chyba najgorsze pytanie jakie można zadać. Ja się tylko uśmiecham jak czytam opinie o adw. Pracuje w sądzie i tyle mi wystarczy. Podpowiem, że nie ma najlepszych z najlepszych. Każdemu może zdarzyć się potknięcie a to że są mili jak biorą kasę to akurat rozumiem i nie ma się chyba czemu dziwić. Niektóre opinie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości ale jak czytam o niektórych mecenasach to dziwie się że ludzie ich polecają, ba! że zdarza im się wygrać sprawę jak piszą co niektórzy. Pozdrawiam
    • Gość: Bongolabongola Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.14, 07:48
      Podpowiedzcie Szanowni Internauci do jakiego adwokata,radcy prawnego etc. udać się celem uzyskania podstawowej - zaznaczam podstawowej - informacji na temat przeprowadzenia działu spadku / dwaj spadkobiercy-jeden godzi się na wszelkie rozwiązania problemu , drugi natomiast na żadne./. Jestem gotowy udać się osobiście do takiego prawnika, przedstawić problem oraz prosić o udzielenie prawnej diagnozy jak tę sprawę ostatecznie rozwiązać. Proszę również o podanie przybliżonych kosztów za udzielenie takiej informacji. Za wskazanie kompetentnej osoby - serdecznie, jako starsza osoba - dziękuję.
      • Gość: Zainteresowany Re: Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.14, 08:47
        Czy w Zielonej Górze nie ma takiego prawnika ktory odpowiedziałby internaucie o ksywce "bongolabongola" na zadane pytanie???
        Bardzo dziwne, że nawet sami prawnicy nie garną się do takich odpowiedzi. Mnie
        też interesuje ten temat więc jako kolejny internauta proszę o pomoc i odpisanie w.w. starszej osobie w czym tkwi problem. Licze sie rowniez z koniecznością zapłaty za takie informacje.
        • Gość: Gosc Re: Potrzebna krótka diagnoza prawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 17:45
          Można spróbowac (informacja pochodzi z internetu).
          ===
          Stowarzyszenie Wspierania Aktywności Obywatelskiej ?Civis-sum?
          prowadzące Biuro Porad Obywatelskich w Zielonej Górze,
          w ramach projektu ?Biuro Porad Obywatelskich Mieście Zielona Góra?
          udziela bezpłatnych porad m.in. w zakresie spraw mieszkaniowych
          rodzinnych, spadków, spraw konsumenckich, prawa pracy.
          civis-sum.org.pl/o-nas
          al.Niepodległości 7a/3
          65-048 Zielona Góra
          tel. 68 45 48 247
          Sekretariat:
          poniedziałek ? piątek: 8:00 ? 15:00
    • Gość: Gość Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.ibd.gtsenergis.pl 01.12.14, 15:00
      W spadkowych polecam radcę prawnego G. Skowrońskiego. Prowadził mojej rodzinie trudną sprawę i bez problemu dał radę. Poprostował dokumenty. Polecam
    • Gość: mbk Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.centertel.pl 19.12.14, 21:34
      wypasiony xx, jesteś kolegą jagodyxx, z postu dotyczącego rozwodów? Kryptoreklama?
    • asiaanna1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 16.02.17, 14:10
      polecam mecenas Joannę Bojarską. Miałam problem rodzinny, spadkodawca już dawno nie żył, a teraz obudziła się rodzina żądająca zachowku. wyjaśniono mi jak należy się zachować, co należy zrobić.
    • biurozadania Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 21.12.17, 11:40
      znam, korzystałam - mecenas Joanna Bojarska. szybko, konkretnie i rzeczowo.
    • krokusowakarolina Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 24.05.18, 22:14
      Myślę, że spokojnie możecie zapoznać się z ofertą kancelaria-zielonagora.pl/uslugi - bardzo dobry specjalista z bardzo dobrą renomą. Korzystałam i naprawdę warto!
    • Gość: Dobosz Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.play-internet.pl 16.06.21, 07:50
      dla mnie najlepsza jest Pani Mecenas - Adwokat Magdalena Chróścielewska z Kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski. Wiem co pisze bo mam to sprawdzone na własnym przykładzie. Zleciłem jej sprawę o zachowek. Sprawa nie była prosta żeby nie powiedzieć że bardzo trudna. Ale dla Pani Mecenas okazało się że sprawa była jak bułka z masłem. Ja się cieszę bo dzięki niej dostałem ze spadku więcej niż zakładałem. Bardzo wam polecam. to są namiary na Nią: telefon 666609065 i strona chroscielewska-chroscielewski.com/
    • Gość: Zygmunt Tamburino Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.static.oc3.zagan.visnet.pl 24.11.21, 11:12
      Kancelaria Wiszniewska - polecam!
      • Gość: olgarylik@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 20:01
        Po wygraniu mojej sprawy o spadek muszę napisać nie ma lepszej prawniczki niż adwokat Magdalena Chróścielewska.
        Tu sobie zobaczcie
        www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/
        • Gość: hanialurczyk@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.toya.net.pl 13.03.24, 23:14
          Wszystkim co chcą wygrać niech wiedza ze bezcenna jest pomoc która oferuje Pani mecenas Chróścielewska.
          Polecam sprawdzić.
          www.skuteczny-adwokat.com/prawo-spadkowe/
          • Gość: basiaradzik@wp.pl Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 17:56
            Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej drodze wielu adwokatów. Mam porównanie i wiem, że jest najlepsza. Do tego OSOBIŚCIE reprezentowała mnie na sali sądowej i zawsze się ze mną kontaktowała OSOBIŚCIE!!!
            Tu sobie zobaczcie
            www.dobryprawnik-lodz.pl/thread-category/prawo-spadkowe/
    • mankazloto Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 20.05.24, 11:45
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!!
      Tu sobie zobaczcie:
      www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
      Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065.
    • lewandowskaewa1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 18.06.24, 11:53
      Serdecznie polecam współpracę z fantastycznym mecenasem Igorem Klimkowskim. To adwokat z powołania, który ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Charakteryzuje go wyjątkowe podejście do klientów - zawsze dba o ich interesy osobiście. To dla mnie największa zaleta. Polecam bezpośredni numer do kontaktu z panem mecenasem: 600 365 228.
    • lukimee Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 20.06.24, 14:11
      Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
      Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065
    • grazynka1684 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 25.06.24, 10:02
      Mecenas Igor Klimowski to super fachowiec! Takiego adwokata ze świecą szukać. Rzetelny, kompetentny, terminowy, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Na dodatek kontaktuje się osobiście ze swoimi klientami. Polecam łapać go osobiście pod numerem telefonu 600 365 228.
    • tamara8376 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 16.07.24, 09:46
      Pan Mecenas Igor Klimkowski to adwokat pełen empatii i zrozumienia do drugiego człowieka i jego problemów. Sprawy klientów traktuje priorytetowo, a z klientem kontaktuje się osobiście, dzięki czemu można poczuć się w pełni zaopiekowanym.
    • lidiaolaf Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 21.08.24, 14:49
      Gorąco zachęcam do skorzystania z porad prawnych adwokat Magdaleny Chróścielewskiej. Kontakt z Nią jest czymś niezwykle miłym i sympatycznym. Zastanawiałam się co jest największą zaletą Kancelarii i na pierwsze miejsce wysuwa się skuteczność działania. Jest aktywna podczas rozprawy, potrafi zadawać trudne pytania, ma po prostu pomysł na prowadzenie sprawy i są tego efekty. Widać to w zaangażowaniu w sprawę... Dostałam konkrety, ale podane w miły, uprzejmy i cierpliwy sposób (dla laika takiego jak ja nie wszystko było od razu jasne). Wszystkim osobą potrzebującym porady prawnej polecam Panią Mecenas, miała Ona ogromny wpływ na moją obecną sytuację i wiem że gdyby nie Ona nie miałabym tyle szczęścia co teraz. Nie potrafię ująć w słowach wdzięczności!!!
      Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ nr telefonu to +48 666 609 065
    • helenaszczepanska62 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 04.09.24, 12:41
      Pan Adwokat Igor Klimkowski to mecenas z prawdziwym powołaniem. Na każdym etapie sprawy można liczyć na jego wsparcie. Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Z panem mecenasem można kontaktować się telefonicznie pod numerem 600 365 228.
    • mellind01 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 10.09.24, 13:33
      adwokat Magdalena Chróścielewska to bardzo dobry adwokat, która jako jedyna potrafiła rozwiązać moją sprawę. Z całego serca polecam. Jestem bardzo zadowolona z pani podejścia. Jeszcze raz chcę podziękować Pani za wygraną sprawę :) nawet nie ma Pani pojęcia jak bardzo jestem szczęśliwa :)
      Podaję namiary +48 666 609 065
      Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/
    • olgapaw7894 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 30.09.24, 16:52
      Przede wszystkim ogromna wiedza i profesjonalizm na najwyższym poziomie. To cechy, które charakteryzują mecenasa Igora Klimkowskiego. Trzeba przyznać, że to specjalista najwyższej klasy. Serdecznie polecam współpracę z tym fachowcem. Znajdziecie go pod numerem 600 365 228.
    • maria_ski39 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 30.09.24, 17:54
      Adwokat Magdalena Chróścielewska z KANCELARII ADWOKACKIEJ CHRÓŚCIELEWSKA&CHRÓŚCIELEWSKI najlepsza. 👏👏👏 WYGRANA 👌polecanko wszystkim:)
      Tutaj telefon +48 666 609 065 I jej blog rodzinne-prawo.pl/.
    • koala16402 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 14.10.24, 17:06
      Tylko i wyłącznie pan mecenas Igor Klimkowski! Fantastyczny adwokat z ludzkim i życiowym podejściem do spraw swoich klientów. Taka współpraca to naprawdę skarb! Możecie kontaktować się osobiście z panem mecenasem, tutaj zostawiam numer telefonu: 600 365 228.
    • kaja_new1 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 15.10.24, 16:29
      Dostałam telefon do Adwokat Chróścielewskiej Magdaleny od kolegi któremu Pani mecenas prowadziła sprawę i był bardzo zadowolony. Moja sprawa była dość skomplikowana. dla mnie to było być albo nie być. Przegrana znaczyła dla mnie utratę honoru, całego majątku. Nie zawiodłam się co do Niej i dziś dalej mogę spać spokojnie i dał mi wytchnienie. Polecam ze szczerego serca.
      Podaję namiary +48 666 609 065
      Ja znalazłam namiar na tym forum www.dobryprawnik-lodz.pl/
    • kasiaswoboda8 Re: dobry prawnik od prawa spadkowego zielona gór 31.10.24, 12:44
      Chcę wystawić najwyższą rekomendację panu mecenasowi Igorowi Klimkowskiemu. Jego profesjonalizm i zaangażowanie w moją sprawę były naprawdę niezwykle imponujące. Widać, że pan mecenas ma ogromne doświadczenie i wiedzę. Polecam szczerze i zostawiam numer kontaktowy: 600 365 228.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka