ola_mi 29.04.09, 14:42 kogo polecacie. Sprawa jest bardzo pilna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 14:51 haliński andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi Re: dobry urolog dzieciecy 29.04.09, 15:01 Alu, a czy wiesz jaka jest szansa dostac sie do niego na Chopena, bo w Urologu na Krzywon bedzie dopiero 8 maja. dzisiaj przyjmuje na Chopena, ale Pani mi powiedziala ze tam mam isc i stac w kolejce. Zrobie tak oczywiscie, bo tak jak pisaalm pilne to jest, ale nie wiem czy sie tam dostane ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 15:47 Idz do Nowaka - ordynatora Urologii Dzieciecej w Szpitalu Wojewódzkim. Przyjmuje na Budziszynskiej 30 .Ten Haliński nie tego ....... . Poczytaj na forum to zobaczysz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.centertel.pl 29.04.09, 21:20 z całego serca polecam dr Halińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 22:05 Idz do Nowaka. Na forum juz opisali tego halinskiego. I nie daj sie halinskiemu namowic na jakies szybkie zabiegi. Tam sie za nim ciagna rózne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_mi Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak 29.04.09, 22:32 BYłam u doktora Halińskiego i nie naciągnął mnie na żadne zabiegi, wręcz przeciwnie. Wrażanie o nim mam jak najbardziej pozytywne, ma odpowiednie podejście do malucha. Odpowiednai osoba na odpowiednim miejscu (ale zaznaczam ze to opinia po jednym spotkaniu ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka-s Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.08.09, 13:14 Gdzie opisali dr Halińskiego. Prosze o namiar, bo chciałabym znać opinie innych rodzicow. Będzie operował mojego synka i teraz mam zamęt w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nata-hs32 Re: dobry urolog dzieciecy 19.08.09, 22:08 witaj moje dziecko przechodziło 2 operacje na nerki i NIGDY nie powierzyła bym tego żadnemu lekarzowi z Zielonej Góry. Czemuś Pan Nowak wyleciał z Poznania.... (wiecej info mogę pzrekazać na maila - co ten "lekarz" zaproponował) Polecam Prof Jankowskiego z Poznania jest naprawdę swietnym urologiem dzieciecym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 08:48 Witam, wiadomosc co ten lekarz zaproponował przeslij na mail korupcja-kgp@policja.gov.pl I pamiętaj: PAMIĘTAJ!!! Nie podlega karze sprawca przestępstwa korupcyjnego, jeżeli korzyść majątkowa lub osobista albo ich obietnica została przyjęta bądź wręczona, a sprawca zawiadomił o tym fakcie organ powołany do ścigania przestępstw i ujawnił wszystkie istotne okoliczności przestępstwa - zanim organ ten o nim się dowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielich Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 00:01 O ile wiem i jestem pewna to Nowak nie wyleciał z Poznania,tam też operuje i ma gabinet.Wiem też,że jest w Zielonej Górze ordynatorem bardzo długo-chyba 28 lat? Nauczył wielu lekarzy chirurgii dziecięcej,ma doktorat jest specjalistą chirurgii i urologii dziecięcej-chyba nie dają tego byle komu.Chcę ci powiedzieć,że mieszkam niedaleko Poznania a leczenie i operacje dziecka w Zielonej Górze doradziła mi lekarka ze szpitala gdzie jest Jankowski ! Szczerze radzę zastanowić się nad tym co piszecie bo w Poznaniu trochę się napatrzyłam i ...zabrałam dziecko na własne żądanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddss Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 06:50 Jedz do Prof. Jankowskiego w Poznaniu . W Poznaniu w Klinikach nie ma szans zeby ktos, kto był bardzo słabym studentem , oblewał egzaminy ,chodził ciągle na poprawki i komisy - został urologiem dzieciecym. Po prostu w Klinice cienias sie nie przecisnie, chodzby nawet był w przeszłosci dzieckiem ubeka. Tu chodzi o Twoje dziecko . Co on zaproponował ? Czy była to propozycja łapówki za zabieg w Szpitalu ? Prosze o odpowiedz Tak lub Nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielich Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 23:34 Czytam te opinie o wspaniałych lekarzach w klinikach poznańskich i mam niestety bardzo złe doświadczenia właśnie z kliniki Jankowskiego !!!U mojego 10 letniego syna wykryli tam wadę w nerkach-okazało się,że ma dwie nerki po prawej stronie,że cofa się mocz i nerki zanikają a do tego nie pracuje mu pęcherz.Zrobili mu przetokę na pęcherzu i mocz puścili przez brzuch rurką.Dzieciak męczył się przez rok,mocz wylatywał mu obok tego cewnika,śmierdział i nie chciał chodzić do szkoły. Po roku powiedzieli (dr K. i prof),że trzeba pęcherz wyciąć i zrobić jakiś zbiornik na mocz z jelita.Wydało mi się to dziwne bo syn zawsze sikał jak każdy chłopiec.Za radą znajomej,której dziecko leczył na nerki dr Nowak pojechałam do Zielonej Góry.Dzisiaj po trzech latach mogę powiedzieć,że to była najlepsza decyzja w życiu. Po badaniach w Zielonej okazało się,że pęcherz jest zdrowy,zoperowane zostały tzw.refluksy usunęli przetokę na pęcherzu i dzieciak po trzech tygodniach wrócił do normalnego życia i zapomniał,że był chory.Opieka na oddziale w Zielonej Górze była super.Doktor wiedział,że moja materialna sytuacja nie jest najlepsza i chyba dlatego nigdy w gabinecie nie wziął ode mnie grosza.Całe leczenie było na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&C Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.09, 20:49 Spędziliśmy na chirurgii dziecięcej 2 tygodnie. Synek (8.5 miesiąca) miał w tym czasie 3 operacje. Dr Nowak zajmował się nim osobiście, przychodził prawie za każdym razem jak szedł korytarzem i zawsze znalazł, oprócz czasu, dla nas także dobre słowo.I przede wszystkim tłumaczył!Co prawda na pościeli wszystko rysował-ale ponoć personel już przywykł:-).Z opianiami o lekarzach to jest tak, że złe doświadczenia rodzą złe opinie, a my pomimo wielkiego cierpienia i bólu, który tam przeżyliśmy, niemal wpadaliśmy z mężem w czarną rozpacz, uważamy, że dr Nowak to świetny specjalista. Najlepszy na chirurgi dziecięcej. Pozostali lekarze jeszcze lat potrzebują, by mieć jego autorytet i doświadczenie.A "wytyki" o Poznań są śmieszne, bo można je zinterpretować, że w mniejszym mieście nie może pracować świetny specjalista?! Zastanówcie się!Jeśli chodzi o oddział to dodam jeszcze, że pielęgniarki są świetne, prawie wszystkie...A siostra Ewa i Monika są wspaniałe.Całe leczenie na fundusz. Nikt nawet nie wspomniał o kasie. Na pożeganie były łzy szczęścia i to było dla Nich największą radością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry urolog dzieciecy=Nowak IP: 94.75.121.* 11.01.10, 11:04 Nasz synek spedzil poltora miesiaca na oddziale.Tez byl pod opieka dr Nowaka.Dzieki niemu nasz synek zyje.Opieka na odziale jest swietna.Pielegniarki sa wspaniale.Zgadzam sie z toba ,ze zle doswiadczenia rodza zle opinie.Na odziale obowiazuja zasady ,ktore sa stworzone dla dobra naszych maluszkow a tym co sie nie podobaj to potem pisza bzduru.Tak jak Ty uwazam ,ze to swietny specjalisa.DZIEKUJEMY PIELEGNIARKKOM A PRZEDEWSZYSTKIM DOKTOROWI NOWAKOWI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.09, 14:06 Zwłaszcza,że największe sukcesy ma w leczeniu takich co nie potrzebują lekarza z solidną wiedzą.Lubi czarować...ja się na nim szybko poznałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenka Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 00:33 Masz rację-Halinski nieżle czaruje ale czy na pewno jest taki dobry?Dużo opowiada i więcej widzi niż faktycznie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śiusiek Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 16:34 Q,WA SPECJALISTKI SIĘ ZNALAZŁY.........lafiryndy niedouczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Efo Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 19:57 Skoro tak to polecam klinike w Warszawie albo Krakowie tam nie zobaczysz lekarza prowadzącego 2 tygodnie,nic się nie dowiesz o stanie dziecka....więc nie wypowiadaj się jeśli nie znasz rzeczywistości:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoana.p Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 22:12 dr Śmigielski BIOS Warszawa Cudotwórca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 22:48 Nie zielona góra. Prof Jankowski w Poznaniu . Liczy sie wiedza i umiejetnosci a nie jakies tam tzw. podejscie , tani garniturek, okulary i sztuczny tłok w poczekalni. To ze ktos nosi okulary nie znaczy ze dużo czyta , tylko o wadzie wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhf Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.09, 22:09 kyufid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.aster.pl 31.05.09, 11:17 o nowaku to mam zdanie że gbur i to właśnie on pierszy na zabiegi kieruje haliński jest bardziej zachowawczy i widać różnicę "obsługi" pacjenta prywatnie a na nfz ale jeśli już to polecam specjalistyczne osrodki poza województwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja.pl Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:53 Musiałaś się mu bardzo narazić zwłaszcza na oddziale w szpitalu.Zdecydowanie "tępi" palące mamuśki i w ogóle palaczy jeśli nie uszanują zakazu wychodzenia na papierosa.A nie daj Boże jak którąś przyłapie na paleniu w dziecięcej ubikacji.Taką osobę po prostu wyrzuca z oddziału i każe szukać w rodzinie niepalącego do opieki.Nie słyszałam aby Nowak nie był miły dla rodziców,którzy respektują ograniczenia.Palacze nie rozumieją, że po prostu śmierdzą na małej sali z chorymi dziećmi! Ma super podejście do dzieci,moja 4 letnia wprost uwielbia "wujka" i innych lekarzy nie uznaje. Cenię go za to,że jest konkretny,profesjonalny i zawsze osiągalny w szpitalu ! Odpowiedz Link Zgłoś
malusia66 Re: dobry urolog dzieciecy 24.03.16, 11:18 Też tak myślę. NA kasę do HALIŃSKIEGO bez kija nie podchodź! a prywatnie włazi w tyłek bez mydła i co najgorsze!!! wizyta odybwa się bez karty pacjenta!!!! Jezusie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamunia Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.09, 22:20 Halińskiego polecam,jest bardzo dobrym specjalistą i ma dobre podejście do dzieci(dwa lata syn jest jego pacjentem).O Nowaku szkoda słów żeby pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 23:40 A ja o doktorze Nowaku mam jak najlepsze zdanie. Operował mnie przed wielu laty z powodu bardzo ciężkiej wady tuż po urodzeniu,przez wiele lat byłam pod jego fachową i troskliwą opieką.Bez wahania powierzyłam mu operację swojego dziecka.Operował i leczył dziesiątki moich przyjaciół i znajomych,którzy podzielają moje zdanie.Nie wiem czy wiecie,że oddział chirurgii dzieci,który prowadzi od wielu lat ma najwyższy poziom referencyjności tj.taki jak kliniki.Wszyscy pracujący w oddziale lekarze to jego uczniowie.Nie przepada za palaczami i reklamą.Z przykrością czytam wypowiedzi osób,które nie doceniają tego co mają tu,na miejscu w Z.G.Mit Kliniki wcale nie jest jednoznaczny z najlepszym poziomem opieki-doświadczyło to kilka poznanych przeze mnie matek,które trafiły do Zielonej Góry na Chirurgię Dziecięcą z okolic Leszna,Szczecina,Poznania po nieskuteczym leczeniu i ciężkich powikłaniach leczenia w znanych klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: dobry urolog dzieciecy IP: 78.9.72.* 15.10.09, 09:49 A czy oni Nowak i Haliński coś biorą w Gabinecie prywatnym jak zoperuja na Oddziale w Szpitalu Wojewódzkim. Są jakieś stawki np. za przepuklinę u dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: dobry urolog dzieciecy IP: 78.9.72.* 15.10.09, 16:00 CO tak cicho sie zrobiło na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piel Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 12:00 W gabinecie prywatnym to chyba oczywiste,że zapłacisz za wizytę.Możesz przecież pójść z dzieckiem do poradni urologii czy chirurgii dziecięcej jak nie chcesz płacić. Za operację na pewno nie zapłacisz i wiem,że żaden z nich nie zaproponuje ci jakiejś stawki.Zresztą spróbuj sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.09, 21:58 To biorą czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehć Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 08:56 Biorą ale to wiele zależy od umiejętności. O tej porze roku zalecam spining. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 10:51 Spinning. My tu o waznych sprawacha ty tu o duzych sumach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehć Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 12:32 Dużo cierpliwośći,dobry kołowrotek,"kilometry w nogach"termos z herbatą-siorbatą i w drogę!To jjest sposób na życie ,po takiej wędrówce mocz oddaje się bez problemu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapita Re: dobry urolog dzieciecy IP: *.icpnet.pl 24.07.16, 20:41 Czytam te pomówienia na temat dra Nowaka i szlag mnie trafia! Znam wielu lekarzy, ale Nowak to najwyższa półka, Człowiek szlachetny i Lekarz o gigantycznej wiedzy. Wiele lat temu trafiłam do gabinetu na Budziszyńskiej i pomimo prywatnej wizyty, wyczuł, że u mnie kiepsko i nie wziął ani grosza. Moja koleżanka trafiła z synkiem na oddział, bo mały rozwalił sobie głowę na rowerze, chciała "podziękować" Doktorowi, ale nic nie chciał, kiedy nalegała, powiedział, że jak tak bardzo chce to potrzebują na oddział pieluchy... Inny rodzic przyniósł odtwarzacz dvd dla dzieciaczków na oddziale. Wiem od personelu, że dr Nowak z własnych środków kupuje różne rzeczy na oddział, nawet uczestniczył w remontach! Traktuje ten oddział jak swój dom, jest zawsze dostępny dla pacjentów i rodzin. Nienawidzi różnej maści śmierdzieli, jak ktoś pali albo przyłazi przepocony to reakcja jest ostra. Dlatego mam pewne podejrzenia co do osób źle piszących na Jego temat. Szkoda, że takie treści ciągle widnieją w necie, bo to bardzo krzywdzące dla Lekarza, który zrobił tak wiele dobrego. Dr Halińskiego również widywałam na oddziale, nie znam go za dobrze, ale na pewno nie ma u niego żadnych stawek za operacje i znam wielu zadowolonych pacjentów, więc Drodzy Rodzice nie czytajcie tych durnot, tylko przekonajcie się sami. Ja znam ten Oddział od wielu lat i gwarantuję, że Wasze dzieciaczki nie będą miały nigdzie lepszej opieki. Dodam tylko, że dr Nowak dzięki prywatnym kontaktom sprowadza wielkie sławy medyczne na oddział, które robią operacje pokazowe dla młodszych lekarzy, ale nie jest politykiem i o tym cisza, nie chwali się. Inni zaraz by ogłosili to w gazecie, albo tv. Doceniajcie to. Pozdrawiam Normalnych Rodziców :) Odpowiedz Link Zgłoś