Dodaj do ulubionych

XXXII Liceum Ogólnokształcące

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:17
Nie czekajcie na opinie w tej szkole czytają tylko Express ilustrowany.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: XXXII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:01
      Szkoly nie polecam!!!! poziom jest ok, ale jesli chodzi o atmosfere to nie za
      ciekawie!
    • Gość: małgosia Re: XXXII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:50
      To dobra szkoła, mili nauczyciele i nie zamieniłabym jej na inną
      • Gość: ex_matfiz_mode(); Re: XXXII Liceum Ogólnokształcące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:19
        kończyłem to Lo w 2000 roku ... miło je wspominam - na pewno zajebistą sprawą są
        obiekty sportowe jakie posiada - 2 hale, basen, siłownia, aula, boisko, bieżnia
        ... masakra - chyba żadna inna szkoła średnia w Łodzi nie ma tak rewelacyjnych
        obiektów sportowych. Poziom był kiedyś OK - z mojego roku większość utrzymała
        się na studiach, część właśnie je kończy, a niektórzy już są na podyplomowych.
        Ex-klasa trzyma się w kupie i razem wspominamy te beztroskie czasy lo :0)
        szczerze moge polecić tą szkołę ... kiedyś było tam bardzo fajnie ... ;)
        podejrzewam że nadal tak jest ...

najwyższy z matfizu z 1996-2000 roku
        • Gość: pt Re: XXXII Liceum Ogólnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:50
          2sale, basen, bieznia, silowania, sale do judo ale i tak czesc wf-ow jest na
          korytarzu.
    • Gość: mapi7 Re: XXXII Liceum Ogólnokształcące IP: 195.28.179.* 08.03.06, 19:22
      Zawsze największe i najpełniejsze możliwości oceny szkoły ze swojego punktu
      widzenia mają uczniowie, którzy przez długi okres czasu w ogromnym zakresie
      doświadczają wszystkiego, co niesie dana placówka.
      Ja nie mam takiej możliwośco obserwowania, bo jestem matką ucznia.Jednakże
      słucham o czym opowiada moje dziecko i obserwuję jak przeżywa kolejne lata jako
      aktualny uczeń tego liceum i myślę, że koncepcja klasy dwujęzycznej z językiem
      hiszpańskim, w takiej klasie uczy się moje dziecko ,jest znakomita i warta
      polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka