kasia907 21.05.07, 12:36 Hej! Niech mi ktoś napisze coś o Wyższej Szkole Informatyki.Zależy mi co o tej szkole myślicie bo chcę wybrać jakąś uczelnię i nie mogę się zdecydować :- ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1452 Re: Co myślicie o WSInf? 21.05.07, 13:26 nie masz się co zastanawiać! WSInf to dobry wybór, no oczywiście zależy jaki kierunek cię interesuje bo nic na ten temat nie napisałaś. Wejdź na stonę uczelni i poczytaj o kierunkach (grafika, informatyka, ekonomia, wychowanie fizyczne, pedagogika). Ja sam tam studiuję na artystycznej grafice komputerowej. Fajny kierunek, no a po zajęciach jest gdzie odpocząć bo mamy super ośrodek sportowy (m.in basen). Na brak nudy nie mozna narzekać. No są też pewne minusy jak np. niezbyt duży parking dla studentów ale jakoś można sobie z tym tym poradzić. Jak będziesz chciała jeszcze jakieś informacje to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
furazerkadziadka Re: Co myślicie o WSInf? 09.06.07, 17:10 "Na brak nudy nie mozna narzekać." , napisał jacek452 Nie może być lepszej rekomendacji tak uczelni jak i absolwentow. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja455 Re: Co myślicie o WSInf? 23.05.07, 10:43 polecam WSInf! Atmosfera super, a basenik przy uczelni jeszcze lepszy! Szkoła godna każdego a zwłaszcza dla sportowców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esnika_21 Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:20 hej ja również studiuje na WSINF i jestem zadowolona!!!! polecam ta szkołę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yedit Re: Co myślicie o WSInf? 29.05.07, 15:09 Fajnie, że piszecie o tej szkole, bo ja też tak jak Kasia zastanawiam się co będę robić po ogólniaku. Szukam uczelni o dobrym poziomie i takiej, gdzie będę mogła miło i pożytecznie spędzić czas po wykładach. Zastanawiam się nad informatyką lub ekonomią więc poważnie biorę pod uwagę WSI. Często chodzę na basen więc perspektywa tańszego o połowę wejścia na pływalnię jest dla mnie dodatkowym argumentem za nauka w tej szkole. Napiszcie mi coś o wykładowcach i egzaminach! Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz85 Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.15, 11:35 Nie polecam Art. Graf. Komp. na tej uczelni, co roku te same nudne projekty plakatów, brak pełnych wersji programów. Jeżeli informatycy nie wyrobią się w czasie i nie wgrają obrazu systemu to niektórzy nie mają jak się uczyć. Większość wykładowców nie zna Illustratora. Nauka fotografii polega na oglądaniu filmów, zero praktycznego podejścia... Odpowiedz Link Zgłoś
kamil23454 Re: Co myślicie o WSInf? 29.05.07, 15:55 Edyta polecam ci informatykę na WSinf lub grafikę komputerową jesli cię to interesuje. To kierunki z przyszłością. Nie wiem czy byłaś na stronie uczelni. jeśli nie to wejdź i poczytaj www.wsinf.edu.pl Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1452 Re: Co myślicie o WSInf? 30.05.07, 08:18 Masz rację Kamil, kierunki związane z informatyką to najlepszy wybór. Ale jak ktoś ma inne zainteresowania to może wybrać coś innego. Na mojej uczelni (wsinf) jest wiele różnych kierunków, więc każdy coś sobie znajdzie dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Co myślicie o WSInf? 31.05.07, 22:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=756&w=62885220 Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Co myślicie o WSInf? 31.05.07, 22:23 Pomyłka miałobyc to! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=756&w=62885220&a=63434483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.wsinf.edu.pl 09.06.07, 15:29 słyszałm o tej uczelni raczej pozytywne informacje, ale najlepiej zasiegnąc informacji u źródła czyli przejdź sie na uczelnię i sama popatrz czy to ten klimat jakiego oczekujesz. Bo co do poziomu nauczania to teraz większość prywatnych uczelni ma niezłą kadrę bo wielu dobrych wykładowców przechodzi do niepaństwowych szkół gdzie lepiej im płacą. więć poziom nauki wszędzie jest juz podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Co myślicie o WSInf? IP: 212.191.172.* 10.06.07, 12:19 Boze, czy to wątek sponsorowany? Przeciez golym okiem widac ze wszystkie te opiniw pisala jedna, gora dwie osoby! PRzy calej symatii, ale lepiej idz dziecko na jakas uczelnie panstwowa - nawet dyplom jakiejs informatyki na wydziale chemicznym (Czy cos takiego, nie orientuje sie dokladnie) na uni jest lepszy niz kolejne szkoly prywatnej. choc fakt, ze basen niezly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly student Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.toya.net.pl 12.06.07, 18:37 Co myslimy? Lepiej nie pytaj. ucieklem stamtad po jednym straconym roku i pluje sobie w brode ze dalem sie nabrac na te propagande, chocby wpisy na forach przygotowywane przez "grupe specjalna". Ci co otarli sie o WSInf wiedza o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:47 ja także wybieram się na tę uczelnię i jestem ciekawa jaka panuje tam atmosfera? chodzi mi o wydział pedagogiki. czy dużo materiału do nauki, jak wyglądają egzaminy i zaliczenia, jaki stosunek mają wykładowcy do studentów??? proszę o odpowiedź!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 11:04 Jedna z moich koleżanek jest na ekonomi na WSInf, ostatnio przyszła do mnie żebym jej pomogła z ekonomii (ja studiuje kierunek ekonomiczny na UŁ) a ja byłam przerażona jej wiedzą, a raczej jej brakiem... Ona nawet nie wiedziała co to jest elastyczność popytu! Po roku na ekonomi! Dodam tylko, że wybrała WSInf bo nie dostała się na UŁ a na WSINF-ie były zniżki we wpisowym i niskie czesne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiad Re: Co myślicie o WSInf? IP: 212.191.132.* 18.07.07, 10:23 WSINF = dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhfs Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.digicom.net.pl 12.01.15, 10:29 Pierdoły gadasz.Wsinf jest na poziomie 0, 5 z 7punktòw wiedzy o przygotowaniu studentów do przyszłości.Dobrze o tym wiem , , ponieważ spędziłem tam 3 lata, I powiem szczerze-nie opłaca się na żadnym z kierunków. Odpowiedz Link Zgłoś