Dodaj do ulubionych

Co myślicie o WSInf?

21.05.07, 12:36
Hej! Niech mi ktoś napisze coś o Wyższej Szkole Informatyki.Zależy mi co o
tej szkole myślicie bo chcę wybrać jakąś uczelnię i nie mogę się zdecydować :-
(
Obserwuj wątek
    • jacek1452 Re: Co myślicie o WSInf? 21.05.07, 13:26
      nie masz się co zastanawiać! WSInf to dobry wybór, no oczywiście zależy jaki
      kierunek cię interesuje bo nic na ten temat nie napisałaś. Wejdź na stonę
      uczelni i poczytaj o kierunkach (grafika, informatyka, ekonomia, wychowanie
      fizyczne, pedagogika). Ja sam tam studiuję na artystycznej grafice
      komputerowej. Fajny kierunek, no a po zajęciach jest gdzie odpocząć bo mamy
      super ośrodek sportowy (m.in basen). Na brak nudy nie mozna narzekać. No są też
      pewne minusy jak np. niezbyt duży parking dla studentów ale jakoś można sobie z
      tym tym poradzić. Jak będziesz chciała jeszcze jakieś informacje to daj znać.
      • furazerkadziadka Re: Co myślicie o WSInf? 09.06.07, 17:10
        "Na brak nudy nie mozna narzekać." , napisał jacek452
        Nie może być lepszej rekomendacji tak uczelni jak i absolwentow.
    • patrycja455 Re: Co myślicie o WSInf? 23.05.07, 10:43
      polecam WSInf! Atmosfera super, a basenik przy uczelni jeszcze lepszy! Szkoła
      godna każdego a zwłaszcza dla sportowców!
      • Gość: esnika_21 Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 13:20
        hej ja również studiuje na WSINF i jestem zadowolona!!!! polecam ta szkołę!!!!
      • yedit Re: Co myślicie o WSInf? 29.05.07, 15:09
        Fajnie, że piszecie o tej szkole, bo ja też tak jak Kasia zastanawiam się co
        będę robić po ogólniaku. Szukam uczelni o dobrym poziomie i takiej, gdzie będę
        mogła miło i pożytecznie spędzić czas po wykładach. Zastanawiam się nad
        informatyką lub ekonomią więc poważnie biorę pod uwagę WSI. Często chodzę na
        basen więc perspektywa tańszego o połowę wejścia na pływalnię jest dla mnie
        dodatkowym argumentem za nauka w tej szkole. Napiszcie mi coś o wykładowcach i
        egzaminach! Edyta
      • Gość: Tomasz85 Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.15, 11:35
        Nie polecam Art. Graf. Komp. na tej uczelni, co roku te same nudne projekty plakatów, brak pełnych wersji programów. Jeżeli informatycy nie wyrobią się w czasie i nie wgrają obrazu systemu to niektórzy nie mają jak się uczyć. Większość wykładowców nie zna Illustratora. Nauka fotografii polega na oglądaniu filmów, zero praktycznego podejścia...
    • kamil23454 Re: Co myślicie o WSInf? 29.05.07, 15:55
      Edyta polecam ci informatykę na WSinf lub grafikę komputerową jesli cię to
      interesuje. To kierunki z przyszłością. Nie wiem czy byłaś na stronie uczelni.
      jeśli nie to wejdź i poczytaj www.wsinf.edu.pl Pozdrowionka!!!
    • jacek1452 Re: Co myślicie o WSInf? 30.05.07, 08:18
      Masz rację Kamil, kierunki związane z informatyką to najlepszy wybór. Ale jak
      ktoś ma inne zainteresowania to może wybrać coś innego. Na mojej uczelni
      (wsinf) jest wiele różnych kierunków, więc każdy coś sobie znajdzie dla siebie.
      • camelot Re: Co myślicie o WSInf? 31.05.07, 22:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=756&w=62885220
        • camelot Re: Co myślicie o WSInf? 31.05.07, 22:23
          Pomyłka miałobyc to!
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=756&w=62885220&a=63434483
    • Gość: majka Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.wsinf.edu.pl 09.06.07, 15:29
      słyszałm o tej uczelni raczej pozytywne informacje, ale najlepiej zasiegnąc
      informacji u źródła czyli przejdź sie na uczelnię i sama popatrz czy to ten
      klimat jakiego oczekujesz. Bo co do poziomu nauczania to teraz większość
      prywatnych uczelni ma niezłą kadrę bo wielu dobrych wykładowców przechodzi do
      niepaństwowych szkół gdzie lepiej im płacą. więć poziom nauki wszędzie jest juz
      podobny
    • Gość: amrita Re: Co myślicie o WSInf? IP: 212.191.172.* 10.06.07, 12:19
      Boze, czy to wątek sponsorowany? Przeciez golym okiem widac ze wszystkie te
      opiniw pisala jedna, gora dwie osoby! PRzy calej symatii, ale lepiej idz
      dziecko na jakas uczelnie panstwowa - nawet dyplom jakiejs informatyki na
      wydziale chemicznym (Czy cos takiego, nie orientuje sie dokladnie) na uni jest
      lepszy niz kolejne szkoly prywatnej. choc fakt, ze basen niezly
      • Gość: byly student Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.toya.net.pl 12.06.07, 18:37
        Co myslimy? Lepiej nie pytaj. ucieklem stamtad po jednym straconym roku i pluje
        sobie w brode ze dalem sie nabrac na te propagande, chocby wpisy na forach
        przygotowywane przez "grupe specjalna". Ci co otarli sie o WSInf wiedza o co chodzi.
      • Gość: mag Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:47
        ja także wybieram się na tę uczelnię i jestem ciekawa jaka panuje tam atmosfera?
        chodzi mi o wydział pedagogiki. czy dużo materiału do nauki, jak wyglądają
        egzaminy i zaliczenia, jaki stosunek mają wykładowcy do studentów???
        proszę o odpowiedź!!!
    • Gość: Stokrotka Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 11:04
      Jedna z moich koleżanek jest na ekonomi na WSInf, ostatnio przyszła do mnie
      żebym jej pomogła z ekonomii (ja studiuje kierunek ekonomiczny na UŁ) a ja
      byłam przerażona jej wiedzą, a raczej jej brakiem... Ona nawet nie wiedziała co
      to jest elastyczność popytu! Po roku na ekonomi! Dodam tylko, że wybrała WSInf
      bo nie dostała się na UŁ a na WSINF-ie były zniżki we wpisowym i niskie
      czesne...
      • Gość: kosiad Re: Co myślicie o WSInf? IP: 212.191.132.* 18.07.07, 10:23
        WSINF = dobry wybór
        • Gość: hhfs Re: Co myślicie o WSInf? IP: *.digicom.net.pl 12.01.15, 10:29
          Pierdoły gadasz.Wsinf jest na poziomie 0, 5 z 7punktòw wiedzy o przygotowaniu studentów do przyszłości.Dobrze o tym wiem , , ponieważ spędziłem tam 3 lata, I powiem szczerze-nie opłaca się na żadnym z kierunków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka