Gość: gośćIW IP: *.eranet.pl 04.03.07, 17:57 szukam opini na temat ginekolok Bożeny Michalak prowadzenie ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cota Re: dr Bożena Michalak 04.03.07, 19:09 ja prowadziłam u niej ciąże - bardzo dokładna, skrupulatna, byłam zadowolona. Choć zależało mi na cc, ostatecznie dopięłam swego, ale z przeszkodami. Z prowadzenia ciązy byłam jednak zadowolona. Zleca sporo badań, ale trzyma rękę na pulsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćIW Re: dr Bożena Michalak IP: *.eranet.pl 05.03.07, 19:08 dzięki za info, napisz jeszcze czy umawia sie do porodu. Z tego co napisałaś rozumiem że miałaś cc bez wyraźnych wskazań Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: dr Bożena Michalak 06.03.07, 08:41 Do porodu się umawia. Z tym cc to tak nie do końca... Ale ciąże prowadzi super, bardzo troskliwa, jak coś się dzieje nie tak to od razu na patologię, przyjeżdzą się na ktg w ostatnich tc na izbę, to także przychodzi i obserwuje ktg. Także - o swoje pacjentki bardzo dba. Odpowiedz Link Zgłoś
maartencja Re: dr Bożena Michalak 30.04.07, 15:02 Chodziłam do niej przez kilka miesięcy ciąży, zrezygnowałam ze względu na szpital w którym pracuje - nikt by mnie teraz nie zmusił do rodzenia na Jaczewskiego. Sama pani dr jest ok, czasem nawet przesadnie, bo wysyła zapobiegawczo na niepotrzebne badania. Byloby ok gdyby nie to, że jak się leczy prywatnie to trzeba za wszystko płacić. No ale komuś może te badania się przydały. Jeśli rzezczywiście chcesz rodzić na Jaczewskiego (nie radzę!!!) to idź do pani dr. Michalak śmiało. Osobiście mogę Cię zapewnić, że lepiej rodzić na Kraśnickich a najlepiej rodzić na Kraśnickich i mieć lekarza z tamtąd, a jest tam w czym wybrać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś