Gość: Pesso IP: *.joint.eu.org 22.12.02, 13:52 jakie maja przody buty ktore nosicie?? --do szpica , uciete, czy zaokraglone ??? co o nich myslicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: buty -- przody IP: *.jachpol.net / 192.168.0.* 22.12.02, 22:03 Zgodnie z modą - długi szpic. Fatalnie jeździ się w takich samochodem, "łamie" się ten szpic, skóra brzydko się zagina i buty wyglądają szybko na zużyte. Czekam na inną modę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: buty -- przody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.02, 22:06 Kobieto, czy ty nie masz własnego stylu, że musisz ślepo naśladować modę. A co gdy w Paryżu zaczną nosić biustonosze na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: buty -- przody IP: 213.216.82.* 23.12.02, 22:37 Gość portalu: Ania napisał(a): > Kobieto, czy ty nie masz własnego stylu, że musisz ślepo naśladować modę. A co > gdy w Paryżu zaczną nosić biustonosze na głowie? Mam kobieto, własny styl. Są to głównie szare, czarne lub ciemnogranatowe garnitury z białymi lub kremowymi koszulami i modne dodatki. Dlatego noszę modne buty. Ścięte przody i obcasy-kolocki nie podobają mi się bardziej niż szpilki choć wygodniej jeździ się w nich samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: buty -- przody 23.12.02, 22:49 Gość portalu: Lena napisał(a): > Dlatego noszę > modne buty. Ścięte przody i obcasy-kolocki nie podobają mi się bardziej niż > szpilki choć wygodniej jeździ się w nich samochodem. Nie uwazacie, ze powinni robic bardziej zindywidualizowane wersje samochodow, np. z takimi pedalami, ktore pasowalyby do kobiecych szpilek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: buty -- przody IP: 213.216.82.* 23.12.02, 22:59 melinek napisał: > Nie uwazacie, ze powinni robic bardziej zindywidualizowane wersje samochodow, > np. z takimi pedalami, ktore pasowalyby do kobiecych szpilek ;)) Uważam!!! Im większy samochód tym bardziej pedały robione są pod męską stopę. Ja z moim nr 37 muszę mieć wysokie obcasy bo w płaskich nie da się jeździć - opierając piętę o podłoże stopą nie sięgam wygodnie pedałów. To jest dyskryminacja. Chyba trzeba zainteresować tym panią Jarugę /w końcu mam mieć równy dostę do wszystkiego/. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Kobiece samochody. 23.12.02, 23:12 Jak juz jestesmy w temacie, to mogliby rowniez przygotowywac takie wersje samochodow bardziej dla kobiet np. zamiast popielniczki puderniczka, zamiast zapalniczki elektrycznej szminka itp. ;)) Kiedys o tym pisalam, lecz nie bylo odzewu. W mojej rodzinie tylko ja prowadze. To fabryczne wyposazenie abslutnie nie jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Kobiece samochody. IP: 213.216.82.* 23.12.02, 23:55 Masz rację. Ja też nie palę choć podłączam komórkę tak,że w samochodzie powinno być dla każdego coś dobrego. Wyposażenie standardowe nieszablonowe . Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: buty -- przody 22.12.02, 22:13 Ja sobie my slę, że każde są dobre, byle by nie miały obcasa z przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pesso Re: buty -- przody IP: *.joint.eu.org 23.12.02, 20:12 ..........tak zapytałem bo dla mnie babki ktore nosza takie ostre szpice z przodu w butach wygladaja jak klawny........ Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: buty -- przody 23.12.02, 22:09 Chcialabym takie buty jak pieciopalcowa rekawiczka, by kazdy palec mozna bylo wkladac osobno i zeby byly w kolorze ciala i wygladaly jak naturalna stopa;)) Zrobilabym sensacje chodzac po ulicy. Do tej pory nie znalazlam szewca, ktory by sie tego pojal;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicka Re: buty -- przody 24.12.02, 02:31 sa takie skarpetki.w takim bucie natomiast, bys' wygladal nieco jak "hobbit"... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: buty -- przody 24.12.02, 09:33 Takie skarpetki bylyby idealne do tych butow, nie trzeba by ich wkladac na gola stope ;)) Czy sa do kupienia te skarpetki w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicka Re: buty -- przody 24.12.02, 17:17 wydaje mi sie, ze te skarpetki to takie zapozyczenie ze Wschodu, niestety nie wiem czy w Warszawie...wiem, ze w chinskiej dzielnicy predzej...moze w "sklepach mlodziezowych" poszukaj? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentkobiety Re: buty -- przody 24.12.02, 10:14 Gość portalu: Pesso napisał(a): > jakie maja przody buty ktore nosicie?? --do szpica , uciete, czy > zaokraglone ??? co o nich myslicie??? fetyszysta na forum ;) ale jak tak bardzo chce to niech wie, że noszę buty z okrągłym przodem, zadarte i z blachą w środku. ręcznie robione glany czyli. szpice nosi jedna z moich dwóch przyjaciółek, i nie narzeka. i jak clown nie wygląda. 100%kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pesso Re: buty -- przody IP: *.joint.eu.org 24.12.02, 21:50 mpje zdanie jest takie...: - glany -i to wdodatku zdarte - to blak klasy i kobiecosci ostre szpice - to przerost formy...nad funkcja (styl wiesniackiej ksieżniczki ) Odpowiedz Link Zgłoś