Gość: m IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.02.05, 14:13 bileciki sie chlodza..nie moge sie doczekac.ale wolalbym Kings of Leon na supporcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: The Killers przed U2 IP: *.espol.com.pl 12.02.05, 19:58 A co to jest? fajne chociaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: The Killers przed U2 IP: *.waw.pl / *.waw.pl 12.02.05, 21:05 Ej! Redakcja! Nie zasmiecac nam tu forum i nie dublowac watkow prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider Re: The Killers przed U2 IP: *.sejny.jarsat.pl 19.02.05, 20:33 Super zespół bardziej niż na U2 będę czekał na ich występ. Obiecująca kapela. Hot Fuss znakomity album. Nic dodać, nić ująć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imtka Re: The Killers przed U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:49 Też chętniej zobaczyłambym Killersów a tak w ogóle zna ktoś może ciekawą stronę o nich bo nic ciekawego nie udało mi się odszukać na necie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renfree Re: The Killers przed U2 IP: *.adsl.highway.telekom.at 20.02.05, 12:35 juppi, ja tez sie bardziej ciesze na the killers, bo fanka U2 to ja jakas straszna nie jestem .... (tu pewnie fani co nie zdazyli kupic biletow juz ostrza na mnie noze <rotfl> a moze po prostu wejdz na ich strone....... www.thekillers.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
znawcah Re: The Killers przed U2 20.02.05, 15:35 Znam Killers, sciagnalem ich cala plyte, ale czy Kings Of Leon sa lepsi to tego nie jestem pewien. Killersi maja swoj charakterystyczny, od razu rozpoznawalny styl, a Kings Of Leon na drugiej plycie brzmia, jakby wcale nie mieli zamiaru sie rozwijac. Owszem jest to i tak muzyka o wiele lepsza niz sluchanie kolejnego albumu Iron Maiden, ale wlasciwie to przed U2 mogliby wystapic i Killersi i Kings Of Leon, kazdy po pol godzinki. Wtedy by bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jops Kilersi przed U2? :D IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 01:49 Początkowo myslałem, że chodzi o naszą,polską kapelę o nazwie Kilersi(a czy oni jeszcze istnieją w ogóle?)... potem okazało się,że chodzi o The Killers.... oj, widzę,że to głównie forumowicze wprowadzają w błąd mówiąc o Killersach :] Swoją drogą ciekawie byłoby usłyszeć przed u2 piosenki typu "Jagódki" czy "rolnik wsandolinie" :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avangarda Re: The Killers przed U2 IP: *.meganet.pl 26.02.05, 21:15 o kurde!a mozna kupic bilet na sam support? chetnie bym uslyszala the killers live,ale u2...niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avangarda Re: The Killers przed U2 IP: *.meganet.pl 26.02.05, 21:16 a ci,ktorzy nie wiedza o co chodzi z tymi 'killersami'niech wlacza czasem mtv ;p nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś