al.1 09.03.24, 20:16 ...też mają swój urok oraz przesłanie: Adrian Skoczylas - Polak dla Polaka (2023) 432Hz 4K Adrian Skoczylas - Bracie mój Adrian Skoczylas - Jestem Polakiem -- DP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darekkendzior_nutyoddarka Re: Patriotyczne 11.04.24, 21:45 Jestem muzykiem i prowadzę swój sklep z nutami (Tekst linku). Z tego co obserwuję, to ludzie nadal bardzo chętnie sięgają po nuty do piosenek patriotycznych! Do tych które podałeś akurat nie mam opracowanych nut, ale super, że pojawiają się nowe style muzyczne w obrębie pieśni patriotycznych. Jakbyście szukali bardziej tradycyjnych nut patriotycznych, to podrzucam link: Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Patriotyczne 18.04.24, 22:39 Ryszard Wolbach SIEWCY PRAWDY - Ryszard Wolbach feat. Robert Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Patriotyczne 12.06.24, 19:22 Żeby Polska była polska - POLSKIE DZIECKO DO WAS WOŁA -SERVOOS FAMILY #servoosfamily -- Od 5:25 -> Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Patriotyczne 15.09.24, 13:12 Przy próbiach odtworzenia, info: "Ten film jest prywatny. I co z tego, skoro jest na YT (zmienili tylko adresy): www.youtube.com/watch?v=rp1H1VB8j2A www.youtube.com/watch?v=agnccxW98Ho Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Patriotyczne 15.09.24, 13:25 Z tego miejsca z paska "Można Pobrać" lecimy "do pobrania", następnie "pobierz audio wideo", dalej "Iskra" i wreszcie "Iskra MP3". I... miłego słuchania Ewentualnie bezpośrednio -- Przeszedłem na wegetarianizm od czasu gdy moje schabowe poczuły się pomidorami Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Patriotyczne 28.11.24, 23:18 Naród jest niezniszczalny Narod jest niezniszczalny Odpowiedz Link Zgłoś
juliaturczyniak Re: Patriotyczne 21.12.24, 02:35 Bardzo często słucham, niekoniecznie tych polskich i uwielbiam Chociaż dalej najbardziej bawią mnie pieśni, które powstały podczas rozpadu Jugosławii, śpiewanie o mordowaniu gdzie jednocześnie w tle leci wesoła muzyczka, abstrakcja Odpowiedz Link Zgłoś