Dodaj do ulubionych

Patriotyczne

• darekkendzior_nutyoddarka Re: Patriotyczne 11.04.24, 21:45
      Jestem muzykiem i prowadzę swój sklep z nutami (Tekst linku). Z tego co obserwuję, to ludzie nadal bardzo chętnie sięgają po nuty do piosenek patriotycznych! Do tych które podałeś akurat nie mam opracowanych nut, ale super, że pojawiają się nowe style muzyczne w obrębie pieśni patriotycznych. Jakbyście szukali bardziej tradycyjnych nut patriotycznych, to podrzucam link: Tekst linku
    • al.1 Re: Patriotyczne 15.09.24, 13:12
      Przy próbiach odtworzenia, info: "Ten film jest prywatny. I co z tego, skoro jest na YT (zmienili tylko adresy):
      www.youtube.com/watch?v=rp1H1VB8j2A
      www.youtube.com/watch?v=agnccxW98Ho
      • al.1 Re: Patriotyczne 15.09.24, 13:25
        Z tego miejsca z paska "Można Pobrać" lecimy "do pobrania", następnie "pobierz audio wideo", dalej "Iskra" i wreszcie "Iskra MP3". I... miłego słuchania smile Ewentualnie bezpośrednio

--
        Przeszedłem na wegetarianizm od czasu gdy moje schabowe poczuły się pomidorami
    • juliaturczyniak Re: Patriotyczne 21.12.24, 02:35
      Bardzo często słucham, niekoniecznie tych polskich i uwielbiamwink Chociaż dalej najbardziej bawią mnie pieśni, które powstały podczas rozpadu Jugosławii, śpiewanie o mordowaniu gdzie jednocześnie w tle leci wesoła muzyczka, abstrakcja wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka