Gość: ania IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 00:31 plyta na ktorej mozna sluchac szum morze. albo tylko nature..ptaki, wiatr.. jesli ktos ma to prosze o tytul..obojetnie z jakiego kraju jestescie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: SZUKAM SZUKAM SZUKAM 04.08.03, 00:42 Są takie płyty do nabycia w Empikach. Leżą w dziale "muzyka elektroniczna"/"muzyka instrumentalna" i trzeba się uważnie przyjrzeć i przeczytać opis, bo część dźwięków natury jest sprofanowana klawiszami, a część zostawiona, jak być powinna. Najlepiej przesłuchać przed kupnem. Jeśli chcesz kupić w necie,to n.p. na www.amazon.com powstukuj w wyszukiwarkę hasła "sound effects", "special sound effects", "sounds of nature" itp. W informacjach powinien być opis, czy CD zawiera czyste dźwięki natury, czy wzbogacone o jakieś dodatki na syntezatorach. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture może te linki Ci się przydadzą 04.08.03, 00:49 www.hitsquick.com/music/cdx/407876 www.earthear.com/catalog/earthsounds.html www.soundcity2000.com/snd_eff/T000D.HTML Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: może te linki Ci się przydadzą IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 01:39 dzieki. na amazon, faktycznie mozna cos znalezc. bardzo ci dziekuje. szkoda ze nie mozna na probke cos posluchac..no ale jeszcze raz dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: może te linki Ci się przydadzą 04.08.03, 01:44 Nie ma sprawy. Z płyt z podanych przeze mnie linków następujące: A DAY ON CAPE COD Babbling brook/Summer Rain (wyd. RYKO) oraz seria EARTH SOUNDS (wyd. Gordon Hempton) to na stówę naturalne dźwięki bez dodatków - wiem, bo mam, tyle że na kasetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: może te linki Ci się przydadzą IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 01:46 super , dzieki..ja poszukuje, bo mam problemy ze snem .. a wiec zanim bede w siebie ladowac kilogramy tabletek , sporobuje z szumem morza) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: może te linki Ci się przydadzą 04.08.03, 01:48 No to udanego zasypiania życzę i odpływam. Tabletek nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: może te linki Ci się przydadzą IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.03, 01:49 www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0000009V6/inktomi-musicasin-20/103-2031108-1429426 posluchaj Ocean Waves musze miec Odpowiedz Link Zgłoś