Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Carrefourze

14.08.06, 18:57
    witam!!! pytanie moje dotyczy pracy w tym hipermarkecie, czy ktos moze napisac
    cos na ten temat/ chodzi o prace na stanwisku kierownika, zarobki, atmosfera itp.
    Obserwuj wątek
      • ewka997 Re: praca w Carrefourze 05.09.06, 12:34
        Witam
        Chciałabym cię przede wszystkim ostrzec że życia prywatnego to już nie będziesz
        miała, kierownicy pracuja po 11h i to tylko na niektórych działach, na przykład
        na działach spożywczych siedzą od świtu do późnego wieczora nie mówie ze tak
        jest zawsze ale wystarczy im raz pokazać że dasz rade tyle wysiedzieć a już nie
        bedzie końca. Ja pracowałam po 11h dziennie bywaly dni że p. dyrektor ktoremu
        musieliśmy się odmeldowywać że wychodzimy do domu, potrafił powiedzieć "a to
        pani pracuje na 3/4 etatu" za żadne nadgodziny nigdy nikomu nie wypłacano,
        poprostu tych nadgodzin nie mogło być,w ewidencjach kierowników wpisywaliśmy
        8h, wiec sama widzisz, nie jest to słodka praca. Moge Ci jeszcze napisać jak to
        jest z dniami wolnymi, w tygodniu przysługują 2 dni jeden to tzw. ustawowy, ale
        dla nich to nie ma znaczenia że masz wolne,"jesteś kierownikiem działu wiec
        przyjdź i zrób zamówienia, nikt tego za ciebie nie zrobi" wiele razy słyszałam
        takie odzywki do kolegów i uwież mi ja to przedstawiłam w sposób łagodny, tam
        sie nikt nie bawi w uprzejmości. Pracowałam w dwóch carr. w obu panowała taka
        sama atmosfera. Jednym słowem o pracy w tym sklepie można by napisac książkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka