Dodaj do ulubionych

Nowy park złotowski

26.06.06, 23:28
powoli nabiera kształtów i kolorów
mi sie osobiście podoba
gdyby nie rodzaj nawierzchni jaki wykorzystali do wyłożenia dróżek park byłby
suerświetny
tak jest tyllko fajny
jakie sa wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Nowy park złotowski 27.06.06, 07:45
      Chodzi o ten grys na alejkach? Jak ostatnio byłem w Złotowie to nie był jeszcze
      ubity. Może uda im się z tego zrobić w miarę równą powierzchnię. W przeciwnym
      razie matki z dziećmi w wózkach mogą mieć utrudnione poruszanie się. Co do
      ogólnego wyglądu jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, bo dopiero trwały nasadzenia.
    • fazarro Re: Nowy park złotowski 29.06.06, 23:47
      no i jest
      otworzyli
      wlasnie przechodzilem, akurat mialem jakies papiery w kieszeni - chcialem
      wyrzucic ale niestety nie znalazlem ani jednego smietnika
      zenada
    • adasieniek Re: Nowy park złotowski 30.06.06, 10:25
      na razie to bardziej przypomina osiedle z filmu Alternatywy 4 niż park;)
      • johnscott Re: Nowy park złotowski 26.07.06, 19:52
        I dopisz pan, że jak zwykle w Złotowie, nie ma gdzie siku zrobić...
        • adasieniek Re: Nowy park złotowski 27.07.06, 10:29
          akurat z tym ludzie niestety sobie radzą! Niestety, bo jak widzę co ludzie
          wyprawiają to aż mnie odrzuca. Gorzej jak psy - leją pod blokami, w parku, w
          krzakach, nawet widziałem gościa jak lał na środku chodnika! Wczoraj kąpałem się
          nad zamzą i w wodzie pływały ludzkie odchody! W zwierzyńcu jest więcej ludzkich
          kup niż psich! Ciekawe czy ludzie u siebie w domu też srają na środku pokoju??
      • elmek Re: Nowy park złotowski 27.07.06, 07:29
        Chyba złą porę roku wybrali na tę renowację. Przy takiej pogodzie nie mogą siać
        trawy ani sadzić krzewów, bo są małe szanse, że się cokolwiek przyjmie :-/ W
        efekcie mamy piach zamiast trawy, nie licząc tego zielonego dywanika pośrodku
        parku. Nie można tego było jesienią robić? Miejmy nadzieję, że za rok park się w
        końcu zazieleni...
        • galicjanka1 Re: Nowy park złotowski 17.09.06, 13:31
          Już się zazielenił. Cały park został obsiany na nowo, już nawet zaczęli kosić.
          Na wiosnę powinna być ładna trawka.
          • madziaraplotkara Re: Nowy park złotowski 19.09.06, 17:37
            Obsiany na nowo czyli jednak byla wtopa z sianiem w te upaly lipcowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka