fazarro 26.06.06, 23:28 powoli nabiera kształtów i kolorów mi sie osobiście podoba gdyby nie rodzaj nawierzchni jaki wykorzystali do wyłożenia dróżek park byłby suerświetny tak jest tyllko fajny jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Nowy park złotowski 27.06.06, 07:45 Chodzi o ten grys na alejkach? Jak ostatnio byłem w Złotowie to nie był jeszcze ubity. Może uda im się z tego zrobić w miarę równą powierzchnię. W przeciwnym razie matki z dziećmi w wózkach mogą mieć utrudnione poruszanie się. Co do ogólnego wyglądu jeszcze nie mogę się wypowiedzieć, bo dopiero trwały nasadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
fazarro Re: Nowy park złotowski 29.06.06, 23:47 no i jest otworzyli wlasnie przechodzilem, akurat mialem jakies papiery w kieszeni - chcialem wyrzucic ale niestety nie znalazlem ani jednego smietnika zenada Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: Nowy park złotowski 30.06.06, 10:25 na razie to bardziej przypomina osiedle z filmu Alternatywy 4 niż park;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnscott Re: Nowy park złotowski 26.07.06, 19:52 I dopisz pan, że jak zwykle w Złotowie, nie ma gdzie siku zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: Nowy park złotowski 27.07.06, 10:29 akurat z tym ludzie niestety sobie radzą! Niestety, bo jak widzę co ludzie wyprawiają to aż mnie odrzuca. Gorzej jak psy - leją pod blokami, w parku, w krzakach, nawet widziałem gościa jak lał na środku chodnika! Wczoraj kąpałem się nad zamzą i w wodzie pływały ludzkie odchody! W zwierzyńcu jest więcej ludzkich kup niż psich! Ciekawe czy ludzie u siebie w domu też srają na środku pokoju?? Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Nowy park złotowski 27.07.06, 07:29 Chyba złą porę roku wybrali na tę renowację. Przy takiej pogodzie nie mogą siać trawy ani sadzić krzewów, bo są małe szanse, że się cokolwiek przyjmie :-/ W efekcie mamy piach zamiast trawy, nie licząc tego zielonego dywanika pośrodku parku. Nie można tego było jesienią robić? Miejmy nadzieję, że za rok park się w końcu zazieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: Nowy park złotowski 17.09.06, 13:31 Już się zazielenił. Cały park został obsiany na nowo, już nawet zaczęli kosić. Na wiosnę powinna być ładna trawka. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraplotkara Re: Nowy park złotowski 19.09.06, 17:37 Obsiany na nowo czyli jednak byla wtopa z sianiem w te upaly lipcowe. Odpowiedz Link Zgłoś