Dodaj do ulubionych

praca dorywcza

IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 21:17
Witam!!!
Piszę do Was z małą prośbą. Może,któraś z mam tutaj piszących potrzebuje kogoś do wypełniania dokumentów lub czegoś podobnego?? Chodzi o prace taką dodatkową,którą mogłabym wykonywać przez maile z domu?
Bardzo mi zależy na czymkolwiek,na czym można zarobić parę groszy. Przyznam,że mamy obecnie dość nieciekawą sytuację finansową i wszystko by mnie ratowało. Pracuje tylko mój mąż i ma najniższą krajową. Mamy 2 dzieci w wieku 6 i 3 lat. Ja mam wykształcenie średnie a w tym roku kończę Technika Administracji. W zeszłym roku miałam staż 8 miesięcy jako pracownik biurowy i wtedy były 2 wypłaty i jakoś było. A teraz nic. Staram się jakoś dorobić do domowego budżetu pracami dorywczymi, a że mieszkamy na wiosce więc albo jeżdżę do pola na sadzenie bądź inne prace, albo cokolwiek innego. No ale jest problem z opieką nad młodszym synem,dlatego piszę te prośbę. Może któraś z Was by coś wiedziała to bardzo proszę o kontakt. Dziękuje i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • kasiulkar Re: praca dorywcza 22.03.11, 13:52
      Witam!
      proszę o kontakt kasiar2@tlen.pl
      • kurkuma123 Re: praca dorywcza 01.04.11, 09:10
        lepiej zarejestruj się na jakimś portalu typu freelancity, tam będziesz od razu dostawała jakieś opcje na prace
    • kurkuma123 Re: praca dorywcza 01.04.11, 09:12
      wiesz co najlepiej wejdź sobie na freelancity.pl, niestety w jakimś wątku już to umieściłem ale tam na pewno ktoś cie przygarnie
    • Gość: Marta Re: praca dorywcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 13:12
      www.zielonymail.com/pages/ptp.php?refid=martusia0410 - Zarabiasz na klikaniu reklam! Polecam!
    • aa17 Re: praca dorywcza 24.08.11, 15:29
      prosze o kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka