07.02.17, 17:57
Witajcie. Uprzedzam z góry że zaraz będzie kolejna ckliwa historia:) Jestem chora na ziarnica złośliwą jakieś 2 lata-obecnie w remisji. Mogę pisać jak to mi było źle ale Ci co byli chorzy lub mają bliską osobę która jest chora wiedzą a Ci którzy są zdrowi lepiej żeby nie wiedzieli ile można wymiotować w ciągu 1godz a co dopiero tygodnia. Mam 2.5 letnia córeczkę i bardzo bardzo chce dac jej tyle miłości i czasu co każda kochająca mama. Po moich perypetiach zdrowotnych mam dość ograniczone przychody. I tu właśnie moje pytanie czy są ludzie co mają nadmiar pieniedzy i mogą mi pomóc. Tak tak kolejna osoba która się prosi o pomoc w spłacie kredytu. Tylko ja nie prosze o pomoc ludzi którzy sami ledwo wiążą koniec z końcem. Jestem ciekawa czy są tacy ludzie co tak po prostu są w stanie coś podarować. Taki gest-ot tak. Jak to się mowi- za piękne oczy:)   zaczęłam szukać pracy dodatkowej Ale osoby niepełnosprawnej ze znacznym stopniem jakoś nie specjalnie chcą przyjmować bo jakoś ludziom się wydaje że nie opłaca się mnie szkolić bo pewnie i tak za niedługo umrę więc szkoda zachodu:)  Jeśli jest ktoś kto ma dobre serce a przy okazji więcej pieniędzy to proszę o kontakt justys0406@o2.pl Będę wdzięczna za każdą złotówkę. W razie pytań mogę podesłać wszystkie kopie moich dokumentow.
Obserwuj wątek
    • renata.36 Re: Pomoc 08.02.17, 14:12
      Załóż konto na siepomaga albo zrzutka, jest coś takiego.Ludzie tam proszą o wpłaty.Nie sądzę,że tutaj ktoś ci pomoże spłacić kredyt. A rodzina, przyjaciele, znajomi ???
      • justys199 Re: Pomoc 08.02.17, 14:43
        Rodzina i znajomi bardzo nam pomogli gdy byłam chora. Nie mogę prosić ich o wiecej...
        • justys199 Re: Pomoc 08.02.17, 14:48
          Na tych portalach są dzieci bardzo chore. A ja już się wygrzebalam z tego bagna...
          • renata.36 Re: Pomoc 08.02.17, 14:59
            I sądzisz,że obcy, nie znający Cię ludzie pomogą? Wejdz na Pomocna emamę.Opisz swoją sytuacje i udowodnij,ze to co piszesz to prawda. Moga pomóc w ciuszkach dla dziecka, dla Ciebie, może ktos zywność podeśle.Ale kasy raczej nie bardzo.Nie liczyłabym na to.
            • justys199 Re: Pomoc 08.02.17, 15:15
              Dziękuję sprawdziłam i napiszę. Ubranka mam od znajomych i jeszcze się dzielę z innymi. Prawda- jest mnóstwo oszustów. W sumie sama nie wiem na co liczyłam...
              • renata.36 Re: Pomoc 08.02.17, 18:24
                Człowiek w desperacji robi różne rzeczy. Tyle,że tu bogaci raczej nie zaglądają.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka