Dodaj do ulubionych

musicie mi pomoc

28.10.11, 16:33
Witam, mam kolezanke z dwojka dzieci (3 lata i 1,5) i do dupy mezem. Wlasnie sie dowiedzialam ze niedawno stracil prace i ze teraz sama pracuje w przyblokowym sklepiku. Chialam was prosic o jakies rzeczy dla chlopakow typu ubrania, pampersy czy nawet drobne rzeczy spozywcze. Albo moze znacie jakas instytucje ktora moglaby mi pomoc. Bede bardzo wdzieczna. Kolezanka nic nie wie o moich dzialaniach bo strasznie sie wstydzi za swoje nieudane malzenstwo. Jesli ktos bedzie chetny jakos mi pomoc prosze o kontakt na meila: mola84@interia.pl albo gg 2512038. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: matka musimy to zjeść sniadanie, obiad i kolację IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 17:21
      pomóc nie musimy więc zmień tytuł wątku na - proszę mi pomóc np.
    • missmiriam1 Re: musicie mi pomoc 28.10.11, 19:21
      Mola, to tak nie działa, nie to forum. "Oddam/Przyjmę/Praca dorywcza" to forum służące zamieszczaniu ogłoszeń drobnych o jednorazowych potrzebach rzeczowych, chęci oddania czegoś nam już niepotrzebnego, a w dobrym stanie, wynajęcia kogoś do pomocy w domu/biurze na krótki czas. Pomoc zorganizowana, czyli zaspokajanie poważniejszych potrzeb znajduje się tu :Pomocne emamy. Ale zanim umieścisz post, warto przeczytać
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka