Dodaj do ulubionych

Przejmie Laptopa

08.02.12, 18:31
Przejmie Laptopa,da siebie ,mój komputer stale się psuje, jestem niepełnosprawna .
Obserwuj wątek
    • emitomi Re: Przejmie Laptopa 09.02.12, 18:07
      skorzystaj z dofinansowania z pefronu
    • bj32 Re: Przejmie Laptopa 09.02.12, 22:55
      Ale kto przejmie?
    • brlh1z Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 10:59
      Byłam takach rzeczy już nie dawajo jak kiedyś .
      • bj32 Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 17:36
        może majo powody. Tu też nie dawajo laptopów w ciemno. Podejrzliwe so i zakładajo wrednie, że dawanie prezentu wartości kilku stówek obcemu gupie jezd.
        • hugo43 Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 19:01
          a moj maz dostal od kolegi laptopa,na zasadzie:chcesz,bo jak nie,to do smieci wyrzucam.koledze nie chcialo/oplacalo sie zainstalowac karty sieciowej do wifi.maz sie pofatygowal,zainwestowal 50pln i ma w pracy laptopa do odtwarzania muzyki za friko.dodam ,ze laptop porzadny,toshiba,hula ze hej.mysle,ze to zle miejsce na takie pytania,moze jakies firmy,co leasing sprzetow koncza moglyby oddac badz tanio sprzedac.cza pytac fszendzie!!!
          • bj32 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 12:43
            Hugo, ja wiem, bo nasza Ania z siódemkami ostatnio dostała komputer z drukarką, monitorem itede. Ale tu koleżanka po całym necie, łącznie z Pomocnymi, dramatyzuje, a logicznych odpowiedzi jakoś nie udziela. Tylko "dajcie" i już. Temu się nie mogłam powstrzymać.
            W dodatku sama dla córki będę składać do PFRONu i nikt mi nie powiedział, że nie dajo. Fakt, nie chco dawać rok w rok, ale raz na kilka lat owszem.
            • anna.k777 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 19:15
              Nawet dostałam orginalne oprogramowanie,o czym zapomniałam powiedzieć.
              • renata.36 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 20:16
                A od czego zalezy komu dadzo a komu nie dadzo?
                • bj32 Re: Przejmie Laptopa 12.02.12, 17:38
                  Zależy jaki majo budżet i o jaki sprzęt prosisz, i jak często. Trzeba się udać do PERONu, dadzo wniosek, powiedzo, jakie jeszcze dokumenty, bo to i rachunek proforma, albo kosztorys i coś jeszcze.
    • eva-83 Re: Przejmie Laptopa 12.02.12, 16:15
      Polecam lekture postow KIKI www.szlachetnapaczka.pl/artykuly/action,get,id,144,t,art.html
      Prosi o samochodzik na pedaly-podaje nr konta,dostala 170 sztuk pampersow-prosila dalej..
      Dla ulatwienia kiki zaczela pisac od tej daty :KIKI
      2011-12-11 15:12:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka