brlh1z 08.02.12, 18:31 Przejmie Laptopa,da siebie ,mój komputer stale się psuje, jestem niepełnosprawna . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emitomi Re: Przejmie Laptopa 09.02.12, 18:07 skorzystaj z dofinansowania z pefronu Odpowiedz Link Zgłoś
brlh1z Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 10:59 Byłam takach rzeczy już nie dawajo jak kiedyś . Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 17:36 może majo powody. Tu też nie dawajo laptopów w ciemno. Podejrzliwe so i zakładajo wrednie, że dawanie prezentu wartości kilku stówek obcemu gupie jezd. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Przejmie Laptopa 10.02.12, 19:01 a moj maz dostal od kolegi laptopa,na zasadzie:chcesz,bo jak nie,to do smieci wyrzucam.koledze nie chcialo/oplacalo sie zainstalowac karty sieciowej do wifi.maz sie pofatygowal,zainwestowal 50pln i ma w pracy laptopa do odtwarzania muzyki za friko.dodam ,ze laptop porzadny,toshiba,hula ze hej.mysle,ze to zle miejsce na takie pytania,moze jakies firmy,co leasing sprzetow koncza moglyby oddac badz tanio sprzedac.cza pytac fszendzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 12:43 Hugo, ja wiem, bo nasza Ania z siódemkami ostatnio dostała komputer z drukarką, monitorem itede. Ale tu koleżanka po całym necie, łącznie z Pomocnymi, dramatyzuje, a logicznych odpowiedzi jakoś nie udziela. Tylko "dajcie" i już. Temu się nie mogłam powstrzymać. W dodatku sama dla córki będę składać do PFRONu i nikt mi nie powiedział, że nie dajo. Fakt, nie chco dawać rok w rok, ale raz na kilka lat owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.k777 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 19:15 Nawet dostałam orginalne oprogramowanie,o czym zapomniałam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.36 Re: Przejmie Laptopa 11.02.12, 20:16 A od czego zalezy komu dadzo a komu nie dadzo? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Przejmie Laptopa 12.02.12, 17:38 Zależy jaki majo budżet i o jaki sprzęt prosisz, i jak często. Trzeba się udać do PERONu, dadzo wniosek, powiedzo, jakie jeszcze dokumenty, bo to i rachunek proforma, albo kosztorys i coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
eva-83 Re: Przejmie Laptopa 12.02.12, 16:15 Polecam lekture postow KIKI www.szlachetnapaczka.pl/artykuly/action,get,id,144,t,art.html Prosi o samochodzik na pedaly-podaje nr konta,dostala 170 sztuk pampersow-prosila dalej.. Dla ulatwienia kiki zaczela pisac od tej daty :KIKI 2011-12-11 15:12:48 Odpowiedz Link Zgłoś