Dodaj do ulubionych

Przyjmę książki

16.01.13, 09:55
Przyjmę wszelakie książki... Na aukcje charytatywne.
Może macie u siebie takie egzemplarze, które już się znudziły, nie są potrzebne. Może jakieś są podwójne i możecie oddać. Zmieniacie biblioteczkę czy po prostu... chcielibyście mi pomóc w taki sposób.
Każda sztuka jest ważna a dochód ze sprzedaży zasili subkonto moje i mojej córci.
Aukcje allegro są oprócz zbierania 1%, darowizn czy zbierania nakrętek kolejną formą zdobywania pieniążków na leczenie, rehabilitację a dla Weroniki leczenie, terapię czy pomoce dydaktyczne.

Na chwile obecną nie jestem w stanie pokryć kosztów wysyłki
Obserwuj wątek
    • jutina84 Re: Przyjmę książki 17.01.13, 09:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,834,136552706,136552706,Oddam_ksiazki_Harlequiny_i_nie_tylko.html
      • dlakacperka Re: Przyjmę książki 17.01.13, 09:49
        Czytałam to jutina84.
        Tylko czytając patrzę na daty i autorka wątku już w czerwcu napisała, że oddała większość a reszta powędrowała do mopsu, więc wątek jest nieaktualny.
        • roxanna1336 Re: Przyjmę książki 17.01.13, 16:41
          Kasiu daj mi adres na roxanna1336@op.pl wyslę ksiażki i coś z moich wyrobów patchorkowych .
          • dlakacperka Re: Przyjmę książki 17.01.13, 16:43
            Bardzo dziękuję :***
            Już piszę :)))
    • bruy-ere Re: Przyjmę książki 18.01.13, 15:02
      Co prawda książek nie mam, ale mam masę innych drobiazgów, które z powodzeniem można wystawić na aukcjach, napisz do mnie prv proszę.
    • monka75 Re: Przyjmę książki 19.01.13, 06:50
      Kasiu, proszę o adres na gazetowego. Mam kilka książek które mogą jeszcze kogoś ucieszyć. Książki w stanie bardzo dobrym, tematyka różna. Chętnie wyślę na swój koszt.
    • b.bujak Re: Przyjmę książki 19.01.13, 13:29
      a czy inne rzeczy tez mogą być? zabawki, ubrania?
      • dlakacperka Re: Przyjmę książki 19.01.13, 15:22
        Oczywiście, że mogą być inne przedmioty. Wystawiam wszystko co mi ktoś podaruje.
        Od biżuterii, zegarków, katek... przez książki, płyty, buty, artykułu gosppdarstwa domowego czy świeczniki np :)
        • b.bujak Re: Przyjmę książki 19.01.13, 20:43
          rozejrzę się po domu i spróbuję zgromadzić trochę różności;
          tylko z góry zaznaczam, że to może potrwać parę tygodni...
          • dlakacperka Re: Przyjmę książki 21.01.13, 08:18
            Bardzo dziękuję :) Jesteście niesamowite :*
    • bruy-ere Re: Przyjmę książki 28.01.13, 12:12
      Wysłałam dziś paczkę z paskami, wisiorkami, kolczykami itp :-)
      • dlakacperka Re: Przyjmę książki 29.01.13, 10:15
        Ewo, bardzo dziękuję za paczkę - rzeczy są śliczne i jak tylko pokonam tego potwora co teraz mnie ściska i odbiera moc wystawię .
        Pozdrawiam serdecznie :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka