Dodaj do ulubionych

MARKOWA ODZIEŻ OUTLET NMEXX NEXT ZARA BERSHKA

08.03.10, 17:41
hurtownia odzieży outlet specjalizująca się w dystrybucji nowej odzieży
znanych europejskich marek. Oferujemy końcówki serii i stoki z wyprzedaży
takich firm jak MEXX, NEXT, ZARA, Bershka i odzież damską z rynku francuskiego
takich marek jak: Pastille Menthe, Vetissimo, MDN miss dynam, Nothing Else,
Scenic, Agnes Flo w bardzo dobrych cenach.
Ceny:
Zara lato- 33zl szt
MEXX - 31 zl szt
BERSHKA lato - 25zl szt
Next - 18zł szt
France Collection - 15zł szt
Podane ceny są cenami netto
Po więcej szczegółów proszę na maila: lukas322@o2.pl lub gg:8058486
Obserwuj wątek
    • jerryc441 Re: MARKOWA ODZIEŻ OUTLET NMEXX NEXT ZARA BERSHKA 08.03.10, 18:17
      witam.
      proszę o więcej szczegółów ; tarida@poczta.onet.pl
    • mandim Re: MARKOWA ODZIEŻ OUTLET NMEXX NEXT ZARA BERSHKA 14.03.10, 17:07
      Prosze o szczegóły na magda.minczykowska@vp.pl
      Bede wdzieczna
    • levi2014 Re: MARKOWA ODZIEŻ OUTLET NMEXX NEXT ZARA BERSHKA 16.07.14, 09:06
      Witam ,

mam pytanie , czy handluje Pan jeszcze odzieza , interesuje mnie np marka Zara

Barbara Heidl
      email;barbareczka@gmail.com
    • kazus1989 Re: MARKOWA ODZIEŻ OUTLET NMEXX NEXT ZARA BERSHKA 26.02.15, 11:26
      Oferuję pakiety odzieży outlet H&M. Kolekcja wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy.

100% H&M bez żadnych podfirm. W pakiecie ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu).

I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu). Cena 55 zł netto/kg (67,65 zł brutto/kg).

Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo sztuk w pakiecie. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam!

Świetna oferta dla hurtowników i detalistów. W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria,

bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Natychmmiastowa wysyłka! Lub odbiór na miejscu.

Napisz do mnie, wysyłam na maila przykładowe zdjęcia. Pakiety po 10, 20 kg lub więcej.

Pakiet 10 kg: 676,5 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Pakiet 20 kg: 1353 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Najatrakcyjniejsza cena na rynku

KONTAKT:
      Tel.: 696151730
      E-mail: kazus1989@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka