niekota 09.09.11, 13:58 poszukuję kontaktu z importerem ubrań, akcesoriów z sieci sklepu Primark oraz Zary, Bershki itp... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stylishstylish Re: szukam importera Primark, Zara 10.09.11, 20:52 Witam, mam do sprzedania pakiety odzieży BERSHKA. Pakiety pakowane po 50 lub 100sztuk. Cena w zależności od kolekcji od 20-27zł/ szt. Jeżeli byłaby Pani zaiteresowana zakupem to prosimy o kontakt - stylish@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
klodi.eko Re: szukam importera Primark, Zara 11.09.11, 10:46 Jestem zainteresowana tą Bershką...poproszę o ofertę na maila klodi.eko@wp.pl Odpowiedz Link
outletanglia Re: szukam importera Primark, Zara 30.09.11, 02:56 sprzedajemy outlet atmosphere (primark) www.borex.eu/ Odpowiedz Link
jagajaga111 Re: szukam importera Primark, Zara 03.10.12, 13:02 Witam,jestem zainteresowana OUTLETEM Z PRIMARKA.Proszę o kontakt jagajaga111@wp.pl Odpowiedz Link
jagoda292 Re: szukam importera Primark, Zara 25.11.11, 09:02 niekota napisała: > poszukuję kontaktu z importerem ubrań, akcesoriów z sieci sklepu Primark oraz Z > ary, Bershki itp... Witam serdecznie . Jestem przedstawicielem importera z hurtowni nowej włoskiej odzieży - z metką .Tarnów Posiadamy na stanie towar renomowanych firm włoskich i hiszpańskich ZARA , BERESHKA , Re - Hash , LOTTO , FILA i wiele innych . Czy są Państwo zainteresowani współpracą . Proszę o odpowiedź pozdrawiam . Odpowiedz Link
amstil Re: szukam importera Primark, Zara 01.12.11, 21:20 Witam, jestem zainteresowana współpracą. proszę o info amstil@onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
rybka625 Re: szukam importera Primark, Zara 02.12.11, 17:40 Witam Proszę o ofertę wraz ze zdjęciami na maila gdykm@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
nomeus Re: szukam importera Primark, Zara 28.12.11, 13:24 Witam, Proszę o ofertę na maila patrycja.i@vp.pl Odpowiedz Link
gojasek111 Re: szukam importera Primark, Zara 12.08.12, 12:48 Witam, proszę o podesłanie na maila oferty, bądz strony internetowej ( bershka, zara itp.) Pozdrawiam gojeczka@op.pl Odpowiedz Link
mikas1975 Re: szukam importera Primark, Zara 08.09.12, 12:49 proszę o ofertę na mikas4@o2.pl Odpowiedz Link
mmyszsza Re: szukam importera Primark, Zara 07.10.12, 14:48 poproszę o info na mmyszsza@gazeta.pl Odpowiedz Link
khplus Re: szukam importera Primark, Zara 14.11.12, 22:04 Witam, bardzo proszę o kontakt do Państwa na adres mailowy: k.glowacka@onet.eu dziękuję Odpowiedz Link
artsilk Re: szukam importera Primark, Zara 15.11.12, 21:13 poproszeo oferte artsilk.allegro@gmail.com Odpowiedz Link
wojciechzaluski Re: szukam importera Primark, Zara 23.01.13, 21:46 Witam poproszę o ofertę handlową na maila w.zaluski@op.pl Pozdrawiam outlet center s.c. Odpowiedz Link
wojciechzaluski Re: szukam importera Primark, Zara 23.01.13, 21:52 Poproszę o ofertę handlową na maila w.zaluski@op.pl Pozdrawiam outlet centers.c. Odpowiedz Link
womenstyle1 Re: szukam importera Primark, Zara 25.01.13, 11:58 Witam Zajmuję się sprzedażą odzieży outletowej firmy ZARA ( dziecięca i damska) Towar jest nowy z metkami,oczywiście zdarzają się defekty Są to kolekcję modne i na czasie Poszukuję kilku nowych odbiorców, ilość ograniczona ze względu na to ,że jest to odzież mało dostępna bynajmniej ta którą ja sprzedaje Zainteresowanych proszę o kontakt na meila: women_style@poczta.onet.pl Odpowiedz Link