Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM MIX ODZIEŻY OUTLET

28.05.16, 07:57
Sprzedam mix odzieży : Tommy hilfiger , Ralph Lauren , Dsquared 2 , Converse , Massimo dutti , mexx , Stradivarius itp
Na sztuki , albo cały Mix .
madost@icloud.com
Obserwuj wątek
    • tot80 Re: SPRZEDAM MIX ODZIEŻY OUTLET 31.05.16, 21:36
      Witam serdecznie.
      Pilnie sprzedam odzież typu outlet . Oferuję nową odzież męską, damską oraz dziecięcą. Odzież w bardzo atrakcyjnej cenie! Pakiet 4000 szt. za jedyne 22 tyś (5,50 szt.). Możliwość negocjacji ceny. Zapraszam serdecznie do osobistego obejrzenia odzieży. Tomasz 507339104 tot80@op.pl
    • barlen1 Re: SPRZEDAM MIX ODZIEŻY OUTLET 29.06.16, 08:42
      Mam do sprzedania odzież damską i męską różnych firm , min: Reebok , Fruit of the Loom , Nike , Puma , Deep , Best Mountain , Berska , Oneill , Mustang , Levi"s ...
      W skład wchodzą : spodnie jeansowe , długie , krótkie(90 % pani) , z materiału , dresowe , koszulki z krótkim rękawem , na ramiączkach , na fitness , sukienki , bluzy , koszule.

Cała odzież jest nowa , z metkami , bez foliowych opakowań.Atrakcyjne ceny , już od 25 zł .

Posiadamy także spodnie jeansowe damskie o kroju "dzwony" w super cenie 4 zł brutto/szt.(hurt) , nowe , z metkami( Best Mountain , Mustang , Lee , Wrangler...)

Zapraszam do Tarnowskich Gór , na maila mogę podesłać poglądowe zdjęcia:
      okazje@martel-bytom.pl , 513-28-88-88

MARTEL Outlet
      • tot80 Re: SPRZEDAM MIX ODZIEŻY OUTLET 10.07.16, 21:22
        Mam do zaoferowania nową odzież typu outlet. Razem ponad 4000 szt. Ok 600 kg. Jest to odzież dla kobiet, mężczyzn, dzieci. Różne rodzaje. Cena za całość 15000 zł / do negocjacji. Zapraszam do kontaktu. Adres e-mail tot80@op.pl lub pod nr telefonu 507339104
    • kangurek222 Re: SPRZEDAM MIX ODZIEŻY OUTLET 18.07.16, 18:02
      Mam do sprzedania ponad 60 sztuk odzieży outletowej Bershka i Asos (oraz podległe jej marki) I i II gatunek większość z metkami. Mała ilość rzeczy z naprawialnymi wadami bądź drobnymi zabrudzeniami lub po zwrotach sklepowych. Odzież damska, męska, akcesoria, stroje kąpielowe. 1300 zł za pakiet + darmowa przesyłka kurierem. Pakiet wystawiony na allegro, oferta ze zdjęciami produktów !! Kontakt mailowy butterflycolors@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka