Dodaj do ulubionych

Neobux Refback do 200%

03.02.11, 23:09
Przy znikomym wysiłku z waszej strony oferuję wam, że tak powiem, stałe wynagrodzenie w wysokości do 1,5$.
Serwis jest w pełni wypłacalnym buxem (neobux), dzięki czemu zarabiacie podwójnie (z klików 1$ i 0,5$ z tego co otrzymacie ode mnie)

Zależy mi na moich poleconych, więc wypłaty macie pewne.

Oto mój reflink, z którego proszę o rejestrację:
www.neobux.com/m/v/?rh=69776B613132
Stawki w buxie (dla konta standarodowego)
minimum 4 kliki dziennie po 0,01$ każdy
z poleconego 0,005$ za każdy jego klik
Poleconych można zbierać od razu
Limit bezpośrednich poleconych - 80
Wypłaty na PayPal, AlertPay, Neteller,
Pierwsza wypłata od 2$ (wzrost progu o 1$ w każdej następnej, aż do 10$)
Wypłaty natychmiastowe

REGULAMIN

* Wystarczy się zarejestrować na podanej przeze mnie stronie, a za każde wyklikane na niej 100 reklam otrzymacie 0,5$ na swoje konto bankowe lub w PayPal.

* Na życzenie mogę zrobić pierwszą wypłatę po 4 klikach (0,02$), lecz następne już będą co 100 klików. Powodem jest brak czasu by codziennie wysyłać kasę do kilkudziesięciu osób

* Najaktywniejsi (3 osoby) w danym miesiącu mogą liczyć na premię w postaci kolejnych 0,5$.

* Raz na kwartał (co 3 miesiące) będę losował osobę, która otrzyma ode mnie dodatkowy bonus w postaci 5$. Aby wziąć udział w losowaniu należy być aktywnym poleconym.

* Kasę wypłacam natychmiast za każdym razem, gdy dojdziecie do kolejnych 100 klików.
Dla wszystkich moich refbacków obowiązuje ta sama zasada. Możecie zażyczyć sobie ode mnie jednorazowej wypłaty weryfikacyjnej za 4 kliki o wartości 0,02$ z każdego buxa Smile
Nie lubię oszustów i naciągaczy, a skoro lubię siebie (do pewnych granic Wink ) to do nich się nie zaliczam.

Wszystkich zarejestrowanych z mojego reflinka zapraszam do zgłaszania się wpisując swój login i adres PayPal pod tym postem, lub na email iwka31@o2.pl.
W razie pytań, proszę również pisać. Odpowiem na każde Smile
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka