fryd-eryka LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE - TO JEST OSZUSTKA 01.12.10, 14:46 gratuluje wszystkim kolejnym naiwnym :))) chyba nie potraficie czytać ze zrozumieniem - TA KOBIETA NIE PŁACI!!! NAPRACUJECIE SIĘ I NIE DOSTANIECIE ANI GROSZA. występuje ona także pod nikiem V GŁĘBOKOŚĆ ostrzegam. Odpowiedz Link
aniulad5 Re: Zlecę pisanie artykułów 01.12.10, 15:17 Witam, Jestem zainteresowana pisaniem różnego rodzaju artykułów. Zajmuję się pisaniem od około dwóch lat. Gwarantuję terminowość oraz unikalne teksty. Przyznam szczerze, że bardzo mi zależy na dodatkowych zleceniach. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Anna. Odpowiedz Link
hepini Re: Zlecę pisanie artykułów 01.12.10, 17:29 OSZUSTKO!!! WYPŁAĆ NAJPIERW PIENIĄDZE LUDZIOM, KTÓRYCH NABIŁAŚ W BUTELKĘ, BO W PRZECIWNYM RAZIE POLICJA SIĘ TOBA ZAJMIE!!! ZBIERZEMY SIĘ CAŁĄ GRUPĄ (OSOBY KTÓRE OKRADŁAŚ) I DO CIEBIE PRZYJEDZIEMY. MOŻE WTEDY, GDY NAROBIMY CI WSTYDU PRZY RODZINIE I SĄSIADACH ODDASZ NAM PIĘNIĄDZE, KTÓRE ZAROBILIŚMY PISZĄC DLA CIEBIE ARTYKUŁY. WSZYSCY SIĘ DOWIEDZĄ JAK DZIAŁASZ, POLICJA, URZĄD SKARBOWY. MAMY NA CIEBIE PAPIERY, WSZYSTKIE MAILE, ADRESY I NAZWISKO. ZAŁATWIMY CIĘ. LEPIEJ WYPŁAĆ NAM KASĘ BO SKOŃCZYSZ MARNIE I BĘDZIESZ ŻAŁOWAŁA ŻE SIĘ WOGÓLE URODZIŁAŚ. WREDNA ZŁODZIEJKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marta9771 Re: Zlecę pisanie artykułów 08.01.11, 22:14 Ta kobieta to oszustka jakich mało! Zarabia dużą kasę na ludziach, jakich oszukała w perfidny, wyrafinowany sposób. Oszustka i złodziejka, nikt więcej. Ta baba mnie do szału doprowadza! Na maile nie odpisuje, pieniędzy nie przelewa! Odpowiedz Link
hepini UWAGA NA OSZUSTKĘ I ZŁODZIEJKĘ!!!!!!!! 01.12.10, 17:34 WYPŁAĆ NAM NASZE PIENIĄDZE ZA PISANIE ARTYKUŁÓW ZLODZIEJKO, A NIE SZUKASZ NASTĘPNYCH NAIWNYCH. JAK NIE ZOBACZĘ KASY DO KOŃCA TYGODNIA CZYLI DO 3.XII.2010 TO W KILKA DNI PÓŹNIEJ POJAWIAM SIĘ U TWYCH DRZWI Z POLICJĄ!!!!! Odpowiedz Link
eweb1112 Re: UWAGA NA OSZUSTKĘ I ZŁODZIEJKĘ!!!!!!!! 14.04.13, 11:33 uwaga na oszustkę !! ANNA LARYSA NARCYZA GIL - OSOBA WYŁUDZA TEKSTY, NIBY TWORZY CZASOPISMO, A PÓŻNIEJ NIE WYPŁACA PIENIĘDZY !!!!! UWAŻAJNIE NIE NAWIĄUJCIE Z NIĄ WSPÓŁPRACY Odpowiedz Link
hepini A MOŻE EDZIA JUŻ SIEDZI??? 03.12.10, 18:56 Proponuję ciekawą lekturę: www.finansowo.pl/profil/407566/komentarze/wystawione/negatywne.html A oto wycinek z tej właśnie strony Dla: edzia0820 53 / 1 (20) - pożyczkobiorca Edyta Milner, Santok nie spłaciła pożyczki w terminie (oraz w terminie dodatkowym, który sama zaproponowała). Brak kontaktu. Ewidentne znamiona wyłudzenia. Rozpoczęcie procedury cywilnej i karnej. Duży negatyw i od tej pory zero tolerancji dla tej pani. I co niedowiarki, teraz wierzycie że to ZŁODZIEJKA!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
marta9771 Re: A MOŻE EDZIA JUŻ SIEDZI??? 08.01.11, 22:15 Ja mam nadzieję, że już ją zamknęli, bo ktoś taki jak ONA powinien gnić w więzeniu. Oszukała masę osób chcących zwyczajnie zarobić.Następnym razem warto podpisać umowę. Odpowiedz Link
hepini I JESZCZE JEDNO APROPO TEJ OSZUSTKI 03.12.10, 19:06 www.finansowo.blogowisko.eu/ Czarna lista dłużników z Finansowo Nick Nazwisko Opcje Uwagi edzia0820 Edyta Milner W, D, X Legenda: W - wysłane ostateczne przedsądowe wezwanie do zapłaty, D - dłużnik wpisany został do Centralnej Ewidencji Dłużników, X - dług wystawiony na sprzedaż Odpowiedz Link
yanek19 Re: Zlecę pisanie artykułów 05.12.10, 21:49 Witam serdecznie, jestem zainteresowany ofertą pracy. Proszę o odpowiedź na e-mail: adam-janowiak@wp.pl Odpowiedz Link
jadwinia69 Re: Zlecę pisanie artykułów 05.12.10, 22:16 Witam jeśli oferta nadal aktualna to jestem zainteresowana. Prosze o wiecej info na maila jadwinia6_9@o2.pl Odpowiedz Link
magdalena_powalka Re: Zlecę pisanie artykułów 07.12.10, 14:08 magdalena_powalka@onet.pl vista_91@o2.pl Odpowiedz Link
przk21 Re: Zlecę pisanie artykułów 20.12.10, 10:08 Witam serdecznie. W nawiązaniu do znalezionej w Internecie informacji o zapotrzebowaniu osób, zajmujących się redagowaniem przeróżnego rodzaju treści, jestem zainteresowany współpracą. Moją specjalizacją jest tematyka informatyki, geografii, również tematyki biblijnej, poszukiwania szczęścia, zdrowy styl życia, walka z nałogami, jak pokierować życiem, zdobycie wykształcenia wartościowego, kwestie wychowawcze, rodzinne, problematyki światowej: katastrof, klęsk, żniwa chorób, śmierci. Jak radzić sobie w obliczu problemów, kwestie psychologiczne. Poza tym tematyka techniki. Nie będę w stanie pisać natomiast artykułów na tematy związane z polityką, medycyną, świąt, seksu. Najlepiej czuję się w pisaniu poradników oraz artykułów. 10 artykułów/poradników jestem w stanie napisać w przeciągu 15 dni, 10 newsów w 20 dni a 10 tekstów do presellpage w 15 dni. W przeciągu 30 dni jestem w stanie napisać: 20 artykułów/poradników, 15 newsów, 20 tekstów do presellpage. Jestem w stanie zacząć współpracę, od zaraz. Pozdrawiam. Z uszanowaniem. Kaczmarek Przemysław Odpowiedz Link
czaktesta Re: Zlecę pisanie artykułów 11.12.11, 16:06 Wszystkim osobom lubiącym pisać i chcącym zarobić polecam nowy polski serwis omnigo.pl. W serwisie omnigo.pl można zarobić pieniądze na pisaniu tekstów, artykułów lub recenzji. Zysk z reklam wyświetlanych przy artykułach jest dzielony po połowie pomiędzy autorów i serwis. Wszystkie artykuły umieszczone w serwisie są moderowane co wpływa na wysoką jakość tekstów zamieszczonych w serwisie. Przy swoich artykułach umieszczonych w serwisie możesz skorzystać z usług z jednego z dwóch reklamodawców - Google AdSense lub AdKontekst. Serwis oferuje również ciekawy program poleceń, który może zwiększyć zyski autorów. Ilość pieniędzy jakie można zarobić jest zależna od ilości artykułów jakie się napisze oraz od ich wypromowania co zwiększy ilość odwiedzin i kliknięć w reklamy. Link do opisu jak działa serwis: omnigo.pl/tekst/omnigo-jak-to-dziala Odpowiedz Link
tomaszk107 Re: Zlecę pisanie artykułów 21.12.10, 13:59 jeżeli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt augustb81@interia.pl Odpowiedz Link
fever30 Re: Zlecę pisanie artykułów 02.01.11, 18:49 Ja chyba śnię!! Ludzie piszą, że ta osoba nabija ludzi w butelkę po czym stado ludków chce z nią współpracować. Czy jesteście tak głupi? Naiwni? Zdesperowani? Obudźcie się. Poza tym, gratuluję wszystkim tym, którzy podejmują się jakichkolwiek zobowiązań bez podpisania umowy. Tylko mi później nie płakać na forach, że ktoś Was oszukał;) Odpowiedz Link
gms20 Re: Zlecę pisanie artykułów 02.01.11, 19:27 Witam! Jeżeli oferta jest aktualna proszę o odpowiedź! gabrysia.szymanska@interia.pl Odpowiedz Link
kilo1982 Re: Zlecę pisanie artykułów 03.01.11, 21:32 Witam. Proszę o szczegóły. kwolkowicz@wp.pl Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link