Dodaj do ulubionych

*-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-*

05.10.15, 14:49
Moim sposobem na zarabianie przez internet jest firma Trafficmonsoon jest to bardzo proste i nie męczy po poczytaniu i obejrzeniu kilku filmików temat się rozjaśni i stwierdzić będzie można że na tym można zarobić oczywiście zaczynamy Od niewielkich kwot ale wszystko można rozkręcić i cieszyć się z wpływów na konto.
www.youtube.com/watch?v=oQAImFu0KqY <<-oto jeden z filmików i chyba najważniejszy który pomoże nam dowiedzieć się jak to działa.
trafficmonsoon.com/?ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=1&ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=3&ref=mati4993 <<-oto linki polecające i bardo był bym wdzięczny za rejstrowanie się przez nie a dzięki nim będziecie pod dobrym sponsorem i będę mógł pomagać a to ważne.
W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ PISAĆ.
Obserwuj wątek
    • mati4993 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 06.10.15, 14:26
      trafficmonsoon.com/?ref=mati4993
    • mati4993 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 06.12.15, 11:52
      Trafficmonsoon powstał 10.2014 roku i jest stroną oferującą usługi reklamowe.

Można reklamować tam (też za darmo) swoje strony internetowe lub inne projekty a przy okazji zarabiać pieniądze. Jest też opcja zarabiania dla ludzi z większą gotówką.

Zarabianie:

-Klikanie w reklamy ? (darmowe konto) po 0,01$ i 0,02$. Czyli jeśli ktoś zarabia na samym klikaniu w reklamy to tutaj zarobi na klikaniu więcej niż gdzie indziej.
      -Prowizja za kliki płatnych reklam przez polecone przez Was osoby - 100%.
      -Prowizje za zakup pakietu reklamowego przez poleconego ? 10%.
      -Możliwość reklamowania (też za darmo) własnych biznesów.
      -Możliwość zakupu pakietów reklamowych ,,AdPacks,, po 50$. Taki AdPack wygasa, gdy zarobi 110% czyli 55$. (W tej chwili trwa to około 2 miesiące.)

Aby można było dostawać prowizje z Poleconych i naliczenia z AdPacks trzeba obejrzeć raz na dobę oprócz płatnych reklam, co najmniej 10 reklam z zakładki ,,Start Surfing,,. Jeśli nie masz Poleconych ani wykupionych AdPack, nie musisz ich oglądać.
      Oglądając reklamy z tej zakładki zdobywasz też punkty, które możesz użyć do reklamowania swoich stron, blogów, czy np. innych programów do zarabiania.

Płatne reklamy wpadają kilka razy dziennie, dlatego dobrze jest zaglądać od czasu do czasu na podstronę ,, My Account,, i sprawdzić czy nie wpadła jakaś płatna reklama.

W TrafficMonsoon można posiadać tylko jedno konto!

Wypłaty:

Minimum wypłaty od 1$ - 3$ w zależności od tego, który z dostępnych tam procesorów używasz.

Dostępne procesory płatnicze:

Wypłaty i wpłaty są instant, czyli odrazu, bez czekania.

PayPal: minimum do wypłaty 2$

STP: minimum do wypłaty 1$

Payza: minimum do wypłaty 1$

Ale UWAGA! ... tutaj jest podobnie jak w neobux, czyli pierwsza wypłata na przykład minimum 2$, druga 3$, trzecia 4$ ... itd. aż do 10$ ... i później już zostaje minimum 10$.

W jaki sposób zarabia się w trafficmonsoon?

W trafficmonsoon można zarabiać bez wkładu jakichkolwiek pieniędzy oglądając płatne reklamy po $ 0,01 - $0,02 lub zapraszając innych ludzi, co jest tam bardzo opłacalne, ponieważ tylko w trafficmonsoon dostaje się 100% prowizji za oglądnięte przez osoby polecone reklamy.

Jest tam też inna opcja zarabiania pieniędzy.

Wszystkie dochody z usług reklamowych TrafficMonsoon są rozdzielane między użytkowników którzy wykupili pakiety usług reklamowych (AdPack 50$) i wyklikali 10 reklam z zakładki ,,Start Surfing,, na dobę co kwalifikuje ich do udziału z podziału zysków.

Pozostając codziennie aktywnym ostatecznie otrzymuje się zwrot z zakupu AdPack w wysokości 55$ (110%) za każdy pakiet.

Za każdy AdPack dostaje się 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu (Traffic Exchange Credits)

Jeśli osoba przez Was zaproszona kupi taki AdPack otrzymacie 10% prowizji.
      Zapraszam do rejestracji: trafficmonsoon.com/?ref=mati4993
      najlepiej kontakt: fid2130@tlen.pl
    • dominika_2012 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 07.12.15, 16:34
      Najprostsze jest zarabianie z iwadi.pl. Parę minut i do 12 zł w kieszeni. Ankiety przychodzą a kasa wypłacana bez problemu.
    • tigerous Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 08.12.15, 11:10
      a na tym da się zarobić? macie jakieś doświadczenia z ermail, ktoś tam zarobił pieniądze? zobaczcie - www.ermail.pl/klik/UX9UY2EA
      • mati4993 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 19.12.15, 15:34
        zarobkiwmiesiacnawet5.000usd.pl/prezentacja
    • czysty24x Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 20.12.15, 11:03
      Ja polecam to:

make-cash.pl/fastr3vshare-120-160-roi-t16147/?p=198611
    • alureig Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 21.12.15, 11:07
      Jeżeli mówią Wam, że możecie uzyskać szybko kilkadziesiąt lub nawet kilkaset złotych- bzdura. Możecie zarobić i nawet sporo(szczególnie przy poleconych) ale musicie mieć kilka kont na różnych bux , co da wam w sumie niezłą kwotę. Nie będzie to na dniach ale tygodniach . Podaje kilka sprawdzonych stron . To są tylko te strony które mi już nie jednokrotnie wypłacały zarobki . :
      Strony za euro lub dolary :
      trafficmonsoon.com/?ref=alureig
      useclix.com/index.php?ref=alureig
      wordlinx.com/?r=722243
      www.neobux.com/?r=welomir
      clixten.info/?ref=alureig
      www.pvtraffic.com/?r=alureig

Strony za złotóweczki
      imperiumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=alureig
      pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=alureig
      swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=alureig
      zielonymail.com/pages/index.php?refid=alureig
      Życzę powodzenia .
    • mati4993 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 21.12.15, 16:48
      zarobkiwmiesiacnawet5.000usd.pl/sp1
      Zapoznaj się, na tym można zarobić.
    • lukasz595 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 05.01.16, 12:39
      Od roku czasu poszukiwałem realnego źródla dochodu online.
      Dokładnie 4 miesiące temu dołączyłem do programu Trafficmonsoon.
      Mój dochód to 4800$ - 1200$ miesięcznie. Brzmi niezle ale można zarabiać jeszcze więcej ! :) Trafficmonsoon oferuję 5 możliwości zarobkowych. Chcesz dowiedzieć się wiecej ? Zapraszam na moją stronę i do kontaktu - nie jestem anonimowy :) trafficmonsoonteam.pl/mrozynski
    • kikoj Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 31.01.16, 20:43
      Polecam sprawdzony i wspaniały biznes na zarabianie przez internet więc info tu znajdziesz myadvertisingpays.edu.pl
    • spych111 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 03.02.16, 07:45
      czychcesz.pl/?id=spych111 ja już je zacząłem spełniać jeśli i ty zechcesz zapraszam do zapoznania się z ofertą i rejestracji jak najprędzej by zacząć spełniać swe marzenia a tu instrukcja krok po kroku czychcesz.pl/Rejestracja%20i%20Upgrade%20w%20iCharit?
    • lukaszgazeta Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 20.02.16, 22:33
      Szukasz reklamy dla swojej biznesu strony czy bloga
      a twoja reklamę morze zobaczyć cały świat
      i przy okazji chcesz zarobić
      to świetnie trafiłeś.
      Przedstawiam stabilną platformę reklamową działającą już ponad rok
      i mającą już ponad 2000000 członków
      nie czekaj dłużej i zacznij zarabiać z nami
      zarabianiewtrafficmonsoon.blogspot.com
    • klaudynakkk Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 04.03.16, 23:03
      Zapraszam do oceniania stron internetowych. 15$ do wypłaty na PeyPal. Należy pamiętać że oceniając opinie długość jednej z nich to minimum dwa zdania.
      www.AWSurveys.com?R=5533089
    • sylwiadp Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 05.04.16, 17:51
      advertisingandmakemoneyonline.com/?mid=6232155
      Zapraszam wszystkich do nowej firmy ktora pojawila si od niedawna .jest to mlodszy brat trafficmoonson ale wedlug mnie bardziej stabilny .Cala prezentacje znajdziecie w linku powyzej .
    • 12luki1221 Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 23.04.16, 17:02
      Bardzo ciekawy program, osttanio widziałem ciekawe zestawienie w jaki sposób można zarabiać przez internet www.e-etat.pl/zarabianie-przez-internet/
    • hektor-achilles Re: *-ZARABIANIE PRZEZ INTERNET-PROSTE-* 26.12.18, 01:14
      ebrokerpartner.pl/polecajacy/wI2NL

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka