Dodaj do ulubionych

UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.10.10, 08:37
LUDZIE STRZEŻCIE SIĘ PISANIA ARTYKUŁÓW NA ZLECENIE DLA OSÓB, KTÓRE NAWET SWOICH DANYCH NIE PODAJĄ. OSZUŚCI - PISZESZ ILE SIĘ DA, PO KILKA GODZIN DZIENNIE, A POTEM ŚMIEJĄ SIĘ Z CIEBIE. JAK TYLKO DOSTANIE CAŁĄ SERIĘ ARTYKUŁÓ, KTÓRE IM KTOŚ ZLECIŁ, TO WTEDY KONIEC. ZERO ODZEWU, ZERO KONTAKTU, ZERO KASY. PODAJĘ PRZYKŁAD: PISAŁAM DLA "V GŁĘBOKOŚCI" NA E-MAIL: betterware.biz@gmail.com. CHYBA KOBIETA (CHYBA :)) PIĘKNA GADKA PODCZAS PISANIA, ODPOWIEDŹ NA MOJEGO MAILA PRZYCHODZIŁA PO KILKU MINUTACH. JAK TYLKO ZACZĘŁAM PYTAĆ O PIENIĄDZE, PRZESTAŁY DO MNIE PRZYCHODZIĆ MAILE ZE ZLECENIAMI, Z CZYMKOLWIEK. WOGÓLE SIĘ NIE ODZYWA. PODEJRZEWAM, ŻE JUŻ DZIAŁA POD INNĄ NAZWĄ I INNYM E-MAILEM. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ, ALBO POPROŚCIE O SKAN DOWODU OSOBISTEGO OD RAZU. DOSYĆ, ŻE GROSZE PROPONUJĄ I M.IN. JA DAŁAM SIĘ W TO WCIĄGNĄĆ, TO OPRÓCZ WYSOKIEGO RACHUNKU ZA PRĄD NIE DOSTANIECIE NIC !!!!!!!!!!!!!! JA JUZ SIĘ NIE NABIORĘ NA PEWNO, BO PRZEKONAŁAM SIĘ ŻE NIE ISTENIEJE COŚ TAKIEGO JAK ZARABIANIE PRZEZ INTERNET. NO CHYBA, ŻE BĘDZIECIE PISAĆ BEZPOŚREDNIO DLA JAKIEGOŚ POWAŻNEGO ZLECENIODAWCY, ALE NIE DLA TYCH POŚREDNIKÓW ZAKICHANYCH!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZROBIONYCH W JAJO I CAŁĄ RESZTĘ :))
Obserwuj wątek
    • lyanna_84 Re: UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.10, 10:05
      A JUŻ MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA DAŁAM SIĘ NABRAĆ TEJ MANIPULANTCE!!! NAPISAŁAM DLA NIEJ FURĘ ARTYKUŁÓW I JAK PISZE HEPINI, GDY TYLKO POJAWIŁ SIĘ TEMAT PIENIĘDZY, URWAŁ SIĘ KONTAKT Z PANIĄ ZLECAJĄCĄ PISANIE. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA JEJ OKRĄGŁE SŁÓWKA! OCZYWIŚCIE NA POCZĄTKU BĘDZIE WAS ZAPEWNIAŁA ŻE PŁACI SUMIENNIE ZA KAŻDY ARTYKUŁ, ALE TO SĄ TYLKO ZGRABNE GADKI TEJ ZŁODZIEJKI. NIE ZOBACZYCIE ANI GROSZA NA SWOIM KONCIE!!!!! KRADNIE TYLKO WASZ CZAS I PRAWA AUTORSKIE DO WASZYCH ARTYKUŁÓW!!!! "V GŁĘBOKOŚĆ" TO OSZUSTKA I MAM NADZIEJĘ ŻE JUŻ NIEDŁUGO KTOŚ UTRZE JEJ NOSA. POZDRAWIAM!
      • jena22 Re: UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!! 08.11.10, 10:32
        ja też pisałam dla tej pani Edyty, codziennie bardzo dużo artykułów, nie tylko po 1000 znaków ale także takie po 10.000, kiedy zapytałam o pieniadze to jeszcze straszyła policją i napisała, że nie miałam żadnej umowy, może ktoś jest z Gorzowa, tam ta pani mieszka, mam też telefon do niej ale nie odbiera
        • marta9771 Re: UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.11, 22:07
          Dokładnie - OSZUSTKA. Z łaską wypłaciła mi pieniądze za zlecenia w październiku. Za zlecenia w listopadzie nie zapłaciła w ogóle. Cały grudzień wysyłam maile ale to jak grochem o ścianę dosłownie. Szkoda mi słów i nerwów na tę wstrętną babę - oszustkę. Jedyną osobą jaka powinna być straszona policją jest ona bo po pierwsze "zatrudnia" ludzi na czarno czyli ich nie rejestruje nigdzie i jednocześnie nie odprowadza podatku to jeszcze wykorzystuje. Jestem wściekła, bo siedziałam nad tymi tekstami niekiedy pół nocy a ona bezczelnie je wykorzystała, kasę zrobiła i nas wszystkich wkręciła w niezły kanał nie wypłacając pieniędzy. Ludzie są jak pasożyty, ona nie ma w ogóle za grosz szacunku do innych, myśli że jak ma swoją "pseudofirmę" to może pomiatać innymi. I tak tej sprawy tak nie zostawię i jeszcze mnie ta kobieta popamięta. Myśle że każdy powinien powalczyć o swoje pieniądze, bo już straconego czasu nie odzyskamy. Mam nadzieję że nikt inny się nie da oszukać.
      • harveypl Re: UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!! 15.11.10, 19:07
        Potwierdzam.Ja rowniez napisalam sporo artykulow dla V GLEBOKOSC i nie otrzymalam ani zlotowki!!!!!!!!!!!!Po pytaniach o pieniadze kontakt z ta osoba sie urwal.
    • gzubex Re: UWAGA INTERNETOWY OSZUST/-KA !!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.11, 00:48
      oooo. na tej stronie powstaje lista oszustów i metod ich działania
      www.realnepieniadze.cba.pl/oszusci.html
      dodam ten przypadek też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka