Dodaj do ulubionych

Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!!!!!!!

04.05.12, 14:13
-Chemia cz. IV , wyd.O.E-Pazdro, zakres rozszerzony
-Chemia cz.II , wyd.O.E-Pazdro, zakres rozszerzony

-Chemia 1, pods.i rozszerzenie ROŻAK aut. R.Hassa, podr i zbior zadan w 1

-Chemia 2 Rożak,N.E podręcznik/zbiór w jednym Hassa
-Chemia, Zbiór zadań, wyd. WSiP, M.Koszmider

-Chemia 3, pods.i rozszerzenie N.Era aut. R.Hassa

-BIOLOGIA 1 LO, PODR Z.ROZSZERZONY, OPERON 2010

-TESTY I ARKUSZE BIOLOGIA OPERON MATURA 2012+CD

-PROMOCJA !REPETYTORIUM BIOLOGIA GREG KOMPLET 2011 2 ksiazki

-CHEMIA VADEMECUM GREG

-CHEMIA 1 - Witowski zbiór zadań 2002-2011

-CHEMIA 2 - Witowski zbiór zadań 2002-2011
-CHEMIA Z NAMI ZDASZ - Videograf II – Hassa

-BIOLOGIA 1 - Operon ćwiczenia rozszerzenie liceum

-BIOLOGIA 3 - Operon ćwiczenia rozszerzenie liceum

-REPETYTORIUM MATURZYSTY CHEMIA Greg zdasz na100%

-MATURA 2012 CHEMIA TESTY I ARKUSZE OPERON

-BIOLOGIA 3 - Operon podręcznik rozszerzenie liceum

-ZBIÓR ZADAŃ Z CHEMII K.M. PAZDRO PODST

-CHEMIA REPETYTORIUM T. GAŁAMON

-Chemia 1 ogólna PODRECZNIK rozszerzony PAZDRO

-CHEMIA wybór testów z egzaminów wstępnych na akademię medyczną i kierunki przyrodnicze , tom 2 - 1973-2002, Andrzej Persona, Wyd. Medyk tom 2

-Jacek Danowski biologia cz. 2 repetytorium dla kandydatów na akademie medyczne

-Notatki z lekcji. Biologia. Anatomia i fizjologia człowieka. Część 2

-Notatki z lekcji. Biologia. Bezkręgowce
-Notatki z lekcji. Biologia. Cytologia i histologia
-Notatki z lekcji. Biologia. Strunowce

-Gimnazjum Chemia nowej Ery cz. 1,2,3

-Repetytorium Matura 2010 Biologia wyd Operon

-ParkEdukacja testy z chemii poziom rozszerzony

-W. Lewiński Genetyka
-Testy z chemii chemia ogolna i nieorganiczna dla licealistow i kandydatow na studia, Jadwiga badzińska

Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: 217.153.246.* 05.05.12, 22:03
      w jakiej cenie jest zbiór pazdro?
      jasnorzewska@op.pl
    • Gość: Misiaaa Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:47
      Hej. Interesuje mnie zakupu zbioru zadań Witowski tom 2 2002-2011

Jaka jest cena zbioru ?? proszę o info na GG 10151901 lub maila kurzawam1994@vp.pl
      Pozdrawiam Michalina K.
    • Gość: Ewa Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 17:54
      Chcialabym kupić ksiązki Rożaka do chemii cz. 1 i 2 oraz cz. 3 N. Ery. Proszę o ceny podręczników. Pozdrawiam.
      • emi_88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! 08.05.12, 20:32
        Chemia 1, pods.i rozszerzenie ROŻAK aut. R.Hassa, podr i zbior zadan w 1 7,5 zł stan średni

Chemia 2 Rożak,N.E podręcznik/zbiór w jednym Hassa 25 zł nowiutka nieuzywana

Chemia 3, pods.i rozszerzenie N.Era aut. R.Hassa 27 zł nowiutka nieuzywana

Ksiazki kupilam z mysla przygotowania do poprawy matury, ale plany sie zmienily

Pozdrawiam;)

Reszte ksiazek rowniez sprzedam, mozna śmiało negocjowac ceny :) :)

Do sprzedania mam rowniez Biologie Witowski cz. 1 i 2 :)
    • emi_88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! 08.05.12, 20:49
      Sprzedam rowniez materiały (notatki- wydruk komputerowy) do nauki na chemie rozszerzona <ok. stron>oraz biologię <ok.360 strony>...
      Opracowane wszystkie działy osobno --> dlatego łatwo znajdziesz szukany materiał, wydrukowane jasno i przejrzyście... wykresy, wzory, tableki..wszystko co bedzie pomocne i przydatne w nauce.. Łatwo się uczy, wyszczególnione najwazniejsze informacje !

Notatki opracowane na bazie materiałów polecanych na mature :)

Polecam, naprawde warto !!

Gwarancja dobrze zdanej matury :)
    • Gość: To WAŻNE Re:Potrzebuję vademecum do biologii operon 2010. IP: 89.174.100.* 02.06.12, 19:41
      Witam. Potrzebuje repetytorium z biologii z operonu. Jeśli jeszcze ktoś ma tę książkę do sprzedania,to bardzo proszę żeby dał mi znać. Mój adres e-mail: mehilainen@op.pl
      Będę naprawdę bardzo zobowiązana.
    • Gość: sdf Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 03.07.12, 23:54
      hej!
      interesuje mnie chemie Rozak oraz CHEMIA 1 - Witowski zbiór zadań
      prosze o kontakt gg7879395
    • Gość: alka Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 16:18
      ja bym byla chetna na zbior witowskiego cz1
    • emi_88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! 09.10.12, 16:52
      ksiazka jak najbardziej nowa, cena do ustalenia, prosze o kontakt nr gg ; 34244667
    • Gość: mada Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.19.165.74.osk.enformatic.pl 24.10.12, 19:22
      CHEMIA 2 - Witowski zbiór zadań 2002-2011
      -CHEMIA wybór testów z egzaminów wstępnych na akademię medyczną i kierunki przy
      > rodnicze , tom 2 - 1973-2002, Andrzej Persona, Wyd. Medyk tom 2
      coś z tego bym potrzebowała, daj znac ile byś za nie chciała WAŻNE!!
      • Gość: emi88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 20:39
        po 14 zł za kazda. czyli 42 za calosc
        :)
    • Gość: pati5464 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: 195.205.171.* 29.10.12, 20:03
      czy masz jeszcze książki rożaka ?
      • Gość: emi88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 17:32
        mam ksiazki rozaka 2 czesci super nowe, jedna uzywana, moge sprzedac calosc za 40 zł
        • Gość: karola Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.centertel.pl 08.11.12, 19:12
          czy te podręczniki rożaka do chemii to jeszcze aktualne? Jeśli tak, to byłabym zainteresowana. Prosiłabym o szczegóły na maila: karolina202@autograf.pl
    • Gość: Natalia Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 16:46
      Masz może jeszcze:

-Chemia 1, pods.i rozszerzenie ROŻAK aut. R.Hassa, podr i zbior zadan w 1
      -Chemia 2 Rożak,N.E podręcznik/zbiór w jednym Hassa
      -Chemia 3, pods.i rozszerzenie N.Era aut. R.Hassa
      -CHEMIA 2 - Witowski zbiór zadań 2002-2011
      -CHEMIA Z NAMI ZDASZ - Videograf II – Hassa.
      Zdaję maturę z chemii i bardzo mi na nich zależy.
      Proszę o kontakt na email: natalia.krynicka@onet.pl lub telefonicznie: 693424177.
    • Gość: kamil Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 10:40
      jestem zainteresowany kupnem ksiązek czesci z witowskiwgo> w jakiej cenie jest ten komplet i czy oferta jest nadal aktualna. a miałbym pytanie czy moze bys nie miął zeszyt w którym bys miał zapisane od a do z rozwiazania tych zad zwitowskiego
      bardzo mi na tych rozwiażanich całych zalezy a nie tylko na koncowych rozwiązaniach .a moze masz wypełnione te zbiory. to było bardzo fajnie.brardzo mi na tym zalezy .prosze o szybka odp bo mnie czas goni pozdrawiam
      • Gość: emi88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 16:53
        niestety sprzedane dawno :( nie mam wypelnionych zbiorow ani zeszytu. przykro mi
    • Gość: gość Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.derkomnet.pl 20.02.13, 21:14
      Interesuje mnie (idrankowski@poczta.onet.pl):

Chemia 2 Rożak,N.E podręcznik/zbiór w jednym Hassa
      • Gość: emi88 Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 21:19
        witam, rozaka juz nie ma
        • Gość: gosc Re: Sprzedam książki DO MATURY i do liceum !!!!!! IP: 185.15.0.* 01.03.13, 19:13
          Czy są jeszcze zbiory witowskiego biologi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka