danieloo3005
02.03.11, 11:12
Witam Wszystkich.
Tak jak w temacie ten post kieruję do tych co chcą zarobić trochę kasy przez neta.Nigdy nie wierzcie w takie coś jak polski-bux jest najlepszy, to ściema .Bux-y bazują na tym że wy klikacie w reklamy dobijacie minimum wypłacacie pieniążki każdy szczęśliwy a tu nagle klapa pieniędzy nie ma na koncie sam sprawdziłem kilkanaście buxów i wszystkie to jedna wielka ściema.Więc podaję jeden naprawdę tylko jeden sprawdzony sposób na zarobienie pieniędzy i to nie jest żadna ściema a więc tym jedynym sposobem jest upload plików w którym zarabiacie za 1000 pobrań plików po 1 mb 2 dolary a za 1000 pobrań plików 100-2000mb nawet 15 dolarów
nie są to może kokosy ale przynajmniej wypłacają. Sprawdzone przeze mnie
więc odrobina chęci i mamy coś kasy tylko w necie jest ten jeden sposób na zarobienie kasy więc podaję link do rejestracji
hotfile.com/register.html?reff=360297 8
Jak zarabiać: uploudujesz pliki i masz link do tego pliku więc podajesz komuś aby go ściągnął a tobie nabija kasę.Więc do roboty nie zmarnujcie tego że tyle się do was opisałem a wy nic z tym nie zrobicie chcecie mieć kasę musicie się pomęczyć.Wchodźcie i zarabiajcie.Pozdrawiam.