Dodaj do ulubionych

Testowanie produktów za darmo

10.06.13, 13:39
Znacie może stronę streetcom? Niedawno powstało coś co działa na podobnych zasadach - otrzymujemy do testów pełnowymiarowe produkty - mogą to byc np kosmetyki, słodycze, artykuły gospodarstwa domowego i inne, a potem piszemy ich recenzję zarabiając punkty
zapraszam
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=34b0da87c1f6dfd5e8ec2b508a83fcaa
Obserwuj wątek
    • japoneczka09 ZARABIAM 17.07.13, 20:36
      www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61
      www.clixsense.com/?4766670
      Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony.
      Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy.
      Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach.
      Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe.
      Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych.
      Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony.
      Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień.
      Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce.
      Moje potwierdzenia wypłat oraz wygrane znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe.

praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html

• sbgorka Re: ZARABIAM 29.01.14, 21:42
        Ja zacząłem działać w revenue share.
        Przykład strony poniżej adf.ly/cmUTm (odczekaj reklame i kliknij skip add)
        Kupujesz udziały w reklamach min to 10% i masz 15 % zwrotu z jednej paczki.
        Szybko i łatwo idzie, lepsze niż klikanie
        Program dopiero wystartował więc są duże szanse na wysoką pozycję.

• zwinnaiszybka Re: ZARABIAM 04.02.21, 11:26

NATALIA
        4 lutego 2021 o 10:03 - Odpowiedz
        Znalazlam super aplikacje, firma wlasnie rusza w Polsce, a od roku dziala na swiecie. Otrzymuje sie darmowe produkty i pieniadze za ich testowanie. 5 zl za darmo na start, plus 5 zl za kazde go kto wejdzie w link, który sie udostepni po 10 sekundowej rejestracji. Super jak dla mnie. Juz zarabiam. app.flavorwiki.com/create-account/taster/welcome?referral=601acd7083d1fa673eb99ee3
    • robweks Testowanie produktów 25.09.13, 11:37
      Od kilku miesięcy prężnie działa Talk Marketing. U nich również można testować różne produkty za darmo w zamian za opinie. Aktualnie wiem, że mają fajne produkty spożywcze do testowania. Dla chętnych podaję link do rejestracji: agent.talkmarketing.pl/pl/secured/user/registration
      • moderrna Re: Testowanie produktów 17.10.13, 20:32
        Można też zacząć testować za darmo różne produkty na stronie testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=a244f1ffed99577ef1ed8c780bae6262.
        Fajna sprawa i faktycznie działa. Jeśli ktoś ma ochotę może spróbować.
        • 1patrycja4 Re: Testowanie produktów 21.10.13, 11:05
          Polecam Klub ekspertek ofeminin.pl należy wypełnic formularz. Co dwa tygodnie typuje się kilkadziesiąt osób do testowania produktów całokowicie za darmo. Można również zbierac punkty za aktywność i zgarniać nagrody.
          • dotinka77 Re: Testowanie produktów 04.11.13, 12:07
            ja polecam stronki testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=1bd4c4a246493dd28705d82cc3b7657d i trnd.pl (na trnd właśnie testuję szczoteczkę oral-b), rekomenduj.to
            • kingaflo Re: Testowanie produktów 03.01.14, 15:11
              Zgadzam się testmetoo jest wiarygodnym portalem. Udało mi się testować żel do ciała. teraz zbierają kandydatów do następnej kampanii.
              To nic nie kosztuje, a można za darmo potestować różnego typu przedmioty.
              Wystarczy się zarejestrować z linku poniżej i wypełniać ankiety. Super sprawa
              testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=259236cd4985741f0619fc672272b2de
    • 5kleo Re: Testowanie produktów za darmo 18.03.14, 10:26
      Ja testuję produkty w www.rekomenduj.to/ Świetne jest to że mam możliwość testowania nowości to jeszcze otrzymuję materiały na temat moich ulubionych marek.
    • joasie6386 Re: Testowanie produktów za darmo 15.03.18, 11:32
      Witam
      Zachęcam was Gorrrąco do skorzystania ze Streetcomu.Dają mozliwość testowania produktów i nie sa fikcyjną firemką jakich tu wiele. Po krótce : rejestrujecie sie , odpowiadacie uczciewie na pytania zdobywacie punkty ( mozecie ale nie musicie) i oni wysyłaja do was prodikty do testowania , za dramo!!! całkowicie za darmo!!! nawet kurier jest opłacany przez nich. Dostałam juz wiele produktów do testowania z tej strony i jesli ktos szuka uczciwej oferty nie spamerów polecam.
      Asia....

ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/1ac9d1c9618ef3582cf90380a115eb42
    • bagrata Re: Testowanie produktów za darmo 12.05.18, 11:55
      Fajny sposób na zarabiania pieniędzy. Bardzo łatwo przez ankiety online. www.mypanellab.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka