bestjob
04.07.13, 09:45
Witam Wszystkich!
Chcę przekazać Wam gotową, zarabiającą stronę, która automatycznie promuje kilka programów partnerskich na raz! Przygotowałem ograniczoną ilość kopii. Oprócz tego oferuję darmowe przeszkolenie każdego, kto będzie miał kłopot z używaniem systemu, w moim prywatnym panelu szkoleniowym:
www.7minutbiznes.pl
Odbycie szkolenia pomoże w wielu kwestiach, ale nie jest konieczne. Twoim zadaniem jest promocja strony, co jest jednoznaczne z promocją programów partnerskich, do których przystąpisz.
Ja po pierwszym tygodniu zarobiłem 200zł, rozsyłając linki w kilku miejscach: fora, darmowe ogłoszenia, facebook.
Jedyny profit dla mnie to Twój zapis w tych programach partnerskich z mojego polecenia. Kto będzie chciał potwierdzenia moich zarobków, prześlę na maila.
Zarabianie w tych programach NIE JEST ZWIĄZANE z jakimiś piramidami, kasynami online, zakładami bukmacherskimi czy klikaniem w banery i ankietami. Na tym nie zarobisz!!!
Firmy, które promuję, są sprawdzone i działają kilka, kilkanaście lat. Dochód jest legalny i można rozliczyć go w rocznym picie.
Zacznij zarabiać już dziś!!!
Zostawiajcie maile!