Dodaj do ulubionych

PŁATNE ANKIETY!

30.07.22, 19:01
Witam. :) Korzystam z aplikacji, która płaci za wypełnianie krótszych i dłuższych ankiet. Na początku nie dostaje się tych ankiet dużo, bo muszą zaufać czy szczerze odpowiadamy na pytania, ale im więcej ankiet wypełnimy, tym lepsze zaczynają wysyłać. Aplikacja wypłaca już od 12złotych w Polsce i od £2,50 w UK. Płatność na konto Revolut lub PayPal. :) Zapraszam serdecznie do wypróbowania:
attapoll.app/join/vparu
Obserwuj wątek
    • amandam Re: PŁATNE ANKIETY! 04.03.23, 23:42
      POLECAM SPRAWDZONY PANEL!!!!rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=77157287
    • kosmoslogin Re: PŁATNE ANKIETY! 07.04.24, 09:46
      Hej! :) Polecam bardzo wypełnianie ankiet on-line, można sobie ogarnąć "kieszonkowe" nie wychodząc z domu, leżąc w łóżku czy też jadąc komunikacją miejską. :) Wypełniam już od kilku ładnych lat, więc wiem o czym mówię. Potrzeba trochę cierpliwości, ale zdecydowanie opłaca się!
      Aby faktycznie coś z tego mieć, polecam zarejestrować się na wszystkich portalach naraz (wówczas każdego dnia z pewnością będzie coś do zrobienia) i skrupulatnie wypełniać wszystkie ankiety, jakie otrzymamy (z niektórych portali przychodzą na e-mail, a do niektórych trzeba zaglądać bezpośrednio - im częściej tym lepiej :) )

Poniżej lista sprawdzonych przeze mnie, wypłacalnych portali. Są to linki, pod którymi wygodnie od razu można się zapisać :) :

www.ysense.com/?rb=59748220 (strona jest po angielsku, ale można ustawić sobie tłumaczenie w przeglądarce, a ANKIETY SĄ PO POLSKU ! :) - tu należy odwiedzać stronę jak najczęściej, klikać, klikać, nie poddawać się i nie zniechęcać! Wg mnie jeden z najlepszych paneli! )

www.pagazani.com/?ref=2214287 (jak wyżej, strona bardzo podobna do Ysense)

panel.marketagent.com/ShortReg/Registration/pl?RefUID=1485552 (ankiety przychodzą na maila, ale warto również samemu sprawdzać panel)

greenpanthera.com/pl/?rf=fe16830170ef78 (jak wyżej)

rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=77162360 (zaproszenia przychodzą na maila, warto też ustawić sobie powiadomienia w przeglądarce)

reaktoropinii.pl/ref/6cccb (jak wyżej :) )

account.yougov.com/pl-pl/join?referral=19Myp5uIglFMi3zTDGT7DQ (ankiety otrzymujemy zazwyczaj na maila; tu wyjątkowo zamiast wypłaty gotówki są bony 100zł lub 250zł np. do allegro, więc można sobie kupić czego dusza zapragnie, dlatego nie uważam, aby była to jakaś wada :)

poznaj.to/rejestracja?r=rFAwAF (warto sprawdzać panel)

www.toluna.com/register?referralGuid=48f8a3ff-d92a-446b-9a9b-f9db428b5fd7 (przychodzą na maila, ale też warto sprawdzać, bo nie wszystkie przychodzą! dodatkowo są tam też krótkie, jednopytaniowe ankiety)

panel.demando.pl/user/recommend/token/eec409e423ac677b0e6a958f4e29a11e7363092f/ (czasem przychodzi zapro na maila, jednak lepiej sprawdzać co jakiś czas panel, aby nie być stratnym! :) )

Z portali można korzystać zarówno na komputerze, jak i na telefonie :)

Tutaj jeszcze APLIKACJA dedykowana stricte NA TELEFON. Należy sprawdzać ją jak najczęściej, ponieważ powiadomienia lubią szwankować niestety. Co tutaj jest fajne, wypłacać można już od 15zł!

LINK do aplikacji: attapoll.app/join/kcyvh

Po instalacji i zalogowaniu, w ustawieniach należy wpisać KOD polecający: kcyvh

Tutaj jeszcze panel z nagrodami rzeczowymi (są bardzo różnorodne gadżety, książki, kosmetyki, elektronika, AGD i inne, mega duży wybór, więc każdy znajdzie coś dla siebie - osobiście odebrałam już czajnik elektryczny i mam sporo punktów na kolejną nagrodę - szybko się zbiera przy regularnym wypełnianiu):
      panelariadna.pl/register?ref=988406012 (zaproszenia do ankiet przychodzą zazwyczaj na maila)

Posiadam również możliwość zaproszenia do kolejnego portalu, ale zaproszenia trzeba wysyłać na e-mail, więc jeśli ktoś jest chętny, proszę o podanie adresu mailowego poniżej. :)
      Mam jeszcze 19 wolnych miejsc w tym miesiącu, jeśli chętnych byłoby więcej, mogę wysłać zaproszenia w miesiącu kolejnym, itd.

Polecam każdemu wypełnianie ankiet jako dodatkowe zajęcie! Nic nie płacimy, nic nie inwestujemy, a możemy jedynie zyskać! :)
    • lasek1500 Re: PŁATNE ANKIETY! 19.04.24, 10:44
      Ja korzystam z ySense. To agregator zbierający ankiety z różnych firm. Każdego dnie jest najmarniej 2-3 sztuki do wypełnienia. Płacą różnie, w zależności od długości ankiety, od 0,10$ do nawet 5$. Wypłata od 10$ na konto paypal.

www.ysense.com/?rb=144080760

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka