Dodaj do ulubionych

Skup samochodów Warszawa Łódź

IP: *.toya.net.pl 29.06.13, 10:57
Wiam. Chciałbym polecić osobom, które nie wiedzą gdzie oddać swoje auto, a zależy im na czasie, korzystanie ze skupów samochodowych. Jednym z bardziej zaufanych jest Sellcars. Nie trzeba długo czekać, jeśli chodzi o załatwianie formalności, kasa do ręki, przyjazna obsługa, wycena na miejscu. Gorrąco polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Skup samochodów Warszawa Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 12:49
      Witam. Ja polecam www.skupaut-best. Profesjonalne podejście do tematu. Miła obsługa. Szybki Przyjazd po Auto. po 2 godzinach od wykonania telefonu sprzedałam swoje auto :) polecam, www.skupaut-best.pl, tel. 507-857-200. pozdrawiam, Magda
    • Gość: orlando Re: Skup samochodów Warszawa Łódź IP: *.free.aero2.net.pl 17.04.14, 11:30
      sprzedałem swoje auto w www.selcar.pl/ wycenili mi wstępnie samochód, przyjechali i zapłacili od ręki, więc polecam, tym bardziej, że działają na terenie całego kraju
    • Gość: amaranty Re: Skup samochodów Warszawa Łódź IP: *.dynamic.mm.pl 14.05.14, 17:26
      sellcars? a nie chodzi ci raczej o selcar.pl? bo tylko o tym skupie słyszałem i wiem, że dziala i w Łodzi i w Warszawie.
    • Gość: auta Re: Skup samochodów Warszawa Łódź IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.16, 10:57
      auta30.pl Polecam
    • pawelsikorski82 Re: Skup samochodów Warszawa Łódź 13.02.18, 10:07
      Ja dorzuciłbym firmę Tekst linka moim zdaniem więcej gotówki dają. Sami sprawdźcie.
      • pawelsikorski82 Re: Skup samochodów Warszawa Łódź 13.02.18, 10:08
        Ja dorzuciłbym firmę s-car.pl moim zdaniem więcej gotówki dają. Sami sprawdźcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka