Gość: piniu IP: *.aster.pl 06.12.04, 10:14 Mam pytanie - czy tlumaczyliscie dokumenty typu swiadectwo niekaralnosci itp., ktore zostawialiscie w DG Admin na ANG/FRA/NIE? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piniu Re: dokumenty do Admin IP: *.aster.pl 06.12.04, 14:45 Dziekuje bardzo za informacje. Zycze milej pracy UE, bo z Twoich postow wnioskuje ze juz tam pracujesz. Pozdrawiam, Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: dokumenty do Admin 06.12.04, 14:48 Nie, jeszcze nie, zaczynam w lutym! Powodzenia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: integration Re: dokumenty do Admin IP: *.198-78-194.adsl-fix.skynet.be 06.12.04, 16:38 godzine z gorka temu wyszedlem z ADMIN. Wszystkie dokumenty po polsku. Mialem tylko przysiegle tlumaczenie dyplomu. Ku mojemu zaskoczeniu dziewcwyna z ADMIN nie wziela go, a jedynie polski oryginal. Po prostu oni nie chca za duzo kwitkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dokumenty do Admin IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 23:27 Miałem spotkanie w Lux, przetłumaczyłem sam wszystkie papiery na niemiecki, z wyjątkiem świadectwa o niekaralności. Pani była zachwycona i cieszyła się bardzo, bo powiedziała, że oni tu po polsku to jeszcze nie bardzo, kiedyś na pewno i takie tam, ale teraz w międzyczasie może poczytać i opracować papierzyska:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś