Dodaj do ulubionych

Architekt w BXL

23.02.07, 22:28
Czy zna ktos z was godnego polecenia architekta? Nie musi byc Liebeskind,
chodzi o pomoc w przebudowie/generalnym remoncie domu. No i oczywiscie oblupil
mnie tylko troche, a nie do golej skory. Z gory dziekuje za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pav Re: Architekt w BXL IP: *.200-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 24.02.07, 13:39
      chcesz dobrego czy taniego zastanow sie bo teraz mowisz chcesz tania poledwice.
      Tanie sa parowkei, miesoa jest droggie.

Serdecznosci
      PD
      • agent077 Re: Architekt w BXL 24.02.07, 19:06
        W miare dobrego i w miare taniego. Kielbasa slaska.
    • Gość: Do agent077 Re: Architekt w BXL IP: 32.106.94.* 25.02.07, 10:45
      Batibouw - Bruksela - Métro HEYSEL
      Stand: PA-04
      Exposant: ORDE VAN ARCHITECTEN - ORDRE DES ARCHITECTES
      Street Livornostraat 160 bus 2
      City BRUSSEL
      Postalcode: 1000
      Land BE
      Telephone: +32 (2) 647.04.94
      Fax: +32 (2) 646.38.18
      e-mail: info@ordevanarchitecten.be
      e-mail 2:
      Website: www.ordevanarchitecten.be
      Website 2:
      Brands: A+ (tijdschrift voor architectuur/revue d'architecture), Architect,
      Orde van Architecten,

Przewaznie architek prosi o 12% - Pierwsze spotkanie i plan : 2.500 + VAT
      • agent077 Re: Architekt w BXL 25.02.07, 18:04
        Dzieki za konkretna odpowiedz! Czy ktos moze polecic jakies nazwisko?
        • Gość: serek Re: Architekt w BXL IP: *.28.77.3.coditel.net 26.02.07, 13:31
          Agnieszka Gansiniec
          Oglasza sie w gazetce (www.gazetka.be). Tam znajdziesz do niej kontakt.
          • Gość: anbxl Re: Architekt w BXL IP: *.cec.eu.int 26.02.07, 13:56
            Ona i tu kiedys pisala na forum,ale jakis czas temu pisala na priva i wowczas
            nie miala wszystkich odpowiednich pozwolen na to by mogla tu w Belgii wykonywac
            zawod architekta,pewnie to juz sie zmienilo,ale i tak polecam architekta z
            tutejsza praktyka-wiem,ze i w BXL sa tacy nasi rodacy,ale nie mam namiarow,moge
            popytac
            • bruxellka Re: Architekt w BXL 26.02.07, 18:01
              Do anbxl z kad ty czerpiesz takie informacje(bzdury)? ...

A zainteresowanych zapraszam na priva

--
              Architekt
              +32 497 45 81 54, aga@gansiniec.com
              • anbxl Re: do bruxellka 26.02.07, 18:39
                Bzdury????Mam twojego maila dokladnie z 23/03/2006 i jezeli chcesz to moge ci
                wyslac kopie na priva,nie bede tu cytowala,bo znowu ktos powie,ze naruszam
                prive...Tam pisalas,ze pracujesz dla i z architektami i pytalas jak zalatwic
                pewne sprawy dotyczace dokumentow i otwarcia rynku pracy dla Polakow
                (streszczenie,bo moze zapomnialas...).No i chyba nie umiesz czytac ze
                zrozumieniem....Przeczytaj dokladnie moj post-napisalam,ze kiedys i dokladnie
                zaznaczylam,ze moze a nawet pewnie ta sytuacja zmienila sie......
                • bruxellka Re: do bruxellka 27.02.07, 08:31
                  Od 5 lat prowadze dzialnosc jako architekt w Belgii ...

Rynek pracy dla wolnych zawodow (architekci)w uni europejskiej jest otwarty od
                  1999 roku ...

Pozdrawiam
                  --
                  Architekt
                  +32 497 45 81 54, aga@gansiniec.com
                  • jakubsky Re: do bruxellka 27.02.07, 15:21
                    ... a pozdrowiszy dala cala pare w kotly i dluga syrena okretowa pozdrowila
                    wszystkich... Odplynela do pracy, do projektowania domow swoich przyszlych
                    klientow ;)

• Gość: hub Re: do bruxellka IP: *.access.telenet.be 28.02.07, 21:07
                      Polecam Bureau Coupez,
                      a dokladniej Christine Duchamps i Caroline Jadoul
                      www.bureaucoupez.be
                      Pzdr Hub
                    • Gość: pav Re: do bruxellka IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.02.07, 21:39
                      ja tam eni wiem jakubsky jak dla mnie bruxelka jest swietnym architektme,
                      szczegolnie po doswiadczniach z paroma loklanymi ;)
                      • jakubsky Re: do bruxellka 28.02.07, 21:57
                        a czy ja cos zlego powiedzialem - dodalem, ze po pewnej malej utarczce slownej
                        bruxelka cala para w kotlach dala cala naprzod do projektowania domow swoich
                        klientow. uwazawszy dalsza dyskusje o wyzszosci kota nad mysza za bezcelowa.
                        Jako i ja za taka uwazam.
                        • Gość: pavju z ikra Re: do bruxellka IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.02.07, 22:00
                          cos ty a sa inne dyskusje na tym forum?

Serdecznosci
                          PD
                          • Gość: Sofi Re: do pavja IP: *.177-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.02.07, 22:02
                            z lokalnymi doswiadczen nie mialam (moze kiedys sprobuje:)), ale i tak najlepszy
                            jest moj wlasny prywatny :)
                            • Gość: anbxl Re: IP: *.access.telenet.be 01.03.07, 21:23
                              a ja slyszalam-bynajmniej tak mowi sie u moje meza w pracy,gdzie min wydaja
                              jakies pozwolenia,ze najlepszy adwokat to taki,ktory ma tu w Belgii uklady
                              • Gość: Sofi Nie trafilas anbxl znowu ... IP: *.239-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 07:49
                                Jak ci powyzej wyjasnila bruxelka - zawody freelance nie potrzebuja zadnych
                                pozwolen na prace. Takze nie wiem do kogo to bylo i po co?
                                • Gość: pav niecedzony alez zocha IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 10:28
                                  an tak cos chciala od siebie dodac do dyskusji, mysle, ze powinnas to docenic.
                                  A to, snes dosc gleboko ukryty, coz.

Serdecznosci
                                  PD

• Gość: gosc Re: alez zocha IP: 136.173.62.* 02.03.07, 10:47
                                    an sie tylko zawody pomylily. architekt, adwokat, wsio rawno
                                    • Gość: pav dadson Re: alez zocha IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 10:50
                                      voila, w koncu to na a i to na a. wiec niewykluczone, ze kolega ma racje.

Generalnei pokazuje to jak szkodliwa dla tfurczosci na forum mzoe byc praca w
                                      cyrku.

Serdecznosci
                                      PD
                            • Gość: pav ministerialny paw -> zocha IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 01.03.07, 21:34
                              niewykluczone zosiu, ale nie mam meza wiec trudno mi sie na ten temat
                              wypowiadac z doswiadczenia

Serdecznosci
                              PD
    • brukselzanka Re: Architekt w BXL 01.03.07, 22:00
      Chetnie polece polskiego architekta z 30 letnim stazem w Belgii. Zaprojektowal
      nam dom, budowa ruszy wprawdzie za miesiac wiec namacalnych rezultatow jeszcze
      nie ma, ale z projektu i ze wspolpracy z nim jestem bardzo zadowolona.
      Pozwolenie na budowe dostalismy bez problemow. Jest dyspozycyjny i
      profesjonalny.Preferuje podejscie ekologiczne. Chetnie podam namiary na priva.
    • tito-tito lofty i nie tylko 02.03.07, 19:30
      Oto linki do blogow mojego architekta a pod nimi m.in. loft jego i moj (w BXL). Polecam i jesli ktos jest zainteresowany to sie odzewijcie do mnie, bo gosc jest niezly:

www.loft.blox.pl
      www.loftbis.blox.pl
      • Gość: pav pytajnik Re: lofty i nie tylko IP: *.203-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.03.07, 20:57
        na zdjeciach w liknu ponizej jest taka mala,ruda, dosc puszysta babka - to ten
        architekt?

Serdecznosci
        PD
        • Gość: tito Re: lofty i nie tylko IP: *.upc.chello.be 03.03.07, 17:55
          to nie on.
          ja mam ruda brode, ale to chyba tez nie ja, chociaz jestem pulchny.
          • Gość: pav sobotni Re: lofty i nie tylko IP: *.201-200-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 03.03.07, 18:08
            Rumcajs? a twoja zoladz jest z Zacholeckiego lasu? to uwazaj kolego na ekologow.

Serdecznosci
            PD
      • Gość: kpt Re: lofty i nie tylko IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 06.03.07, 14:52
        halo, czy to jest gdzies na Jette?

calkiem niezle :)

moze jeszcze cos jest na sprzedaz?

pozdrawiam :)
        • Gość: .. jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.cec.eu.int 06.03.07, 15:36
          ale albo cena wysoka albo resztki

proponuje uderzyc do pani agentki: GSM : 32(0)475 42 86 64

• Gość: kpt Re: jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.181-78-194.adsl-static.isp.belgacom.be 06.03.07, 15:59
            dziex
            • Gość: tito Re: jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.upc.chello.be 06.03.07, 17:40
              zostalo cos z okolo 400m2
              i z 200m2
              • Gość: jeremy Re: jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.access.telenet.be 07.03.07, 00:22
                a za ile ? Jesli to nie tajemnica :o)) i kto sprzedaje ?
                Pzdr J

• Gość: linki Re: jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.163-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.03.07, 09:14

www.immoweb.be/FR/Buy.Estate.cfm?IdBien=938366&xgallery=&xpage=1
                  www.immoweb.be/FR/Buy.Estate.cfm?IdBien=938364&xgallery=&xpage=1
                  • Gość: jeremy Re: jest cos jeszcze na sprzedaz IP: *.access.telenet.be 07.03.07, 09:19
                    dzieki :o))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka