miszczu.pll 21.04.10, 10:19 Po trupach do władzy. Hieny cmentarne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noducks Re: JarKacz z rozkawalkowanym bracikiem? 21.04.10, 12:15 narodowi socjalisci z pisu juz nie raz pokazywali, ze cel uswieca srodki. hitler tez nie wahal sie przed niczym zeby zostac kanclerzem Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 10:39 Bielan nie dość, że zrobił zdjęcie w krypcie, to jeszcze sprzedał je "Faktowi" - bo SKĄD Fakt miałby to zdjęcie - opublikował je wieczorem, w dniu pogrzebu na swojej stronie! a propos zdjęc z katastrofy to ich użycie uważam za bardzo oryginale - głosujcie na nas - to tak skończycie? Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 11:01 no żeby nie było że nieprawda Bielan zszedł do krypty, a na tym zdjęciu go nie widać www.fakt.pl/Tak-skladali-Pare-Prezydencka-do-krypty,artykuly,69759,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 11:49 konikdrewniany07 napisała: > Bielan nie dość, że zrobił zdjęcie w krypcie, to jeszcze sprzedał je "Faktowi" > - > bo SKĄD Fakt miałby to zdjęcie - opublikował je wieczorem, w dniu pogrzebu na > swojej stronie! Oczywiście nie przyjmujesz faktu, że zdjęcie pojawiło się za zgodą rodziny zmarłych? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 11:57 za zgodą rodziny jest kwestią drugorzędną; od chwili zgody na pochowanie na Wawelu rodzina traci większość praw w związku z miejscem pochówku Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:30 sharn1 napisał: > konikdrewniany07 napisała: > > > Bielan nie dość, że zrobił zdjęcie w krypcie, to jeszcze sprzedał > je "Faktowi" > > - > > bo SKĄD Fakt miałby to zdjęcie - opublikował je wieczorem, w dniu > pogrzebu na > > swojej stronie! > > > Oczywiście nie przyjmujesz faktu, że zdjęcie pojawiło się za zgodą > rodziny zmarłych? Ozkarzasz rodziny zmarlych o handel zwlokami pary prezydenckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 [...] 21.04.10, 10:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialew13 Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 11:15 Pis nie przepusci zadnej okazji i wykorzysta katastrofę dla swoich celów. Poczatek juz zrobił Jarosław Kaczyński nad trumna Putry. To nie była męczenska śmierć, tylko wypadek !!! Będą spoty Pisu na tle trumny prezydenta, nie mam złudzeń Odpowiedz Link Zgłoś
sas101 A co robił Komorowski na pogrzebie Szmajdzińskiego 21.04.10, 13:16 Jarosław Kaczyński był na pogrzebie swojego partyjnego kolegi Putry, a Komorowski na pogrzebie Szmajdzińskiego??? Czy to aby nie poczatek walki PO o głosy wyborców SLD??? A jesli pojawia się spoty PO z Tuskiem składającym kwiaty na miejscu tragegii to co będzie OK??? Jak czytam nie które wypowiedzi to się zastanawiam skad ocena przed faktem. Oceńcie sobie spot wyborczy PO z pięknymi autostradami (A1 od Torunia na Śląska na EURO nie bedzie, a i co z A2 nie do końca wiadomo), Polakami wracającymi z wysp, super szpitalami i zadowolonymi nauczycielami, o podatku liniowym 15% nie wspominajac. A Pan Komorowski, no coż jak ktos nie potrafi nauczyć sie kilku zdań na pamięć tylko wygłasza mowy z kartki to na Prezydenta RP niech sie nie pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Jarosław Kaczyński obraża ofiary 21.04.10, 13:41 70 lat temu. Tamci zginęli rzeczywiście męczeńską śmiercią. Marszałek Putra zginął w wypadku lotniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
brokatek Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 11:24 Od głodu, ognia, wojny, sondaży i politologów - wybaw nas Panie! Oto wypowiedział się szaman RP i podał swoje prawdy do wierzenia ludowi o "naukowym światopoglądzie". Słuchanie narwanych spekulacji dziennikarskich i naukowców mianowanych na wyrocznie do spraw wszelkich to najlepsza kuracja przeczyszczająca. Dzeinnikarzyny zamiast opisywać rzetelnie fakty zajmują się ich kreowaniem, a pożal się boże naukowcy - prorokowaniem. Zabobon naukowy jest nie do wyplenienia, cześć dla sondaży i opiniotwórczych "środowisk" bliska bałwochwalstwu. A im ciemniejszy lud tym bardziej wierzy w te "objawienia" i wizje... A tzw politycy będą jak te małpki cyrkowe grać na fujarkach i pląsać na trapezie jak im "opiniotwórcze środowiska" zagrają... Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 13:16 > Słuchanie narwanych spekulacji dziennikarskich i naukowców mianowanych na > wyrocznie do spraw wszelkich to najlepsza kuracja przeczyszczająca. No właśnie...: www.dziennik.pl/polityka/article591811/Ziemkiewicz_PO_zacznie_spadac_poparcie.html Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Uwielbiam media i robionych palcem politologów... 21.04.10, 11:50 Dzięki właśnie takim wynurzeniom, hieny cmentarne jak na tym forum mają używanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Uwielbiam media i robionych palcem politologó 21.04.10, 12:38 sharn1 napisał: > Dzięki właśnie takim wynurzeniom, hieny cmentarne jak na tym forum > mają używanie. Sam przeciez w poscie powyzej przyznales, ze hienami cmentarnymi jest rodzina zmarlych, ktora handluje zwlokami pary prezydenckiej...;DDD Poza tym, tymi slowami potwierdzasz slowa tego politologa...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 11:53 Dziadek w Wehrmachtu to może być przy obecnych możliwościach harcerski żarcik. Wystarczy spocik zmontowany z katastrofy/pogrzebu i na koniec ucieszony Radek Sikorski ze słowami "były prezydent Lech Kaczyński"... Zakład że to się pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem_tofik Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:00 może daliby radę umówić się (mówię o kandydatach i ich zapleczach), że w kampanii nie będą odwoływać się do tragedii, która spotkała 96 osób z RÓŻNYCH środowisk? PS nie rozumiem też czemu tak wielu ludzi czepia się Komorowskiego (zwłaszcza chodzi mi o wywiad z Olechowskim)- przecież juz dawno bylo wiadomo, że będzie kandydatem i nikt chyba nie powie, że wykorzystuje pełnioną niespodziewanie funkcje do robienia swojej kampanii. owszem, gdyby nie zgłaszając się wcześniej został "p.o" Prezydenta RP i teraz powiedział, że kandyduje byłoby to nie fair. ale tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pijepies Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:03 remo29 napisał: > Dziadek w Wehrmachtu to może być przy obecnych możliwościach harcerski żarcik. > Wystarczy spocik zmontowany z katastrofy/pogrzebu i na koniec ucieszony Radek > Sikorski ze słowami "były prezydent Lech Kaczyński"... Zakład że to się pojawi? Mam nadzieję że się pojawi - wtedy dopiero ludzie przejrzą na oczy i wykopią Jarka poza nawias polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:12 > Mam nadzieję że się pojawi - wtedy dopiero ludzie przejrzą na oczy i wykopią > Jarka poza nawias polityki. Jerry, to mały pikuś (bez skojarzeń!) - on może sobie pójść na emeryturę, ale pod niego podwieszona jest masa przydupasów i klakierów, dla których przerżnięte wybory to koniec snów o potędze. Zrobią wszystko, żeby tak się nie stało. Ciemny rozmodlony lud to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:35 pijepies napisał: > remo29 napisał: > > > Dziadek w Wehrmachtu to może być przy obecnych możliwościach harcerski ża > rcik. > > Wystarczy spocik zmontowany z katastrofy/pogrzebu i na koniec ucieszony R > adek > > Sikorski ze słowami "były prezydent Lech Kaczyński"... Zakład że to się p > ojawi? > > Mam nadzieję że się pojawi - wtedy dopiero ludzie przejrzą na oczy i wykopią > Jarka poza nawias polityki. To winą J.Kaczyńskiego jest, że Sikorski to idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
stix Urząd Prezydenta trzeba zlikwidować. 21.04.10, 12:05 1.Zmniejszy się liczba darmozjadów, bawiących się w politykę za pieniądze podatników. 2.Znikną konflikty pomiędzy rządem a prezydentem, utrudniające rządzenie krajem premierowi. 3.Nie będzie też fikcyjnej kontroli rządu, w przypadku gdy jedna opcja polityczna kontroluje i urząd premiera i prezydenta. - Odpowiedz Link Zgłoś
minkat Ohydny pomysl. 21.04.10, 12:09 Mam nadzieje, ze ci, ktorzy sie na to zdecyduja wkurza ludzi i przerzna wybory(tak na zasadzie "ja moge panu podac noge" Walesy) Odpowiedz Link Zgłoś
drugikraand Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:11 Oczywiscie ze tak to ostatnia przeciez szansa jaroslaw - nie cofnie sie przed niczym Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem_tofik Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:15 to akurat fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 12:15 A ja jestem Polak mały Głupi, prosty, zidiociały I w dodatku coś wam powiem Ktoś mnie chyba kopnął w głowę... Odpowiedz Link Zgłoś
he1ku Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 12:25 Jak walczą w wyborach politycy?Przypominam sobie fakt z kampanii wyborczej Tymińskiego i Wałęsy.Tymiński pustą teczką zastraszał ,że posiada dokumenty- haki.W sukurs pomogli Wałęsie .Znaleziono bitą żonę i inne przekręty nie wszystkie autentyczne.Następnie dziadek z Wermachtu pomógł Kaczyńskiemu zdobyć prezydenturę .Co w tych wyborach wymyślą,jakie haki zostaną wyciągnięte.Może IPN nie będzie pomagał.Śp. Kurtyka nie pomoże drugiemu Kaczyńskiemu ,przepraszam pierwszemu,bo drugi składał meldunek .Kiedy zacznie si.ę czysta gra polityczna,nie obiecanki-cacanki,haki,chwyty poniżej pasa,ale rzeczowa jak przystało na kulturalnych ludzi,którzy pchają się by nas reprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 12:29 No przecież brat prezes nie pokaże trumny w różnych ujęciech (chociaż, kto wie), ale już zdjątka uśmiechniętego prezydenta "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania" poklepującego polityków na szczycie UE, czy z wizytą u papsta BXVI albo ogłaszającego kolejną żałobę narodową, takie zdjątka to już jak najbardziej. Dla ciemnego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 12:37 Sugerujesz, że PO nie pokaże jak to z ich polityką liczą się możni tego świata? I jak pozwalali całować się po rękach Tuskowi za audiencję na korytarzu? (Bush). Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 13:40 Wiesz ciemny ludzie, wolę zrównoważoną politykę, spokojnie dążącą do wyznaczonego celu (taką po-wską, o której ty mówisz "całowanie po rękach")), niż pieniaczą, arogancką prezydenta "Panie prezesie, melduję wykonanie zadania", która do niczego nie prowadziła, a wręcz odstręczała. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Wolę baloniki, breloczki i inne gadżety. 21.04.10, 12:41 Lepsze to od pseudpatriotyczne gaduły! Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Śmieszą mnie komentarze politologów. To są takie.. 21.04.10, 12:43 gadki-szmatki o wannie i pannie Mariannie. Sam jestem politologiem i wiem, że to wielka ściema ich wiedza i poglądy. Na WDiNP człowiek się opierdalał jak umiał. Wóda lała się potokami, a tzw. politolodzy czy nie daj Boże przyszli magistrzy dziennikarstwa nie odróżniali izby wyższej od izby niższej czy izby w chacie wiejskiej. Każdy dureń w tym kraju może snuć długie jak smród z zapierdziałego dresiku rozważania w stylu przemyśleń pani Staniszkis, albo tych duraków po dziennikarstwie jak jacuś k., janinka p. cz dwóch tomeczków L. i W. co rano bełkoczących w TOK FM swoje przemyślenia. A tak swoją drogą to czy Lisek juz sobie odgryzł język? Lech Kaczyński nie startuje w wyborach więc czas ten długi śmierdżacy papierochami jęzor sobie odgryźć. Obiecał fiutek i nie spełnia obietnicy, taki z niego człowiek honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod i takie spoty będą miały sens, nie widać 21.04.10, 12:49 żadnej woli rzetelnego wyjaśnienia katastrofy "wnioski takiej Komisji, z udziałem najlepszych światowych ekspertów, miałyby podstawowe znaczenie dla opinii publicznej i dla historii." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7795842,Prof__Trznadel__Niech_katastrofe_zbada_miedzynarodowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i takie spoty będą miały sens, nie widać 21.04.10, 13:01 www.jacektrznadel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Jeszcze nic się nie zaczeło,nie wiadomo kto z 21.04.10, 12:49 PiSu będzie startował,jeszcz trwają pogrzeby,łzy nie wytarte itd, a GWno i jego forumowe lemingi już "wiedzą" co PiS będzie mało na swoich reklamówkach !? Jesteśie jednak odrażający i ohydni,rzygać mi się chce kiedy was czytam. No a jeśli ludzie tego nie widzą to znaczy Bóg zasłonił im oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re:Jeszcze nic się nie zaczeło,nie wiadomo kto z 21.04.10, 13:02 Delira i nudności to klasyczne objawy odstawienne po spożyciu nadmiernej ilości alkoholu, a nie po przeczytaniu GW. Lekarstwo doraźne to walnąć klina, a na przyszłość nie pic tyle, a najlepiej wcale. Może i posty wyjdą ci wtedy ciut jakby mądrzejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 12:56 Możliwe, lecz obrzydliwe, by do tego celu wykorzystać ludzkie tragedie. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Polak głupi po szkodzie i przed szkodą też. 21.04.10, 12:59 Ta katastrofa niczego nas nie nauczyła, i prawdę mówiąc nie spodziewałem się niczego innego. Politycy, jak to politycy, zawsze kierują się swoim prywatnym interesem popieranym przez partie- te bowiem są z założenia klubem wzajemnego wspierania się w ramach określonych pewną ideologią, która członkowie partii akceptują w imię prywatnych interesów. Tak więc koło się zamyka – popieram, bo przyjąłem waszą ideologię tylko po to, aby mnie popierano, a ja tych, którzy mnie popierają, a ideologia jest tylko beznamiętnym spoiwem. Płaczu było wiele i smarkania w mankiety żałobników też, ale nastał w końcu czas realiów, który nieubłaganie się zbliżał, czy ktoś tego chciał, czy nie. Zewrą kolesie-politycy szeregi i znowu zacznie się bombardowanie przeciwników, tylko że tym razem nie fekaliami, a rozcieńczonymi wymiocinami. Mówiono wiele, że katastrofa nas zjednoczyła, ż żałujemy naszych opluwań przeciwników politycznych. Wydawałoby się, ze sprawdziło się stare przysłowie (Polak mądry po szkodzie) a jednak się nie sprawdziło, bo sprawdzić się nie mogło, a to dlatego, że polityka polska rządzi się diabelskimi prawami. Polak głupi po szkodzie i przed szkodą też, bo kto rozsądny wsadza do złomu lotniczego dziesiątki niewinnych ludzi, bo kto po katastrofie, mimo ze się zarzekał, iż nigdy nie postąpi niemoralnie wobec swojego przeciwnika politycznego. A t już mamy zdjęcia sarkofagów i tym samym próby wyciskania łez wśród gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lrena Re: Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Sm 21.04.10, 13:10 Po trupach do władzy. Hieny cmentarne. Nie wstyd ci tak brzydko się wyrażać o Komorowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Spoty wyborcze z obrazami z katastrofy pod Smol... 21.04.10, 13:24 SKANDAL! A jeśli będą, nie nie ględźmy o powadze, szacunku itp, itd! Odpowiedz Link Zgłoś
michalo8 no tak wyborza już wie co będzie 21.04.10, 13:26 Żałoba skończona, psy spuszczono z łańcucha. Tak jak codziennie w kilku miejscach dawkują insynuacje kto jest winny katastrofie. Wiedzą, że ciemny lud na to pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: no tak wyborza już wie co będzie 21.04.10, 13:57 www.jacektrznadel.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Propozycja 21.04.10, 13:29 ogladam uroczystosc pogrzebowa z Gdanska. Piekna. Moze czy moze beda jutro powtarzac??,Powinni otworzyc nowy kanal TV np. TVP-pogrzeb. Mialby powodzenie. Ijakie fajne reklamy np. Udajac sie na spoczynek myj zeby pasta NIVEA. Ksieza modla sie slicznie.Te raczki maja tak zlozone, jak dzieci i gromy rzucaja na PO. Kto wie ile transmisji bylo z pogrzebow PIS-owskiego, PO i innych. Przykro mi ze dopiero po smierci sa wszyscy wybitni a niektorzy dziecioroby. I medale daja, i awanse. Cholera jak mnie posmiernie awansuja to moze dostane podwyzke?? Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Jest nadzieja 21.04.10, 13:34 Jest nadzieja, wlasnie biskup powiedzial " ze wszyscy zmarwychstaniemy" nie robic wyborow.Poczekac Odpowiedz Link Zgłoś