Dodaj do ulubionych

Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces

15.03.11, 22:08
cud - rzecz normalna:
jak zamienić wodę we wino,
jak przekuć porażkę w sukces,
jak zarobić na gębę Rydzyka?

ps. jeśli o. dyrektorowi się uda odnieść sukces - niewątpliwie powinien podziękować za to Panom RM i JH
Obserwuj wątek
    • wozi-woda Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 22:24
      Dla przypomnienia - ten złodziej ponoć wierzy w tego samego Boga co uczciwi Polacy i wyciera sobie nim gębę codziennie, w przerwach między pluciem jadem na innych katolików.
      .. jako i my odpuszczamy naszym winowajcom, amen...
      • wozi-woda Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 22:25
        wozi-woda napisała:

> złodziej

przepraszam, miało być zło czyniący
    • wlodwoz Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 22:31
      Właśnie dziś, na półce w monopolowym, zauważyłem w butelce, jad tego katabasa, pod nazwą "Moherówka", z berecikiem moherowym na nakrętce!
    • mathyy Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 22:55
      przyjdzie taki dzien w ktorym ojciec tranzystor spotka sie z bogiem, wtedy jego "dziela" pewnie zaczna sluzyc ludziom... zwykle tak bywa ze nie ma zlego co by na dobre nie wyszlo, trzeba tylko poczekac.
    • irenajurek Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 23:19
      to taka ufarbowana CIOCIA
    • cul-de-sac Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 23:48
      Zastosowalem autocenzure. Nie znalazlem slow ktore moglbym uzyc na forum.
    • mocten Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 23:50
      G..no się znacie na robieniu biznesu.
      Podziwiajcie kunszt z jakim o. Rydzyk prowadzi firmę!
      • anto.n Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:16
        dokladnie tak! ale was zalatwil, genialnie teraz wsadzcie go do wiezienia to zostanie meczennikiem.
      • 01zefka Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 19:19
        mocten napisał:

> G..no się znacie na robieniu biznesu.
        > Podziwiajcie kunszt z jakim o. Rydzyk prowadzi firmę!
        Dzięki takim średniowiecznym lizodupcom jak ty.kunsztownie poliż jaja przed wielką nocą.nie zapomnij wylizać rowek kurduplowi PISdzielcowi
    • oghana7 Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 15.03.11, 23:55
      jestem ciekawa ,czy kosciol wreszcie obudzi sie z letargu i tego zlodzieja wysle za granice ,a to radio zamknie .dlaczego tylko w polsce nie da sie chodzic do kosciola z obrzydzenia przed kazaniami a \la rydzyk i takimi biskupami jak ryczan ,glodz-flaszka i wiekszoscia tych radiomaryjnych .jak pieknie jest w kosciolach francji bez polityki i zlodziejskiego rydzyka! w polsce jestesmy zwolnieni od uczestniczenia w kosciele ,ktory wylacznie potepia wszystkich INNYCH .
    • aussie1inc Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 02:30
      Nikt tak nie niszczy Kosciola jak Rydzyk i Rydzykopodobni. Ciekaw jestem kiedy ci Rydzykopodobni to zrozumieja? Moze nigdy?
      • he1ku Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 11:41
        Rydzyk ,to człowiek niezniszczalny i niezatapialny.Już od dawna chciono go utemperować i nie udało sie.Ktoś pisze wysłać go zagranicę ,był w Austrii wyrzucony z Polski,jak bumerang powrócił.Ciano utemperować go ,nasłano na niego episkopat -wykręcił sie faktem,że jest zakonnikiem i podlega bezpośrednio generałowi.Wizytował generał na prośbę episkopatu i ten równiez nie ma wpływu na Rydzyka.Wcześniej były próby kasaty tego zakonu ,równiez bez skutku.Retemptoryści i o.Rydzyk przerastają polska kulturę ,dobre obyczaje i poszanowanie ludzkich praw.Nie szanują prawa kraju gdzie żyją i mieszkają. Czy władza ( sąd ,prokuratura,policja ) są w stanie zapanować nad tym człowiekiem i podporządkować go polskiemu prawu.Zaradność polskiej władzy już widzieliśmy w działalności komisji majątkowej działającej przy episkopacie. Czy Polsce zaszkodził kościół ,wiara katolicka ?
        • rybolow Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 20:57
          A to ci "sobaka"
    • antobojar Rydzyk spełnia b. pozytywną i ważną rolę w Polsce 16.03.11, 07:36
      ... bowiem wcześniej raczej niż później dojdzie do REFERENDUM:

Czy chcesz rozwiązanie KONKORDATU ?

Dzieki Rydzykowi większość Polaków i katolików zarazem, będzie głosowało na : TAK !!

Jeszcze trochę i będzie to jakies 77% społeczeństwa... z tego za jakieś 40% należy podziękować tatusiowi dyrektorowi...
      Bóg zapłać ... haha..
      • antropoid Re: Rydzyk spełnia b. pozytywną i ważną rolę w Po 16.03.11, 14:18
        antobojar napisał:

> ... bowiem wcześniej raczej niż później dojdzie do REFERENDUM:
        >
        > Czy chcesz rozwiązanie KONKORDATU ?

Obyś miał rację, bo o ile wierzyć i chodzić do kościoła nikt nikomu nie powinien mieć prawa zabraniać, to z kolei Polska - jako państwo powinna jak najszybciej zrzucić z siebie to watykańskie chomąto.
    • tykaczor Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 07:40
      Panie Boże DLACZEGO ! Dlaczego zabierasz tak szybko z tego świata dobrych, prawdziwie miłujących Ciebie ludzi, a pozwalasz życ takiemu sekciarzowi, złodziejowi Rydzykowi, który niszczy KOŚCIÓŁ ŚWIĘTY ! Nie wiem, dlaczego tego "człowieka" nazywa się "ojcem". Pan Jezus powiedział : "nikogo nie nazywajcie OJCEM, bo jeden jest OJCIEC W NIEBIE ". Czyżby KK szanował tylko słowa EWANGELII wygodne dla niego ?
    • imagistyk Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 08:15
      Radio Maryja to ukochane dziecię JP II . I za to powinniśmy MU nieustannie dziękować.
      • 1b-os Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 13:41
        Gruba pomyłka!!! JPII w swej mądrości widział rozbijacką rolę RM - az dwukrotnie oficjalnie zwracał się do Episkopatu Polski by zrobił porządek z tym radiem.Oczywiście biskupi nie posłuchali a ten który miał "naprawiać" - GŁÓDŹ, stał się największym orędownikiem RM.Zaś przeciwnicy np. Pieronek, Życiński zostali usunięci z Episkopatu. A ja pamietam jak podczas jednej z pielgrzymek do Polski JPII witał serdecznie wszystkich nawet strażaków z Pcimia Dolnego pominął tylko jednych - falangę Rydzyka!!!
    • zwf Jak zarobic na Japonii... 16.03.11, 08:17
      Radio Erewań podało, że wszystkie programy radiowe i telewizyjne
    • zwf Uczeń lepszy od mistrza? 16.03.11, 08:30
      Kilka dni temu niejaki pan Kraśko w Wiadomościach porównał bieżącą katastrofę w Japonii do niesłychanej tragedii całego narodu polskiego z dnia 2 kwietnia 2005.

Jestem głeboko oburzony! Jak można porównywać tak nieporównywalne zdarzenia? Jak się ma smierć
    • aekielski Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:04
      Stanę tu w obronie ojca Rydzyka i Radia Maryja. Przejeżdżając samochodem okolice Bełchatowa jedyną stacją jaką można odebrać jest Radio Maryja. Chwała mu za to.
      • antobojar Bardzo pożyteczne, aekielski , ale po usłyszeniu.. 16.03.11, 10:16
        ... co tam wygadują, trudno nie spowodować wypadku...
        Ale tutaj znowu korzyść...
        Po takim napromieniowaniu toksynami tatusia dyrektora, od razu... bez kolejki dostajesz się do nieba...
      • rybolow Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 24.03.11, 13:56
        A to ci kawał,masz od mnie medal i to pozłacany tombakiem,a może masz rację?.
    • hub381 Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:09
      Zawsze mam wrażenie,iż ten Facet"ma problemy z psychiką.Dziwię się tylko władzom kościelnym
      że zakonnik ten ośmiesza nie siebie ale cały kościół katolicki.
      Przecież to jest"żenada i profanacja".I słusznie prof.Weigl,nazwał,to"SEKTĄ"
    • ajakzupa sto kłosów 16.03.11, 09:09
      Sto kłosów mamy wielu.

Szkoda, że Rydzyk nie może kandydować do senatu, to by się Jacek Holub ucieszył, ale wszystko możliwe: stu senatorów - Stokłosa, Rydzyk, Miro, Rycho, Zbycho, Piechowicz... itd. itd. itd. Wszystko przed nami.
      • d-dedimery ajakzupa...Mam pytanie. 16.03.11, 12:23
        Rydzyk został skazany{nie pierwszy raz} dostał karę...
        Wymieniłeś imiona Miro,Rycho,Zbycho w kontekście z karanym Rydzykiem.. Jakie przestępstwa popełnili ci trzej, co ukradli,zdefraudowali , itd..itp !? O co zostali oskarżeni ???
        • ajakzupa Re: ajakzupa...Mam pytanie. 16.03.11, 13:45
          Chyba ci dwaj, czyli Miro i Zbycho, bo Rycho był karany, co nie?

Miro i Zbycho są zbyt wysoko postawieni, aby sąd szybko się nimi zajął, na razie sprawy w prokuraturze.

Ale ja nie pisałem o karach (zresztą kara Rydzyka nie jest jeszcze przesądzona, przecież będzie się odwoływać). Natomiast pisałem o tym, że Rydzyk, Miro, Zbycho i Rycho doskonale nadają się na senatorów. Świetnie by pasowali do Stokłosy.

Zresztą, senat powinien się składać ze stu kłosów, zaczynając od Stokłosy, Rydzyka itd. Doprawdy, doborowe towarzystwo.
          • d-dedimery Re: ajakzupa...Dlaczego kłamiesz,pomawiasz ? 16.03.11, 16:01
            ajakzupa napisał:

> "Chyba ci dwaj, czyli Miro i Zbycho, bo Rycho był karany, co nie?
            >
            > Miro i Zbycho są zbyt wysoko postawieni, aby sąd szybko się nimi zajął, na razi
            > e sprawy w prokuraturze. "
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
            A konkretnie ? Kiedy bali karani, podaj datę wyroku i za co !
            I drugie; w której prokuraturze i o co są oskarżeni, hę ?
            Skoro piszesz takie rzeczy, to masz dowody... chyba?
            • ajakzupa łżesz 16.03.11, 17:12
              łżesz, po prostu łżesz.

Nie napisałem, że Miro i Zbycho są oskarżeni, natomiast napisałem, że ich sprawy są w prokuraturze.

I są, proszę bardzo: www.wprost.pl/ar/212330/Chlebowski-Drzewiecki-Sobiesiak-podejrzani-czy-swiadkowie/
              • d-dedimery ajakzupa... łżesz, kołtunku, łżesz.... 16.03.11, 18:07
                Podejrzani to oni byli ale to już było... Nie udowodniono im niczego.. Wylecieli z PO, za nieetyczne zachowanie jako posłowie, {chamski język, jak twój}. Nie ma wobec nich żadnych oskarżeń aferalnych,czyłi brania w łape..itp.
                Ty, ajakzupo, kierujesz się tylko plotkami z magla, jak stara Biernacka z Kiercelaka.
                • ajakzupa d-dedimery, mataczysz, orędowniku 16.03.11, 18:37
                  d-dedimery, mataczysz, orędowniku ciemnogrodu, mataczysz.

Nigdzie nie napisałem, że Mirowi i Zbychowi udowodniono cokolwiek, natomiast napisałem, co jest faktem (www.wprost.pl/ar/212330/Chlebowski-Drzewiecki-Sobiesiak-podejrzani-czy-swiadkowie/), że ich sprawa jest w sądzie.

Twój prymitywnie chamski język i twoje, d-dedimery, insynuacje rodem z rynsztoka najlepiej świadczą o tobie: nawet zapchlony kundel omija cię z daleka, tak cuchniesz mataczeniem.
                  • ljkoziol2 Re: d-dedimery, mataczysz, orędowniku 17.03.11, 01:10
                    AjakDupa.Tyle razy cię prosiłem.Idź się wreszcie wys..j zanim cokolwiek zaczniesz pisać.
                    • ajakzupa Re: d-dedimery, mataczysz, orędowniku 17.03.11, 14:10
                      Ijkoziol2, tyle razy ci tłumaczyłem, że nie mogę się wys...ać, bo wsadziłeś swój nos w mój zadek. Zaczopowałeś mnie swoim nosem.
    • maczimo Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:18
      BEŁKOT dyżurnego cyngla
    • anto.n Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:20
      POprosmy cyngla Holuba aby te liste rozwinal dalej, czy POtrafi, czy mu POzwola!?
    • jerzyk324 Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 09:30
      Tu nie chodzi o to, że prowadzi zbiórki na jakieś swoje przedsięwzięcia ale o to, że swoją propagandą zachęca biedne emerytki, często głodujące, do oddawania ostatniego grosza. To moim zdaniem jest najgorsze.
    • oliwka254525 Genialne !!!!! sztuka manipulacji duszyczek 16.03.11, 09:37
      opanowana w 2005. Podziwiam geniusz o. rydzyka vel muchomora za rewelacyjna manipulacje sluchaczami. Bede obserwowac z zaciekawieniem rozwoj wypadkow :)
    • nerwus0 Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 10:30
      Co za pojebany kraj. Wolno nieprzestrzegać prawa, wolno kraść,
      wolno obrażać Prezydenta, demokratycznie wybrane władze, podważać
      wybór większości, podważać wyroki sądu, . Stawiać idotyczne pomniki głupoty gdy ludzie nie mają z czego żyć.
      Podział na tych co w Smoleńsku i tych co na drogach. Jeszcze tylko brakuje, by rodziny
      tych co zginęli w Katyniu, wystąpiły o odszkodowania. I to może przejść jak sądzę.

Hulaj dusza, piekła nie ma.
      Współczuję wam, ja już tam nie mieszkam ale widzę co się dzieje.
      • d-dedimery Oszust,złodziej, kapuś SB, STASI, bezkarny... 16.03.11, 11:30
        Świat stanął na głowie !... Prokuratura ściga staruszkę za kilkanaście złotych, zamaka niewinnego człowieka na pół roku, potem mówi " takie pomyłki się zdarzają " i wiele innych
        podobnych przypadków... Rydzyk od lat pluje w twarz wymiarowi sprawiedliwości i bez żenady
        śmieje się Polakom w twarz....
        • 6.smiech Re: Oszust,złodziej, kapuś SB, STASI, bezkarny... 16.03.11, 11:43
          d-dedimery napisała:

> Świat stanął na głowie !... Prokuratura ściga staruszkę za kilkanaście złotych
          > , zamaka niewinnego człowieka na pół roku, potem mówi " takie pomyłki się zdarz
          > ają " i wiele innych
          > podobnych przypadków... Rydzyk od lat pluje w twarz wymiarowi sprawiedliwości
          > i bez żenady
          > śmieje się Polakom w twarz....

I pod tym tez sie podpisuje.
      • 6.smiech Re: Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 11:41
        nerwus0 napisał:

> Co za pojebany kraj. Wolno nieprzestrzegać prawa, wolno kraść,
        > wolno obrażać Prezydenta, demokratycznie wybrane władze, podważać
        > wybór większości, podważać wyroki sądu, . Stawiać idotyczne pomniki głupoty gdy
        > ludzie nie mają z czego żyć.
        > Podział na tych co w Smoleńsku i tych co na drogach. Jeszcze tylko brakuje, by
        > rodziny
        > tych co zginęli w Katyniu, wystąpiły o odszkodowania. I to może przejść jak sąd
        > zę.
        >
        > Hulaj dusza, piekła nie ma.......

Moge sie tylko z toba zgodzic i pod tym podpisac.

• ttr32 Jak o. Rydzyk zamienia porażkę w sukces 16.03.11, 12:20
      Rydzyk lepiej zarządza swoim imperium niż Agora swoim- np nie zaliczył wtopy na kilkadziesiąt milionow jak ta ostatnia na Nowym Dniu!
      • antropoid Re: Menda, która za grosz wstydu nie ma. 16.03.11, 14:21
        Jak tak dobrze zarządza to niech nie pieprzy, że nie stać go na śmieszne 3,5 tysiąca złotych kary za wyłudzanie milionów.
    • trajkotek zachęta do wpłacania ... 16.03.11, 13:43
      może być słuszna (legalna) lub niesłuszna (nielegalna) ...

"Tygodnik Powszechny" prosi czytelników o finansowe wsparcie
    • stad-eusz Ten artykuł GW to typowa 16.03.11, 13:50
      mowa nienawiści do tych, którzy inaczej myślą i mówią niż środowisko "GW i dzieła przy nich powstałe".
      • 01zefka Re: Ten artykuł GW to typowa 16.03.11, 19:14
        stad-eusz napisał:

> mowa nienawiści do tych, którzy inaczej myślą i mówią niż środowisko "GW i dzie
        > ła przy nich powstałe".
        Typowe goowno bierzesz do ust, wiszą u doopy "ojca " rycyka
      • te_rence Re: Ten artykuł GW to typowa 17.03.11, 08:40
        a ty tutaj masz wartę z niższej szkółki sekcuiarksiej Rydzyka czy co tu robisz?
        czy wiesz że wchodząc na tą stronę klikając w artykuły nakręcasz kasę dla tego portalu?
        uwielbiam dyżurnych ideologów którzy muszą się męczyć na pierwszej linii frontu idologicznego, toż to musi być katorga!

Rydzyk akbar! Rydzyk akbar! Rydzyk akbar!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka