zbyszeko2.pl O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 14:32 GDZIE PROKURATOR ? ? ? !!! rydzyk przeciw ślubom kościelnym ! Przeciw szanowaniu KRZYŻA ! Nawołuje do niepłacenia ... podatków ! episkopat ! Prokuratury ! DO ROBOTY ! Macie winnego na tzw. TACY . Ale ... wy tego nie widzicie. /Ślepi ?/ ... wy tego nie słyszycie. /Głusi ?/ ... wy ten tego , wicie , rozumicie , no , nie bójta sie . Już my mu ten, tego , no , wici......................... . Będzie jak do tej pory . TYLKO PORY . Odpowiedz Link Zgłoś
amron53 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 14:36 Zachowanie godne agenta Vatykanu i zdrajcy. To podżeganie przeciwko narodowi polskiemu. Może w końcu strachliwy premier coś z tym obcym fantem zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja brawo o Tadeuszu!Prowadź lud katolicki na barykady 07.02.12, 14:40 za wolność naszą i waszą w imię Jezusa Chrystusa Syna czowieczego! Dosyć dyskryminacja i wyśmiewania sie z katolików! Czas pokazać potegę Pana naszgoi naszej wiaryu w niego Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: brawo o Tadeuszu!Prowadź lud katolicki na bar 07.02.12, 15:40 Ciebie trzeba odprowadzić do wariatkowa razem ze sromotnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: brawo o Tadeuszu!Prowadź lud katolicki na bar 07.02.12, 15:46 oszolom-z-radia-maryja napisał: > za wolność naszą i waszą w imię Jezusa Chrystusa Syna czowieczego! Dosyć dyskr > yminacja i wyśmiewania sie z katolików! Czas pokazać potegę Pana naszgoi naszej > wiaryu w niego Ateisci placa na KK i ty nazywasz to dyskryminacja ?!?!?! Pogadamy jak bedziecie sami na siebie placic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: brawo o Tadeuszu!Prowadź lud katolicki na bar 07.02.12, 21:41 oszolom-z-radia-maryja napisał: > za wolność naszą i waszą w imię Jezusa Chrystusa Syna czowieczego! Dosyć dyskr > yminacja i wyśmiewania sie z katolików! Czas pokazać potegę Pana naszgoi naszej > wiaryu w niego Ciebie debilu pałami Policja obije, a rydzo nawet cipy ze studia rydzyjka nie wychyli . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Kolter , komuchu.. 07.02.12, 23:54 To ty jesteś byłym ubekiem , czy twój stary był ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 08:38 jerobert66 napisał: > To ty jesteś byłym ubekiem , czy twój stary był ? Tak ciebie i twoją rodzinę nazywali stąd trauma ? No a od mojego starego won cioto bo ryj obije Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 15:03 Wyzywasz mnie na pojedynek ? Chętnie sie stawię.. Ale wątpię , wy czerwoni nie macie honoru. To słowo nie istnieje w waszym języku . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 15:20 jerobert66 napisał: > Wyzywasz mnie na pojedynek ? Chętnie sie stawię.. Ale wątpię , wy czerwoni nie > macie honoru. To słowo nie istnieje w waszym języku . Chcesz mi obciągnąć ?? nie da rady nie gustuje w takich jak ty . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 15:55 Chcesz mi obic ryj ..Chętnie sie stawię . Powiedz gdzie. Zabaczymy kto komu obije ryj..komuch katolowi , czy katol komuchowi .. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 17:03 jerobert66 napisał: > Chcesz mi obic ryj ..Chętnie sie stawię . Powiedz gdzie. Zabaczymy kto komu obi > je ryj..komuch katolowi , czy katol komuchowi .. Jutro rynek w SAP arena Mannheim 18 wieczorem . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 15:52 jerobert66 napisał: > Wyzywasz mnie na pojedynek ? Chętnie sie stawię.. Ale wątpię , wy czerwoni nie > macie honoru. To słowo nie istnieje w waszym języku . Tacy jak @kolter sa mocni tylko w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter , komuchu.. 08.02.12, 17:02 tomek_456 napisał: > jerobert66 napisał: > > > Wyzywasz mnie na pojedynek ? Chętnie sie stawię.. Ale wątpię , wy czerwon > i nie > > macie honoru. To słowo nie istnieje w waszym języku . > > Tacy jak @kolter sa mocni tylko w gębie. Ty cieniasie nawet w tym nie jesteś mocny Odpowiedz Link Zgłoś
balladynazburzy Pajace na urzédach 07.02.12, 18:19 Nie-katolicy powinni przestać płacić podatki: bo utrzymują tych, którzy ich durnymi stwierdzeniami sprawiajà, ze Polska w calej Europie zyskuje miano pajaca... Ze tez tego rydzyka jeszcze nikt nie usunàl z "urzédu": przeciez nawet dla "koscielnych hierarchôw" obecnosc takiego p(jak wyzej) nie jest niczym innym jak powodem do wstydu... Istna komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Pajace na urzédach 07.02.12, 21:40 balladynazburzy napisała: > Ze tez tego rydzyka jeszcze nikt nie usunàl z "urzédu": przeciez nawet dla > "koscielnych hierarchôw" obecnosc takiego p(jak wyzej) nie jest niczym innym j > ak powodem do wstydu... > Istna komedia. Nie myl faktów ; episkopat to taki sam twardogłowy beton jak i rydzo to raz , dwa nie jeden biskup jeździ nową furmanką zakupioną przez rydza . Odpowiedz Link Zgłoś
abdank27 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 07.02.12, 19:29 I co na to prokuratura toruńska? Śpi czy rżnie głupa i udaje, że nie słyszy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 O. Rydzyk -kto słyszal cała Jego wypowidź 07.02.12, 22:18 Ciekawe, czy ktoś przed napisaniem tutaj swojej opinii wysłuchał całej wypowiedzi O.Rydzyka. Czy tez komentuje jedynie wybrane fragmenty , które nie oddaja kontestu całej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk -kto słyszal cała Jego wypowidź 07.02.12, 22:55 tomek_456 napisał: > Ciekawe, czy ktoś przed napisaniem tutaj swojej opinii wysłuchał całej wypowied > zi O.Rydzyka. > Czy tez komentuje jedynie wybrane fragmenty , które nie oddaja kontestu całej w > ypowiedzi. My już dobrze wiemy o czym ten kłamca opowiada . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: O. Rydzyk -kto słyszal cała Jego wypowidź 07.02.12, 23:45 Nuu..tak ..Duchy Stalina i Bieruta wam podpowiadają . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: O. Rydzyk -kto słyszal cała Jego wypowidź 07.02.12, 23:51 jerobert66 napisał: > Nuu..tak ..Duchy Stalina i Bieruta wam podpowiadają . Was towarzyszu sam torquemada duchem wspiera .... Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Czerwona zaraza.. 07.02.12, 23:43 Uderz w stół , a nożyce się odezwą ..Szatańskie POkomunistyczne kmioty wylazly z nor na odgłos słów ; katolicy , Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czerwona zaraza.. 07.02.12, 23:50 jerobert66 napisał: > Uderz w stół , a nożyce się odezwą ..Szatańskie POkomunistyczne kmioty wylazly > z nor na odgłos słów ; katolicy , Rydzyk. Bo nawet nory smrodem kadziła zasyfiło Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Czerwona zaraza.. 07.02.12, 23:58 Zapachnialo ci kadzidlo w twej norze , ubecki synu ?.. To dobrze . zawsze jest szansa , nawet dla najwiekszego głupca . Chrzescijanie wybaczają . W przeciwieństwie do zruszczonych komonozdrajców . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czerwona zaraza.. 08.02.12, 08:40 jerobert66 napisał: > Zapachnialo ci kadzidlo w twej norze , ubecki synu ?.. Tak kochanie odró trupa jakim cuchnie twoja katolicka sekta , powali każdego . To dobrze . zawsze jest > szansa , nawet dla najwiekszego głupca . No to masz szanse . Chrzescijanie wybaczają . W przeciwień > stwie do zruszczonych komonozdrajców . Chrześcijanie tak ,ale wy katoliccy wybiliście ich 17 wieków temu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czerwona zaraza.. 08.02.12, 15:21 jerobert66 napisał: > Tak cie uczyli na UML ??.. :) Nie, długo z KUL-owcem pracowałem . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czerwona zaraza.. 08.02.12, 17:04 jerobert66 napisał: > Inwigilowałeś go ?.. :)))) Nie , on miał ochotę na zawartość mojego rozporka , to się przyczepił . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Czerwona zaraza.. 09.02.12, 00:05 Przecież ty tam nic nie masz , bezjajeczny komuchu . Dlatego jesteś taki sfrustrowany i tyle w tobie nienawiści . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czerwona zaraza.. 09.02.12, 00:07 jerobert66 napisał: > Przecież ty tam nic nie masz , bezjajeczny komuchu . Komuchem jesteś ty mentalna amebo. Dlatego jesteś taki sfrust > rowany i tyle w tobie nienawiści . Nienawiść charakteryzuje członków twojej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 08.02.12, 16:24 Ile tu podłości i oszczerstw wypisano pod adresem człowieka, który chce coś dla Polski robić. Hańba i piekący wstyd. Ścigano i w przeszłości zakonników i księży , działaczy społecznych i gospodarczych takich jak: -ksiądz St. Staszyc- budowniczy licznych kopalń i hut, budowniczy tężni, do dziś działających, w Ciechocinku, założyciel , pierwszych spółdzielni rolniczych , w Europie. -ks. Wawrzyniak, prowadzący intensywną działalność, w wielu dziedzinach życia społeczno-gospodarczego , na terenach zaboru pruskiego. o.o. Cystersi , rozwijający polskie rolnictwo. Ale tych ludzi ścigali i tępili zaborcy, wrogowie Polski i Polaków. A kto teraz ściga i tępi ,jednego z najwartościowszych Polaków? Kim wy jesteście i o co wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
strykasia O. Rydzyk: Katolicy powinni przestać płacić pod... 08.02.12, 18:17 kto jest dobrym katolikiem? Ponoć 90% społeczeństwa deklaruje tą wiarę. No, więc jak ruszamy? Kto nie chce płacić podatków? Mamy sznasę zyć w cudownym kraju; bez podatków, bez służby zdrowia, policji, emerytur, urzędników, itd. Czeka nas życie w niebie jeszcze zanim do niego trafimy! Bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
strykasia dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 08.02.12, 18:18 kto jest dobrym katolikiem? Ponoć 90% społeczeństwa deklaruje tą wiarę. No, więc jak ruszamy? Kto nie chce płacić podatków? Mamy sznasę zyć w cudownym kraju; bez podatków, bez służby zdrowia, policji, emerytur, urzędników, itd. Czeka nas życie w niebie jeszcze zanim do niego trafimy! Bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 08.02.12, 21:04 Jeżeli wyzywają cię o od moherów, ciemnogrodu , odmawiają ci praw, to nie możesz mieć i obowiązków. A służby zdrowia już dawno nie ma, została zastąpiona " narodowym programem eutanazji" Jeśli jesteś chory , na prawdziwą chorobę, to prędzej umrzesz niż doczekasz się kolejki do specjalisty. Jak nie pójdziesz do specjalisty prywatnie, to jesteś trup. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 08.02.12, 21:06 henryk_49 napisał: > Jeżeli wyzywają cię o od moherów, ciemnogrodu , odmawiają ci praw, to nie możes > z mieć i obowiązków. Obrażasz się na państwo ,bo ktoś cie prywatnie na forum po imieniu nazwał :))) Nie dziwota ze nazywają tobie podobnych ciemniakami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 09.02.12, 00:01 @kolter..Swoim kretynizmem wyrózniasz sie nawet wsród tej tu czerwonej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 09.02.12, 00:03 jerobert66 napisał: > @kolter..Swoim kretynizmem wyrózniasz sie nawet wsród tej tu czerwonej gawiedzi Taka opina z ust prawiczka , to pochlebstwo , znak ze dobrze ci zaszedłem za skórę :)) Pozdrowienia dla chłopaka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 09.02.12, 00:12 Jesteś skończonym kretynem , tak jak ci tu twoi zakompleksieni towarzysze. Wasz Poziom wskazuje na bardzo młody wiek . Brandzlujcie sie ta nienawiscią , powazni ludzie was ignorują. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 09.02.12, 00:15 jerobert66 napisał: > Jesteś skończonym kretynem , Gdzież bym śmiał tobie dorównać. > tak jak ci tu twoi zakompleksieni towarzysze. Nie wiem o kim piszesz ?? Wasz Poziom wskazuje na bardzo młody wiek . Brandzlujcie sie ta nienawiscią , powaz > ni ludzie was ignorują. Przestań , branzlowanie pasuje do kleru któremu tak dupę liżesz . No a może ty im walisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 10.02.12, 07:51 To prywatnie?!!! - Kto stał w telewizorze dzień i noc i do niposłuszeństwa obywatelskiego nawoływał? czy to przypadkiem nie pp. Tusk i Komorowski? - Kto rządową koalicję-PiS i LPR "moherową " nazywał, a głosujących na PiS i LPR moherami zwał, głosujących zaś na PO nazywał młodymi i wykształconymi z dużych miast i w ten sposób doprowadził , do podziału Polaków na moherów i młodych wykształconych ? -Kto wydał polecenie , by śp. Prezydenta , jak małpę w klatce traktować, kopać, pluć na klatkę niech się małpa wścieka? -Kto, przed wydaniem jakichkolwiek oficjalnych wyroków, osądził sp. Prezydenta i gen Błasika? P. Ziemkiewicz tak to ujął " W cynicznym oszukiwaniu ludzi i brutalnym i łamaniu wszelkich norm, wszyscy poprzednicy byli przy Tusku przedszkolakami, bo przy jego polityce zagranicznej Kwaśniewski widzi się Piłsudskim, bo osławione "naciski i haki " Kaczyńskigo jawią się przy obecnych dziecinadą, a wobec kolejnych kompromitacji prezydenta z nominacji PO blednie wszystko, co najbardziej złośliwi oszczercy insynuowali jego poprzednikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: dzięki Rydzykowi czeka nas życie w raju! 10.02.12, 12:36 henryk_49 napisał: > To prywatnie?!!! > - Kto stał w telewizorze dzień i noc i do niposłuszeństwa obywatelskiego nawoły > wał? czy to przypadkiem nie pp. Tusk i Komorowski? Kiedy ?? > - Kto rządową koalicję-PiS i LPR "moherową " nazywał, a głosujących na PiS i L > PR moherami zwał, głosujących zaś na PO nazywał młodymi i wykształconymi z duży > ch miast i w ten sposób doprowadził , do podziału Polaków na moherów i młodych > wykształconych ? Lepper. > -Kto wydał polecenie , by śp. Prezydenta , jak małpę w klatce traktować, kopać > , pluć na klatkę niech się małpa wścieka? Twój rydzyk , nikt inny tak głupio nie gada. > -Kto, przed wydaniem jakichkolwiek oficjalnych wyroków, osądził sp. Prezydenta > i gen Błasika? Ja, tam u was w Toruniu nie mówili o mobbingu ? >P. Ziemkiewicz tak to ujął Ten kiepski twórca kiepskich powieści science fiction ?? " W cynicznym oszukiwaniu ludzi i brtalnym i łamaniu wszelkich norm, wszyscy poprzednicy byli przy Tusku przedszkoakami, bo przy jego polityce zagranicznej Kwaśniewski widzi się Piłsudskim, b > o osławione "naciski i haki " Kaczyńskigo jawią się przy obecnych dziecinadą, No popatrzą jak myślałem ze to o Kaczyńskich mówiono ze szczyt intrygi to skłócić kaczory :)) > a wobec kolejnych kompromitacji prezydenta z nominacji PO blednie wszystko, co > najbardziej złośliwi oszczercy insynuowali jego poprzednikowi. No takich buraków jak Lechu mykał to .... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Lewackie pisanie 09.02.12, 02:30 I znowu @kolerki, @nerwuski i inne podobne lewactwo grasuje i pisze głupoty. Totalne zero wiedzy, postało wiec Wam plucie jadkiem. Tylko uwazajcie, aby zbyt mocno nie zapluć klawiaturek. Współczuję Wam , bo nic innego juz nie można dla Was zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 10:06 tomek_456 napisał: > I znowu @kolerki, @nerwuski i inne podobne lewactwo grasuje i pisze głupoty. > Totalne zero wiedzy, postało wiec Wam plucie jadkiem. Tylko uwazajcie, aby zbyt > mocno nie zapluć klawiaturek. > Współczuję Wam , bo nic innego juz nie można dla Was zrobić. Amebo ,zadałem ci na forum wiele pytań , na odpowiedzi nigdy się nie doczekam , to jaki ty poziom dyskusji prowadzisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 10:41 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > I znowu @kolerki, @nerwuski i inne podobne lewactwo grasuje i pisze głupo > ty. > > Totalne zero wiedzy, postało wiec Wam plucie jadkiem. Tylko uwazajcie, ab > y zbyt > > mocno nie zapluć klawiaturek. > > Współczuję Wam , bo nic innego juz nie można dla Was zrobić. > > Amebo ,zadałem ci na forum wiele pytań , na odpowiedzi nigdy się nie doczekam , > to jaki ty poziom dyskusji prowadzisz ??? Na idiotyczne pytanie nie odpowiadam. Szczególności pochodzące od osoby, która nie umie przeczytac i zrozumieć 4 zdań pisanego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 10:54 tomek_456 napisał: > Na idiotyczne pytanie nie odpowiadam. No ja rozumiem ze dla ciebie idiotyczne są te pytania na które nie umiesz odpowiedzieć . > Szczególności pochodzące od osoby, która nie umie przeczytac i zrozumieć 4 zdań > pisanego tekstu. Nie pochlebiaj sobie analfabeto . Nie jesteś w stanie nic strawić co nie wyszło z ust księdza dobrodzieja parafianinie Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 10:57 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Na idiotyczne pytanie nie odpowiadam. > > No ja rozumiem ze dla ciebie idiotyczne są te pytania na które nie umiesz odpow > iedzieć . > > > Szczególności pochodzące od osoby, która nie umie przeczytac i zrozumieć > 4 zdań > > pisanego tekstu. > > Nie pochlebiaj sobie analfabeto . Nie jesteś w stanie nic strawić co nie wyszło > z ust księdza dobrodzieja parafianinie @kolterku, jak już nauczyś się czytać i zrozumiesz co czytasz to mozemy podyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 11:18 tomek_456 napisał: > @kolterku, jak już nauczyś się czytać i zrozumiesz co czytasz to mozemy podyskutować. Nie bądź bezczelny , Takich ja ty zjadam na śniadanie Nie raz to udowodniłem Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:02 Tylko muszę skonsultowac me odPOwiedzi ze starymi komuchami. Jaka funkcje pelnił w PZPR twoj tato ? Powiedz , nie wstydż się..Czy to moze od dziadka nauczyles sie tej nienawisci do Polski i Koscioła ? Braku szacunku do tradycji i przodków . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:24 jerobert66 napisał: > Tylko muszę skonsultowac me odPOwiedzi ze starymi komuchami. Jaka funkcje pelnił w PZPR twoj tato ? Bzykał analnie twoją mamę o ile pamiętam. Powiedz , nie wstydż się..Czy to moze od dziadka nauczyles > sie tej nienawisci do Polski i Koscioła ? Nie ,od twojego tatusia. > Braku szacunku do tradycji i przodków . Sram na tradycje ukrywania pedofilii i każdej podłości pod sukienką duchowną. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:43 kolter napisał: > jerobert66 napisał: > > > Tylko muszę skonsultowac me odPOwiedzi ze starymi komuchami. Jaka funkcje > pelnił w PZPR twoj tato ? > > Bzykał analnie twoją mamę o ile pamiętam. > > Powiedz , nie wstydż się..Czy to moze od dziadka nauczyles > > sie tej nienawisci do Polski i Koscioła ? > > Nie ,od twojego tatusia. > > > Braku szacunku do tradycji i przodków . > > Sram na tradycje ukrywania pedofilii i każdej podłości pod sukienką duchowną. Ale ty srasz na cała historię europy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:47 tomek_456 napisał: > Ale ty srasz na cała historię europy. Tą pisaną w murach klasztornych , to i owszem . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:49 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Ale ty srasz na cała historię europy. > > Tą pisaną w murach klasztornych , to i owszem . A była jakś inna pomiedzy IVw a powiedzmy 1400 rokiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:53 tomek_456 napisał: > kolter napisał: > > > tomek_456 napisał: > > > > > Ale ty srasz na cała historię europy. > > > > Tą pisaną w murach klasztornych , to i owszem . > A była jakś inna pomiedzy IVw a powiedzmy 1400 rokiem ? No a czemu nie do 1510 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:55 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > kolter napisał: > > > > > tomek_456 napisał: > > > > > > > Ale ty srasz na cała historię europy. > > > > > > Tą pisaną w murach klasztornych , to i owszem . > > A była jakś inna pomiedzy IVw a powiedzmy 1400 rokiem ? > > No a czemu nie do 1510 ?? Bo tak sobie I co odpowiesz na moje pytanie ? Jaki masz stosunek do kultury europy pommiędzy IVw a 1400 rokiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:02 tomek_456 napisał: Bo tak sobie Aha > I co odpowiesz na moje pytanie ? No ja zapytałem i ty mnie zbywasz. > Jaki masz stosunek do kultury europy pommiędzy IVw a 1400 rokiem Seksualny . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:04 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > Bo tak sobie > > Aha > > > I co odpowiesz na moje pytanie ? > > No ja zapytałem i ty mnie zbywasz. > > > Jaki masz stosunek do kultury europy pommiędzy IVw a 1400 rokiem > > Seksualny . Tchórzysz, uciekasz, ale nie uciekniesz. Jaki masz stosunek do historii europy pomiędzy IVw , a 1400 rokiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:19 tomek_456 napisał: >Tchórzysz, uciekasz, ale nie uciekniesz. No tak , jak chcesz to pozbieram posty na które ty nie odpowiedziałeś > Jaki masz stosunek do historii europy pomiędzy IVw , a 1400 rokiem ? Negatywny , był to okres dominacji pewnej zbrodniczej sekty zwanej Krk Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:21 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > >Tchórzysz, uciekasz, ale nie uciekniesz. > > No tak , jak chcesz to pozbieram posty na które ty nie odpowiedziałeś Pozbieraj, pośmiejemy się z Twoich pytań. > > > Jaki masz stosunek do historii europy pomiędzy IVw , a 1400 rokiem ? > > Negatywny , był to okres dominacji pewnej zbrodniczej sekty zwanej Krk Negatywny ? Odrzucasz KK w całości, to odrzucasz historię europy z tego okresu. Czy może jest inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:41 tomek_456 napisał: > Pozbieraj, pośmiejemy się z Twoich pytań. Chcesz raz jeszcze gorycz porażki przeżyć :)) Negatywny ? > Odrzucasz KK w całości, to odrzucasz historię europy z tego okresu. Czy może jest inaczej ? Ty masz taki głupawy sposób wkładania w cudze usta słów które od nich nie padły Napisałem ze negatywny a ty juz dorobiłeś sobie do tego historie . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:46 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Pozbieraj, pośmiejemy się z Twoich pytań. > > Chcesz raz jeszcze gorycz porażki przeżyć :)) Przecież Ty wiesz, że wygrasz. Ze wszystkimi, bo tylko Ty wiesz, a inni się mylą. Od IV w nikt z katolików nie pokonał i nie pokona @koltera. A ze nie rozumiesz już takiego drobiazgu jak zdania rozłączne. Tym gorzej dla tych zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 14:56 tomek_456 napisał: > Przecież Ty wiesz, że wygrasz. Ze wszystkimi, bo tylko Ty wiesz, a inni się myl > ą. > Od IV w nikt z katolików nie pokonał i nie pokona @koltera. No nie przesadzaj ja pochodzę z drugiej polowy XX wieku :)) > A ze nie rozumiesz już takiego drobiazgu jak zdania rozłączne. Tym gorzej dla t > ych zdań. Czyli znowu uciekasz od tematu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 15:11 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > > Przecież Ty wiesz, że wygrasz. Ze wszystkimi, bo tylko Ty wiesz, a inni s > ię myl > > ą. > > Od IV w nikt z katolików nie pokonał i nie pokona @koltera. > > No nie przesadzaj ja pochodzę z drugiej polowy XX wieku :)) > > > A ze nie rozumiesz już takiego drobiazgu jak zdania rozłączne. Tym gorzej > dla t > > ych zdań. > > Czyli znowu uciekasz od tematu :))) Od jakiego ? O czym chcesz dyskutować, jak ty wszystko "doskonale" wiesz. Nawet wiesz co ja wiem. Jesteś o tym przekonany i niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 16:07 tomek_456 napisał: Od jakiego ? > O czym chcesz dyskutować, jak ty wszystko "doskonale" wiesz. > Nawet wiesz co ja wiem. Jesteś o tym przekonany i niech tak pozostanie. Tomuś dziecinko , 17 wieków tradycji ponad 250 papieży , ponad 20 soborów , a ty nie umiesz sobie poradzić z tym co napisano w jednej nie za grubej książce zwanej Biblią :)))))))))))) Ty jesteś dupa a nie wierzący :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 16:10 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > Od jakiego ? > > O czym chcesz dyskutować, jak ty wszystko "doskonale" wiesz. > > Nawet wiesz co ja wiem. Jesteś o tym przekonany i niech tak pozostanie. > > Tomuś dziecinko , 17 wieków tradycji ponad 250 papieży , ponad 20 soborów , a t > y nie umiesz sobie poradzić z tym co napisano w jednej nie za grubej książce zw > anej Biblią :)))))))))))) Ty jesteś dupa a nie wierzący :)))) Ciekawe, jak oceniasz moja wiarę, jak sama Bilia jest opisywana wg ciebie: to wszystko kit i bzdura. Bo czego wiec odnosisz ocenę mojej osoby ? Coś sie ci chyba pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 16:49 tomek_456 napisał: > Ciekawe, jak oceniasz moja wiarę, jak sama Bilia jest opisywana wg ciebie: t > o wszystko kit i bzdura. No a co wiara katolika ma wspólnego z Biblią ?? > Bo czego wiec odnosisz ocenę mojej osoby ? Do tego ze nawet swoich kościelnych dogmatów nie potrafisz uzasadnić . > Coś sie ci chyba pokręciło. Mi ? Nie , to tobie pomyliło się powołanie z poj...em Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 16:51 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Ciekawe, jak oceniasz moja wiarę, jak sama Bilia jest opisywana wg ciebie > : t > > o wszystko kit i bzdura. > > No a co wiara katolika ma wspólnego z Biblią ?? > > > Bo czego wiec odnosisz ocenę mojej osoby ? > > Do tego ze nawet swoich kościelnych dogmatów nie potrafisz uzasadnić . > > > Coś sie ci chyba pokręciło. > > Mi ? Nie , to tobie pomyliło się powołanie z poj...em @kolterku jakos mamusia nie nauczyła nie używac wulgaryzmów stad te kropki tutaj się pojawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 17:28 tomek_456 napisał: @kolterku jakos mamusia nie nauczyła nie używac wulgaryzmów stad te kropki tuta > j się pojawiły. Tomeczku jak chcesz do dyskusji włączać rodzinę, to wiedz ze może ci być przykro kiedy napisze coś niemiłego np o twojej mamuni .Więc nie używaj rodziny jako ostatniej deski ratunku , kiedy chcesz cos odszczekać a nie bardzo wiesz co !! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 17:52 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > @kolterku jakos mamusia nie nauczyła nie używac wulgaryzmów stad te kropki tuta > > j się pojawiły. > > Tomeczku jak chcesz do dyskusji włączać rodzinę, to wiedz ze może ci być przyk > ro kiedy napisze coś niemiłego np o twojej mamuni .Więc nie używaj rodziny jako > ostatniej deski ratunku , kiedy chcesz cos odszczekać a nie bardzo wiesz co !! Ja nie mam sie czego wstydzić, mnie mam nauczyła, iż nie nalezy używac słow powszechni uznanych za obelżywe. A u ciebie jak to jest, bo po wpisach tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 18:00 tomek_456 napisał: > Ja nie mam sie czego wstydzić, mnie mam nauczyła, iż nie nalezy używac słow pow > szechni uznanych za obelżywe. > A u ciebie jak to jest, bo po wpisach tego nie widać. Nie prowokuj gnido , bo naprawdę będzie ci przykro słyszeć co mam do powiedzenia na temat twojej mamusi , wiec zamilcz i nie graj cwańszego niż jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 18:01 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Ja nie mam sie czego wstydzić, mnie mam nauczyła, iż nie nalezy używac sł > ow pow > > szechni uznanych za obelżywe. > > A u ciebie jak to jest, bo po wpisach tego nie widać. > > Nie prowokuj gnido , bo naprawdę będzie ci przykro słyszeć co mam do powiedzeni > a na temat twojej mamusi , wiec zamilcz i nie graj cwańszego niż jesteś . Gnido to tak z domku wyniosłeś, czy w szkółce cię tak nauczyli mowić do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 18:04 tomek_456 napisał: Gnido to tak z domku wyniosłeś, czy w szkółce cię tak nauczyli mo > wić do innych. Słuchaj no synu dziwki i ruskiego sołdata jeszcze raz wspomnisz mój dom to obiecuje ci ze zrobię ci krzywdę , nie jesteś anonimowy w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 18:08 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > Gnido to tak z domku wyniosłeś, czy w szkółce cię tak nauczyli mo > > wić do innych. > > Słuchaj no synu dziwki i ruskiego sołdata jeszcze raz wspomnisz mój dom to obie > cuje ci ze zrobię ci krzywdę , nie jesteś anonimowy w sieci Ty też, więc uważaj i nie stresuj się tak obrażalski @kolterku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 12:28 tomek_456 napisał: > kolter napisał: > > > tomek_456 napisał: > > > > Gnido to tak z domku wyniosłeś, czy w szkółce cię tak naucz > yli mo > > > wić do innych. > > > > Słuchaj no synu dziwki i ruskiego sołdata jeszcze raz wspomnisz mój dom t > o obie > > cuje ci ze zrobię ci krzywdę , nie jesteś anonimowy w sieci > > Ty też, więc uważaj i nie stresuj się tak obrażalski @kolterku. Synuś skoro nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz zamiast obraża c ludzi z którymi się nie kontaktujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 12:37 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > kolter napisał: > > > > > tomek_456 napisał: > > > > > > Gnido to tak z domku wyniosłeś, czy w szkółce cię tak > naucz > > yli mo > > > > wić do innych. > > > > > > Słuchaj no synu dziwki i ruskiego sołdata jeszcze raz wspomnisz mój > dom t > > o obie > > > cuje ci ze zrobię ci krzywdę , nie jesteś anonimowy w sieci > > > > Ty też, więc uważaj i nie stresuj się tak obrażalski @kolterku. > > Synuś skoro nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz zamiast obraża c ludz > i z którymi się nie kontaktujesz . Synuś ,a tobie to wolno obrażać i wyzywać innych ludzi co ? A co sobie myślisz jak ty wyśmiewasz pojęcia uznane przez innych za święte, to ktoś się będzie z twoimi liczył. Sam zacząłeś to zbieraj teraz nagrodę za to co i jak piszesz. Lubisz, jak twoje słowa innych ranią, no to zobacz jak to jest synuś. I jeszcze raz mówię ci uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 13:18 tomek_456 napisał: Synuś ,a tobie to wolno obrażać i wyzywać innych ludzi co ? Nadal nie rozumiesz ?? Nie znasz np moich rodziców to po co wciągasz najbliższych w dyskusję ?? > A co sobie myślisz jak ty wyśmiewasz pojęcia uznane przez innych za święte, to > ktoś się będzie z twoimi liczył. No a ten nakaz dekalogu jest ci święty ?? " Czcij ojca twego i matkę twoją, abyś długo żył na ziemi, którą Pan, Bóg twój, da tobie" > Sam zacząłeś to zbieraj teraz nagrodę za to co i jak piszesz. Lubisz, jak twoje > słowa innych ranią, no to zobacz jak to jest synuś. I jeszcze raz mówię ci uważaj. Powtarzam ci ze nie wprowadzaj do dyskusji rodziców, rodziny , mi możesz jak chcesz ubliżać takie dno jak ty mnie nie obrazić, ale nie tykaj rodzin , bo i ciebie zaboli . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 13:24 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > Synuś ,a tobie to wolno obrażać i wyzywać innych ludzi co ? > > Nadal nie rozumiesz ?? Nie znasz np moich rodziców to po co wciągasz najbliższy > ch w dyskusję ?? > Nadal nie rozumiesz. Nie znasz mojej wiary, wiec nie masz żadnego prawa jej oceniać. I nie wciągaj moje wiary, nie ośmieszaj jej w dyskusjach. To jest dla mnie tak samo ważne, albo i ważniejsze jak rodzice. Zrozumiałeś. Wara ode mnie i moje wiary raz na zawsze. Powtarzam ci ze nie wprowadzaj do dyskusji moje wiary bo i ciebie zaboli . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 13:28 tomek_456 napisał: Nadal nie rozumiesz. Nie znasz mojej wiary, wiec nie masz żadnego prawa jej oce > niać. Mam prawo skoro ja tu obnażasz na forum. > I nie wciągaj moje wiary, nie ośmieszaj jej w dyskusjach. To jest dla mnie tak > samo ważne, albo i ważniejsze jak rodzice. No to fajnie a oni wiedzą ?? > Zrozumiałeś. Nie . > > Wara ode mnie i moje wiary raz na zawsze. > Powtarzam ci ze nie wprowadzaj do dyskusji moje wiary bo i ciebie zaboli . No ale jak mnie zaboli ,to nie pytaj jak zaboli ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:44 ja ci zadalem proste , uczciwe pytanie . A ty wijesz sie jak wąż , gryziesz i plujesz. Ja nie obrazam twych rodzicow komuszy chamie , tylko pytam się czy to od nich przejąłes swiatopoglad i tradycje. Bo zazwyczaj tak jest. Powiedz , ze sam doszedles do tak odkrywczych i POstepowych poglądów , pochodzac z katolickiej rodziny ..i będzie ok.. Jest tak ? Lewicowy entelygencie ?.. Widać puszczaja ci nerwy .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:51 jerobert66 napisał: > ja ci zadalem proste , uczciwe pytanie . A ty wijesz sie jak wąż , gryziesz i p > lujesz. Ja nie obrazam twych rodzicow komuszy chamie , Obrażasz ku,tasie zadając debilne pytania, czy gdybym zapytał ile bierze za loda twoja mamusia nie jest dla ciebie obrazą ?? tylko pytam się czy to o > d nich przejąłes swiatopoglad i tradycje. Gówno mnie twoje imputowanie obchodzi nie tykaj ścierwojadzie cudzych rodzin . Bo zazwyczaj tak jest. Powiedz , ze sam doszedles do tak odkrywczych i POstepowych poglądów , pochodzac z katolicki > ej rodziny ..i będzie ok.. Jest tak ? Lewicowy entelygencie ?.. Nie każdy jak ty jest kims kogo tatuś i mamunia do grobowej deski za rączkę będą prowadzić. > Widać puszczaja ci nerwy .. :) Nie zadzieraj bo nie jesteś anonimowy . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 15:19 Jak przyjedziesz do Wa-wy , hanysie , to ci się przedstawię osobiście.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 16:10 jerobert66 napisał: > Jak przyjedziesz do Wa-wy , hanysie , to ci się przedstawię osobiście.. :) Kochanie , dałem ci dobę na przybycie no i przed wszystkim krawaciarzu , moi koledzy nie skopali by ci ryja po tym jak już ja bym to ci zrobił . Odpowiedz Link Zgłoś
jerobert66 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 19:22 Peniasz , tchóżliwa , internetowa szmato . Tyle jesteś warta , co te twoje obelgi . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 10.02.12, 12:29 jerobert66 napisał: > Peniasz , tchóżliwa , internetowa szmato . Tyle jesteś warta , co te twoje obel > gi . No skoro chcesz mnie namierzyć to napisz do prokurora ze nazwałem cie kutasem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:35 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > @kolterku, jak już nauczyś się czytać i zrozumiesz co czytasz to mozemy p > odyskutować. > > Nie bądź bezczelny , Takich ja ty zjadam na śniadanie Nie raz to udowodniłem Jaedynie co udowodniłeś to swoją głupotę. Jedno trudniejsze pytanie o kropkę i Twoja teoria leci z dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:37 tomek_456 napisał: > Jaedynie co udowodniłeś to swoją głupotę. Jedno trudniejsze pytanie o kropkę i > Twoja teoria leci z dymem. Udowodnij to :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_456 Re: Lewackie pisanie 09.02.12, 13:46 kolter napisał: > tomek_456 napisał: > > > Jaedynie co udowodniłeś to swoją głupotę. Jedno trudniejsze pytanie o kro > pkę i > > Twoja teoria leci z dymem. > > Udowodnij to :))))))))))))))))))))))))))))))) Po co ? Jak ty i tak "wiesz" lepiej, niz wszyscy teologowie , papieże i cały Kosćiół (po IV wieku) Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Dużo więcej z moich podatków na cele katolickie ! 12.02.12, 19:05 Tą część która idzie na szkolnictwo chcę przeznaczyć na szkoły katolickie,czy uniwersytety. Co na kulturę przykładowo na media katolickie,odbudowę zabytków sakralnych i inne . To co na ochronę zdrowia rónież na kościelne hospicja ,caritas,czykościelne instytucje społeczno medyczne o szpitalu nie wspominnając. Chcę też mieć prawo do odpisu przynajmniej jednego 1 % na mój kościół , i tak bym jeszcze wam tu powyliczał. O. Rydzyk ma całkowitą rację ! Ja sam już dawno nie mam ochoty opłacać ze swoich podatków tych wrzeszczących na całą regulację liberało-komusiów. Wielkie pretensje i ciągle muszę jeszcze wysłuchiwać że niby bardzo palikoty ,lewaki i inne palanty " bardzo płacą kościól" .Więc najwyższy czas się rozjechać ,my zapłacimy za swoje a wy za swoje ! Wyliczymy was lewactwo co do jednego złamanego grosza! Kościół i O Rydzyk dokonali wielkich dzieł , wy nie zrobiliście nic a jedyne co potraficie to tylko opluwać i nienawidzieć.Swoją czerwon- brudną robotę "róbta" sobie za pieniądze waszej stolycy Brukseli,łączcie i kiście się we własnych sosach,sexas,czy narkotycznych oparach ,a od nas się serdecznie od filtrujcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Dużo więcej z moich podatków na cele katolick 12.02.12, 19:19 tychik1 napisał: > Tą część która idzie na szkolnictwo chcę przeznaczyć na szkoły katolickie,czy > uniwersytety. > Co na kulturę przykładowo na media katolickie,odbudowę zabytków sakralnych i i nne . No to płac na to kołtuństwo ze swojego .Tak prywatnie . > To co na ochronę zdrowia rónież na kościelne hospicja ,caritas,czykościelne i > nstytucje społeczno medyczne o szpitalu nie wspominnając. No a zapominasz ze tam za co laska to nie biorą . > Chcę też mieć prawo do odpisu przynajmniej jednego 1 % na mój kościół , > i tak bym jeszcze wam tu powyliczał. No już możesz oddawać ten 1 % > O. Rydzyk ma całkowitą rację ! Ja sam już dawno nie mam ochoty opłacać ze swoic > h podatków tych wrzeszczących na całą regulację liberało-komusiów. No to nie płać ale jak zawyjesz z bólu to niech ci rydzo metodą usta w usta uśmierzy ból . > Wielkie pretensje i ciągle muszę jeszcze wysłuchiwać że niby bardzo palikoty ,l > ewaki i inne palanty " bardzo płacą kościól" . No a czemu mamy płacić za marmury na plebaniach ?? Więc najwyższy czas się rozjechać > ,my zapłacimy za swoje a wy za swoje ! Wyliczymy was lewactwo co do jednego z > łamanego grosza! No i zdechniecie z głodu bo już was sam Krk wyliczył na 42% społeczeństwa ,no a do tego najwięcej jest was na wschodzie. kraju , baj baj . > Kościół i O Rydzyk dokonali wielkich dzieł , wy nie zrobiliście nic a jedyne co > potraficie to tylko opluwać i nienawidzieć. No a wymień choc ze 3 takie dzieła ?? Swoją czerwon- brudną robotę "róbta > " sobie za pieniądze waszej stolycy Brukseli,łączcie i kiście się we własnych s > osach,sexas,czy narkotycznych oparach ,a od nas się serdecznie od filtrujcie ! Bruksela przynajmniej daje na rozwój a watykan zabiera to co przeznaczyć powinno sie na rozwój Odpowiedz Link Zgłoś