petite_marie 03.04.05, 11:26 Zapalmy świeczkę o 21.30 w oknach, na znak modlitwy za duszę Papieża, codziennie, do końca tygodnia. " I proszę abyście się za mnie tu modlili za życia mojego i po mojej śmierci" Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata19 Re: ZAPALMY ŚWIECZKĘ O 21.30 03.04.05, 11:28 Ja to zrobię,dziękuję za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk W intencji zapala sie swiecie w kosciele...Choc na 03.04.05, 14:28 tyle wobec pamieci Jana Pawla powinni sie zdobyc ci, ktorzy nie sa inwalidami ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas_x Re: W intencji zapala sie swiecie w kosciele...Ch 03.04.05, 15:09 Zapalam swiece od 2 dni i zrobie to przez ten tydzien az do pogrzebu. Rowniez zachecam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
petite_marie Re: W intencji zapala sie swiecie w kosciele...Ch 03.04.05, 19:18 Ten podpis pod Twoją wypowiedzią mówi sam za siebie. Obyś zapalając świeczkę w kościele nie myślał o nienawiści do Arabów, tych, którzy akurat nie są w Arabii, bo Jan Paweł II tego nie pochwalał. To by było coś w rodzaju: "Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek". Mam nadzieję, że śmierć Jana Pawła II zmiękczy niektóre zatwardziałe serca i pozwoli im zrozumieć posłanie tego Wielkiego Orędownika Pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: W intencji zapala sie swiecie w kosciele...Ch 03.04.05, 19:28 Oredowal, oredowal i prosze... Szkoda, ze nie mowil wiecej o milosci do bliznich, o otwartosci, o zwalczaniu zaklamania, o tolerancji. Jakze piekna byalaby Polska bez zaklamania, pelna ludzi pelnych tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
blowjob4pilot Re: ZAPALMY ŚWIECZKĘ O 21.30 03.04.05, 19:08 Ale dlaczego o 21:30???? Umarl o21:37!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petite_marie Re: ZAPALMY ŚWIECZKĘ O 21.30 03.04.05, 19:14 Czas jest orientacyjny, "okrągłą" godzinę, czy pół łatwiej jest zapamiętać, ważne, aby to zrobić, aby wykonać jakiś gest i zjednoczyć się w nim z innymi ludźmi pogrążonymi w smutku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina777 Re: ZAPALMY ŚWIECZKĘ O 21.30 03.04.05, 19:14 to zapal o 21.37,przeciez nie o minuty tu chodzi. Prosze wszystkich ktorzy zaplaja swieczki o maksimum ostroznosci,zeby nie zaproszyc ognia,dobrze?:) Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś