p_damian89 01.05.05, 17:39 poprostu komedia....zycze szybkiego powrotu do zdrowia/// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotembi Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 17:40 bardzo współczuję staruszce i mam nadzieję że przeżyje ale... no nie sposób się nie roześmiać hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
wybierek TYTUL PRASOWY ROKU TO JEST!!!! 01.05.05, 18:35 Jeszcze lepsze od 'Biedronka zabila ekspedientke'. Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Re: TYTUL PRASOWY ROKU TO JEST!!!! 01.05.05, 19:24 No tam ktos za to beknie . Na lotnisku jest kierownik lotow , sa przepisy . To , ze babcia zabladzila nikogo nie zwalnia od dyscypliny i zwyklej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
maurreen Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 19:42 Kocham lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Airbus 380-rozwalil przy ladowaniu pol miasta! 01.05.05, 19:50 Jakim cudem pol miasta znalazlo sie w zasiegu ladujacego doubledeckera- nie wiadomo! na miejsce ladowania przybyli eksperci al-Kaidy, ktorzy chca skierowac do Tuluzy studentow na nauke, tym razem WLASNIE LADOWAN!!! :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Airbus 380-rozwalil przy ladowaniu pol miasta 02.05.05, 00:42 meerkat1 napisał: > Jakim cudem pol miasta znalazlo sie w zasiegu ladujacego doubledeckera- nie > wiadomo! Jak zwykle inteligentny, odkrywczy komentarz.No i, kurde, jakis dowcip w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
durmast Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 20:32 hmm ... co 75-letnia staruszka robi na płycie lotniska ? zbiera grzyby ?? Odpowiedz Link Zgłoś
selecte Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 22:04 i nie to jest dziwne, ze zbiera grzyby, ale ze robi to w maju :))), nie? (ten news mnie rozwalił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t.lapanowski Rozumię że leciała do nieba 01.05.05, 20:38 bo nie czytałem tego artykułu ale tytuł sugeruje ,że do kolizji doszło w czasie lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
stankozak Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 21:23 Na płycie, czy na pasie startowym.Skąd ta osoba się tam znalazła? kosta Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 21:23 Piloci nie mają łatwego życia, jak nie ptaki to staruszki... ciekawe co tam robiła??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk to była Mary Poppins! 01.05.05, 21:30 latała z tym swoim parasolem i szybowiec ją zahaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
johnnie_rep Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 21:36 moze w koncu ktos ureguluje latanie na miotlach? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 22:06 Problem nie tkwi w braku regulaminu latania na miotłach,tylko w braku okularów, przecież szybowiec jest duży i jak leci to szelelści i szumi,szczególnie gdy zaczyna kośić świeżą majową trawę.Ciekawe dlaczego pilot nie skręcił,przeciez tam było dużo miejsca,chyba wzrok miał dobry.Nie lubili się z ta staruszką czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 22:43 maureen2 napisała: > Problem nie tkwi w braku regulaminu latania na miotłach,tylko w braku okularów, > przecież szybowiec jest duży i jak leci to szelelści i szumi,szczególnie gdy > zaczyna kośić świeżą majową trawę.Ciekawe dlaczego pilot nie skręcił,przeciez > tam było dużo miejsca,chyba wzrok miał dobry.Nie lubili się z ta staruszką czy > co. A może, wręcz przeciwnie: wpadła mu w oko i zapragnął ją przelecieć? Wszak wiosna za pasem... Odpowiedz Link Zgłoś
pipinek Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 02.05.05, 00:22 Sledze orygialnosci komentarzy i ten jest prawdopodobnie jednym z najtrafniejszych. Oj, Polska, co ja bym napisal...? Ano, ze babcia po przeczytaniu notatki Gazety o wypadku na lotnisku poszla zobaczyc z bliska taki samolot co nie lata sam, a lata sam. Jak ona. No i poleciala tam, co bylo powodem wypadku i pojawieniem sie zapisku w wiadomosciach scisle czolowych pewnie wielu gazet. Pamietam z odleglej mlodosci jakies 'Alibabki' (?) spiewajace w okresie pana Wodeckiego odpszczolkimajowego piosenke ubrana, jak one, w slowa 'przelec mnie..., trallalalalalaaa...' No to lece... i polecial. Jak leci? PS Staruszke... moze ona tylko tak wygladala? Pewien pan zapytal pania, tez pewna: Ile pani ma lat? No wie pan, tyle na ile wygladam! Co mi tu pani, baby nie zyja tak dlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny79 Re: Szybowiec uderzył skrzydłem w staruszkę 01.05.05, 22:47 Biedna babcia czekała na pasie na pozwolenie na start, a w międzyczasie nadleciał szybowiec. Kontroler lotów pójdzie siedzieć. Tu wieża, tu wieża, jak mnnie słychać...ssssshhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 UDERZONA NIE JEST STARUSZKĄ 01.05.05, 22:54 75-letnia kobieta nie jest staruszką. W tym wieku Hanna Gucwińska (o rok młodsza) jest posłanką na Sejm RP i finansowo dobrze sobie radzi. To nic, że nawet nie odwiedza swojego biura poselskiego, gdyż jest bardzo zapracowana myśleniem i chyba nie bardzo wie co i jak robić. Ale spróbujcie tej babci powiedzieć, że jest staruszką! Od razu poda do sądu o zniesławienie! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: UDERZONA NIE JEST STARUSZKĄ 01.05.05, 23:20 wroclawianka2 napisała: > 75-letnia kobieta nie jest staruszką. W tym wieku Hanna Gucwińska (o rok młodsz > a) jest posłanką na Sejm RP i finansowo dobrze sobie radzi. To nic, że nawet ni > e odwiedza swojego biura poselskiego, gdyż jest bardzo zapracowana myśleniem i > chyba nie bardzo wie co i jak robić. > > Ale spróbujcie tej babci powiedzieć, że jest staruszką! Od razu poda do sądu o > zniesławienie! Zgadzam się,że wiek nie jest zbyt powazny i nie uprawnia do okreslenia mianem "staruszki",ale jak ktos nie widzi i nie słyszy nadlatujacego nisko szybowca, to musi mieć wzrok i słuch starca,chyba że oniemiał z zachwytu na jego widok i tak stał,stał i podziwiał,aż przyjechało pogotowie,też piekne.Czy to było w Lodzi?.Myślenie w Sejmie i Senacie opłaca się,myślenie na trawie lotniska - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Zwlaszcza ten warkot szybowcowych silnikow ;) 01.05.05, 23:23 Masz imienniczko mej rodzonej siostry takie samo jak ona pojecie o technice - ZADNE! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zwlaszcza ten warkot szybowcowych silnikow ;) 01.05.05, 23:37 kropekuk napisał: > Masz imienniczko mej rodzonej siostry takie samo jak ona pojecie o technice - > ZADNE! Do tego nie trzeba techniki,tylko słuchu,wzroku i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tak, te szybowcowe silniki....Ach, te kobiety.... 03.05.05, 00:06 Potega technicznego umyslu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: UDERZONA NIE JEST STARUSZKĄ 01.05.05, 23:41 wroclawianka2 napisała: > 75-letnia kobieta nie jest staruszką. W tym wieku Hanna Gucwińska (o rok młodsz > a) jest posłanką na Sejm RP i finansowo dobrze sobie radzi. To nic, że nawet ni > e odwiedza swojego biura poselskiego, gdyż jest bardzo zapracowana myśleniem i > chyba nie bardzo wie co i jak robić. > > Ale spróbujcie tej babci powiedzieć, że jest staruszką! Od razu poda do sądu o > zniesławienie! Nie, to nie jest staruszka... To jest osoba z rzuconym wyzwaniem chronologicznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A co z szybowcem? 02.05.05, 01:13 ochmis napisał: > Nadaje sie do uzytku? Tego własnie nie wiem,myślę,że zależy to od wielkości staruszki,a także czym on ją trafił,skrzydłem?,dziobem?,podwoziem?.Jest jakaś niejasność w tym komunikacie. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A co z szybowcem? 02.05.05, 02:01 Szybowiec podobno jest w szoku, i leży na intensywnej terapii w hangarze nr.4 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Trauma pilota 02.05.05, 02:04 A pomysla ktos o zdrowiu psychicznym pilota? Teraz bedzie sie bal ladowac. ;-) A ze szybowiec moze sobie dlugo szybowac to biedak moze umrzec z glodu lub wyczerpania. ;-) Chyba najweselszy niews od wielu tygodni. Pozdrawiam wszystkich z dobrym humorem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Trauma pilota 02.05.05, 02:32 Ponieważ liczba startów powinna rownac się liczbie lądowań,a nie kontaktów nieuniknionych z ziemią,to problemem pilota będą starty,czy wogóle startować, czym i gdzie.Najlepiej helikopterem.Trudno go tez nie usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Re: Trauma pilota 02.05.05, 02:44 Ale helikopter ma wiecej smigiel-skrzydel, o wiele latwiej udezyc nimi staruszke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Trauma pilota 02.05.05, 02:51 alatien napisał: > Ale helikopter ma wiecej smigiel-skrzydel, o wiele latwiej udezyc nimi staruszk > e ;-) > Zaproponowałem optymalne rozwiazanie dla pilota i staruszki w przypadku nieo- czekiwanego kontaktu,nie bedą mieli traumy.Nie mozna spaść śmigłami do dołu, helikopter to nie jest kosiarka do trawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek A co z babcią? Nadaje sie do uzytku? 02.05.05, 11:20 Ej, pilocie, leci sie na staruszki, co? P.S. Staruszka to nie jest chyba słowo obrażliwe, bez przesady - moze trzeba mowic "młoda inaczej"? Albo "super laska (+50lat gratis)" P.S. Tu wieza, tu wieza, do wszystkich helikopterow: uwaga na staruszki w butach na wysokich obcasach i na drabinach... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: A co z babcią? Nadaje sie do uzytku? 02.05.05, 12:18 Pilot leciał "na kobiety",bo wiosną tak się lata,zobaczył z góry kobietę i po- myślał "czemu nie jak jest okazja i sama sie pcha",tylko z góry wsztstkie koty szare,a jak był juz nisko,to było za pózno na zmianę decyzji.Po prostu naciął się,nie on jeden zreztą.Trudno być facetem na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
sffinx Czekam na "niusa" o w stylu: prom potrącił 02.05.05, 23:27 rowerzystę. W krainie Bolanda wszystko jest możliwe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czekam na "niusa" o w stylu: prom potrącił 02.05.05, 23:58 Proszę bardzo- prom potrącił rowerzystę na promie.Rowerzysta przy cumowaniu nie zszedł z roweru i przy uderzeniu burty promu o nabrzeże wpadł do wody ,w międzyczasie został potrącony,a właściwie to zgnieciony,razem z rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś