Dodaj do ulubionych

LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości

13.06.06, 14:53
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • loic LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55
      To śmieszne, by wypowaiadałs ie na ten temat
      lider faszystowskich bojówek.
      • von_thusk Ale były lewackie bojówki i zaatakowały ludzi ! 13.06.06, 14:59
        • mangold A gdzie poszkodowani ?? 13.06.06, 15:01

• von_thusk Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam widział 13.06.06, 15:05
            w TV jak grupka anarchistów zaatakował grupe Warszawiaków, któych musiała
            osłaniać policja.

I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów !
            • jackalski Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:12
              Swiadkowie.. dobre sobie...
              Jesli wejdziesz na Google i poszukasz swiadkow/poszkodowanych wymienionych przez
              LPR (np. pan Slawomir Zakrzewski), okaze sie ze sa to bardzo aktywni dzialacze
              prawicowi, zwiazani z roznymi frakcjami prawicowymi (P.P., Szczerbiec),
              dzialajacy w ramach 'Polskiego lobby przeciwko integracji Polski z "Unią
              Europejską"'.
              Czyli nie byli to 'zwykli obywatele'.
              Ta grupka specjalizuje sie w roznego rodzaju pozwach i doniesieniach.
              Milej lektury.
              • phun tez nie wierze w ten czarny blok to za powazna 13.06.06, 17:18
                organizacja by sie bridzic polskim piekielkiem, twierdze ze to manipulacja i
                prowokacja LPRu i ich bliskich faszystow z MW, ale jesli byl to naprawde czarny
                blok to dobrze ze takie organizacje zaczynaja nas odwiedzac.
                • tomek-a-tomek Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 13.06.06, 17:22
                  lecz sie mlodziez wszechpolska. akurat to co was dotknelo jest choroba.
                  • peakoil Co za cioty z tych Weszpolaków! 13.06.06, 18:23
                    Biedne wygolone bandyckie leszcze - obiecali im, ze beda mogli skopac pedalow, a
                    tu taka przykra niespodzianka...
                • mayaka Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 13.06.06, 21:17
                  czyz to nie smieszne dziadkowie wysylali GEyuw w podruz a wnukowie teraz
                  obraniajo geyuw niezla komedyja
                • theworst Re: tez nie wierze w ten czarny blok to za powazn 14.06.06, 10:20
                  hehe-przyjechali z Niemiec i krzyczeli po polsku...
                  No comments

Co do "poważności" czarnego bloku, to w różnych państwach naziole dostawali od
                  "czarnych" po aryjskich ryjach. W formowaniu czarnego bloku np. w Salem
                  (Szwecja), w 2004 roku brała udział ekipa z Białegostoku.

"Czarni" dosyć często osłąniają manifestacje przed bojówkami faszystowskimi, czy
                  nazistowskimi. W Warszawie również istniała taka potrzeba.
              • battosai Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 18:16
                Nie każ mu czytać, bo mu się neuron przegrzeje.
            • lipaca Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:18
              ZEZNAWAC BEDA POSZKODOWANI ,PEWNIE PODSTAWIENI PRZEZ MW ,BO SZEF GIERTYCH
              PROSIL O SPOKOJ I NIE ORGANIZOWANIE KONTRMANIFESTACJI. ZNACZY RACZKI SA CZYSTE.
              NIE MOZEMY SAMI- ZROBIA TO ZA NAS INNI. I MYSLA ,ZE SA CWANI.
              • orcheystra ten Bosak 13.06.06, 15:25
                to błazen
              • eryk2 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:44
                lipaca napisała:

> ZEZNAWAC BEDA POSZKODOWANI ,PEWNIE PODSTAWIENI PRZEZ MW ,BO SZEF GIERTYCH
                > PROSIL O SPOKOJ I NIE ORGANIZOWANIE KONTRMANIFESTACJI. ZNACZY RACZKI SA
                CZYSTE.
                >
                > NIE MOZEMY SAMI- ZROBIA TO ZA NAS INNI. I MYSLA ,ZE SA CWANI.

Co więcej, dziwnym trafem "homoseksualni brutale" byli szczelnie zamaskowani -
                widać to było dobrze na zdjęciach prezentowanych przez naszego pieszczoszka. W
                dodatku Bosak twierdził, że to Niemcy ("według naszych informacji"),
                uprzedzając tym okoliczność, że ci ludzie nigdy nie zostaną wykryci w
                środowiskach lewicowych, które organizowały Paradę Równości. Biorąc pod uwagę,
                że MW miała wtedy wolne dzięki apelowi Giertycha (a raczej na polecenie - bo
                jego życzenie jest dla nich prawem), można spokojnie założyć, że owi napastnicy
                to kadrowicze z MW. Baaardzo szczwany plan, jak mawiał Czarna Żmija...

:-)))
                • wojtek45-1 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 15:51
                  byłem na paradzie. Było tych zamaskowanych kilkunastu, raczej nie byli polakami
                  sądzac z wrzasków. Ganiali sie z policją.
                  Ludzi nie zaczepiali.
                  Policja starała sie ich wyizolowac ale bez skutku.
                  a szkoda, jeżeli kos jest zamaskowany na demonstracji policja winna go
                  natych=miast zatrzymac.
                  • eryk2 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 16:02
                    byłem na paradzie. Było tych zamaskowanych kilkunastu, raczej nie byli polakami
                    >
                    > sądzac z wrzasków. Ganiali sie z policją.
                    > Ludzi nie zaczepiali.

Skinowscy przyjaciele MW z Rzeszy? To wszystko wyjaśnia.
                    • lahdaan Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 16:42
                      eryk2 napisał:
                      >
                      > Skinowscy przyjaciele MW z Rzeszy? To wszystko wyjaśnia.
                      >
                      Nie to polacy rodem z trzeciej rzeszy. To ci, ktorzy umilowali Polske i Narod polski, pozdrawiajac sie po niemiecku sieg heil etc.
                    • morszuk Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 17:35
                      A, co Jaruś ma partnerkę???
                      Taaaaak, ma kota i rodzicielkę!
                • fallenknight Są zeznania i... są bajeczki... 13.06.06, 16:50
                  Coś za słobo oberwał ten łże-prowokator z transparencikiem. Gdyby dostał
                  faktycznie w łeb, to miałby jakieś ślady. Jakaś obdukcja lekarza-biegłego
                  (sądowego)? Jakiś materiał filmowy z fonią? Tendencyjne zdjęcia tak naprawdę nic
                  nie mówią.
                  Zresztą MW ma zamiar wystąpić w jego imieniu o rentę kombatancką. Będę kibicował.
                  postscriptum: Do Brunatno-Młodzieżowych: Zachowujecie się jak baby... Niesmaczy
                  wasza postawa.
                  • eryk2 Do fallenknighta 13.06.06, 21:04
                    Teraz to ja sie obśmiałem - dzięki!
            • phun faszysci z MW juz sraja w gacie che che che 13.06.06, 17:16
              dyspozycyjny ministrer rozobi co do niego nalezy - mnie jednak cieszy to ze MW
              wreszcie ktos stawil opor. Brawo czarny blok zapraszmy dp czestych wizyt.

• tomiczek7 Re: Są zeznania, że byli napdnieci ludzie, sam wi 13.06.06, 17:55
              von_thusk napisał:

> w TV jak grupka anarchistów zaatakował grupe Warszawiaków, któych musiała
              > osłaniać policja.
              >
              > I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów !
              Jakby zdjąc kominiarke tym domniemanym bojówkowcom, tobysmy zoaczyli Jabłońska
              i Bosaka. Jabłońska studiowała w Siedlccach politologię. Każdy kto jja poznała
              śmieje sie wgłoś, tak ajest inteligentna - jak kostka margaryny
            • koloratura1 O co chodz? 13.06.06, 21:48
              von_thusk napisał:

>
              > I tu nie chodzi o poszkodowanych, tu chodzi kto jest sojusznikiem dewiantów !

Grunt to szczerość!
              Nieważne, byli jacyś poszkodowani czy nie było - ważne, żeby dop...ć
              "sojusznikom dewiantów"!

• piss_on_pis kłamswo powtarzane tysiące razy staje się prawdą, 13.06.06, 22:28
              jak zwykł mawiać pan Dżugaszwli. I ty weszpolaku wyznajesz dokładnie tą samą zasadę.
          • arius5 Czy Giertych juz glupszych nie znalazl ? 13.06.06, 15:52
            Wypowiedzi LPRowskich polglowkow skopiowane chyba z lat 50-tych.
            Dokladnie to samo mowilo sie wtedy w mediach o demonstrantach
            • eryk2 Język MW 13.06.06, 15:58
              Wypowiedzi LPRowskich polglowkow skopiowane chyba z lat 50-tych.
              > Dokladnie to samo mowilo sie wtedy w mediach o demonstrantach

Mnie najbardziej rozczulił pan Zakrzewski, wyglądający jak sutener z "07 zgłoś
              się" (czarny t-shirt, szara marynarka w paski, wąsy, falujące włoski a la
              Krzysztof Krawczyk, "kosmiczne" okulary słoneczne nad czołem) i jego słowa: "To
              była najbrutalniejsza manifestacja w ostatnich latach w Warszawie". Opowieści o
              bojówkach, gazach pieprzowych niszczących wzrok, kijach od flag jako zabójczej
              broni oraz straszliwe straty (dwa transparenty z prześcieradeł ukradzionych
              Goździkowej ze sznurka na podwórzu) po prostu przyprawiły mnie o atak śmiechu.
              To miło, że nasi hitlerowcy są przynajmniej zabawni - "lepiej nie będzie, ale
              za to śmieszniej na pewno" (czy mogę cytować Pietrzaka bez licencji? bo
              Senyszyn już swoją na papieża straciła).
              • fallenknight chi, chi... 13.06.06, 16:39
                Jesteś wielki Eryku! Dawno się tak nie uśmiałem. Pozytywnie rzecz jasna!
                • eryk2 Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 21:03
                  fallenknight napisał:

> Jesteś wielki Eryku! Dawno się tak nie uśmiałem. Pozytywnie rzecz jasna!

Dziękuję, dziękuję...
                  (kłania się)
                  Kurtyna opada powloi
                  K O N I E C
                  • luve Re: Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 22:17
                    Prześcieradła ukradzione Goździkowej! :D
                    Eryku, dobre :)
                    • eryk2 Re: Teatrzyk Zielona Gęś 13.06.06, 22:20
                      luve napisała:

> Prześcieradła ukradzione Goździkowej! :D
                      > Eryku, dobre :)

Na nieszczęście pp. Bosaka i Zakrzewskiego (to para? ;-))) ) dobrze przyjrzałem
                      się zdjęciom z "transparentami". Bielizna pościelowa jak nic.
              • koloratura1 Re: Język MW 13.06.06, 22:14
                eryk2 napisał:

> oczy mogę cytować Pietrzaka bez licencji? bo
                > Senyszyn już swoją na papieża straciła.

Możesz. Pietrzak to nie Papież Polak.
                >
                • eryk2 Re: Język MW 13.06.06, 22:19
                  > Możesz. Pietrzak to nie Papież Polak.

Ale to bard PiSdy - w trakcie ubieglorocznego tournee z chałaturą po kraju
                  namawiał do głosowania na Kaczorów. Słodził im do wyrzygu...
        • ismael [...] 13.06.06, 15:51
        • huski Re: Ale były lewackie bojówki i zaatakowały ludzi 13.06.06, 17:29
          Nie, nie ludzi tylko ciemny prawicowy motłoch.
        • rorbeck Re: Ale były lewackie bojówki i zaatakowały ludzi 13.06.06, 19:55
          Weszpolakom z nienawiści w głowach się miesza i na muzgi im padło.
      • bromba2 Lewactwo, lewactwo się szerzy.... 13.06.06, 16:09
    • el_p LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55
      LOL to sie naziolki polapaly szybko. Przeciez jeszcze przed parada
      anarchismiecie i nazismiecie ustawialy sie na zadymy i prowokowaly wzajemnie.
    • lucky7pl LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:55
      Nie toleruję pedalstwa panoszącego się pomiędzy lewacko-zielonymi politykami. No ale do jasnej cholery ... - takich pierdół, jakie opowiada Bosak to ja już dawno nie słyszałem.
      • globuspl [...] 13.06.06, 14:59
        • von_thusk złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na jaw :) 13.06.06, 15:00
          • dawid_madian Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na j 13.06.06, 15:20
            Tak naprawdę to byli Talikowie z Klewek…
            • michalng Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na j 13.06.06, 23:45
              Poznałem na zdjeciach to były Wojownicza Żółwie Ninja, przyjechały prosto z
              Niemiec to najwieksi wrogowie Szredera, miały gwiazdki i proszek do znikania.
          • koloratura1 złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na jaw 13.06.06, 22:21
            Człowieku, gdzie Ty tu widzisz złość? Toż na mało którym forum ludzie się tak
            świetnie bawią.
          • linfan ale o czym mowisz? 13.06.06, 23:56
            Re: złość, że prawda o tej paradzie wychodzi na jaw?

jesli o "dwulicowosci" weszpolskiej, to sie zgadzam :)
        • bronimir Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 16:50
          globuspl napisał:

> Całą tą młodzież Wszechpolska wsadzilbym za kraty... zeby sobie popodnosili
          > mydelko :P A Bosak To tak naprawde ukryty gej z kompleksami :) A w dodatku
          > Faszysta... tylko sie wstydzic trzeba :/

Wśród faszystów dużo było gejów, weż SA.
      • von_thusk Zobacz zdjecia przy artykule, co tam masz ? 13.06.06, 15:00
        • mangold Hm..weszpolaka?? 13.06.06, 15:02

• von_thusk Ja, tak a co ? 13.06.06, 15:03
            • mangold Taaak? Czyli przyznajesz że ten zamaskowany to 13.06.06, 15:04
              weszpolak ??
              • von_thusk Mówie, że ja jestem wszechpolakiem :) 13.06.06, 15:07
                • mangold To juz wiemy......... od dawna ... 13.06.06, 15:12
                  podoba ci się mój wppis w twojej księdze gości..pozdrawiam
                  • von_thusk "My" to ty jesteś papież czy jaki arystokrata ? 13.06.06, 15:13
                    • mangold Wow papież mangold benio XXII 13.06.06, 15:16

• taziuta To widać, słychać i czuć :-))) 13.06.06, 15:15
                  Nie musiałeś tego wcale mówić... To widać, słychać i czuć :-)))
                • bikeman cóż za niespodzianka ;) 13.06.06, 15:44
                  ten wielki intelekt, tresciwe i rzeczowe wypowiedzi... ;)
                • piss_on_pis jesteś weszpolakiem :(( 13.06.06, 22:26

• lipaca Re: Taaak? Czyli przyznajesz że ten zamaskowany t 13.06.06, 15:24
                A KTOZ BY INNY?!?!?!?!
          • morszuk Re: Hm..weszpolaka?? 13.06.06, 17:39
            A po co je próbowałeś?
            Przecież smierdzą palonymi stosami pod przewodem inkwizycji.
            I naprawdę sa obrzydliwe w smaku.
            Mój Pies się na nie odlał...
          • nix_2003 Re: Hm..weszpolaka?? A, moze zawszonego Zyda? 13.06.06, 22:15
            Hm... zawsze mawialo sie o zawszonych Zydach, a tu patrzcie co sie w tej
            zmanipulowanej Polsce porobilo! Teraz to nas sie nazywa "weszpolakiem"...
        • lucky7pl Re: Zobacz zdjecia przy artykule, co tam masz ? 13.06.06, 15:10
          << Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja. >>

nie sprecyzowałem - chodziło mi o tą wypowiedź. stek wypierdzin.
        • lipaca Re: Zobacz zdjecia przy artykule, co tam masz ? 13.06.06, 15:22
          MIELI ZAKRYTE TWARZE,BO TO ZADYMIARZE Z MW ;P
        • piss_on_pis Re: Zobacz zdjecia: von_tusk jak żywy 13.06.06, 22:36

• m15 prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 15:02
        w demokratycznym państwie prawa nie ma miejsca dla spatkobierców czerwonych
        bandziorow,zdrajców i sprzedawczyków
        • pe1 [...] 13.06.06, 16:45
        • mietowe_loczki Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 17:42
          Dam ci słownik ortograficzny. W spatku. Chcesz?
          • morszuk Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 18:00
            W spatku????????????????????

Słownik ortograficzny?????????????

Lepiej pójdź i odmów koronkę w intencji ateistów.
            Aby nigdy nie byli zniewoleni przez przedstawicieli krk.
        • koloratura1 Re: prokuratura powinna zająć się czerwoną hołotą 13.06.06, 22:27
          m15 napisał:

> w demokratycznym państwie prawa nie ma miejsca dla spatkobierców czerwonych
          > bandziorow,zdrajców i sprzedawczyków

...oraz kiepsko piśmiennych "spatkobierców".
    • von_thusk I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spędzie 13.06.06, 14:59
      dewiantów. Oto prawdziwe oblicze dewiantów i ich sojuszników:

"W sobotniej Paradzie Równości w Warszawie brały udział lewicowe bojówki,
      tzw. czarny blok"

Sam widziałem tych zadymiarzy na zdjęciu w Dzienniku.

"Będziemy tę sprawę nagłaśniać"

Racja, trzeba ludziom pokazać kim są sojusznicy dewiantów.

"Na konferencji prasowej Młodzież Wszechpolska zaprezentowała zdjęcia i filmy"

Pokazywali tych lewackich bojówkarzy w TV, było ich zdjęcie w Dzienniku, sa
      dowody !

"na których widać zamaskowanych i uzbrojonych w kije i gaz pieprzowy
      bojówkarzy."

To właśnie pokojowa lewica

"ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy."

Widzimy to na zdjęciu zamieszczonym na portalu.

"Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste
      złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja."

To wiedzą wszyscy

"Działaczka Młodzieży Wszechpolskiej Anna Jabłońska zapowiedziała, że złoży w
      prokuraturze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez tych uczestników
      Parady. - Na dowód załączę zdjęcia i zeznania świadków - powiedziała."

I tak trzymać, brawo !!!!
      • scubabartek Re: I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spęd 13.06.06, 15:44
        No wiesz von_puchatku, dewianci czy nie, mi to w ogóle wisi: nie było żadnych
        aresztowań bo doszło tylko do lekkich przepychanek. W ostatnich kilku latach to
        właśnie z Młodzieży Wszechpolskiej leciały gromkie słowa, kamienie i wulgarne
        pioseneczki. Czyli ci owi dewianci zachowali się o wiele bardziej umiarkowanie
        niż MW, czym dowodzi fakt że nikt nie został aresztowany.

Trzeba w Polsce też pokazać różnice pomiędzy tolerancją i akceptacją. Życie w
        cywilizowanym świecie XXI-go wieku wymaga tolerancji ale nikt Ci nie każe
        akceptować jakiegoś stylu życia. Ja na przykład jestem tak apolityczny jak mało
        kto: szczerze mówiąc wszystkich mam gdzieś, prawice, lewice, radykałow, gejów,
        ekologów, feministek, itd.

Co toleruje: gadanie głupot z mównicy w sejmie przez większość, cytowanie słów
        JPII przez Senyszyn, kłapanie szczęką Kaczorka-juniora pt: "układ, układ,
        układ", marze gejów i lezbijek, ściskanie drzew prze eko-świrków, ogolone na
        łyso feministki chodzące po ulicach.

Co NIE akceptuje (i zaznaczmy tu różnicę): nieuzasadnione zarzuty przynależności
        do "układu" ponieważ się nie popiera rządzącego układu, łapówkarski system
        wypracowany do perfekcji przez ex-rządy, ingerowanie w odbytnice przez jakiegoś
        geja czy bojowe słowa od feministki kiedy się spojrzy na jej włochate nogi na
        plaży z obrzydzeniem.

Jest cienka linia która oddziela tolerancje od akceptacji i Polacy muszą się
        nauczyć gdzie ona leży. Bo na razie nasz naród stoi na lini która oddziela
        tolerancje od faszyzmu.

von_thusk napisał:

> dewiantów. Oto prawdziwe oblicze dewiantów i ich sojuszników:
        >
        > "W sobotniej Paradzie Równości w Warszawie brały udział lewicowe bojówki,
        > tzw. czarny blok"
        >
        > Sam widziałem tych zadymiarzy na zdjęciu w Dzienniku.
        >
        > "Będziemy tę sprawę nagłaśniać"
        >
        > Racja, trzeba ludziom pokazać kim są sojusznicy dewiantów.
        >
        > "Na konferencji prasowej Młodzież Wszechpolska zaprezentowała zdjęcia i filmy"
        >
        > Pokazywali tych lewackich bojówkarzy w TV, było ich zdjęcie w Dzienniku, sa
        > dowody !
        >
        > "na których widać zamaskowanych i uzbrojonych w kije i gaz pieprzowy
        > bojówkarzy."
        >
        > To właśnie pokojowa lewica
        >
        > "ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy."
        >
        > Widzimy to na zdjęciu zamieszczonym na portalu.
        >
        > "Bosak ocenił, że organizatorzy sobotniej Parady Równości mieli "rzeczywiste
        > złe zamiary. Według niego, charakteryzuje ich także agresja."
        >
        > To wiedzą wszyscy
        >
        > "Działaczka Młodzieży Wszechpolskiej Anna Jabłońska zapowiedziała, że złoży w
        > prokuraturze zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez tych uczestników
        > Parady. - Na dowód załączę zdjęcia i zeznania świadków - powiedziała."
        >
        > I tak trzymać, brawo !!!!
      • ready4freddy drogi kumie, slaby na rozumie... 13.06.06, 18:51
        czarny blok to jeszcze nic! na paradzie byly tez wiadome, okreslone sily,
        rewizjonisci, rewanzysci i odwetowcy, pogrobowcy Ulricha von Jungingena, tudziez
        kulacy, lumpenburzuje, syjonisci i kot, syjamski w dodatku. oczywiscie dobrze
        wiemy na czyj mlyn byla to woda i za czyje judaszowe srebrniki organizuje sie
        takie akcje, godzace w dobre samopoczucie i wartosci katolicko-narodowe kazdego
        wszechpolaka. cieszy, ze zostanie to wszystko naswietlone i wyjasnione, bo
        przeciez nic nie jest tak obiektywnym i niepodwazalnym dowodem antypolskiego
        spisku jak niewyrazne zdjecia zamaskowanych zloczyncow (bo przeciez prawi i
        sprawiedliwi nie mieliby sie po co maskowac, to jasne jak program samopisu).
        zawsze taki durnowaty byles?
      • koloratura1 Re: I prosze skrajnie lewicowi zadymiarze na spęd 13.06.06, 22:29
        Toż to byli przebierańcy z Młodzieży Weszpolskiej!
    • tychik1 LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 14:59
      Towarzysze i towarzyszki kochajacy inaczej z calego swiata laczcie sie.
      • von_thusk W imię Jewropejskowo Sojuza !! 13.06.06, 15:01
    • mangold Skąd u pana bosaka taka wiedza o bojówkach ?? 13.06.06, 15:00

• von_thusk Lewacko - anarchistyczne bojówki rozpozna każdy ! 13.06.06, 15:01
        I widzisz wychodzi prawda o tej paradzie !!
      • maciejtakitam Bo zamiast isc w paradzie kultury i czegos tam 13.06.06, 15:04
        to cwaniaki poszly szukac na was haka... hehehehe...oj mam ubaw z was
        wszystkich.

"Co ja tutaj robie. w centrum tej demonstracji... jak sie tu znalazlem, nie
        wiem kto tu walczy z kim, jedni krzycza wieszac,
        drudzy krzycza koronowac, jest mi wszystko jedno, nie mieszjacie mnie z tym.
        powiedz mi dlaczego sie tak nie nawidzicie, podgryzcie sobie gardla szybciej
        sie wykonczycie" - x T.Love
      • koloratura1 Re: Skąd u pana bosaka taka wiedza o bojówkach ?? 13.06.06, 22:33
        Jak to - skąd? Przecież on jest z Młodzieży Wszechpolskiej. Zna te sprawy z
        osobistych doświadczeń.
    • m_hop Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok B 13.06.06, 15:01
      Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok BOsaka? Wzyciu nie uwierzę
      facetowi z wąsami i w pasiastej marynarce, nie mówiąc już o "kosmicznych"
      okularach słonecznych nałożonych na czubek głowy. A tak poza tym to na
      zdjęciach przez LPR zaprezentowanych mogli być zamaskowani bojówkarze
      Giertycha , i to nie jest żaden dowód na złe intencje organizatorów parady.
      • von_thusk Pokazywali to na TVN, Polsacie już w dniu parady, 13.06.06, 15:02
        jako jest uczestników ci zadymiarze mieli hasła faszyzm stop itp. i faktycznie
        widziałem na w TV zaatakowali demonstrantów.
      • m15 przecież widać,że to lewackie oszołomy 13.06.06, 15:03
        m_hop napisała:

> Co to za facet o wyglądzie alfonsa siedział obok BOsaka? Wzyciu nie uwierzę
        > facetowi z wąsami i w pasiastej marynarce, nie mówiąc już o "kosmicznych"
        > okularach słonecznych nałożonych na czubek głowy. A tak poza tym to na
        > zdjęciach przez LPR zaprezentowanych mogli być zamaskowani bojówkarze
        > Giertycha , i to nie jest żaden dowód na złe intencje organizatorów parady.
      • asiaasia1 Jurni chłopcy z MW się przebrali w swój codzienny 13.06.06, 15:05
        czarny strój. Typowa prowokacja.
        Nagłasniaj sobie Bosak, co chcesz.
        • von_thusk Tak, oczywiście tak by było wygodnie dla dewiantów 13.06.06, 15:07
          • lipaca Re: Tak, oczywiście tak by było wygodnie dla dewi 13.06.06, 15:36
            NIE LUBIE HOMO I NIE LUBIE MW ,KTORA ROBI SIE NA SWIETOSZKOW. JAK TO MOWIA
            SWIECI JEB...LIWI PO OSTATNIM RAZIE.
          • abi_z_abudabi Re: Tak, oczywiście tak by było wygodnie dla dewi 13.06.06, 23:36
            > "ludzie ci na Placu Teatralnym przypuścili atak na mieszkańców Warszawy."

widzial to Bosak, a nie zauwazylo tego 2000 obecnych przy tym policjantow.
            Bosak odwala kawal dobrej roboty w sprawie inicjatywy gejowskiej. Naprawde
            zdziwil bym sie gdyby posłuchal swojego szefa i nie poszedl na parade. Prawdziwy
            wszechpolak nie moze sobie po prostu wszechgejowskiej parady odpuscic. Ma to
            zapewne zwiazek z krypto homoseksualizmem wszechpolakow. Gdyby nie pan Wiezejski
            i pan Bosak homoseksualistą ciezko by bylo zainteresowac opinie publiczna swoimi
            problemami. No, ale od czego jest w koncu LPR, oni pomoga naglosnic kazdą sprawe
            na skale swiatową.
    • gekon1979 [...] 13.06.06, 15:02
      • von_thusk kontrwywiad to WSI ! I już masz odpowiedź :/ 13.06.06, 15:04
        Ale dobrze, że prawda o tym kto tam był wychodzi na jaw, sprawie pedalskiej
        napewno się nie przysłuży.
      • mangold Gekon ..a to co mi przed chwila mówiłeś o pani Jab 13.06.06, 15:06
        łońskiej to prawda ?? :-DDDDD
        • gekon1979 a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:07

• mangold No nie wiem czy to polubi ?? ;-DD 13.06.06, 15:08

• gekon1979 nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:09
              Zarząd Główny:
              Krzysztof Bosak - Prezes
              Konrad Bonisławski - Wiceprezes
              Kamil Kaliciński - Wiceprezes
              Mariusz Tomczak - Sekretarz
              Paweł Zanin - Skarbnik
              Anna Jabłońska-Siarkowska - Członek

WYMIENIONA JEST JAKO CZLONEK!!!!!!!!! O TU QRWA CHODZI!!!!!!!!??????
              • mangold Re: nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:21
                Hm taki program kiedys widziałem ..Wszystko o Miriam czy jakoś tak .....
                • gekon1979 Re: nie znasz kobiet :> ale martwi mnie ze 13.06.06, 15:22
                  myslisz ze to az taki shit?????????????
                  :O syrenka w MW, moze to takie teczowy szpieg?????
                  • mangold Zmieńmy temat ..ban mi zwisa ale wpi***ol od MW 13.06.06, 15:24
                    może zaboleć :-)
                    • gekon1979 hahahahaha tobie by sie od MW wpie..przydal 13.06.06, 15:25
                      lewaku!
                      • mangold opodobno lepiej im to od dyskusji wychodzi .... 13.06.06, 15:27
                        stara szkoła endecka !!
                        • gekon1979 dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracamy 13.06.06, 15:29
                          do czerwonych bojowek
                          bolszewicka hydra ma sie swietnie na zachodzie, zyje tam sobie dobrze
                          ale Polska stanie sie przedmurzem wartosci ludzkich
                          i zgniecie te bydlo w pierwszej bitwie!
                          • taziuta Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:39
                            Dostałeś przepustkę?
                            Wolno Ci tu dzisiaj pisać?!
                            Poza tym jak piszesz o MW to nie używaj określeń typu bydło, bo to bydło może
                            Ci przypier^olić! :-)

gekon1979 napisał:

> do czerwonych bojowek
                            > bolszewicka hydra ma sie swietnie na zachodzie, zyje tam sobie dobrze
                            > ale Polska stanie sie przedmurzem wartosci ludzkich
                            > i zgniecie te bydlo w pierwszej bitwie!
                            >
                            • gekon1979 Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:40
                              ja pisze o czerwonej zarazie
                              MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz??
                              • taziuta Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:51
                                Czerwona zaraza to mangold i ja.
                                Musisz się qrva zdecydować z kim wolisz trzymać! Z nami czy weszpolakami?! :-)))

gekon1979 napisał:

> ja pisze o czerwonej zarazie
                                > MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz??
                                • gekon1979 Re: dobra sochodzimy z Pani Jablonskiej :D wracam 13.06.06, 15:53
                                  phi
                                  ja z nikim nie bede trzymal :P
                                  bede walil w ktory chce bemben :D
                                • mangold Gekon mnie kocha ty jestes tylko dla niego obiekte 13.06.06, 15:54
                                  m seksualnym :-D

taziuta napisał:

> Czerwona zaraza to mangold i ja.
                                  > Musisz się qrva zdecydować z kim wolisz trzymać! Z nami czy weszpolakami?! :-))
                                  > )
                                  >
                                  > gekon1979 napisał:
                                  >
                                  > > ja pisze o czerwonej zarazie
                                  > > MW?????? Wszechgeje?? o nich mowisz??
                                  >
          • lipaca Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:38
            ZEBY BYLO BLIZEJ PODBRZUSZA? ;P
            • gekon1979 Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:41
              a czemu krzyczysz???? ogluchles/as od muzyki za glosnej?? :P
              • lipaca Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:56
                JAKBYS BYL PRZY TYM.HMMMM
                • gekon1979 Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 15:57
                  chyba nie :P bo nie krzycze
              • morszuk Re: a jak! na czworaka diablice :D 13.06.06, 18:16
                Ogłuchła bo "barki" słuchała....
                he, he, he....
    • maureen2 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:02
      nagłaśniaj Krzysiu, nagłasniaj te zachodnie zgniłe moralnie bojówki MW.
      • von_thusk To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto popier 13.06.06, 15:06
        dewiantów
        • taziuta Dewiant von_thusk wszędzie widzi dewiantów... 13.06.06, 15:42
          von_thusk napisał:
          Re: To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto p
          > dewiantów
        • lipaca Re: To byłi skrajnie lewacy bojówkarze, oto kto p 13.06.06, 15:58
          ZNACZY SIE MLODZIEZ WSZECHPOLSKA!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =D
    • fotosmak bojówkarze MW przyczyną rozkładu prawa i porządku 13.06.06, 15:03
      Bojówkarze MW, przyboczej zdymiarki LPR-u, nie raz wyrażali swoje
      przywiązanie do hitlerowskich haseł. Słychac to było w Poznaniu kiedy
      krzyczeli" zrobimy z Wami, co zrobił Hitler z Zydami" czy "pedały do gazu".
      To sie nazywa nawoływanie do przemocy, nienawiści i bicia praworządnych
      obywateli Polski. To MW rzyczynia sie do rozkładu naszej demokracji i niszczy
      dziedzictwo Solidarnosci i wolności o którą walczył nasz Ojciec Święty.
      Wstyd, wstyd antypolskie i antynarodowe pachołki MW. Na szczęście sondaze
      pokazjują w jak głębokim, tylnym poważaniu, mają tak skrajne, totalitarne
      poglądy MW :-)
    • junkier Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:03
      von_thusk napisał:
      > Brawo MW !!!

Tak jest! Nie wolno tak tej sprawy zostawić. Trzeba wyjaśnić sprawę sponsoringu
      dla działających w Polsce organizacji hommo-pedofilskich, znaleźć ich
      mocodawców i prowodyrów antypolskich parad zezwierzęcenia i hańby.
      • mangold Cześć naziol..już tu jesteś ?? :-DD 13.06.06, 15:05
        junkier napisał:

> von_thusk napisał:
        > > Brawo MW !!!
        >
        > Tak jest! Nie wolno tak tej sprawy zostawić. Trzeba wyjaśnić sprawę sponsoringu
        >
        > dla działających w Polsce organizacji hommo-pedofilskich, znaleźć ich
        > mocodawców i prowodyrów antypolskich parad zezwierzęcenia i hańby.
        • junkier Nie witam sie z pedziami i biseksami, ich zboczeni 13.06.06, 15:07
          Nie witam sie z pedziami i biseksami, ich zboczenia sa po prostu obrzydliwe.
          • mangold Uwzaj chłopie kto Ci komunię daje :-DDDD 13.06.06, 15:10

• von_thusk uważaj, bo złoże na ciebie doniesienie o obraze 13.06.06, 15:11
              uczuć religijnych !
              • mangold Strachy na lachy......nie mówię ze wszyscy hehe 13.06.06, 15:14
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3414177.html
                • mangold W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prokurato 13.06.06, 15:17
                  rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ??
                  • taziuta Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 15:24
                    Gorzej! Weszpolak...

mangold napisał:

> rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ??
                    • mangold No fakt..... 13.06.06, 15:24
                      taziuta napisał:

> Gorzej! Weszpolak...
                      >
                      > mangold napisał:
                      >
                      > > rem..co z toba ?/ Głupiś czy co ??
                      >
                      >
                    • junkier Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? 13.06.06, 15:28
                      Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? Tyle ze to wy sami jestescie
                      godni smiechu. I nie tylko smiechu, ale pogardy, odszczepiency, renegaci i
                      zdrajcy Polski.
                      • gekon1979 MW jest smieszne, dalo dupy, powinni wyjsc na 13.06.06, 15:30
                        ulice, i pokazac lewactwu ze jest wiecej osob w manisfestacji przeciw
                        to by sie ta teczowa horda nie cieszyla
                        a tak szyszka: opanowalismy ulice
                        tylko NOP i ONR nie dali dupy
                        MW zjebala
                        • mangold Piekne...MW dało d*py buahahaahahah 13.06.06, 15:32
                          a mówia że sie brzydzą :-))
                          • junkier Tobie wszystko sie z d... kojarzy 13.06.06, 15:37
                            Chyba napisane bylo jasne ze MW nie podjela wyzwania konfrontacji z gejowskim
                            lewactwem w odroznieniu od NOP i ONR. I to wszystko. Tobie wszystko sie z d...
                            kojarzy jak juz wczesniej napisalem.
                            • mangold Twój nick w szczególności z taka dużą wołową 13.06.06, 15:42

• mangold Z MW mozna się tylko śmiać..tacy to ludzie 13.06.06, 15:31
                        buahahahahahah
                      • taziuta Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:46
                        Jakie kpiny?! Kto się lubi ten się czubi. Lubię was, chłopaczki :-)))

junkier napisał:

> Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW ?? Tyle ze to wy sami jestescie
                        > godni smiechu. I nie tylko smiechu, ale pogardy, odszczepiency, renegaci i
                        > zdrajcy Polski.
                        • junkier Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:57
                          Chlopaki to u szewca drewniane gwozdzie mlotkiem prostuja. Prosze sie nie
                          spoufalac.
                          • mangold Ok skarbie :P 13.06.06, 15:58
                            junkier napisał:

> Chlopaki to u szewca drewniane gwozdzie mlotkiem prostuja. Prosze sie nie
                            > spoufalac.
                          • bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:00
                            jestes glabem - tak moze byc?
                            pozwij mnie o obraze jak takis chojrak
                      • bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 15:57
                        placi ci ktos za te oszczerstwa?
                        kto wam takich debilizmow do glow nawciskal?
                        i czemu wy tacy tepi jestescie, ze to wszystko lykacie jak pisklaki?
                        • junkier Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:02
                          Nie obrazaj mnie lewaku. Smieszne jest to, ze cale to lewactwo ktore tak sie
                          obludnie odzegnuje od kapitalizmu i pieniadza wszedzie wietrzy oplacanie
                          placenie za poglądy.

Ale radzę przyjąć do wiadomości że konserwatywna prawica sprzeciwia się
                          lewactwu dla idei, nie dla pieniędzy.
                          • bikeman Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:03
                            taa talibowie tez walcza dla idei
                            hitler tez mial idee, lenin i stalin rowniez...
                            • gekon1979 Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:08
                              no i senyszyn i szyszkowska i biedron takze ;)
                          • mangold Mam do Ciebie prosbę junkierku mój kochany 13.06.06, 16:41
                            tak przy okazji , jak bedziesz aktualizował, wpisz mnie na RedWatch
                            poland...lubie być w doborowynm towarzystwie :-)
                            • junkier Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba 13.06.06, 17:08
                              Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba. Powinno wystarczyc na
                              otrzezwienie. Ze sprawa tej listy prosze mnie nie laczyc.

A zart z "doborowym towarzystwem" mimowolny ale udany.
                              • mangold nie chce wygladac jak niedorozwiniety skin :-)) 13.06.06, 17:12
                                junkier napisał:

> Proponuje to co u Nieznalskiej: ogolenie lba.
                                • junkier A Oleksy, a Cyrankiewicz, Gomulka? Tylu wybitnych 13.06.06, 17:19
                                  A Oleksy, a Cyrankiewicz, Gomulka? Tylu wybitnych mezow stanu polskiej lewicy
                                  pozbawionych zostalo uwlosienia na potylicy a u ciebie jakies od razu przykre
                                  skojarzenia ze skinami, a fe! Trauma jakas czy co?
                      • lipaca Re: Antypolskie cioty urzadzaja sobie kpiny z MW 13.06.06, 16:03
                        UWAZAJ JUNKERS ,ZEBY CI KTOS SWIECZKI NIE ZGASIL. ZNOWU NIE ODPALISZ PRZEZ PARE
                        DNI. =D))))
                      • phun powiedzial debil junkier 13.06.06, 17:21
                        ty juz lepiej dzisiaj nic nie mow, swoj poziom debilizmu na dzisiaj wyczerpales
                        jutro tez bedzie dzien.

www.racjonalista.pl
                        www.partiapracy.pl
                        • junkier Partia pracy: kolejny lewacki przyglup sie uaktywn 13.06.06, 17:24
                          Obawiam sie ze nawet gdyby ten jutrzejszy dzien wydluzyl sie do 365 dób poziomu
                          idiotyzmu zawartego na stronach do jakich linki podales nie udaloby mi sie
                          osiagnac nawet w 10 procentach.
                        • morszuk Re: powiedzial debil junkier 13.06.06, 17:56
                          Witaj Phun!
                          Jak byś chciał spojrzeć na jeszcze pare dobrych linków:
                          www.ateista.pl/
                          www.republika.pl/socjalizm/
                          lewica.pl/?
                          www.racja.org.pl/ to chyba najważniejszy link!

Pozdrawiam!
                          Morszuk - ateista i antyklrerykał.
                          • junkier Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! 13.06.06, 18:00
                            Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! To te wasz lewackie strony
                            powinny zostac zamkniete w pierwszej kolejnosci!
                            • morszuk Re: Lewackie scierwo propaguje te swoje dewiacje! 13.06.06, 18:30
                              Pójdż do koscioła i wyspowiadaj się, z tego że oglądałes "lewackie" strony
                              internetowe, zamiast stron "radyjowych".
                              i odmów litanię za ojców toruńskich, aby ku twojej i twoich pobratymców radości
                              dalej ogłupiali klerykalnymi bajkami moherowe berety.
                            • brudne_buty_jarka junker-brunatne scierwo propaguje swoje dewiacje! 13.06.06, 20:42
                              j.w
                            • piss_on_pis A ty w drugiej.Tylko pytanie czy kraty, czy miękki 13.06.06, 22:59
                              pokoik.
                    • morszuk Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 18:12

Proszę (jeżeli możesz) pisz :
                      "pani profesor Senyszyn"
                      Ta pani dla Ciebie jakąś joasią (specjalnie i z premedytacją z małej litery)
                      ale Panią Profesor Joanną Senyszyn.
                      I sądząc z twoich wywodów, nie zaliczyłbyś (zaliczyłabyś) najprostszego
                      egzaminu, ani też ćwiczen u Pani Profesor.

odpisuję na:
                      >Zakochałem się, w sobotę, w Senąszyn. Jej krytyków mam za głupków, którzy
                      sobie
                      nawet nie zadali trudu zrozumienia tego co posłanka miała na myśli. Jeszcze
                      gorzej jeśli zrozumieli i nadal krytykują :-)
                      • morszuk Re: W ciągu 48 godzin 4 razy straszyłeś mnie prok 13.06.06, 18:21
                        to byłom do "taziuty"
        • von_thusk trzeba zakazać istnienia ograniazacji funkcjonując 13.06.06, 15:10
          z dotacji zagranicznych, wtedy wszystkie organiazje dewiantów itp. upadną bo 90
          % ich środków, to pomoc od pedałów z zachodu.
          • gekon1979 tak jak zrobili w kacapobolszewi, ale Polska jest 13.06.06, 15:18
            w UE
            • von_thusk I bierzmy przykład. Dzięki temu Putin & spółka 13.06.06, 17:33
              mają spokój, z dewiantami :)
      • pierot6 junkier..choroba postępuje... lecz sie zboku! 13.06.06, 15:17
        • junkier Sam jesteś pedziem i zboczeńcem, wstyd! 13.06.06, 15:20
          Sam jesteś pedziem i zboczeńcem, wstyd!
      • mat25 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:30
        Cześć Gomułka!
      • lipaca Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 16:00
        A CIEBIE JUNKERS ,KTO ZNOW ODPALIL????????????
    • m_hop Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:04
      A mógłbys rozwinąć tę myśl?
    • tosyu Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:06
      (...)Ich uzbrojenie było charakterystyczne dla zachodnich grup bojowych (...)

Muahahaha.... yeah... :] i wogóle to był Billy The Kid i jego ekipa :D
    • bikeman a pod kominiarka sam bosak ;)) 13.06.06, 15:06
      jw.
      • von_thusk prawdy nie zaciemnisz lewaku ! 13.06.06, 15:08
      • asiaasia1 Re: a pod kominiarka sam bosak ;)) 13.06.06, 15:12
        wiadomo, że to Bosak i Jabłońska...Chodziłam z Anką do podstawówki i wszedzie bym ją poznała.
        a czarne kominiarki na mordach mieli po to, zeby ich "lewacy" nie rozpoznali.
        • von_thusk to masz znajomości :) 13.06.06, 15:13
    • bez.wyksztalcenia Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:07
      bylam przy tym, jak dwoch kolesi w czarnych chustach na glowie zaatakowalo
      UCZESTNIKOW PARADY, a nie mieszkancow Warszawy. Skad wiedza, ze byly to
      lewackie bojowki? Na glowach nie mieli tego napisane...
      Cale szczescie, ze policja
      interweniowala! To jest juz zenujace, co MW i LPR wyprawiaja....
      • von_thusk tak, tak lewaku ale prawdy nie zaciemnisz. Prawda 13.06.06, 15:12
        zwycieży, prawda nas wyzwoli od lewactwa i dewiantów
        • bikeman Re: tak, tak lewaku ale prawdy nie zaciemnisz. Pr 13.06.06, 15:55
          kto ci takie debilizmy do glowy wklada?
          ocknij sie oszolomie
    • xyzpawel Czy media muszą każdą bzdurę powtarzać ? 13.06.06, 15:08
      Weszpolska obrońcą spokoju, to po prostu tylko do kabaretu się nadaje.
      • von_thusk Widzisz, przed dewiantami trzeba sie bronić, 13.06.06, 15:14
        szczególnie przed uzbrojonymi dewiantami z zachodu :]
        • pierot6 von_thusk...dewinci są różni...do której grupy ty 13.06.06, 15:16
          należysz?
    • el_p Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:10
      Denerwuja mnie ciemniaki majaczace o prowokacji. Pierwsze primo MW jest za
      glupia na cokolwiek poza rzucaniem jajkami i kamieniami, drugie primo bandyci z
      Antify nie kryja swego uczestnictwa w marszu:
      www.poland.indymedia.org/
      • kapepe Antifa? Ha,ha,ha!! 13.06.06, 15:16
        Faszystowscy antyfaszysci, co za numer..
    • pierot6 paradne.. składa na siebie donos!...zboczeńcy... 13.06.06, 15:15
    • anvill Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:22
      Bosak idz się leczyć do ortopedy bo do psychiatry już chyba za późno...
      • sekalek Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:27
        Bosk tez byl na paradzie a potem wdzial swoje czarne ubranko.
        marcin.makrofotografia.pl/main.php?g2_itemId=1278
    • buntownik_z_powodami Samodenuncjacja :) Trudne słowo :) 13.06.06, 15:23
    • red.a.michnik czlonkowie MW za to lagodni jak baranki 13.06.06, 15:27
      Czlonkowie Mlodzierzy Wszechpolskiej za to lagodni jak baranki. Zdelegalizowac Mlodziez Wszechpolska teraz i zaraz!
    • alexander_de_large Bosak, Ty sk....nu 13.06.06, 15:28
      Po paradzie fotografowałeś normalnych ludzi, którzy przechodzili w okolicy.
      Gdyby nie te lewicowe bojówki Twoi koledzy natłukliby nieiwnnych ludzi. Chodzi
      Ci o bojówki, czy o to, że twoje łyse homofoby oberwały po pustych łbach? Jakbyś
      był wyższy i nie wyglądał jak panienka, też byś pewnie oberwał. Pryszczaty Ty!
    • mat25 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:28
      Bosak sie przegrzał w tym tramwaju, z którego obserwował Paradę Równości.
      • drzejms-buond Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:39
        a zdjęcia skąd? oczywiscie z Blood and Honor...
        biedna ta ludnosć warszawy , biedna...ale to dobrze ze Chłopcy z MW
        są gotowi nas bronić przed pałami cioteczek...

Dziękujemy ci eM Wi Dżonson...
        (end dżonson..firmo troskliwa...)
        • sekalek Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:41
          Zamaskowane bojowki gejowsko-lewackie ;)
          marcin.makrofotografia.pl/main.php?g2_itemId=1404
      • lwowiak5 Re: LPR: Bojówkarze na Paradzie Równości 13.06.06, 15:48
        Bosak kiedy patrzę na ciebie mam przed oczyma takie małe
        faszyziątko,bolszewiczątko i takie psie gó..,chlopczyno biegnij do lekarza sk-
        wenerycznego to może cię wyleczy z tych zajobków na pyszczku skunsa.Rozumu brak
        bardzo.
    • gekon1979 Re: tak! tego sie mozna bylo spodziewac 13.06.06, 15:39
      juz ja bym tam zrobil porzadek!
      odstrzeliloby sie ten i owy element

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka