ingryd 17.11.06, 13:50 piekny wybor, miedzy idiotka a faszyzujacym populista, znowu trzeba bedzie glosowac "przeciw", bo "za" nie dano nam szans z powodu oplakanego stanu francuskiej klasy politycznej, byle do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonieee Ingryd, sama startuj. 17.11.06, 13:54 Skoro z taka latwoscia rozrzucasz epitety na prawo i lewo. jesli w/g Ciebie ona to idiotka a od to nawet jeszcze gorzej i skoro tak swietnie jestes w stanie to ocenic to chyba Ty jestes najlepsza kandydatka. Z pewnoscia jestes madra, swiatla, rozsadna, uczciwa itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd anim nie idiotka, ani faszysta 17.11.06, 20:18 wiec obawiam sie ze w tym towarzystwie nie mialabym szans, p. royal jest jedna wielka banka mydlana bez zadnego konkretnego i spojnego programu politycznego, widac to po jej odpowiedziach na pytania dziennikarzy i jej pomyslach ktore serwuje jako zupe wyborcza (np. "sciagnela" od romcia pomysl o placowkach edukacyjnych z wojskowym rezimem dla "trudnych" dzieci), na pytaanie co sadzi na temat wejscia turcji do ue, odpowiedziala ze opowie sie za opinia spoleczenstwa (?!?!?) jej jedynym atutem jest to ze jest kobieta i to w dodatku ladna i urocza (sedukcja), a moja nadzieja jest to ze gdy zostanie wybrana (a z dwojga zlego wole ja niz sarko) to ze bedzie potrafila otoczyc sie ludzmi ze swojej partii ktorzy maja troche oleju w glowie a takich na szczescie jest kilku, tak wiec zaglosuje na nia pod warunkiem ze jej premierem zostanie dsk Odpowiedz Link Zgłoś
darden1 Re: anim nie idiotka, ani faszysta 18.11.06, 11:04 ingryd napisała: > a moja nadzieja jest to ze gdy zostanie wybrana (a z dwojga zlego wole ja niz s > arko) to ze bedzie > potrafila otoczyc sie ludzmi ze swojej partii ktorzy maja troche oleju w glowie > a takich na szczescie jest > kilku, > tak wiec zaglosuje na nia pod warunkiem ze jej premierem zostanie dsk ----------------------------------------------- Tak, DSK premierem, mon cul :))))) Jej "inteligentne"otoczenie to przede wszystkim Arnaud Montebourg i ostatnio Jack Lang czyli wielkie "autorytety moralne i polityczne" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skipper_ Re: Francja: najpewniej to Sarkozy zmierzy się z 17.11.06, 14:33 ingryd napisała: > piekny wybor, > miedzy idiotka a faszyzujacym populista nie martw sie, moze jeszcze do kompletu bedziesz miala zdemencialego czyraka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ingryd Re: Francja: najpewniej to Sarkozy zmierzy się z 17.11.06, 20:20 strasznie bym chciala zeby ten blazen sie zadeklarowal jako kandydat bo to by pograzylo sarkoziego, tak wiec licze bardzo na chichi Odpowiedz Link Zgłoś