marekig 19.04.07, 13:01 Jak już napisano - Prosimy o AMNESTIĘ za winy sprzed lat dla Łęcznej, Gdyni Polkowic itd!!!! Z okazji EURO oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
y.y Re: Listkiewicz: Chcę współpracować z Tomaszewski 19.04.07, 13:14 Uważam, że Listek ma na sumieniu dużo, ale przyznaję: EURO to dla niego bilet na wolność, możliwość oczyszczenia siebie i atmosfery, katharsis dla piłki. Warto nie zmarnować takiej szansy. I choć dotychczas bardzo byłem krytyczny wobec Listka: za ostatnie dni, za postawę wobec Tomaszewskiego i sprawy konfliktu: klasa Panie Listkiewicz. Takiego szefa PZPN chcieliśmy. Nie udało się wcześniej, ale przynajmniej kończy Pan jak profesjonalista, i z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Skromnie musze przyznac, ze w tym wywiadzie 19.04.07, 13:27 Listkiewicz "przebil" wszystko wlasna kurtuazja. Nieomal zapomnialem cala niechec jaka do Niego zywie i ktora przypomina mi kazde Jego zdjecie. Re: Listkiewicz: Chcę współpracować z Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
bevote Lystkewycz eta wielikij patryjot! 19.04.07, 14:05 Ten kraj ma samych wielich patryjotow i dlatego jest tak beznadziejnie, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
domis19722 listkiewicz na szubienicy maskotka mistrzostw 19.04.07, 13:51 PROPONUJE LISTKIEWICZA NA SZUBIENICY Z DYNDAJACYMI NOGAMI JAKO MASKOTKE ME ! TO BEDZIE ODPOWIEDNI SYMBOL ZE Z TAKIMI PALANTAMI NIE MA SIE CO CACKAC Odpowiedz Link Zgłoś
jaceloth Listek lepiej zacznij współpracować z prokuratorem 19.04.07, 14:55 i wyznaj wszystko co wiesz o korupcyjnych układach w naszej piłce. Jaki bohater narodowy??? To gnida żerująca na naszej piłce. To EURO dostaliśmy nie dzięki Listkiewiczowi, a mimo Listkiewicza tolerującego przez lata swojej prezesury korupcję w naszej piłce i w pzpn, co o mało nie doprowadziło do zawieszenia nas w UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Piłka robi debili z ludzi 19.04.07, 16:42 nie wiedziałem ze na ukr.oprócz tego krostowatego jest jeszcze jakis prezydent surkis. toż to tam burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
bogaty2 Listkiewicz: Chcę współpracować z Tomaszewskim 19.04.07, 17:25 Ceremonia rozpoczyna sie o godzinie 17.00 oczywiscie Msza Swieta, koncelebrowana przez Ksiedza Dyrektora Rydzyka. - Na okolo stadionu porozstawiane sa konfesjonaly i mozna sie wyspowiadac. - Bilety na rozpoczecie sprzedawane sa w budkach kolo stationu, tylko na podstawie waznego dowodu osobistego. Kupno biletu to automatycznie wziecie udzialu w referendum krajowym - i zdecydowane opowiedzenie sie za kategorycznym zakazie aborcji. Dyrektorem akcji jest fiut Giertych lub kutas Wierzejski. - Wszyscy pilkarze w przemarsz przez bieznie, podpisza zobowiazanie ze nie sa pedalami i codziennie beda przystepowac do komunii swietej. - Po mszy swietej odmowimy moherowy rozaniec. - O godzinie 20 przyjezdza ktorys z kardynalow i zaczyna sie nocne czuwanie przy Dzieciatku z pilka w zlobie. - 0 24.00 blogoslawienstwo Urbi et orbi wyglaszane przez Andzeja Leppera albo Maksymiuka. - Po Blogoslawienstwie obowiazkowa taca, przy czym ze wzgledu na cisze nocna zakaz wrzucania do koszyka monet bo halasuja, tylko papierki. - Po tacy (ok godziny 2.00) komunia swieta i spiewanie gorzkich zali albo rozaniec. - Godzina 6.00 mecz otwierajacy - Zakon Braci Redemptorystow z Mocherowym Kolkiem Rozancowym z Obornikow. - Godzina 8.30 Msza swieta - Godzina 10.00 Komunia swieta - Od 10-14.00 Spowiedz swieta oczyszczajaca dla pilkarzy. - Godzina 14.00 Kazanie w wykonaniu Kartofla I - Godzina 15.00 Blogoslawienstwo Kartofla II - Godzina 16.00-18.00 Roraty pilkarskie - Godzina 19.00 Rozpoczecie czesci nieoficjalnej - Mecz Polska-Ukraina Co Wy na taki scenariusz? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lander3 Re: Listkiewicz: Chcę współpracować z Tomaszewski 19.04.07, 19:38 ty masz jakieś kompleksy. Szkoda mi Ciebie. Piszesz chyba nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marekvan Quiz piłkarski w każde soboty o 20! 19.04.07, 19:27 Zapraszam serdecznie! Szczegóły na worldfootballquiz.w8w.pl Odpowiedz Link Zgłoś