Dodaj do ulubionych

Josef Csaplar: Uknuto intrygę przeciwko mnie

05.06.07, 19:38
Ponoć trener jest tak dobry jak jego ostatni mecz... Ale jak sobie przypomnę
naszą grę o superpuchar z legią, kiedy to otwierałem oczy ze zdumienia i
naprawdę byłem dumny ze swojego zespołu (ale i tak nadal jestem z niego dumny
jako wierny kibic) to zastanawiam się jak można było zaprzepaścić taki
potencjał...
Obserwuj wątek
    • cwiczenia Re: Josef Csaplar: Uknuto intrygę przeciwko mnie 05.06.07, 20:18
      Czy Panu Dmoszyńskiemu nikt nie mówił, że Wisał Płock S.S.A to nie jest
      placówko opiekuńczo-wychowawcza? Nie? Aha, to dlatego zatrudnił
      niepełnowarotościowego umysłowo trenerea w ramach rehabilitacji zdaje się.

• alxander44 Csaplar-najwieksza porazka w historii Wisełki !! 05.06.07, 20:48
      Trener csaplar w innej rzeczywistości funkcjonuje....własnej.Dzieki niemu
      dobrymi zawodnikami są Jeleń,Peszko..........on zgłupiał,,albo był od
      zawsze ..inny!!! Pod jego panowaniem najwieksze sukcesy w historii klubu???
      Dosek jest klasą sam dla siebie?? Chyba tylko dla siebie i według siebie.Idz
      csaplar sie leczyć człowieku,byłes najwiekszym sabotazysta w historii naszego
      klubu do spółki ze swoimi wynalazkami typu lerant,dosek,obajdin.Pytasz gdzie są
      ci których wyrzuciłeś? Zilic np. jest wicekrólem strzelców swojej ligi ,ty
      ofermo.A ja sie pytam gdzie obajdin? Gdzie bedzie taki lerant?? pewnie razem z
      toba w jakims kolejnym naiwnym klubie który doprowadzisz do sportowej ruiny!!
      Idz precz i nie wracaj to moze zapomnimy o tobie ,knedlu !!!
    • cwiczenia Josef Csaplar: Uknuto intrygę przeciwko mnie 05.06.07, 22:26
      mnie smieszyjeszcze jedno- koles za swoj sukces uznaje sprzedanie za duze
      pieniądze Jelenia i Magdonia. Koles, ty ich nie wygrzebałeś w V lidze za czapkę
      gruszek. Ty ich zastałes w klubie. Z reszta sukcesem to byłoby ich
      zatrzymanie !!! a nie sprzdaż.
      • nowy1279 Re: Josef Csaplar: Uknuto intrygę przeciwko mnie 05.06.07, 23:12
        Ludzie, przejzyjcie wreszcie na oczy. Przestancie krytykowac trenerow, a
        zacznijcie od siebie. Jaka byla atmosfera na meczach, ile osob przychodzilo na
        spotkania?? Csaplar, moze to nie jest wielka postac, ale pokazcie mi trenera w
        historii plockiego kulbu ktory nie sporwadzal swoich ludzi lub ludzi z nikad??
        Juz nie pamietacie amerykanow czy nigerijczykow, ktorzy sie przewracali o swoje
        nogi za topolskiego??
        Tak na prawde wszystkiemu winni sa dzialacze. Sukces jakim byl puchar polski,
        sprzedanie Irka za prawie milion euro, nie wierze ze przy odrobinie dobrej woli
        nie daloby sie sprwadzic fajnych grajkow. Oczywiscie mozna powiedziec, pilkarze
        spoza plocka, jak sie dowiedzieli ze orlen sie wycofuje to juz nie grali na
        maksa. To ja dam przyklad, groclin, gdzie jest normalny sponsor i normalni
        dzialace jest wszystko ok..
        Trzeba miec prestensje do orlenu i dzialacy, ale nie dmoszynskiego ale
        plockkich ze nie potrafili sie postarac o dobro pilki, a nie do trenera. A
        pilkarze??
        Kazdy krzycy grac wychowankami, a co pokazal w ubieglym sezonie Geworgian??
        Jeszcze 2 lata temu ocieral sie o pierwsza reprezentacje!!!
        Skonczmy z typowo dulszczyzna, popatrzmy na siebie, pilkarzy z plocka i
        dzialaczy z ploczka i pozniej krytykujmy innych!!!!!
        • lamp0 Re: Josef Csaplar: Uknuto intrygę przeciwko mnie 06.06.07, 00:01
          A ja dziekuje Pan Csaplarowi za prace u Nas, jak kazdy mial swoje wady, ale jako
          trener osiagnol w Plocku najwiecej...

www.youtube.com/watch?v=4zS9F9A-1AA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka