Dodaj do ulubionych

Polecam Spa Afrodyta

06.09.09, 20:20
Ten weekend miał być udany i taki był. Mój facet zabrał mnie do Radziejowic.
Myślałam sobie co tam, miejscowość jakich wiele, pewnie jakiś kurort czy coś a
On zafundował mi wspólny weekend w Spa Afrodyta. Na początku podeszłam do tego
zdumiona ale cóż. Weekend okazał się naprawdę bajeczny, przeważnie aromatyczny
masaż mmmm. Byliśmy tutaj www.afrodytaspa.pl . Jak myślicie Wasz facet dałby
się na coś takiego namówić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kurs masaz tajski kursy masazu tajskiego warszawa kurs masaz tajski IP: 91.104.41.* 15.09.09, 14:53
      dobre miejsce na weekend, bo blisko warszawy.

na troche dluzej, raz na jakis czas, hotelowe spa dr eris w krynicy czy
      ostrodzie - maja duzy wybor, i nadal rozwijaja, orientalne zabiegi masazu z
      indii, tajlandii i planuja rowniez masaz indonezyjski, balijski.

poniewaz te spa sa bardziej oddalone od duzych miast, niz radziejowice z
      afrodyta, to ceny maja bardzo konkurencyjne, zwazywszy, ze oferuja zabiegi z
      najwyzszej polki, np tajski masaz stop 1h kosztuje tylko 130zl - biorac pod
      uwage, ze jest to zabieg unikalny w polskich spa, to jest to tanio.
      • Gość: michalina Re: kursy masazu tajskiego warszawa kurs masaz ta IP: 83.1.50.* 23.10.09, 11:10
        W Afrodycie nie byłam. Jeśli mam jechać do SPA wybieram Ciechocinek i Villa Park.
        Mają tam bardzo duży wybór zabiegów na twarz i ciało. Mój ulubiony to masaż
        pałeczkami bambusowymi i masaż na cztery dłonie, aż mnie ciarki przechodzą na samo
        wspomnienie big_grin A co do ceny pobytu nie wychodzi tak dużo bo zawsze mają jakieś
        ciekawe rabaty i promocje.
        • massagewarsaw kursy masazu tajskiego warszawa kurs masaz tajski 08.06.10, 11:10
          Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji południowo-
          wschodniej:

Kampinos k Warszawy:

- 14.8 tajski masaz stop 400zl (zajecia 8-21)
          - 15.8 tajski masaz stemplami ziolowymi 400zl (zajecia 8-21)
          - 16-19.8 masaz tajski 900zl
          - 20-23.8 tajski zaawansowany 800zl

Promocja na kursy tajskiego wprowadzajacego w Kampinosie - zniżka 50% dla drugiej i
          kazdej kolejnej osoby. W innych miejscach dla dwu osób czy więcej przychodzących
          razem, zniżka po 100zł/osoba na tajski lub indonezyjski, a na stemple i stopy po
          50zł/osoba.

Poznan
          - 18-20.6 masaz tajski 800zl
          - 10-13.9 masaz tajski 800zl

Gdynia
          - 26-28.6 masaz tajski 800zl

Krakow
          - 6-7.7 tajski masaz stop 480zl

Wiecbork k Bydgoszczy
          - 17-19.9 kurs masaz tajski 800zl

Nowy Targ
          - 23-26.9 kurs masaz tajski 800zl

Wroclaw
          - 30.9-3.10 masaz indonezyjski 800zl

Powtórka kursów w Kampinosie bezpłatnie (jeśli przychodzisz na inny kurs) lub
          50zł/dzień. W innych miastach 100zł/dzień.

Kursy są tańsze od innych kursów organizowanych do tej
          pory w Warszawie czy innych miejscach - i bardziej dostępne dla
          uczniów/studentów masazu i fizjoterapii. Jakkolwiek, kursy są otwarte
          również dla amatorów masażu, a nawet dzieci/młodzieży z opiekunem.

Zajęcia w Kampinosie: pierwszy dzien 12:00 do 19:00, kolejne dni 9:00 do 18:00, ostatni
          dzien 8:00 - 16:00. Noclegi w jedynkach i dwojkach z lazienka, telewizorem, czajnikiem
          etc od 35zl. Sniadania 12zl, kolacje 13zl, obiady 15zl. Dojezdzajacy 10zl/dzien, pies 10zl.

w w w kropka massagethai kropka info
    • info2010 Re: Polecam Spa Afrodyta 07.07.10, 12:40
      Powiem że zgadzam się Sama byłam z koleżanką i POLECAM WSZYSTKIM.
      • Gość: lidzior Re: Polecam Spa Afrodyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 14:12
        Rzeczywiście SPA warte polecenia. Spędziłam tam wspaniały weekend dla dwojga.
        Schłodzony szampan do jacuzzi, romantyczna kolacja przy świecach w pokoju, liczne
        zabiegi na ciało i ta wspaniała relaksująca muzyka. Dookoła hotelu las,cisza, spokój,
        można oderwać się od codziennego zgiełku miasta.
    • Gość: xxx Re: Polecam Spa Afrodyta IP: 83.2.227.* 29.11.10, 14:11
      on by na takie cos nie poszedl ale gdybym ja chciala jechac nie mialby nic przeciwko
    • Gość: marika Re: Polecam Spa Afrodyta IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 21:48
      Jeżeli chodzi o tego typu hotele SPA to moim numerem jeden jest Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Wybór zabiegów jest tam naprawdę gigantyczny, a do tego można tam spokojnie z dzieckiem pojechać i będzie się ono bawiło równie dobrze jak i my. Wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane, także można tam naprawdę porządnie wypocząć.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka