hotnewspl 26.09.07, 00:42 Uski i tak coś wymyślą na Iran... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotnewspl Re: Ahmadineżad: Kwestia programu nuklearnego "za 26.09.07, 00:42 np. że ukrywa się tam Bin Ban Laden... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 No to teraz można Iran zbombardować 26.09.07, 00:52 No to teraz można Iran zbombardować bez obaw o promieniowanie radioaktywne w niepożądanym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor ...a ty jako żywa tarcza. Chamo-dziad wynagrodzi. 26.09.07, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekszz Re: No to teraz można Iran zbombardować 26.09.07, 02:53 Sek w tym, ze bombardowanie Iranu zaczelo sie kilka miesiecy temu a nasz wielki brat stale prowadzi dzialania zaczepne na pograniczu tego kraju. I tak to juz jest ze S i narod wybrany ze wzgorz Golan (vide ostatnie bombardowanie Syri) moga sobie zrzucac bomby gdzie chca, a opinie swiatowa maja gdzies, bo to sie i tak poda w odpowiednie oprawie medialnej posiadanej przez pewne sily :-)) (jezyk naszej bylej propagandy pasuje jak ulal, ha, ha, ha...) Odpowiedz Link Zgłoś
sacrofanum Re: No to teraz można Iran zbombardować 26.09.07, 10:05 > moga sobie zrzucac bomby gdzie chca, a opinie swiatowa maja gdzies ____________________________________________________________________ jak zwykle, lewizna płacze bardziej niż sam uciśniony :)) nie zastanawiałeś się dlaczego Syria milczy na temat tego izraelskiego bombardowania? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekszz Re: No to teraz można Iran zbombardować 26.09.07, 11:49 To naprawde ciekawy przypadek wspolczesnej paranoi. Jesli ktos nie zgadza sie z pogladami podawanymi przez media to jest automatycznie zakwalifikowany jako lewicowiec???? Debilizm takich skojarzen jest dla mnie mnie przerazajacy! Z drugiej strony lewica jako koziol ofiarny dla mas jest dla mnie niebywale ciakawym zjawiskiem. Dodatkowo zgaduje ze nic w zyciu nie osiagnoles, jestes miernota w sensie finasowym i poprostu lubisz stawac po stronie silniejeszego, nieprawdaz? To jest taki profil potakiwaczy we wszystkich epokach. Co sie tyczy samej lewicy, to jak podobno mawial Marszalek Pilsudski: "kto za mlodu nie byl socjalista to pewnie byl draniem". Tak wiec podazajac za mysla namiestnika, ja tam wole lewice od miernot zubozalych umyslowo, ktore lubia przyklaskiwac ich wladcom po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
sacrofanum Zaargumentujesz? Odpowiedz na moje pytanie. 26.09.07, 13:55 "Osiągnąłeś", jeżeli już. Nigdy nie popierałem barbarzyństwa i w kwestii islamu dzisiaj trudno mieć inne stanowisko, chyba że jest się pożytecznym idiotą i nie wie sie o swojej przypadłości. Argumentuj, nie szczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekszz Re: Zaargumentujesz? Odpowiedz na moje pytanie. 26.09.07, 15:14 Na jakie pytanie? To "szczekanie" to zgaduje ze pan kolega zaczerpnal ze slownika propagandy polskiego kosciola katolickiego? No to teraz z lewaka stalem sie obronca islamu? :-)))) Wcale mi to nie przeszkadza, bo czasem nalezy tlumaczyc ubogim umyslowo szacunek do innych kultur. Twoj styl argumentacji potwierdza tylko moje podejrzenia ze nie potrafisz sie zdobyc na odrobine wspolczucia dla INNYCH i niewinnych ludzi mordowanych w czasie wojen. W twojich oczach jednyna ich wina jest ze to NIE NASI. Dbaj o zdrowie bo o rozum to za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
sacrofanum Re: Zaargumentujesz? Odpowiedz na moje pytanie. 26.09.07, 17:18 Apropos "jakie pytanie?": "nie zastanawiałeś się dlaczego Syria milczy na temat tego izraelskiego bombardowania?"- to jeżeli nadal chcesz udawać głupiego. > To "szczekanie" to zgaduje ze pan kolega zaczerpnal ze slownika propagandy > polskiego kosciola katolickiego? No to teraz z lewaka stalem sie obronca islamu > ? ___________________________________________________________________ Ze mnie taki katolik jak z koziej d trąbka. Poszczek i tyle, stereotypy trudno czasem gasić, zwłaszcza gdy widać coś czarne na białym :)) > :-)))) Wcale mi to nie przeszkadza, bo czasem nalezy tlumaczyc ubogim umyslowo > szacunek do innych kultur. _________________________________________________________________ Uważaj na pomyje, bo jednak sam możesz się nimi ubrudzić :)) Może masz ochotę porozmawiać o tym, jaki to szacunek mają muzułmanie wobec innych kultur? > Twoj styl argumentacji potwierdza tylko moje podejrzenia ze nie potrafisz sie > zdobyc na odrobine wspolczucia dla INNYCH i niewinnych ludzi mordowanych w > czasie wojen. W twojich oczach jednyna ich wina jest ze to NIE NASI. _______________________________________________________________ ooo... a gdzie się podziały twoje argumenty w kontekście milczenia Syrii po izraelskim nalocie? Hmm? > W twojich oczach _______________________ "Twoich". > Dbaj o zdrowie bo o rozum to za pozno. _________________________________________________________ No no no... Pan wielce wykształcony i urodzony dyplomata używający języka i kultury osobistej z najwyższej półki Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Smutna prawda o Iranie 26.09.07, 02:01 www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/ A zainteresowanych zapraszam na forum "Erec Israel": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618 Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Smutna prawda o Iranie 26.09.07, 12:06 Wiem, ze prawda boli i pewnie dlatego wydales z siebie cienki pisk:) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Smutna prawda o Iranie 26.09.07, 17:26 absztyfikant napisał: > Wiem, ze prawda boli i pewnie dlatego wydales z siebie cienki pisk:) > Czy ja jestem Iranczyckiem, albo chociaz muzulmaninem, pacanie? Co MNIE tu moze bolec? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Smutna prawda o Iranie 26.09.07, 19:16 Dla mnie jestes tylko czlowiekiem, ktory podwaza smutna prawde. Nickiem, a moze nikim. Have a nice day:) Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek istotnie, kwestia jest zamknieta 26.09.07, 08:00 albo Iran przerywa prace nad budowa bomby atomowej, albo zostanie zbombardowany - sprawa jest jasna i nie ma nad czym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
wqb jezyk Iranskiej dyplomacji jak zwykle zawiły 26.09.07, 08:25 mozna go interpretowac wielozancznie, a samym Persom zostawia wiele furtek. poza tym nie od retoryki prezydenta Iranu zalezy akcja a od zawartosci komputerów CIA, tak jak z ostatnim nalotem na Syrie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: istotnie, kwestia jest zamknieta 26.09.07, 17:27 darthmaciek napisał: > albo Iran przerywa prace nad budowa bomby atomowej, albo zostanie > zbombardowany - sprawa jest jasna i nie ma nad czym dyskutowac Tak, wyslemy nasze MiG-29 i zbombardujemy Odpowiedz Link Zgłoś
sacrofanum Re: istotnie, kwestia jest zamknieta 26.09.07, 17:32 matrek napisał: > Tak, wyslemy nasze MiG-29 i zbombardujemy _________________________________________________ wy, czyli Rasija? A po co...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Ahmadineżad: Kwestia programu nuklearnego "zamk.. 26.09.07, 17:36 Hej Rozumiem w związku z tym że Iran przywróci w pełni możliwość kontrolowania swoich instalacji nuklearnych przez inspektorów MAEA oraz pozwoli na ponowne zainstalowanie kamer i urządzeń rejestrujących przebieg procesu wzbogacania uranu? Bo jeśli nie to niestety w/w oświadczenie prezydenta Iranu jest powiedzmy sobie g**** warte. Odpowiedz Link Zgłoś