samideano 28.09.07, 07:47 Jeśli Kaczyński mówi, że chce debaty z szefem Kwaśniewskim, a nie z pomocnikiem Tuskiem, to Tusk powinien powiedzieć, że też chce debaty z szefem Kaczyńskiego o. Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregory501 "Wyborcza" na Wybory 28.09.07, 09:32 Polecam blogi oraz weź udział w sondach: 1/ Na kogo zagłosujesz we wcześniejszych wyborach. 2/ Czy popierasz budowę IV RP 3/ Czy należy rozliczyć afery korupcyjne III RP! 39551.mojasonda.pl www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl f693.mojasonda.pl/ Pozdrawiam wszystkich wyborców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss "Wyborcza" na Wybory 28.09.07, 16:35 "Nie mysl na kogo zaglosujesz ! Wybiorcza mysli za ciebie!" Strach pomyslec, ze w gazecie, ktora kiedys czytalem maja teraz rekomendowac mi tych, na ktorych powinienem glosowac. Maja mnie wiec za glupka, ktory sam nie umie pomyslec i wybrac. Gratuluje takich dziennikarzy, i obym mogl trzymac sie jak najdalej od nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
pogardzamwyksztalciuchami GWno prawda! 28.09.07, 18:29 "GWniana" sztandar w górę! Alleluja! Kwach nadchodzi. Liberały wszelkiej maści zbierze "w kupę" i pogodzi. Tusk, Lepper i Olejniczak z Frasyniuka krypą wsteczną Po wyborach (być może)złodziejskie rządy uskutecznią. „Władza nasza, to i kasa nasza” oto hasło owej kupy Nigdy się już żaden PISior nie dobierze nam do d...! Odpowiedz Link Zgłoś
jlz2 "Wyborcza" na Wybory 28.09.07, 18:29 wlasnie czekam zeby mi powiedzieli kogo teraz popieraja ,a na kogo najbardziej jada gdyz od tego zalezy 4 glsy moj i moich 3 dzieci niestety zaglosujemy na najbardziej przez GW PRZEJEZDZANYCH poniewaz niema kogo wybierac mozemy glosowac tylko przeciw wyborowi wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat "syjoniści" do syjonu 28.09.07, 19:23 ej wy te wykształciuchy bezmyślne ciepłe kluchy zwolnili was z myślenia dali papkę do czytania idziecie jak owiec stado na wybory GWna gromadą? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 GW monitoruje inne media,czy nie sa stronnicze!!! 28.09.07, 20:06 Bezczelni hucpiarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś