heraldek 22.06.08, 00:38 Za to koledzy z SB dolozyli.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heraldek Wałęsa: Grosza do tego kraju nie dołożyłem........ 22.06.08, 00:42 ....a ile z niego wyciagnalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Wałęsa: Grosza do tego nie dołożyłem 22.06.08, 02:50 600 gości na dobrej wyżerce i dobrych trunkach to niezły wydatek jak na faceta który mówi że ma 3 tauzeny emerytury a do tego pomaga dzieciom.Sam też mówił że wszystkie nagrody oddawał na Solidarność.Jeżeli prawdą est że ten jubel ufundował mu restaurator Kokoszka to jak z podatkami od darowizn.Pewien piekarz oddają nie sprzedany chleb biednym,został ukarany domiarem podatkowym i zbankrutował.Jeżeli na imprezie był minister finansów,to pewnie takiemu bogatemu restauratorowi umorzą podatek.Zresztą był premier. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wałęsa: Grosza do tego nie dołożyłem 22.06.08, 09:20 Drobiu nie zamawiałem:)))...hahaha; dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebob Wałęsa: Grosza do tego nie dołożyłem 22.06.08, 09:27 A ja swoje grosze z renty dokładam do Fundacji "Maciuś " na posiłek dla głodnych dzieci .Przykro patrzeć na to święto "świętego" Prezydenta Wałęsy może ten prawy człowiek nie wie o głodzie i na oczach całej Polski ma odwagę pokazywać swój dom gdzie w ogrodzie stoły uginają sie od żarcia.Za grosz wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak11 Flanela wyłazi z... 22.06.08, 14:13 No niestety... Pewne nawyki pozostają na zawsze. I nie pomogą żadne szkoły "pijarowskie"... A co do samej imprezy - zlot różowej koterii. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.antonina Wałęsa: Grosza do tego nie dołożyłem 23.06.08, 13:28 znów kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w666 plusy dodatnie i plusy ujemne 23.06.08, 13:59 heraldek napisał: > Za to koledzy z SB dolozyli.... ### video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 Odpowiedz Link Zgłoś