Gość: Patton IP: *.union01.nj.comcast.net 05.05.04, 03:54 Nedzna muzyka nedznych szmaciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były fan Re: Lady cham IP: *.banpol.pl 05.05.04, 08:13 Nie zamierzam chodzic na koncerty na ktorych wystąpi ten zespół. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony baron no niestety to nie rolling stones.. IP: 134.130.194.* 05.05.04, 09:41 czym mozna by sie sugerowac patrzac na wymeczone facjaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZ z OBŁUDĄ !!! WRESZCIE KTOŚ MIAŁ ODWAGĘ na GEST KOZAKIEWICZA ! IP: *.chello.pl 06.05.04, 02:59 NARESZCIE COŚ AUTENTYCZNEGO ZAGOŚCIŁO !!! bo już się dawno rzygać chce od tej BEZCZELNEGO OGŁUPIANIA CAŁEGO NARODU ! "ŚWIATOWY" SZCZYT GODPODARCZY (za brakujące na leczenie ludzi miliony), SLD z 5% poparciem z WSPANIAŁYM HUMOREM zapowiada że będzie rządzić do końca kadencji, ŁAPCZYWA PRYWATYZACJA ORLENU, MASOWE NISZCZENIE DYSKÓW TWARDYCH MINISTERSTW (dlaczego jeszcze się tym nie zajęła PROKURATURA?), KORUPCJA GORSZA NIŻ W AMERYCE ŁACIŃSKIEJ w/g Transparency International, NAJWYŻSZE W EUROPIE BEZROBOCIE itd, itp, a "ELITY" ROBIĄ SE NIEKOŃCZĄCE SIĘ STYPY z okazji "WEJŚCIA DO EUROPY" TO JEST WŁAŚNIE ŻAŁOSNE! I dobrze że KTOŚ POUSTAWIAŁ JEDNYM GESTEM WSZYSTKO NA SWYM MIEJSCU !!! (choćby przez chwilę) BRAVO LADY PANK ZA ODWAGĘ CYWILNĄ !!! (nie jak ci co np. nie pomagają napadniętym na ulicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: WRESZCIE KTOŚ MIAŁ ODWAGĘ na GEST KOZAKIEWICZ IP: *.pool17.dsl8mtokyo.att.ne.jp 06.05.04, 05:27 Nie porownywalabym gestu Kozakiewicza i zachowania grupy Lady Pank, mialo to zupelnie inne znaczenie no i Kozakiewicz nie byl wtedy pijany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Mam żal do Lady Pank... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:29 Mam do nich żal.... gdy byli w mojej mieścinie, nie wypier... naszych pajaców z "ratusza" . Szacuneczek dla grupy, tak trzymać, nie tylko kasa się liczy, są jeszcze zasady! Brawo Jan Bo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nareszcie!!!!!!!!! Wielkie Brawo dla LADY PANK!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:41 POWIEDZIELI TO CO WIĘKSZOŚĆ Z NAS MIAŁA OCHOTĘ WIELE RAZY POWIEDZIEĆ. I o co wam chodzi oszołomy???? Co się burzycie???????/ Mieli rację!!!!!!!!! No chyba, że tu się sami radni ( i inne palanty ) wypowiadają, co to państwowe pieniądze przeżerają, chyba że tak, bo inaczej to nie rozumiem, jak można potępiać takie cenne i szczere słowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie Re: Wielkie Brawo dla LADY PANK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.3.pl 05.05.04, 23:32 Ale przeciez to ladu pank wzieli PANSTWOWE PIENIADZE.. przynajmniej czesc.. powiedz temu kto Ci placi..wyp.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirrysiek Re: Wielkie Brawo dla LADY PANK!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 01:04 Chryste! Przeciez jak radni kradna, to wcale nie znaczy ze mamy pozwolic krasc wszystkim! Tam przyszly matki z dziecmi, a radni pozwolili im grac koncert. Ja szczeze mowiac mam Lady Pank gdzies w takim razie.... ukradli panstwowe, czyli moje rowniez pieniadze, zeby się wygadac. Tez bym sie chcetnie wygadal, ale to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Lady Pank IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 12:19 NO I GIT!!! dobrze im powiedział, to miał być koncert dla fanów zespołu a nie dla VIPów! Nie ma Lady Pank'a bez Janusza i Janka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Lady cham IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 05.05.04, 13:31 Dobrze ze sie nie pochwalil przyrodzeniem, IDIOTYCZNY EMERYT. "Czterdziestoletnia mlodierz znowu atakuje straszy z list przebojow..." Dezerter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach taaak?? LADY PUNK - mnniej niż zero!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:49 W dodatku zgredy starsze od tych, których przepędzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu I dobrze zrobił!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:18 Na każdy tego typu koncert przychodzią tzw. VIPy... Nieraz nie mają pojęcia o zespole, który akurat występuje, ale mają kasę i przychodzą żeby się pokazać. Siedzą w garniturkach i ładnie wyglądają... Żygać się chce! Dobrze, że ich wyrzucił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Lady cham IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 08:22 Brak pomysłów na zaprezentowanie się szerszej publiczności. Powodzenia w sprzedaży płyt! Takich chamów pseudo-artystów już nie chcemy słuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: to bylejaki zespół, ale mieli rację;-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 08:23 nagrada za glupote dla organizatorow, ktorzy na koncercie tego typu postawili ławki i posadzili tam notabli. co to mialo byc, zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pseudo-PUNK Przecież sam Borysewicz to już dinozaur-emeryt IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 08:34 Ludzie wybaczcie mu - każdy z Was gdyby miał mózg przesiąknięty DSL zachowywałby się tak samo. Żałuję tylko że nie przedstawił swojego słynnego i sztandarowego numeru, i nie zagrał przed publicznością na swojej wysłużonej, antycznej i wątpliwej jakości "fujarce" (dla młodszych czytelników - to pewna częśc jego ciałą na której grał już w przeszłości na scenie). On sam zaś jest już emerytem a jego ślicznie i dziwacznie pomarszczona bużka nie jest już chyba natchnieniem dla nastolatek??? Janku - przecież "te dziadki w garniturach" i tak wyszliby po pierwszej twojej piosence - zostali tylko przez chwilę bo tak nakazuje grzeczność - a ty zachowałeś się jak CHAM. Z drugiej strony - kto ciebie już dzisiaj słucha (tym bardziej że śpiewasz utwory innych artystów) - BYĆ MOŻE WYWALIŁEŚ SWOICH NAJWIERNIEJSZYCH FANÓW - "DZIADKÓW-EMERYTÓW" Buahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Przecież sam Borysewicz to już dinozaur-emery IP: *.proxy.aol.com 05.05.04, 08:39 Wszystko jest wzgledne, Ty dla przedszkolaka tez jestes emeryt! Chamstwo Borysewicza, to jedna sprawa, kiedys byl juz karany zakazem wystepow, za chamskie numery na scenie. A z gatunkiem granej muzyki nie ma ti nic wspolnego! Cham chamem na wieki wiekow amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR No to w końcu wiadomo na co idą pięniadze z PHARE IP: 212.33.88.* 05.05.04, 08:58 Na opłacanie imprez, popijaw i różnej maści artystów. Nie ma to jak UE, nie da się ukryć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: No to w końcu wiadomo na co idą pięniadze z P IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 20:32 facet dobrze robi. Jego muzyka to już nie to co kiedyś, ale rację ma, takich zgredów trzeba usuwać z ich ławeczek.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platini Jurrasic Park IP: 217.153.107.* 05.05.04, 16:00 Tak jest, emeryci mieli grac dla emerytow, nie wiem co sie w tym nie spodobalo Jankowi B. A Lady Pank, wiadomo nie od dzis, to degeneraci, od nastu lat nie nagrali nic ciekawego, powinni juz powiesic gitary na kolku, fujarki z reszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rock Re: Przecież sam Borysewicz to już dinozaur-emery IP: *.dodn.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:27 Rock Misiu to nie numer Pesel a stan ducha. Spotkałem 30 letnich nażelowanych emerytów w gajerach i ludzi po 50 na luzie. To jest styl bycia i życia. Jestem starszy od Janka ale uważam, że miał rację nawet jak był narąbany jak reksio. Pomyśl na występ rock kapeli w gajerze ze zwisem męskim na ławeczce a za barierkami tłoczy sie plebs fanów, a tu siedzi nadęta wadza (to przeciez czysty PRL). Zapłacili z grosza społecznego więc mają prawo wybrańcy ludu. Czy ty wiesz że śp Niemenowi też zdarzyło się że po jednym z koncertów pokazał gołą dupę durnej publisi? Jak się nie czuje rocka to się podgala kark, rzuca żel na włoski zakłada gajerek i wali do operetki Miśku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpus delicti Re: to bylejaki zespół, ale mieli rację;-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 12:22 ano zoo...bo ludzie przyszli popatrzeć na Jaśka Orangutana Borysewicza...a zobaczyli tylko pijaną świnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośniczka to ty jesteś bylejaki - LP to BARDZO TRAFNE TEKSTY IP: *.chello.pl 06.05.04, 03:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpus delicti Re: to bylejaki zespół, ale mieli rację;-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 12:23 ano zoo...ludzie przyszli popatrzeć na Jaśka Orangutana Borysewicz a zobaczyli tylko pijaną świnię. ZOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malach Re: Lady cham IP: *.one.pl 05.05.04, 08:26 co za buce!!!! skoro im sie kolesie w garniakach nie podobali to mogli od nich nie brac kasy i nie przyjezdzac na koncert, obłuda na maxa !!! niegdy nie lubiłem borysewicza ale teraz to juz go w ogole nie szanuje, zeby wyrazal jeszcze jakies swoje konkretne poglady, a to tylko zasada napie...lić sie i zwyzywac wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA74 Re: Lady cham IP: 212.244.166.* 05.05.04, 08:35 Polecam wobec tego koncerty spiewograjkow po IDOLU i innych "&*&^%$&^". Moze Ty zaprezentujesz swoje zdolnosci muzyczno-wokalne. Z checia poslucham jak sie wysilasz jeden z drugim. Przeciwnik pseudo "IDOLA" wypromowanego za kase frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Lady cham IP: 217.153.29.* 05.05.04, 09:14 ale ci "frajerzy" jakoś nie narzekają, więc może nie wpieprzaj się im, i nie mów, w kogo mają inwestować swój czas (i pośrednio - przez kupowanie reklamowanych produktów oraz SMSy - pieniądze), bo to ich sprawa i nic ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Lady cham IP: 212.244.166.* 05.05.04, 10:04 Ladne pranie mozgu przeszedles. wiecej reklam wiecej PRL'u i bedzie aligancko. Nie zebym byl za tym co robi LP. Ale nie trawie takich "show" Ale co tam Powodzenia na koncertach grajkow IDOLA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Lady cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:12 Synu, a co ma do tego "Idol". Ja "Idola" w ogóle w życiu na oczy nie widziałem, ale to nie ma nic do rzeczy. Pan Borysewicz nie poraz pierwszy okazał się wulgarnym chamem i tyle! I nie miaszaj w to żadnych "idoli". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Bory$ewicz obraził jewropejczyków? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 21:57 > Przeciwnik pseudo "IDOLA" wypromowanego za kase frajerow. sęk w tym, że nazwani przez Ciebie "frajerami" wydali pieniądze dobrowolnie. A za to widowisko zapłacili chcąc-nie chcąc polscy i starounijni podatnicy. Może to nawet dobrze, że p. Borysewicz obraził dygnitarzy, inaczej koncert normalnie by się odbył a potem radni sulęcińscy i starounijni przepili by diety i dotacje z PHARE po cichu. Dodam, że naprawdę lubię posłuchać starych przebojów grupy Lady Pank, mimo, że zawsze byli koncesjonowanymi buntownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona smutne IP: 195.245.217.* 05.05.04, 16:30 zespol kiepski pod kazdym wzgledem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nic niezwykłego IP: *.magma-net.pl 05.05.04, 08:36 Kiedyś na Stadionie Olimpijskim we Wrocławiu na imprezie z okazji dnia dziecka wystawił "ptaka" i pomachał nim ze sceny. Byłem, widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x To rokendrolowcy ;) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:36 Czyżby powtórka z (bodajże) Katowic (koncert na Dzień Dziecka)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Szkoda.... IP: *.kv.net.pl / *.kv.net.pl 05.05.04, 08:37 Kiedyś byli super. Ich piosenki znam na pamięć. Są wielkie. Ale się rozpili. Na juwenaliach w Krakowie, dwa lata temu, też byli pijani i momentami bełkotali. Naprawde wielka szkoda i żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Szkoda.... IP: *.dodn.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:50 Morinson, Joplin, B.Jonos R.Rydel, Jaryczewski OZ, Andrzej Nowak TSA i kilku innych też się rozpiło ale rock to nie muzyczka dla grzecznych panienek. Słuchaj może disco polo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Lady cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:38 zespół powinien mieć zakaz występów nie można promować chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klus Re: Lady cham IP: *.toya.net.pl 05.05.04, 10:23 Gość portalu: teresa napisał(a): > zespół powinien mieć zakaz występów nie można promować chamstwa Oczywiście! W 100% zgadzam się z szanowną przedmówczynią! Nie można promować chamstwa, więc proponuję ogólnopolski (a może nawet ogólnoeuropejski) zakaz występów dla Lady Pank uchwalony przez władze! Za komuny już to przerabialiśmy i sprawdziło się świetnie! (Borysewicz się wygłupił, ale to, co tu niektórzy wypisują (np. "teresa"), to przechodzi ludzkie pojęcie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lady cham IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 05.05.04, 08:47 To nie pierwszy i nie ostatni wyskok pana B. Ciężko mu bo musi cały czas pracować - koncertować po 30 tys. od występku. A głupi płacą. Za zgredostwo pana B., który już trąci starością i powinien odejść na zasłużoną rock'n'rollową emeryturę lub lepiej na odwyk. Panie burmistrzu gratuluje wyboru i znakomitego wydatkowania funduszy unijnych - w sumie pan B. chyba miał rację że cię tak potraktował. Należało ci się. Za zaproszenie zgredowaskiej gwiazdki. Dobrze że ci d--y nie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawnik Dead Lady not Punk IP: *.klon.com.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 08:49 pozostalo im juz tylko granie do kotleta w Mozambiku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Lady cham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:51 To nie pierwszy wybryk Lady pank. Po co takie dno zapraszają na imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acura wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 08:56 Jak sie przychodzi na koncert,to po to zeby sluchac muzyki,i bawic sie z innymi.Sa natomiast ludzie tzw.notable ,ktorzy przychodza sie pokazac. robia to po to zeby zdobyc glosy wyborcow. Jak smiesz pisac ze to oni zaplacili!Byc moze oni przekazywali pieniadz ale NASZE!!~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek Re: wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:04 oczywiscie, ze nasze. tyle, ze ci od garnitorow decyduja na co NASZE pieniadze wydac. Zamiast zalatac dziury w drodze zaprosil chamow!! a chamstwo trzeba kultura zwalczac (i prawem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpus delicti Re: wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 12:10 no Twoje napewno... Ci, pozal sie Boze, "artysci" powinni jeszcze nam płacić, ze chcemy ich słuchać, bo to co robia to żałosne jest i całkowicie pozbawione smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Nigdy ich nie lubilam!!! IP: *.p.lodz.pl 05.05.04, 09:03 No i pokazali klase wielcy arytsci;))No coz wystarczy na nich popatrzec zeby sie usmiac nie trzeba juz ich sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem A co to jest "Lady Pank"? jakiś stary odpad chyba. IP: *.wszib.krakow.pl 05.05.04, 09:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afro Re: A co to jest "Lady Pank"? jakiś stary odpad c IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 05.05.04, 09:10 Sam jesteś odpad. Nikt już nie pamięta czasów jak ich utwory nie schodziły z list przebojów i jak śpiewała je cała Polska. Nikt nie pamięta że potrafili zagraćtyle kocertów w roku ile jest dni. Ich muzyka na zawsze pozostanie. Weźcie też to pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uki Re: A co to jest "Lady Pank"? jakiś stary odpad c IP: *.proxy.aol.com 05.05.04, 09:51 Afro rozumie twoj bol ale niestety to nie ZESPOL to skonczone szmaciarze ,ktorzy pokazali polska kulture od zlej strony bez wzgledu jak spiewali teraz powinni zostac usunieci calkowicie z rynku muzyki nie potrzeba nam takich reprezentatorow ,pomysl jaki wstyd to co zrobili i to nie pierwszy raz poszlo w swiati to ma sie nazywac muzyk?piosenkarz? ich plyty powinny byc usuniete ze sprzedazy niech poniosa konsekwencje za swoje wybryki nie ma dla nich wytlumaczenia nie maja po 10 lat ,ze tz"woda sodowa" uderzyla im do glowy.Wiem,ze bedziesz zly na mnie za to ale ty masz swoja opinie a ja mam swoja.Pozdrawiam ciebie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Lady cham IP: 217.153.29.* 05.05.04, 09:16 Szkoda, że zespół, który grał (i czasem nawet jeszcze gra) fajną muzykę nie może się godnie zestarzeć..ale tak bywa. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapacz skandali Dla mnie skandalem jest to, że... IP: *.marton.net.pl / 80.51.227.* 05.05.04, 09:22 W artykule napisaliście "Lady Punk" zamiast "Lady Pank". Czy to jest normalne, żeby tak zniekształcać nazwę takiego zespołu jak Lady Pank? Może i nie jest to niezwykle rażący błąd dla zwykłych ludzi nie interesujących się tego typu muzyką, ale dla fanów Lady Pank nie powinno to zostać obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpus delicti Re: Dla mnie skandalem jest to, że... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.05.04, 12:12 Lady Punk jest adekwatne do tego co robia....to śmieci i popłuczyny...wiec punk jak najbardziej tu pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Janku! Jak Ci nie wstyd ?!!!!!!! Już zapomniałeś.. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 09:23 ...jak pokazywałeś "pisiorka" na koncercie z okazji ... Dnia Dziecka jakieś 20 lat temu??? Fe, wstydź się chłopczyku z Biskupina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laczy Re: Janku! Jak Ci nie wstyd ?!!!!!!! Już zapomnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 11:49 Z Sępolna gwoli ścisości:) Ale rocznicę wystawienia fujarki zbliżającą się wielkimi krokami uczcil godnie ;) Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elch wiocha IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 09:23 Przerazajace jest to, ze taki emerytowany mega wiesniak jak borysewicz pozwala sobie na taka chamowe. Mam nadzieje, ze nie przejdzie to bez echa. No coz, "bo tutaj jest jak jest"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogo Re: Lady cham IP: *.wshe.lodz.pl 05.05.04, 09:30 Zgadzam się, Lady Pank to emeryci. Dziadziowie, którzy powinni w kapciuszkach oglądać TV. Smieszą mnie coraz bardziej dinozaury, buntownicy z PRL, którzy "jeszcze potrafią dokopać". Powinni już odejść do encyklpedii rocka, a nie straszyć swoimi wyliniałymi torsami. To samo się tyczy innych zgredów i dinozaurów - Perfectu i Budki Suflera (oni wyglądają okropniej niż Marilyn Manson). Mam już dość bombardowania mnie w telewizji i radiu muzyką zeszłych pokoleń. Wasz czas sięskończył. Słyszysz Sierocki? Czas wpuścić młodsze kapale i nie mówie tu tylko o hip hopie. Życzę Borysewiczowi, żeby wreszcie ktoś mu powiedział emeryci rocka wypier..., bo widzę, że oni nie wiedzą kiedy zejść ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 85 Re: Lady cham IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 16:10 Ty młody i gniewny też się zestarzejesz wtedy może ktoś młodszy powie Tobie to samo. Wcale nie musisz ich słuchać.Wole ich niż tego Francuza z Kanady .Robi mi się mdło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAVO Re: Lady cham IP: 213.134.143.* / *.securities.com.pl 05.05.04, 09:30 PARTYJNE ŚWINIE MAJĄ MIEJSCE W CHLEWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lady cham IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:30 Nie nawidze Lady Pank!!!!!!!Nie kupujcie ich płyt (nawet na placu)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Lady cham IP: *.rezist.com 05.05.04, 09:32 Hehe, Borysewicz to stary alkoholik, z mordy mu jedzie non stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachmet Muzyka a chamstwo IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 05.05.04, 09:36 Ludzie, przestancie mylic dwa rozne pojecia : muzyka i zachowanie na scenie. Jesli ktos nie potrafi sie zachowac (nie tylko na scenie), nie oznacza, ze robi zla muzyke. Osobiscie nie lubie muzyki Lady Pank, ale uwazam, ze jest to zespol muzykow w pelni profesjonalnych i robiacych dobra muzyke. A zachowanie Borysewicza (i calej reszty bucow uwazajacych sie za artystow) na scenie takze mi nie przypada do gustu. Jednak chlopcy z LP pokazali 02.05 we Wroclawiu, ze potrafia sie kulturalnie zachowac. To jest ich wybor, jak chca byc postrzegani przez ludzi. A fani i tak beda ich kochac, nawet jak zostana obsikani przez idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Lady cham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:38 widać to beztalencie nie może pogodzic sie z faktem że sam jest już emerytem. Odpowiedz Link Zgłoś