katecheta 29.09.08, 16:30 Lech Wałęsa zuch, starczy na "tych dwóch co ukradli księżyc" i nos pełen much im teraz rzęzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_ubeka 100 LAT, 100 LAT Panie Wałęso 29.09.08, 16:53 wszystkiego naj, naj, naj, naj... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Tak, eSBecy musieli go podrzucać wysoko 29.09.08, 18:08 W końcu płot w stoczni jest dość wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
augusta13 Jarosław Wałęsa: Przyjaciele podrzucali tatę wy... 29.09.08, 19:26 Wszystkiego dobrego Panie Prezydencie Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel rzucali Bolka wysoko,jak opinia o nim leży głęboko 29.09.08, 19:53 Podrzucali agenta Bolka tak wysoko jak jego autorytet pogrzebany głeboko. Agentura za nim murem stoi dlatego Bolek nikogo się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Nobel nie przewidzial... 29.09.08, 20:16 ...zamordowania Solidarnosci, zdrady i zbiorowego klamstwa. Nobel nie dozyl na szczescie calej tej parodii nagradzania naciaganych autorytetow. Zal, ze Walesa cierpi na amnezje, ze uwierzyl w swoja nadymana wielkosc. To dzieki doradcom smazacym dzieki niemu takze swoje konfitury. Wladze Olsztyna (dokladnie nie wiem kto i za co) miesiac temu przyznaly Walesie Odznake Honorową za Zasługi dla Województwa Warmińsko-Mazurskiego. gazetaolsztynska.wm.pl/Lech-Walesa:-Olsztyniacy--wezcie-udzial-w-referendum,52537 Przy tej okazji zacytowalam na forum Gazety Olsztynskiej wiersz wiceprzewodniczacego S Miroslawa Krupinskiego wybranego do KK z tego regionu. Dzisiaj (wiersz jest powstal w 2004) Krupinski z Australii ocenia LW. Warto przy takim swiecie przeczytac zeby nie wpadac w chorobliwa euforie, z ktorej jak z bagna - trudno wylezc. Anna Kozlowska --------------- Miroslaw Krupinski Kijowski scenariusz Ciotka Lola dziś w Kijowie. Pióra w tyłku. I na głowie. Jakiś medal zwisa z nosa. W łapie - ściąga od Sorosa... Cóż, nie chciała, ale musi - rój sponsorów wciąż ją dusi że ten szmal i doktoraty musi spłacać im na raty. Więc nieważne co ma w głowie - ale musi być w Kijowie! Ukraińce wiwatują! Wszyscy cieszą się jak dzieci. Nic nie słyszą, ale czują że jest z nimi. Albo przeciw... Za, czy przeciw... Za, czy przeciw... - Sfrustrowana Ciotka taka... Do Warszawy śpiesznie leci, zostawiając im Bujaka. A z Warszawy, drżącym głosem, chce uzgodnić z hmmm... Sorosem co właściwie chce, cholera! Czy Putina ma popierać?... Czy ma stać tam przodem? Tyłem? Mówić "byłem, zwyciężyłem"? Czy, by zwiększyć swoje zyski, ma kolejno poprzeć wszystkich? *** Sorosowi - wszystko jedno. - Po to wysłał Ciotkę biedną by umocnić jej pozycję, uratować inwestycje, koszty Nobla, doktoratów i pocieszyć swych kamratów że, choć brednie Ciotka plecie, wciąż ją można użyć przecie. Krzyczeć "Lola!" - po imieniu, a samemu zostać w cieniu... Mirosław Krupiński listopad 2004 Jeden z wierszy Mirosława Krupińskiego ze strony www.wirtualnapolonia.com skopiowala A. Kozlowska Polecam takze komentarze celebracyjne z Olsztyna gazetaolsztynska.wm.pl/Wladze-wojewodztwa-odznacza-Lecha-Walese,52537?more=2 Odpowiedz Link Zgłoś
norik Re: Nobel nie przewidzial... 29.09.08, 21:32 rakunica napisała: > ...zamordowania Solidarnosci, zdrady i zbiorowego klamstwa. Nobel nie dozyl na > szczescie calej tej parodii nagradzania naciaganych autorytetow. > > Zal, ze Walesa cierpi na amnezje, ze uwierzyl w swoja nadymana wielkosc. To > dzieki doradcom smazacym dzieki niemu takze swoj konfitury. > ... Z wiekiem chyba zaczynam sie radykalizowac. Dzis zaczynam uwazam, ze pacjentom szpitali psychiatrycznych nie powinno sie jednak dawac dostepu do Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Dostojny Jubilacie 29.09.08, 21:31 Życzę Panu, aby w zdrowiu i poczuciu dobrze wypełnionego życia cieszył się Pan zasłużonym szacunkiem nie tylko świata, ale i swoich rodaków. Na wdzięczność moją i mojej rodziny może Pan liczyć. Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
doomsday Wislawa Szymborska i Lech Walęsa 30.09.08, 01:26 Szymborska i Walesa sa zywymi dowodami degrengolady tzw. Nagrody Nobla . Stalinówka i ubecki szpicel . Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Dostojny Jubilacie 30.09.08, 02:03 at_work, Te twoje życzenia powyżej - nie bardzo rozumiem: głupota to, cynizm to czy sarkazm? Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Fenomen Walesy.. 30.09.08, 05:11 to dowod na teorie wzglednosci. Ciekawe czy Einstein przewraca sie w grobie z zalu , ze nie zdazyl ujac tego w swoich "obliczeniach". A polonski - prosty czlowiek pozostaje ciagle w niewiedzy. Qbva, byl kapusiem, czy nie byl. Pewnie nie doczekam sie ogloszenia prawdy absolutnej. Zreszta jaki interes ma Walesa aby usatysfakcjonowac swoich wrogow, nawet jak rowniez walczyli w slusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś