wyksztalciuch.jeden 11.03.09, 14:18 Przypomina mi raczej obcych z "Mars attacks!". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apatryda_ateista Humanoid z ludzką twarzą 11.03.09, 15:05 Hiroshi Kobayashi powinien teraz poświęcić kolejnych 15 lat i zbudować humanoida płci męskiej. Następne pokolenie może być już zmajstrowane przez tę parę?! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Humanoid z ludzką twarzą 11.03.09, 15:46 "Seria 600 miała gumowa skórę, były łatwe do wykrycia" Odpowiedz Link Zgłoś
panpustak potem t 800 11.03.09, 18:03 dokladnie. powoli powoli. spelnia sie scenariusz z terminatora Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: Przypomina obcych z "Mars attacks!" 11.03.09, 18:11 Tylko na pierwszej fotce; z nałożoną "skórą" zaś przypomina premiera Pawlaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Przypomina obcych z "Mars attacks!" 11.03.09, 21:27 gollum.z.kremla napisał: > Tylko na pierwszej fotce; z nałożoną "skórą" zaś przypomina > premiera Pawlaka ;) Gdyby dodac bujniejszą czuprynę i kilka zmarszczek - wypisz wymaluj - Palikot jak żywy") u. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Humanoid z ludzką twarzą 12.03.09, 08:21 "Saya jest nauczycielką, potrafi wydawać proste polecenia, np. "Proszę o ciszę" oraz sprawdza obecność w klasie" W polskie szkole i z kubłem od śmieci na glowie, ten model nie będzie miał szans przeżycia. Proponuję wprowadzenie jakichś modyfikacji na rynek polski, no nie wiem, może choć możliwość porażania prądem? Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzegarek Humanoid z ludzką twarzą 12.03.09, 13:28 Normalnie "Alternatywy".Robot do stania w kolejkach...Pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
annalee Humanoid z ludzką twarzą 12.03.09, 13:59 Kurczę pieczone, to Gronkiewicz-Waltz jest humanoidem?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta I prawdziwym ludzkim... 12.03.09, 14:33 ..penisem. Robot-transwestyta jak na obrazku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś