b-2 17.03.09, 14:14 Szukamy we Włoszech a mamy u .siebie.Panowie dziennikarze do roboty!!!Tak wygląda narodowo-katolicka wieś polska i nie tylko wieś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thegreatmongo Niewolnica Natalia 17.03.09, 14:25 Przeciez to jakas masakra jest. Czemu ten gosc jeszcze jest na wolnosci?? Jego i jego matke natychmiast aresztowac trzeba!!!! Przeciez ta kobieta mogla zginac tam na strychu jak po porodzie ograniczal jej jedzenie!!!! przywroccie kare smierci i na krzeslo gnoja Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl "Ratunku, Niemcy mnie biją"?! 18.03.09, 09:52 Tak się wszyscy podniecają jakoby złym traktowaniem Polaków przez Niemców - bo jakiś Niemiec jednemu Polakowi pomiął płaszczyk. Zajmijcie się lepiej traktowaniem Ukraińców przez Polaków. Ja byłam nieraz na przejściach granicznych z Ukrainą i widziałam, że polscy celnicy traktują Ukraińców jak podludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
21.gazeta.pl Re: "Ratunku, Niemcy mnie biją"?! 19.03.09, 14:03 Potwierdzam-też zauważyłam w jaki sposób odnoszą się Polacy do Ukraińców- jak rasa panów w stosunku do chłopa pańszczyznianego- zero szacunku, poniżanie ludzi, traktowanie jak bydło. Przykre to jest, bo odnoszę wrażenie, że ludziom z zachodniej Europy Polacy w tyłki włażą, a ze wschodniej Europy traktują jak psy. Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Re: "Ratunku, Niemcy mnie biją"?! 22.01.10, 16:26 A jak włażą w tyłki tym brzuchopasom w czarnych sukienkach? Katolicyzm to straszna zaraza i to jest powodem tego zla w Pomrocznej. Zobacz co sie stalo z Wlaensom - kiedys byl taki religijny i nawet z pracy wylecial. Dzisaj ma kupem forsy i siem tylko procesuje z kazdym! Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Niewolnica Natalia 17.03.09, 15:12 Oj, coś mi tu wszystko wygląda mało prawdopodobnie i zbyt poprawnie politycznie. I dlaczego nie ma punktu widzenia Mariusza. Zdaje się że to kolejna prowokacja dziennikarska obliczona na sensację. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Re: Niewolnica Natalia 18.03.09, 18:07 marcolmhelski napisał: > Oj, coś mi tu wszystko wygląda mało prawdopodobnie i zbyt poprawnie > politycznie. I dlaczego nie ma punktu widzenia Mariusza. Zdaje się > że to kolejna prowokacja dziennikarska obliczona na sensację. A może sam masz taką niewolnice w domu pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Ta ci... mi gnoju chce narobić 17.03.09, 15:30 powiedział biedy kaleka, bity i głodzony przez okrutną Ukrainkę. A ta tylko luksusów chciała i w pole nie chodziła, wiec jeszcze się przez nią rozpił. A dobry chłopak był i mało pił ... Odpowiedz Link Zgłoś
takisobie1000 Re: Ta ci... mi gnoju chce narobić 17.03.09, 16:52 Taa... To zwykłe prawo rynku: popyt i podaż. Moda na Fritzla? Potrzebny taki na naszym mohero - katolickim grajdołku ? Udowodnić żeśmy gnoje upaprane w błocie ? Proszę bardzo - cyngle z GW dostarczą co trzeba, wedle zamówienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
zer00 Re: Ta ci... mi gnoju chce narobić 17.03.09, 18:53 Taa... bo, jak wiadomo, Polacy to złote ptacy, niezdolni do takich zachowań. A jeśli nawet trafi się jakiś wyjątek (pewnie tak naprawdę żyd albo kacap z pochodzenia), to tylko cyngle z GW mogą być na tyle zdeprawowani, żeby to ujawniać. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: Ta ci... mi gnoju chce narobić 17.03.09, 20:25 Czy ty masz rozum, czy sieczkę w głowie?Jeżeli była taka okropna to po co ja trzymał w domu? Mógł dziecko w USC zgłosic jako ojciec a następnie wyrodna "sukę" pozbawić praw rodzicielskich. Po co ten dobry chłopaczyna z troski się rozpił i biedaczek lał nierzadnicę ile wlazło? A pleban też o niczym nie wiedział, dewotki nie doniosły? Oj ludzie ludzie narobiło nam się frizlów co niemiara, ludzi podłych, bez sumienia przybywa! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Jeżeli było tak źle, to czemu nie wróciła? 18.03.09, 09:35 janina38 napisała: > Czy ty masz rozum, czy sieczkę w głowie? Jeżeli była taka okropna > to po co ja trzymał w domu? Jeżeli było tak źle, to czemu nie wróciła? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Jeżeli było tak źle, to czemu nie wróciła? 20.03.09, 10:53 chyba napisane wyraznie - zabrał jej paszport i nei wypuszczał z obejscia. Gdzie zimą pójdziesz z dzieckiem pieszo szosą na jakiejś wiosze, jesli zaraz cie złapie na drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
wodn-ik Re: Jeżeli było tak źle, to czemu nie wróciła? 20.03.09, 16:21 ta cwaniara nie jednego sie czepiała tylko ten sie nie dał to go obsmarowała do gazety niech spada na Ukraine i zajmie sie synem którego tam zostawiła i dogada z mężem bo niema rozwodu Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Jeżeli było tak źle, to czemu nie wróciła? 22.01.10, 21:45 daj mi namiary na marusza ja z nia spotykam sie ponad poltora roku ale niepasuje mi to ze caly czas chcee pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Z taką mentalnością to rzeczywiście nie warto ucie 20.03.09, 22:50 iluminacja256 napisał: > chyba napisane wyraznie - zabrał jej paszport No i? W tej sytuacji udajesz się do konsulatu. > i nei wypuszczał z obejscia. W momencie kiedy Policja zatrzymała go w czasie prowadzenia samochodu również jej nie wypuszczał? > Gdzie zimą pójdziesz z dzieckiem pieszo szosą na jakiejś > wiosze, jesli zaraz cie złapie na drodze? Z taką mentalnością to rzeczywiście nie warto uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Ta ci... mi gnoju chce narobić 19.03.09, 10:45 pleban ma swoją własną ukrainkę Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Niewolnica Natalia 17.03.09, 18:10 Sorry, a ten "Pan rolnik" chodzi na wolności? Bo jezeli siedzi i czeka na proces to ok. Jeżeli chodzi sobie co niedziela do kościoła w glori "prawdziwego" polaka to to granda, co robi policja, prokuratura? Znowu ktoś musi coś napisać żeby ktoś ruszył dupę??? Odpowiedz Link Zgłoś
antyswolocz O zesz ty Polsko, z dusza anielska 17.03.09, 21:47 "Historia Natalii to wierzchołek góry lodowej - mówi Maria Jakubowicz. - Wokół Warszawy jest więcej gospodarstw, gdzie rolnicy trzymają Ukrainki, nie płacąc, bijąc, traktując jak nałożnice. Ale media wolą pisać o wykorzystywaniu polskich robotników we Włoszech." Jak to jest, ze im wiecej religii w panstwie tym wiekszy moralny gnoj..(?) Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota201 Re: O zesz ty Polsko, z dusza anielska 18.03.09, 01:27 Nie mmogę jednego zrozumieć. Wykorzystywał ją i gnębił przez półtora roku. Policja nic nie widzi w tym złego,natomiast wie co zrobić z ofiarą: "Przepisy, niestety, są jednoznaczne -komendant mówi wolno. - Obowiązek deportacyjny spoczywa na nas". A powinno być: kara dla dewianta, kryminalisty, współudział dla mamusi i opieka nad ofiarą i jej dzieckiem poczętym z gwałtu i przemocy. Tylko, że w Polsce obowiązuje prawo Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: O zesz ty Polsko, z dusza anielska 18.03.09, 04:59 Calkowicie zgadzam sie z Toba, Ala. Jesli doszlo do przestepstwa (przestepstw) wobec tej kobiety to winny zbrodni powinien zostac pociagniety do ospowiedzialnosci karnej. Tymczasem oni chca na takich numerach udowac przyszlosc polsko-ukrainska. Niesamowicie oburzylo mnie ubiegloroczne traktowanie Polakow jako niewolnikow, we Wloszech. Tym przypadkiem skrajnego dranstwa oburzony jestem nie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
lexus_400 Pojdzie do spowiedzi na Wielkanoc ... 22.01.10, 16:58 ... i bendzie po sprawie. Ta dziewczyna pewnie bedzie deportowana? Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Re: O zesz ty Polsko, z dusza anielska 18.03.09, 08:59 "alamakota201 napisała: (...) A powinno być: (...) opieka nad ofiarą i jej dzieckiem poczętym z gwałtu i przemocy" I zdaje się że ta cwaniara na to liczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
siegfriedswaelderin Re: O zesz ty marcolmie 18.03.09, 20:35 Tak, wg ciebie przyjechała do PL tylko po to, by zajść w ciążę z bezzębnym alkoholikiem. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Prośba przez Youtube: jak uciec do Polski 19.03.09, 09:04 siegfriedswaelderin napisała: > Tak, wg ciebie przyjechała do PL tylko po to, by zajść w ciążę z > bezzębnym alkoholikiem. > Brawo. A ty w to nie wierzysz, brawo twojej naiwności. Niedawno dostałem wiadomość na youtube z prośbą o pomoc w przestępstwie - zdesperowany Ukrainiec pytał mnie jak przejść do Polski. "hello i wanted to ask you since you are from poland if there someway to cross the borders from west of Ukraine to east poland far from the border control guards? i would be happy if you help somehow...and thanks in advance" O, biedne, biedne polaczki... będą do śmierci sympatyzować z tymi, którzy do Polski nielegalnie (przestępstwo) chcą wjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: O zesz ty Polsko, z dusza anielska 19.03.09, 08:17 zdaje się, że już podpadłeś pod paragraf - ten z kodeksu karnego i czekam cie pokaza w telewizji z obrączkami na łapach... marcolmhelski napisał: > "alamakota201 napisała: > > (...) > A powinno być: (...) opieka nad ofiarą i > jej dzieckiem poczętym z gwałtu i przemocy" > > > > I zdaje się że ta cwaniara na to liczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Dlaczego ciągle chylicie się nad Ukrainką? 19.03.09, 08:52 alamakota201 napisała: > Tylko, że w Polsce obowiązuje prawo Kalego. Wszędzie obowiązuje prawo Kalego, i dobrze. Co mnie dziwi, to liczba głosów jęczących nad losem biednej Ukrainki. Mam pytanie do Polaków: czyj los jest dla was ważniejszy, Polaka - legalnie pracującego na swój dobrobyt (jaki by on nie był), czy przestępcy - Ukrainki, która tu przyjechała łamać prawo, bo ze świadomością faktu, że będzie nielegalnie. Kto jest moralnie wyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Dlaczego ciągle chylicie się nad Ukrainką? 20.03.09, 10:56 Tak, ale jakos nad losem Polaków naplantacjach we Włoszech jęczałaś prawda? No wąłsnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamalaska Niewolnica Natalia 17.03.09, 22:35 Bez-zębny kawaler około 30stki przyjmuje kobiety do pracy za 3 zl. Natalia/Natasza/Sonia wysyła do domu 200zl w miesiącu i jej rodzice zapewne modlą się za nią. Zmuszona/Zachęcona przystępuje do tego typu propozycji, a bez-zębny kawaler, jakich wiele w Polsce to wykorzystuje. Mieszka taki z matką, często innymi członkami rodziny, pije alkohol i szuka kobiety. Polka go nie wezmie, a Ukraina jest łatwym łupem... ehh Odpowiedz Link Zgłoś
kamalaska Re: Niewolnica Natalia 17.03.09, 22:43 Ten kawaler ma podstawowe wyksztalcenie i nie ma jedynek... Spotkac go mozna na ciągniku, siedzi pod płotem i pije "czarnego specjala" w cieniu. Potem dłubie sobie słomą w zębach. Czasem zapuszcza wąs, włosy ma tłuste. Wali pikantne teksty do kobiety. Oto Polska właśnie... Kiedy takie kawalery chodzą od Mazur po Tatry, na pielgrzymce ja bylam to widziałam , i u babci siedzą i za Łodzią!!!Zatrzymaj samochód pod GS, to zobaczysz co tam siedzi Spocone towarzycho bez zębow Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Nie chylić się nad nielegalnymi imigrantami! 18.03.09, 09:32 b-2 napisał: > Szukamy we Włoszech, a mamy u siebie. Są wszędzie, bo bardzo chcieli tam być. Nie chylcie się nad tymi ludźmi, oni tu przyjechali łamać praco (zostać nielegalnie), więc należy ich pracę wykorzystywać dla naszego dobra. W ten sposób bogaci się nie tylko USA i Kanada, ale większość bogatych państw. To nielegalni imigranci, ludzie bez praw, a więc bez możliwości narzekania, dostarczają tanią siłę roboczą, przez co można taniej wyremontować dom, pozbierać truskawki czy znaleźć opiekunkę. Za dużo w was mentalności niewolników, w ten sposób nigdy nie staniecie się bogaci. PS Ja też tak pracowałem na czyjeś bogactwo, na szczęście szybko przyszedłem po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
annetje Re: Nie chylić się nad nielegalnymi imigrantami! 18.03.09, 10:18 Z takimi kretynami jak ty nawet nie warto dyskutowac, smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski zło 18.03.09, 10:20 Musisz być bardzo złym człowiekiem ze tak myślisz. Współczuje życia z samym sobą :( lmblmb napisał: "Są wszędzie, bo bardzo chcieli tam być. Nie chylcie się nad tymi ludźmi, oni tu przyjechali łamać praco (zostać nielegalnie), więc należy ich pracę wykorzystywać dla naszego dobra." Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: zło 19.03.09, 08:49 mikewodzowski napisał: > Musisz być bardzo złym człowiekiem ze tak myślisz. Masz rację, to jest zło, sam to przeżyłem jako imigrant, ale taki jest świat. Wy niestety na siłę pakujecie się "pod wóz" zamiast być "na wozie". Nie ma sensu zawracać kijem rzeki. > Współczuje życia z samym sobą :( To ja współczuję wam, szczerze. Macie mentalność niewolników. Życie nie jest od tego, żeby się nad innym schylać, chyba że jest upośledzonym nie z własnej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: zło 20.03.09, 10:58 Życie nie jest od > tego, żeby się nad innym schylać, no i gwarantuje, z e na stare lata nad toba nikt sie nie schyli. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: zło 20.03.09, 22:52 iluminacja256 napisał: > > Życie nie jest od tego, żeby się nad innym schylać, > > no i gwarantuje, z e na stare lata nad toba nikt sie nie schyli. Nie musisz mi gwarantować, sam widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Nie chylić się nad nielegalnymi imigrantami! 18.03.09, 11:19 I to uprawnia "pana rolnika" do traktowania takiej osoby jak przedmiot nieożywiony? Gratuluję poglądów, nawet za stójkowego do Oświęcimia szwaby by cię nie przyjeły. Idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb macie mentalność niewolników. 19.03.09, 08:47 alakyr napisał: > I to uprawnia "pana rolnika" do traktowania takiej osoby jak > przedmiot nieożywiony? Nie. Nie pisałem o tej kobiecie, a o polskim użalaniu się nad byle czym. Kto ma miękkie serce, ten ma twardy gluteus maximus. > Gratuluję poglądów, nawet za stójkowego do > Oświęcimia szwaby by cię nie przyjeły. Idiota! Nie szokuje mnie wasza reakcja, bo już 'logicznie myślące' polactwo nazywało mnie SS-manem (w innym wątku), ale jak pisałem, macie mentalność niewolników, bo sami byliście niewolnikami. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Nie chylić się nad nielegalnymi imigrantami! 19.03.09, 10:15 Rolnik powinien być skazany i odsiedzieć wyrok w więzieniu a nie być zwolniony, bo do tej pory niekarany. Dziecko powinno być uznane, otrzymywac alimenty, powinno być zabezpieczone materialnie poprzez odpisanie notarialne części gruntu taty rolnika w ramach odszkodowania dla matki , która będzie dziecko wychowywac, a w przyszłości dla niego. Polskie odpowiednie władze powinny zając się stanowczo tą sprawą, zrobić pokazówkę w TV, żeby inni kawalerowie rolnicy nie stosowali takich praktyk. Kościół siedzi wygodnie w swoich parafiach i nie zajmuje się moralnością owieczek, mogą mu nie dawać na tacę.Zresztą ogólnie katolicyzm polski można porównać do dawnej komunistycznej rzodkiewki. Potrzebna nowa ewangelizacja ale tego nie robią księża a Episkopat jest od "wyższych celów".Nie chcę obrażać prawdziwych katolików i pewnie oni się ze mną zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Re: Nie chylić się nad nielegalnymi imigrantami! 19.03.09, 10:47 nirelle napisała: "(...) Potrzebna nowa ewangelizacja ale tego nie robią księża a > Episkopat jest od "wyższych celów".Nie chcę obrażać prawdziwych > katolików i pewnie oni się ze mną zgodzą." Ja, prawdziwy katolik, się nie obrażam tylko jestem ciekawy tej "nowej ewangelizacji". Czy będzie ją robić antyswołocz na spółkę z nirelle ? Piszę o tym z troską , bo czy wtedy w tle, ta "nowa ewangelizacja, nie bądzie reklamą i lobbingiem pewnego działu przemysłu kauczukowego ??? A może lobbować też będą kliniki? Bo "nowa ewangelizacja" to zapewne apoteoza mordów ? Tylko problem wtedy...bo powiedźcie sami... pójdziecie - Wy kapłani "nowej ewangelizacji" - abordować - to będzie krzyk "jaka to jakość gum" ? I znowu narzekać będą na Was czcigodnych kapłanów "nowej ewangelizacji" Znów zaczną krzyczeć o kasie... Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Niewolnica Natalia 18.03.09, 12:37 Na razie widzę niestety tylko artykuł napisany z jednego punktu widzenia - punktu widzenia Natalii. Ja nie kwestionuję cierpień tej osoby ani prawdziwości jej odczuć, ale obowiązkiem dziennikarza jest dociekać prawdy, a nie płodzić chwytające za serce historyjki, które opisują świat takim, jakim chciałby go widzieć, do tego oferujący jednoznaczną interpretację i prosty wniosek. Ta sprawa jest w artykule opisana jednoznacznie - dziewczyna bestialsko traktowana przez zwyrodnialca. Ale z doświadczenia życiowego wiemy, że spraw jednoznacznych jest na świecie bardzo mało. Może w ogóle ich nie ma? Niestety, często oburzenie (zazwyczaj płynące ze szczerego serca) tak bardzo zakłóca nam odbiór, że nie dopuszczamy do siebie racji drugiej strony, ani nawet tego, że druga strona też ma swoją opowieść. Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Re: Niewolnica Natalia 18.03.09, 15:41 Niewolnica Natalia horatio_valor 18.03.09, 12:37 Odpowiedz Na razie widzę niestety tylko artykuł napisany z jednego punktu widzenia - punktu widzenia Natalii. (...) Ta sprawa jest w artykule opisana jednoznacznie - dziewczyna bestialsko traktowana przez zwyrodnialca. (...)" Uff... wreszcie ktoś mądrzejszy. " Włoskich realiów nie znam - łatwo mi wcisnąć że polscy niewolnicy przez mafię... No, niech będzie Ale polskie realia znam. Zresztą z artykułu wynika że panienka 1,5 roku się szwędrała. Czy ona niedorozwinięta umysłowo była ? Czytając powyższe wypowiedzi (takiej janiny np. i innych ciętych nielichoprzez pojęcie antyklerykałów)...łatwo uwierzyć że świat jest szurnięty a ten rolnik na spółkę z księdzem proboszczem...(Tak ci idioci to widzą). Polskie państwo jest chore. Gdzieś tu ktoś Ojca Rydzyka nazywa złodziejem. W normalnym kraju poszedłby sziedzieć na parę lat. Cyngiel z GW, na siłę biednego rolnika czyni polskim Fritzlem żeby mu nakład zdychającej wreszcie GW wzrósł i... nic. W normalnym kraju po stwierdzeniu prawdy przez Sąd ( a fakty są jasne - kochankowie się pożarli)powinien iść do pierdla a gazeta zapłacić rolnikowi z, kilka milionów. Ale żyjemy w chorym społeczeństwie , z przygłupami internetowymi, bezkrytycznie przyjmującymi że na wsi można przez 1,5 roku więzić człowieka. Durni jest pełno wszędzie ale na tym forum to aż poraża. Czarno widzę przyszłość naszej Ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
antyswolocz Autor nie wymyslil tego sobie 18.03.09, 16:34 Nie widze powodow zatem by odbierac ten reportaz jako wyssanyz palca. Zgodze sie oczywiscie, ze cos moglo byc ujete niewlasciwie, cos przegiete, cos niedostrzezone, a jeszcze cos przejaskrawione. Wzstko to podlega procesom weryfikacyjnym (jest policja, prokuratura, dziennikarze, opinia publiczna...). jesli jednak jest tak jak w atrykule, badz w przyblizeniu, to w zadnym wypadku nie mozna pozwolic na zamiecenia sprawy pod dywan - bo to wstyd prawie taki jak z Jedwabnem, by miec tak tepy i zdemoralizowany lud. Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Re: Autor nie wymyslil tego sobie 18.03.09, 17:44 antyswolocz napisał: 1. > Nie widze powodow zatem by odbierac ten reportaz jako wyssanyz palca. Zgodze sie A skąd wiesz dzieciaku że nie jest wyssane. Skąd wiesz że autor nie wyssał sobie tego z palca? Przecież podstawową biblią , okienkiem na świat dla większośći nieszczęśników na tym forum jest GW. Nie rozumiem - wychowali Was na twierdzeniach typu że wszyscy Polacy to dranie, kolaboranci , mordercy , kłamcy. Wbili w WAs prześwoiadczenie że kler to pedifile i łajdacy. Na jakiej więc podstawie twierdzicie że dziennikarze GW to anioły i nie wysysają z palców tych jadów którymi jątrzą ??? 2. to w zadnym wypadku > nie mozna pozwolic na zamiecenia sprawy pod dywan - bo to wstyd prawie taki jak > z Jedwabnem, by miec tak tepy i zdemoralizowany lud." A skąd wiesz dzieciaku jak to było zJedwabnem czy z Kielcami ? Oczywiście też z tej gazety ? No, jasne. Jak myślisz po co oni robią cały czas reformy szkolnictwa, zmieniają programy i rolę nauczycieli sprowadzają do funkcji klawiszy bez uprawnień do dyscyplinowania? Do myślam się że już nie potrafisz przeczytać tego tekstu: www.geocities.com/jedwabne/przemilczana_kolaboracja.htm Za długi i za nudny. I nie tak jak w GW. A jak nawet jakimś cug\dem przeczytasz to i tak nie zrozumiesz. Bo tak Was wychowali... Odpowiedz Link Zgłoś
antyswolocz Re: Autor nie wymyslil tego sobie 18.03.09, 19:01 marcolmhelski napisał: glupoty === Sluchaj no spoufalajacy sie durniu. Z tego co wypocles wnosze, ze narodowo-katolicki smiec, ktory gotow jest najgorsza podlosc ukrywac gdy uwaza, ze tak jest lepiej dla "dobrego imienia" Polski. Mierzisz mnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
alakyr Re: Autor nie wymyslil tego sobie 18.03.09, 21:15 A ty ciekawy człowiek jesteś, masz ochotę na taką ukrainkę? A może juz masz taką niewolnicę jaśnie panie, co? I nie podoba się co o tym inni myślą? Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Autor nie wymyslil tego sobie 19.03.09, 05:12 On jest typowym narodowo katolickim tlukiem - typowa katolicka swolocz. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Autor nie wymyslil tego sobie 19.03.09, 08:15 chłopcze, twoja choroba - niedorozwoj półkuli mózgowych - jest uleczalny, zgłoś się tylko do specjalisty Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Ja wiem o Kielcach z tej gazety. 19.03.09, 09:11 marcolmhelski napisał: > A skąd wiesz dzieciaku jak to było zJedwabnem czy z Kielcami ? > Oczywiście też z tej gazety ? No, jasne. Ja wiem z tej gazety, tatusiu. W 1990 czy w 1991 pisali o tym, a wtedy to już umiałem czytać, a nawet głosować. A czemu z tej gazety wiem? Bo żadna inna nie tykała się g...na historycznego, lepiej było zamieść pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Uzupełnimy pracowników choćby z Indii!! 18.03.09, 16:49 Uzupełnimy pracowników choćby z Indii!! Przyleciała głodna, z Grodna do Polszy pszczoła miodna. Tam bzykała dla narodu, lecz nie dopadła miodu. Więc póki ładna za młodu, chudziutka dała chodu. W Szamboobronie pobzyka, pobzyka u ojRydyka. Od wodzów za to bzykanie z pewnością miodu dostanie. Bzyka i drzemki nie utnie, nachodzą ją same trutnie. Jeden dał jej mundurek, bez majtek będziesz kapturek. Począł, dał oksytocynę, udawaj czarną dziewczynę. Przyszły też autostrady, bez ciebie nie damy rady. Przeliczaj ty nam tirowców, w stroiku dla sportowców. Wieczorem pijesz szampana, masz zabawę do rana. Aż nie przyszli z szampanem. Z kajdankami, z naganem. Musi mieć dużo refleksu czy chcą kasy, czy seksu? Poznała z TiVi tego drania, on był od tych z Kazania. Odpowiedz Link Zgłoś
dziabonk Niewolnica Natalia 18.03.09, 17:17 "-Ta ci... mi gnoju chce narobić -mówi - ale jej się nie uda. Tu wszyscy we wsi są za mną i potwierdzą, jak było." To, moim zdaniem, wystarcza za przedstawienie wersji Mariusza. I Jej siniaki. Ciarki przechodzą po plecach. Przecież, gdyby chciał, mógł już dawno ją wyrzucić. A co, gdyby posunął się dalej? Kto by się o tym dowiedział? Może to kolejny temat na AKCJĘ GAZETY? Bo jak inaczej dotrzeć do takich sytuacji, jeśli nie licząc na odzew DOINFORMOWANEGO SPOŁECZEŃSTWA? Odpowiedz Link Zgłoś
wodn-ik Re: Niewolnica Natalia 19.03.09, 16:23 gazeta kłamie to dlaczego zostawiła na Ukrainie synka i tyle czasu tu siedzi jak wysyłał kase dla jej synka to był dobry a jak przestał to zaraz bił jego błędem było to że tego dnia napił sie i jechał gazeta odpowie za to co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Niewolnica Natalia 18.03.09, 17:55 Do horatio_valor . Amnie sie wydaje ze mamy tu takiego malego polskiego Fritzla, tyle, ze nie pedofil, ale za to alkoholik. Ile tego na polskich wsiach? Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: Niewolnica Natalia 18.03.09, 20:55 > Do horatio_valor . Amnie sie wydaje ze mamy tu takiego malego > polskiego Fritzla A ja się wcale nie dziwię, że Ci się tak wydaje. Artykuł został tak napisany, żeby czytelnikowi właśnie tak się wydawało. Powtarzam, nie twierdzę, że nie było tu niesprawiedliwości, złego traktowania, wręcz bestialstwa, że nie było braku reakcji służb. Chodzi o to, że wątpię, czy artykuł jest napisany bezstronnie, że starano się wysłuchać również racji drugiej strony. Wszystko wskazuje na to, że się nie starano. Zapewniam Cię, że KAŻDA dokładnie sporna sprawa oglądana z jednego tylko punktu widzenia wygląda zupełnie jednoznacznie i zazwyczaj bulwersująco. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Niewolnica Natalia/ mblmb napisał: 18.03.09, 18:00 mblmb napisał: "Są wszędzie, bo bardzo chcieli tam być. Nie chylcie się nad tymi ludźmi, oni tu przyjechali łamać praco (zostać nielegalnie), więc należy ich pracę wykorzystywać dla naszego dobra." Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Narodowo katolickie palanty i ćwoki 18.03.09, 18:03 Do wszystkich tych pajaców, którzy powątpiewają i węszą w tej histori prowokacje. Jesteście gnidami i skończonymi palantami. Może tak w ramach swojej katolickiej obłudy i zakłamania zamknelibyście jadaczki padalce. Los kobiety was nie interesuje to może losem tego dziecka się zainteresujecie niedorozwinięte gnidy. O ile w swojej padalcowatej gnidowości was na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Obowiązuje zakaz powątpiewania. 19.03.09, 09:13 antekguma1 napisał: > Do wszystkich tych pajaców, którzy powątpiewają i węszą w tej > histori prowokacje. Jesteście gnidami i skończonymi palantami. Obowiązuje zakaz powątpiewania. Wszystko, co jest słowem drukowanym jest prawdą. A każdy, kto korzysta z wolności słowa, każdy kto ma trochę wątpliwości, jest gnidą. Tak samo, jak każdy kto nie je wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswolocz A w swiecie widza nas jako bezzebnych i pijanych s 19.03.09, 00:05 skur..synow - ponurych i cuchnacych typow co to za 5 zl. zabiliby czlowieka. Za przeproszeniem, jako katolikow nas widza. "Jest kryzys, to najpierw się ofierze nie zapłaci. Potem wykorzysta seksualnie. Później pobije. Kto się wstawi za obcą? A bezkarność rozzuchwala" Odpowiedz Link Zgłoś
marcolmhelski Janczarzy - niewolnicy 19.03.09, 09:25 lmblmb napisał: ”macie mentalność niewolników. lmblmb 19.03.09, 08:47 Odpowiedz alakyr napisał: Nie. Nie pisałem o tej kobiecie, a o polskim użalaniu się nad byle czym. Kto ma miękkie serce, ten ma twardy gluteus maximus.” Mylisz się. Oni nie użalają się nad sobą. Ci janczarzy, czy jak ich trafnie nazywasz – niewolnicy, plują na Polskę i Polaków. Oni, te głupie, bezmyślne sługusy, bezinteresownie, podlizując się swym panom, chcą nas upodlić, złamać w nas posko – katolickiego ducha i właśnie w posłusznych niewolników zmienić. Aborcja , eutanazja ma nas zmniejszyć do 20 milionów. Na naszych ziemiach porobią ekologiczne korty tenisowe, lub golfowe a swołocze nazywające się antyswołoczami będą swoim panom z radością piłeczki podawać i głupią główkę podstawiać do pogłaskania.... Trochę więcej o tym piszę w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92798035&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wodn-ik Niewolnica Natalia 19.03.09, 15:57 ciekawe czemu Natalia nie opowiedziala o sobie całej prawdy że na Ukrainie zostawiła 7 letnie dziecko i miała 2mężów i dlatego Mariusz niemógł małej załatwić papierów bo niema Natalia rozwodu Odpowiedz Link Zgłoś
greensylwia Niewolnica Natalia 23.03.09, 21:03 Zawsze uważałam, że gazeta podaje sprawdzone i wiarygodne informacje, dlaczego tym razem ukazał się artykuł krzywdzący uczciwego człowieka? Dlaczego redaktorzy nie wysłuchali Mariusza, dlaczego tak łatwo stwierdzili, że osoby mówiące źle o Natalii ustaliły to wcześniej między sobą. Mariusz nie jest człowiekiem bez winy - jedno jest jednak pewne - nie więził Natalii i nie bił jej. Z Wawrzyszewa jest ok. 3 km do miasta, kursuja autobusy. Natalia sama chodziła do sklepu, do banku - dlaczego nigdy nie poskarżyła się, nie poszła na policję? Czy Natalia powiedziała, że na Ukrainie zostawiła męża, dziecko, że nie kontaktowała się z nimi, że Mariusz wysyłał dziecku Natalii pieniądze na Ukrainę? Jest jeszcze dużo spraw o których możnaby było napisać. Całe szczęście że w Polsce istnieją sądy i mariusz zostanie sprawiedliwie osądzony za rzekome więzienie Natalii. Odpowiedz Link Zgłoś
wodn-ik Re: Niewolnica Natalia 24.03.09, 12:05 ja terz tak samo jak ty znam ta sprawe z obu stron a Natali kiedyś sporo pomogłam za moja pomoc odpłaciła mi twierdząc że niby mój mąż i ona coś do siebie mieli sprawdziłam to i wiem że kolejny raz kłamala jak na moje oko to ta dziewczyna powinna sie już dawno leczyć co ona da swoim dzieciom żal mi tylko jej dzieci mam nadzieję że sąd osądzi tą sprawe sprawiedliwie Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Niewolnica Natalia 19.01.10, 12:10 witam mozesz mi powiedziec cos wiecej o natali bo spotykam sie z nia od roku i tak naprawde niewiem oco jej chodzi a jak bys mogla mi dac namiary do mariusza to moge mu pomuc Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Niewolnica Natalia 22.01.10, 21:33 chce sie dowiedziec oco jej chodzi tak naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Niewolnica Natalia 25.01.10, 09:55 mozesz podac jakies namiary do mariusza chce mu pomuc niepozaluje Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Niewolnica Natalia 22.01.10, 17:10 Ciekawe ile pan dostanie za to - 3 lata w zawiasach? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Niewolnica Natalia 22.01.10, 21:29 bubster napisała: > Ciekawe ile pan dostanie za to - 3 lata w zawiasach? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
radiski Re: Niewolnica Natalia 22.01.10, 21:49 tak ale za wymuszenie jest wiekszy wyrok chce pomoc mariuszowi Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Niewolnica Natalia 23.01.10, 09:47 Od razu do pierdla na 10 lat takiego bydlaka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś