mark6 10.06.09, 09:28 Sprawa jest poważna bo najwyrazniej mały fuhrerek z PiSu zwariował. Facet stracił kontakt z rzeczywistością i powinien wylądować w Tworkach bo staje się niebezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nićmi... 10.06.09, 09:30 A może to żona Kurskiego nasłała kolegów na tę panią? Czy ten wątek sprawdzany jest przez służby? Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter To jest możliwe, bo chyba się jej nie spodobało 10.06.09, 10:12 jak Kotka włazi na jej męża w Superstacji. A tak w ogóle to myślę, że faktycznie ktoś powiedział tej Kotce do słuchu a ona zadzwoniła do Kurskiego, który na zasadzie że ciemny lud wszystko kupi, postanowił zrobić z tego aferę. Tyle tylko, że zajęty wyborami nie miał wystarczająco czasu na dokładny scenariusz i dlatego Kotka od początku kręci. A może Kurski wzorem Ziobry już się tak nie przykłada do pracy dla Jarusia? Co by nie gadać, to jednak afera z Anetą Krawczyk była o wiele lepiej wyreżyserowana... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Sekret popularności Palikota 10.06.09, 10:33 ... jest bardzo prosty: on śmie powiedzieć jasno to, czego boi się powiedzieć jego pryncypał. Bo pryncypał nie chce nikogo urazić (np. takich, co pomyślą, że chamstwem jest umniejszać sprawę pobicia kobiety). Palikot po prostu zmienił specjalizację: był wybitnym specem od operacji gospodarczych i finansowych (również szemranych), teraz jest specem od publicznego mówienia tego, co Tusk i Schetyna myślą, że nie wypada im powiedzieć. www.skubi.net/psucie.html Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Sekret popularności Palikota 10.06.09, 10:53 Pani Cukier-Kotka wyglądała jak zwykła idiotka. A teraz z przyjemnością stwierdziłem, że wcale się nie pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Albo niech ta aktoreczka składa zawiadomienie... 10.06.09, 11:51 na policję, albo niech spada bo to znaczy że nie było żadnego pobicia, czy jakiego kolwiek incydentu, a wszystko to wymysł lansujacej sie kobitki wpsieranej przez pis... Jestem na 99% przekonany że kobieta łże, zreszta jak cały pis, wiec co za róznica... Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Albo niech ta aktoreczka składa zawiadomienie 10.06.09, 14:51 "Ktoś po sześciu godzinach dzwoni, że został pobity" > Jestem na 99% przekonany że kobieta łże, Jaki jest sens tego PO wyborach?!!! PRZED byłby spory zysk, a teraz nic to nie da, 1% chwilowego zysku. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nićmi... 10.06.09, 09:32 Momentami tragifarsa, a nie kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_proborzdz Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 09:36 Kiedy pobito mojego kolegę, to był w stanie zgłosić to dopiero po upływie niemal doby. Najpierw był w szoku i nie chciał o tym słyszeć, a potem jeździł po lekarzach. Powstrzymałbym się zatem od pochopnych osądów. W takich sytuacjach nikt nie myśli logicznie, górę biorą emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 ksionc_proborzdz..Ale on był pobity !!! 10.06.09, 09:48 i stąd ta różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 09:48 Szok był tak wielki że cały poniedziałek Ania śmigała sobie po naszej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 09:58 Ponadto była przez cały wtorek zbyt zmęczona by złożyć zeznania na policji, dlatego też wieczorem, z tego zmęczenia, stawiła się w studiu tvn24. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter A jak nazwać debila, który na antenie 10.06.09, 10:14 wykrzykuje "spie...j już dziadku"? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A jak nazwać debila, który na antenie 10.06.09, 10:45 Proponuję akurat tego osobnika nazwać hipokrytą. Zasługuje na to od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A jak nazwać debila, który na antenie 10.06.09, 13:01 idiot_hunter napisał: > wykrzykuje "spie...j już dziadku"? Pan Prezydent Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_trolli_online Re: A jak nazwać debila, który na antenie 10.06.09, 14:13 idiot_hunter napisał: > wykrzykuje "spie...j już dziadku"? GŁUPI HÓJ. może być? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 11:01 ksionc_proborzdz napisał: > Kiedy pobito mojego kolegę, to był w stanie zgłosić to dopiero po upływie niemal doby Ale nie czterech dób! I to - ZGŁOSIĆ na policję, a nie pójść na policję i NIE zgłosić, jak p.Kotka (fałszywe zgłoszenia są karalne), która od pewnego czasu usiłuje, wyłącznie, brylować w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_proborzdz Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 11:09 Masz pewnie rację, ja zakładam że wszystko jest możliwe i nawet najbardziej niewiarygodne tłumaczenia bywają prawdziwe. Nie podoba mi się po prostu ta atmosfera którą wytworzyły szuje z PiS, mediów i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tigga_11 Taaak, oto objawy szoku: 10.06.09, 11:18 1. Wywiad z ropromienioną buzią w TVN - no to chyba musieli ją w głowę kopać. 2. Wczoraj kilkanaście wywiadów przed przychodnią, policją a na koniec - była biedaczka zbyt zmęczona. Szum, ustawianie mediów przez cały dzień a głupie zgłoszenie się "nie zmieściło w planie". 3. Dzisiaj pewnie wykręci się długim weekendem i tak do przyszłego tygodnia aż sprawa ucichnie. A kaczory zarządają w międzyczasie komisji sledczej i dadzą słowną ulgę swojej frustracji w mediach. Laska dokładnie wie, że jak zgłosi zawiadomienie to wisi nad nią kara za składanie fałszywych zeznać. Po prostu frustratka z marginalnej telewizyjki chce zostać gwiazdką - taniec na lodzie i występy w centrach handlowych czekają... Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 "Łże jak Cukier w Kostkach"... 10.06.09, 11:54 to nowe hasło na dzisiaj :D dopóki ta babeczka nie zgłosi incydentu na policje uważam że łże jak pis, a nie zgłosi bo wie co grozi za złożenie fałszywego zawiadomienia o popełnieniu przestepstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 10:00 mark6 tu się mylisz tworki zajęte od dwóch lat przez pierdzikota,myszkiewicza i tuskmłota a w kolejce czeka hrabia bronisław!!! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 wczoraj zostałem zaatakowany przez ludzi PIS-u...! 10.06.09, 10:06 pod sklepem, zaczepiła mnie grupa meneli, zażądali zeta do flaszki !!! Odmówiłem,zaczeli mi wygrażać, więc szybko wyjąłem zdjęcie Kaczynskiego ufff, odetchnąłem, uśmiech rozjasnił ich brudne lica...odeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Cygar-Kotka? 10.06.09, 10:12 Opowiem ci bajkę jak Kot-Palił fajkę A Kotka Cygaro ze swym pańciem Jaro. Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nićmi.. 10.06.09, 10:19 Niektorzy zlośliwcy wieszczyli, że ZBOWiD umrze śmiercią naturalną. I co, przegrali. Otoz bojówkarze III Rzeczp[olitej pobiły objawienie sceny teatralnej IV Rzeczpospolitej. Takich jak ta pani było kilku np. Taylor - najmlodszy Polak walczący z okupantem, Parys - znawca pieniedzy z kasy niemieckiej przeznaczonych dla więżniow hitlerowskich. Tych troje zasluguje na najwyższe urzędy w tejże organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Może tak ustanowić nagrodę dla świedków zajścia? 10.06.09, 10:22 Propozycja dla Pana Palikota. Prosze ustanowić nagrodę dla świadków zajście jeśli takie miało miejsce i zrobić z tego przedstawienie. Ja jednak sądzę, że łatwiej będzie o świadków "nie zajścia"! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Może tak ustanowić nagrodę dla świedków zajśc 10.06.09, 10:37 Świetny pomysł. Może wreszcie poznalibyśmy cała prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski [...] 10.06.09, 10:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Palikot ws. Cugier-Kotki=koteczki-dziwe..ki 10.06.09, 10:27 kozlowski napisał: > Aktoreczka dziwe..ka. Nie skopano jej "po nogach" ale po tyłku. Nawet jeżeli > to prawda to sam chętnie bym jej dał kopa w podwozie. Za to jaka sławna!!! To ja monroe śpiewająca dla Kenediego. Pewnie edzie Heppy Berstey to you mr Kaczynsky... Odpowiedz Link Zgłoś
gfkm Re: Palikot ws. Cugier-Kotki=koteczki-dziwe..ki 10.06.09, 10:33 skopana nie została. To wymysł PISowców. Na stronie internetowej Superstacji, superstacja.com jest wywiad z tą panią, w którym mówi, że była wyzywana i szarpana, A GDYBY ją kopnęli w operowane 2 razy kolano to mogłaby stać się jej krzywda. I dodaje, że adwokaci PISu zajmą się tą sprawą. I zajęli się, jak widać, zmieniając kompletnie bieg zdarzeń. Widziałem te tytuły, że została "brutalnie pobita"... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nić 10.06.09, 10:23 mark6 napisał: > Sprawa jest poważna bo najwyrazniej mały fuhrerek z PiSu zwariował. > Facet stracił kontakt z rzeczywistością i powinien wylądować w > Tworkach bo staje się niebezpieczny. Ja także pochylam się z troską nad zdrowiem tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 Uwaga ! Menele PIS-u, atakują pod sklepami !!!!! 10.06.09, 10:27 noście przy sobie zdjęcie J.Kaczynskiego,lub Rydzyka, to działa jak przepustka w stanie wojennym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Uwaga ! Menele PIS-u, atakują pod sklepami !! 10.06.09, 10:28 A nie lepiej (Leppiej) małpkę? Odpowiedz Link Zgłoś
internauta.2007 presentation1..maciora SB w chlewiku PiS.... 10.06.09, 10:24 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jaziun Palikot: Pobicie aktorki to szyty grubymi nićmi.. 10.06.09, 10:28 śmiech na sali jak Kaczyński do roku 2012 nie zniknie mi z telewizora spi... z powrotem do Anglii.. szału można dostać Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 10:33 Bardzo bym chciał poznać bliżej tę kotkę. Alik Odpowiedz Link Zgłoś
mortisnostre To Kurak, a nie Bielan czy Kamiński..... 10.06.09, 10:35 Kuraka to jest dzieło.... Jego pupcia, jego pomysł, jego upadek... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 10:40 Moja domowa kicia, jest dużo mądrzejsza od tej popularnej, telewizyjnej kotki. Ale ją wrobili PIS-dranie. Maja kicia nie dałaby się tak wrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 13:16 michalparadowski napisał: > Moja domowa kicia, jest dużo mądrzejsza od tej popularnej, > telewizyjnej kotki. > Ale ją wrobili PIS-dranie. > Moja kicia nie dałaby się tak wrobić! Bo Twoja Kicia to prawdziwa Kicia, a nie jakaś idiotka li tylko z nazwy Kotka. Prawdziwe Kicie (Koty zresztą też) - są mądrutkie i w nic się wrobić nie dadzą. W odróżnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Potrzebny psychiatra - nie ochrona 10.06.09, 10:42 Zamiast winszować Kotce ochronę, niech Kaczyński zafunduje jej psychiatrę. I sobie przy okazji też... Odpowiedz Link Zgłoś
mista_onanista czyli kaczki znowu mnie oszukały, kaczka - ty kłam 10.06.09, 10:42 czyli kaczki znowu mnie oszukały, kaczka - ty kłamco!!! okazuje się że ta laska kręci, a ja dałem się nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: czyli kaczki znowu mnie oszukały, kaczka - ty 10.06.09, 10:49 Kaczki i kaczory to zawsze oszukują patrz taki Donald! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: czyli kaczki znowu mnie oszukały, kaczka - ty 10.06.09, 11:55 Donald o ile dobrze pamiętam kreskówki Disneya był pieniaczem a nie kłamcą. Także porównanie ze wszechmiar nie trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 10:48 Kudłaty Polityczny Skunks znów wyskoczył z nory i bach raczy nasz swoimi "perfumami"! Fu! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 11:00 Palikot celnie tłumaczy ten smród który narobił wokół siębie PiS swoimi zagrywkami na pobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Kaczy Stalin dostal szalu po wyborach 10.06.09, 10:48 by zwrocic na siebie uwage naslal swoje bojowki na Kotke by jej nawsadzali. Dla odzyskania wladzy ten wspolczesny fuhrer zrobi kazde lajdactwo Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Jarus, to że otaczajacy cię 10.06.09, 10:48 dworzanie to zbiorowisko idiotów, klakierów lub cyników nie oznacza, że świat zewnętrzny składa się z osobników im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Mozg Palikota.......... 10.06.09, 10:49 Panuje tal zamet.Nie wie czy jest homoseksualista, nie wie nawet czy jest mezzyzna.Na kobiete -zbyt brzydki.Kim jest wiec Palikot?.Czy jest tylko, chorym psychicznie, lub az , chorym psychicznie.A kim sa jego zwolennicy?Czy sa tylko idiotami, lub az idiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re:...Wielka jest frustarcja presentation1....... 10.06.09, 10:51 presentation1 napisał: > Panuje tal zamet.Nie wie czy jest homoseksualista, nie wie nawet czy jest mezzy > zna.Na kobiete -zbyt brzydki.Kim jest wiec Palikot?.Czy jest tylko, chorym psyc > hicznie, lub az , chorym psychicznie.A kim sa jego zwolennicy?Czy sa tylko idio > tami, lub az idiotami? Po kolejnych przegranych przez PiS wyborach. Nie poznaje Cie presentation. Ty znizasz sie do takiego rynsztokowego slownictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re:...Wielka jest frustarcja presentation1....... 10.06.09, 10:53 Pisalem na moim logu przed wyborami. Przyszla kryska na Matyska. Czy znacie to? Chodził kiedyś od wsi do wsi dziad wędrowny, który zwał się Matys. Był zdrowy jak koń, lecz żadnej roboty nie chciał. Zarabiał na naiwności ludzkiej i wierze w czary i szatańskie moce. Gdy znalazł w lesie starą kość jakiegoś zwierza to zabierał ją ze sobą. Później na polu jakiegoś chłopa ją zakopywał i szedł do niego po prośbie. Tam przekonywał gospodarza, że mu źle ktoś życzy, przez co spadną na niego nieszczęścia i troski. Przestraszony chłop gościł Matysa przez dni kilka. Ten wyjawiał później, że na polu zakopano kość, którą trzeba spalić i wtedy zły los się odwróci. Oczywiści przy pomocy Matysa kość znajdowano, palono i wierzono, że to od nieszczęść gospodarstwo ochroniło. Przebiegły chłop dostawał w podzięce jedzenie i czasem grosz jakiś. I tak żyło mu się całkiem dobrze. Pewnego razu na polu bogatego gospodarza zakopał srebrnego rubla. Następnie poszedł do tego chłopa i powiedział, że ma cudowną kość, dzięki której na polu można znaleźć ogromne skarby. Trzeba tylko przez dziewięć nocy chodzić i kopać w ziemi. Matys udał się z chłopem na próbę. Rzeczywiści wykopali jednego rubla. Jednak gospodarz był bardzo skąpy i postanowił zabrać cudowną kość, zamiast płacić za nią 100 rubli. Matys zorientował się, co chłop zamierza i rzucił się do ucieczki. Rozwścieczony chłop przetrącił uciekającemu nogi żerdzią, schwytał kość i uciekł. Od tej pory Matys siedział z drewnianymi kulami po kościołami i żebrał. Litościwi ludzie dawali mu chleb ze słowami "Przyszła kryska na Matyska". Wracajac do wspolczesnosci.Nie bylo dnia bez Palikota.Drwil z ludzi,klamal,szydzil .A skonczylo sie tak.- To jest próba "politycznego" zabójstwa - powiedział Janusz Palikot.-Nie oszukałem swojej byłej żony, nie wyprowadziłem pieniędzy - twierdzi poseł Platformy Obywatelskiej. Swoim chamskim i swinskim postepowaniem , pragnal zeby sie inni tlumaczyli.Przyszla wiec kryska na Matyska. Nie zmieniam zdania.Palikot to chory psychicznie facet. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 presentation1, twój sondaza..PIS 50%..PO 20%.. 10.06.09, 11:02 pamietasz, głupku ? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 moze i psychicznie chory - natomiast Kaczynski 10.06.09, 11:19 Zero, Ku...ki i pozostali to niebezpieczne bandziory, lajdaki niedoszli wodzowie co chcieli tu zrobic czwarta Rzesze na wzor Stalinowskich lagrow. Twoj blog to stek bzdetow - nikt tam nie zaglada - wiem o tym bom wpisal tam kilka "pozdrowien" dla ubeckich szmat. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 nic mu nie zostalo - frustrat przegral wybory 10.06.09, 11:20 perspektywa powrotu PiSdzielstwa do wladzy znikla Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @presentation1 - lepiej z Palikotem zgubić niż 10.06.09, 11:19 z tobą znaleźć presentation1 napisał: > Panuje tal zamet.Nie wie czy jest homoseksualista, nie wie nawet czy jest mezzy > zna.Na kobiete -zbyt brzydki.Kim jest wiec Palikot?.Czy jest tylko, chorym psyc > hicznie, lub az , chorym psychicznie.A kim sa jego zwolennicy?Czy sa tylko idio > tami, lub az idiotami? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 10:49 presentation1 napisał: > Maciore Palikota wypuszczono z chlewu po wyborach. Uzywasz wyzwisk, smutne. Tak wielka jest Twoja frustracja po przegranych przez PiS eurowyborach? Tez uwazasz ze nastapi szybki rozpad PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 10:51 PiS procentowo poszerzyl swoje posiadanie.Z 7 poslow do 15 poslow.Ponad 100 procent.Chyba niezle? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 10:53 presentation1 napisał: > PiS procentowo poszerzyl swoje posiadanie.Z 7 poslow do 15 poslow.Ponad 100 pro > cent.Chyba niezle? Nie bardzo. Uzyskal procentowo mniej glosowe niz w ostatnich wyborach palamentarnych. I co dalej? PiS przejal elektorat LPR i Samoobrony i doszedlo do sciany. Jak ma zwiekszyc poparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 10:55 Skoro elektorat PiS jest eurosceptyczny to znaczy ze PO przegralo wybory.Polacy olali eurosceptycznie UE.Dlatego brakuje na ten temat komentarzy.Tak.Polacy oleli UE.75 procent Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 10:58 Wyborcza przegrala, Tusk przegral . W Wyborczej nie przeczytasz komentarza na temat tych wyborow.Oni prowadza juz inna kampanie.Przegrani do cna.Lewica padla-Panie Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:02 presentation1 napisał: > Wyborcza przegrala, Tusk przegral . > W Wyborczej nie przeczytasz komentarza na temat tych wyborow.Oni prowadza juz i > nna kampanie.Przegrani do cna.Lewica padla-Panie Michnik. Widać, nie czytasz GW a wymądrzasz się. Komentarze były, są i bardziej analitycne będą. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:04 Ja analityczny, jestem wczesniej.Po prostu matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:07 presentation1 napisał: > Ja analityczny, jestem wczesniej.Po prostu matematyka. Do matematyki potrzebna jest logika, bez niej (logiki) nie zrozumiesz matematyki, a ty wajdzik logicznie zdania sklecic nie potrafisz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:05 presentation1 napisał: > Wyborcza przegrala, Tusk przegral . > W Wyborczej nie przeczytasz komentarza na temat tych wyborow.Oni prowadza juz i > nna kampanie.Przegrani do cna.Lewica padla-Panie Michnik. Lewica wajdzik padla w calej Europie i to jest akurat bardzo dobry znak, ale Wyborcza jako gazeta, a nie partia, niczego nie przegrala, bo w nic nie grala, esbeku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:04 presentation1 napisał: > Skoro elektorat PiS jest eurosceptyczny to znaczy ze PO przegralo wybory.Polacy > olali eurosceptycznie UE.Dlatego brakuje na ten temat komentarzy.Tak.Polacy ol > eli UE.75 procent Polakow. Nie wiem czy dotarlo to do ciebie wajdzik, ale wybory wygrala proeuropejska Platforma Obywatelska z niemalze stu prosentowa przewaga nad PiS, a i samo PiS mowi o sobie, jako o partii przyjaznej UE. Jak to wytlumaczysz..? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:11 Wytlumacze ci Wajdzik.PiS jest partia proeuropejska w zalozeniu, z zastrzezeniami zeby nie powtorzyl sie PRL i ....wiadomo o co chodzi.W PO panuje nastroj jak kiedys w PZPR.Bratac sie.PiS jest roznorodny.Ja jestem zwolennikiem PiS a sensie uznawania wewnetrznych racji jako rodzaj pluralizmu ktory pozwoli na bardziej krytyczne spojrzenie (chodzi o UE), pozwalajace nakreslic nie przekraczania granic w sensie narodowym.PO gotowe juz dzis przylczyc sie do UE na warunkach z gory narzuconych.Ja nie jestem niewolnikiem.I ponad polowa calej UE.Ludzie na Zachodzie olewaja UE cieplym moczem.Tak jak kiedys Polacy olewali sojusz ze Zwiazkiem Radzieckim.To politykom zalezy na stolkach.Ludziom na normalnym zyciu bez pasozytow(polityka) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:16 presentation1 napisał: > Wytlumacze ci Wajdzik.PiS jest partia proeuropejska w zalozeniu, z zastrzezenia > mi zeby nie powtorzyl sie PRL i ....wiadomo o co chodzi.W PO panuje nastroj jak > kiedys w PZPR.Bratac sie.PiS jest roznorodny.Ja jestem zwolennikiem PiS a sens > ie uznawania wewnetrznych racji jako rodzaj pluralizmu ktory pozwoli na bardzi > ej krytyczne spojrzenie (chodzi o UE), pozwalajace nakreslic nie przekraczania > granic w sensie narodowym.PO gotowe juz dzis przylczyc sie do UE na warunkach z > gory narzuconych.Ja nie jestem niewolnikiem.I ponad polowa calej UE.Ludzie na > Zachodzie olewaja UE cieplym moczem.Tak jak kiedys Polacy olewali sojusz ze Zwi > azkiem Radzieckim.To politykom zalezy na stolkach.Ludziom na normalnym zyciu be > z pasozytow(polityka) Lzesz wajdzik, jak bura suka. PO nie jest gotowa przylaczyc sie do Unii, bo w Unii juz jestesmy, wiec nie mozna przylaczac sie do czegos, czego juz jestes czescia (to logika wajdzik). A niewolnikiem wajdzik jestes. Jestes niewolnikiem swojej esbecko kryminalnej przeszlosci, przez ktora, jak sam wielokrotnie sie chwaliles, nielegalnie bez paszportu uciekles z Polski...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:19 NYT pisze. "W przypadku wyborów europejskich głosowanie nie prowadzi do zmiany rządów, ponieważ europejskiego rządu praktycznie nie ma" - pisze "WSJ". Ma on niewielki wpływ na codzienne sprawy dotyczące szkół, szpitali, dróg i prawie żadnego na politykę zagraniczną czy obronną. "Przy tak niewielkiej stawce zaskakujące nie jest to, że głosowało tak niewielu ludzi, ale że głosowało aż tylu" - przekonuje "WSJ". Według dziennika podstawowym problemem jest to, że UE jest tworzona przez instytucje i polityków, nie istnieje natomiast europejski elektorat, czy społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:22 I moj komentarz.UE stworzyli ci co zasiadaja w kolchozie.Mozna to nazwac nawet PGRy.Udajesz ze glosujesz, udajemy ze rzadzimy.Kase my bierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:28 presentation1 napisał: > I moj komentarz.UE stworzyli ci co zasiadaja w kolchozie.Mozna to nazwac nawet > PGRy.Udajesz ze glosujesz, udajemy ze rzadzimy.Kase my bierzemy. Zgadza sie wajdzik, za komuny jako esbek pilnowales kolchozu (PGR-u), a dzisiaj siedzisz we Francji i dostajesz kase, jak wszyscy obywatele Unii Europejskiej. (logika wajdzik, logika)...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:25 presentation1 napisał: > NYT pisze. > "W przypadku wyborów europejskich głosowanie nie prowadzi do zmiany rządów, pon > ieważ europejskiego rządu praktycznie nie ma" - pisze "WSJ". Ma on niewielki wp > ływ na codzienne sprawy dotyczące szkół, szpitali, dróg i prawie żadnego na pol > itykę zagraniczną czy obronną. > > "Przy tak niewielkiej stawce zaskakujące nie jest to, że głosowało tak niewielu > ludzi, ale że głosowało aż tylu" - przekonuje "WSJ". > > Według dziennika podstawowym problemem jest to, że UE jest tworzona przez insty > tucje i polityków, nie istnieje natomiast europejski elektorat, czy społeczeńst > wo. Dlatego twoja teza o obronie granic przed Unia Europejska jest tyle warta, co ty sam, esbeku. (logika wajdzik, logika)...;DDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:22 presentation1 napisał: > Wytlumacze ci Wajdzik..... presentation1, jakoś przeszła ci ochota rozmowy na temat poparcia wyborczego dla PO i PiS-u w ubiegłych wyborah. Powiedz coś na temat 11% poparcia uprawnionych do głosowania dla PiS-u co było jego wielkim sukcesem w 2005 r. ws 10%, klęskowego (twoim zdaniem) poparcia dla PO, w eurowyborach sprzed kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:26 Nie chce pisac o UE, bo to kloaka.Wiec przedstawie ci Liczby.PO zdobylo o 75 procent wiecej mandatow anizeli w poprzednich wyborach do PE,PiS zdobyl okolo 120 procent wiecej.Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:30 presentation1 napisał: > Nie chce pisac o UE, bo to kloaka.Wiec przedstawie ci Liczby.PO zdobylo o 75 pr > ocent wiecej mandatow anizeli w poprzednich wyborach do PE,PiS zdobyl okolo 120 > procent wiecej.Kapujesz? W wyborach eurpoejskich frekwencja byla bardzo niska, znacznie nizsza niz w wyborach parlamentarnych w 2005 roku, gdy wygralo je PiS osiagajac 11% poparcia spolecznego, rozumiesz to wajdzik? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba_only I siedzisz w tej kloace bardziej niz Polska 10.06.09, 11:34 jedzie od ciebie szambem koleś kaczym szambem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:34 A gdzie lgika Wajdzika? Bo twojej nie widze.Partie proeuropejskie przechlapaly wybory.I tyle.Trzeba teraz po prostu rozwalic UE od zewnatrz.A jest to w miare latwe do przeprowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:37 presentation1 napisał: > A gdzie lgika Wajdzika? > Bo twojej nie widze.Partie proeuropejskie przechlapaly wybory.I tyle.Trzeba ter > az po prostu rozwalic UE od zewnatrz.A jest to w miare latwe do przeprowadzenia > . Wajdzik, zapoznaj sie z wynikami wyborow w calej Europie, wygrala prawica, co nie znaczy, ze antyeuropejska, chociaz eurosceptycy calkiem niezle sobie poradzili, co jest efektem populizmu, a nie logiki, esbeku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:44 Widzisz Wajdzik.Otoz na zachodzie w prawicowych partiach jest pluralizm.Jako partia wygrali wybory-wewnatrz danej partii masa eurosceptykow.Ostatnio rozmawialem z menagerem Carrefour we Francji.Powiedzial tak.Polska powinna byc w UE.Transferowane zyski z Polski sa wieksze niz z hin czy Rosji.Gdyby sytuacja sie zmienila musielibysmy placic tyle co Rosjanom i Chinczykom.I dodam od siebie.Zyski z Polski arrefour wyprowadza w calosci.Do Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 11:50 Pozwolę sobie postawić to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 11:55 tw_wielgus napisał: > Pozwolę sobie postawić to pytanie... > > Witam :) Presentation jest esbekiem z krwi i kosci, wiec pytanie czy jest Polakiem jest conajmniej nie na miejscu...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 11:59 Witaj, Rozumiem, niemniej ta polskojęzyczna istota zamieszkująca centralne obszary Europy Środkowej zdaje się, że posiadała dokument potwierdzający obywatelstwo polskie. Działalność w esbecji była jedynie zajęciem graniczącym z hobby tej prostej i nieskomplikowanej formy materii ożywionej. Chciałbym uzyskać odpowiedź na nurtujące pytanie czy w dalszym ciągu posiada polski paszport? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:05 tw_wielgus napisał: > Witaj, > > Rozumiem, niemniej ta polskojęzyczna istota zamieszkująca centralne > obszary Europy Środkowej zdaje się, że posiadała dokument > potwierdzający obywatelstwo polskie. Działalność w esbecji była > jedynie zajęciem graniczącym z hobby tej prostej i nieskomplikowanej > formy materii ożywionej. > Chciałbym uzyskać odpowiedź na nurtujące pytanie czy w dalszym ciągu > posiada polski paszport? Oj, nie do konca, ta istota od dawna przyznaje, ze zadnego dokumentu potwierdzajacego obywatelstwa polskiego (paszport) nie posiada, bo bez tego dokumentu, nielegalnie istota ta uciekla do Francji...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:11 Zwróć uwagę jak starannie omija ten wątek dyskusji. Mówisz że zwiał nie dbając o papiery... Interesująca jest zatem historia ucieczki. Gdzie się schował aby ukryć się przed czujnym wzrokiem pograniczników? Stawiam małpkę kaczyńskiego każdemu kto potrafi mi udowodnić, że nie posłużył się w tym celu transportem z świniami. Wtopił się w otoczenie i dlatego udało mu się szczęśliwie dojechać do Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:14 Posluchaj towarzyszu. Ja mam swoja wizytowke i nie wstydze sie siebie , czy swoich pogladow.Ty wstydzisz sie siebie, moze fizycznego wygladu, moze tego ze w towarzystwie maja cie za idiote.Do twojej i innych forumowiczow wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 to ubecka gadzina 10.06.09, 12:22 taka ubecka gadzina uciekl z Polski przed wymiarem sprawiedliwosci. Wyslugiwal sie komunie jako wierny pracownik UB. Przesluchiwal opzycjonistow, stosowal przemoc i tortury. uciekl do Francji Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:27 presentation1 napisał: - Przyjrzyjmy się temu co napisał.... > Posluchaj towarzyszu. - To charakterystyczne pozdrowienie członków PZPR. Wyporowadzony z równowagi prese ujawnia swoją konsomolsko-sowieckie oblicze. Tu muszę Cie rozczarować prese, nie miałem okazji należeć do partii, a nawet jakbym miał to w przeciwieństwie do Ciebie nie skorzystałbym. > Ja mam swoja wizytowke i nie wstydze sie siebie , czy swoich pogladow. - I to mnie właśnie dziwi...Oczywiście to dlaczego nie wsytdzisz a nie to że masz wizytówkę. Tak a' propos to pytałem o paszport. Ty wstydz > isz sie siebie, moze fizycznego wygladu, moze tego ze w towarzystwie maja cie z > a idiote. Ależ mylisz się preze nie mam żadnych powodów do kompleksów. A w towarzystwie (przynajmniej tym forumowym) to raczej Ciebie uważają za idiotę. Nie mylę się, prawda? Do twojej i innych forumowiczow wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 tak to wyjatkowy forumowy przy.lup 10.06.09, 12:33 maja go tu a idiote, glupka i ubeka. leja na niego wiadra pomyj a on sie cieszy i przytakuje. Opinie leca nienajlepsze a on z usmiechem je przyjmuje. bez niego byloby tu nudno. To taki pozyteczny ":idiota" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tak to wyjatkowy forumowy przy.lup 10.06.09, 12:46 Aha, zgadzam się tyle tylko, że nie ująłbym słowa idiota w cudzysłów...:P Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 "idiota" w kamyczkach bo nie chce obrazac 10.06.09, 13:15 tych prawdziwych idiotow - on jest wiekszy niz "idiota" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:05 Postaw inne pytanie.Czy towarzysz Michnik-wielki przegrany tych wyborow- nazywa sie Szechter?.Czy to ukryty Zyd czy przemalowany Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:08 presentation1 napisał: > Postaw inne pytanie.Czy towarzysz Michnik-wielki przegrany tych wyborow- nazywa > sie Szechter?.Czy to ukryty Zyd czy przemalowany Polak? Michnik nie musial sie znizac do tego, by bez paszportu, nielegalnie, jak zlodziej uciekac z Polski, wajdzik...;DDD Przemysl to...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czy presentation1 jest Polakiem?... 10.06.09, 12:12 Ależ prese to historia powszechnie znana, nie uciekaj od odpowiedzi na pytanie z tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:54 presentation1 napisał: > Widzisz Wajdzik.Otoz na zachodzie w prawicowych partiach jest pluralizm.Jako pa > rtia wygrali wybory-wewnatrz danej partii masa eurosceptykow.Ostatnio rozmawial > em z menagerem Carrefour we Francji.Powiedzial tak.Polska powinna byc w UE.Tran > sferowane zyski z Polski sa wieksze niz z hin czy Rosji.Gdyby sytuacja sie zmie > nila musielibysmy placic tyle co Rosjanom i Chinczykom.I dodam od siebie.Zyski > z Polski arrefour wyprowadza w calosci.Do Francji. A gdzie wyprowadzaja zyski Polacy pracujacy we Francji, UK i celej Unii, do Turcji, przyglupie ??? Pieniadze jakie przesylaja Polacy zamieszkujacy Unie Europejska sa wieksze niz wszystkie dotacje razem wziete, a to znacznie wiecej niz wyprowadzaja firmy, ktore daja w Polsce prace, place i podatki, esbeku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 11:57 ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd jak zwykle; Kralik w swojej najlepszej formie... Wiesz - zakończenia twoich postów wychodzą ci najbardziej sensownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:02 to mniej więcej tak samo jak Tobie początek... A jak wiesz prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:06 swan_ganz napisał: > ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd > > jak zwykle; Kralik w swojej najlepszej formie... > Wiesz - zakończenia twoich postów wychodzą ci najbardziej > sensownie :-) Przeciez to nie moja wina, ze glupi jestes i tylko tyle z nich rozumiesz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:01 Pokrecilo ci sie.Otoz tacy jak Auchan czy Carrefour wyprowadzaja zyski do firmy matek-a ta placi podatki w kraju gdzie jest matka.Czy Polska ma gdzies firmy?.Nie ma.Jezeli chodzi o wysylanie kasy.Tak.To ratuje budzet.To wiele miliardow euro.Tylko dodajmy ze to nie wysilek rzadu.Zreszta ten rok ma tez byc w tej kwestii tragiczny.Bezrobocie w calej UE sie zwieksza. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:19 presentation1 napisał: > Pokrecilo ci sie.Otoz tacy jak Auchan czy Carrefour wyprowadzaja zyski do firmy > matek-a ta placi podatki w kraju gdzie jest matka.Czy Polska ma gdzies firmy?. > Nie ma.Jezeli chodzi o wysylanie kasy.Tak.To ratuje budzet.To wiele miliardow e > uro.Tylko dodajmy ze to nie wysilek rzadu.Zreszta ten rok ma tez byc w tej kwes > tii tragiczny.Bezrobocie w calej UE sie zwieksza. Wajdzik, to jest zupelnie nie istotne gdzie ta firma placi podatki, poniewaz firma ta zatrudnia iles tam ludzi, dajmy na to 1000, teraz pomysl sobie co by bylo z tymi ludzmi gdyby tej firmy nie bylo, te 1000 ludzi siedzialoby na zasilkach socjalnych, obciazajac innych ludzi ciezko pracujacych. Malo tego, ludzie zatrudnieni w tej firmie placa w Polsce podatki, robia zakupy, kupujac swoje dobra, czym tworza kolejne miejsca pracy dla sklepikarzy, rolnikow itd. kupuja za te pieniadze mieszkania, samochody, placa ubezpieczenia itd. to sie nazywa wolny rynek, mechanizm zupelnie nie zrozumialy dla lewakow o mentalnosci pezetpeerowca...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dalej nie kumasz, wajdzik...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:28 Ty dalej noie rozumiesz.Auchan placi podatki?.Nie.Dziala w Polsce jak w kraju III swiata.Czy gdy odejdzie bedzie tragedia?Akurat w tym sektorze nie bedzie tragedii.Rynek moga zawladnc polskie firmy.Ktore beda odprowadzac podatki do skarbu panstwa.Kapitalizm nie znosi prozni, tym bardziej ze ludzie jesc musza i musza kupowac.Inna branza.Motoryzacyjna.Tu rzad nie kiwnal nawet reka, za kilka dni okaze sie ze musi wlozyc wiele miliardow zeby....ludzie nie stracili pracy(tej o ktorej piszesz).I dodajmy.Branza spozywcza zawsze przynosi zyski, motoryzacyjna(nie zawsze).Powiem ci wiec jak Chinczyk.Niech upadnie Auchan czy Carrefour, damy dotacje na polskie firmy ktore powstana w te miejsce.I te firmy beda placic podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:33 presentation1 napisał: > Ty dalej noie rozumiesz.Auchan placi podatki?.Nie.Dziala w Polsce jak w kraju I > II swiata.Czy gdy odejdzie bedzie tragedia?Akurat w tym sektorze nie bedzie tra > gedii.Rynek moga zawladnc polskie firmy.Ktore beda odprowadzac podatki do skarb > u panstwa.Kapitalizm nie znosi prozni, tym bardziej ze ludzie jesc musza i musz > a kupowac.Inna branza.Motoryzacyjna.Tu rzad nie kiwnal nawet reka, za kilka dni > okaze sie ze musi wlozyc wiele miliardow zeby....ludzie nie stracili pracy(tej > o ktorej piszesz).I dodajmy.Branza spozywcza zawsze przynosi zyski, motoryzacy > jna(nie zawsze).Powiem ci wiec jak Chinczyk.Niech upadnie Auchan czy Carrefour, > damy dotacje na polskie firmy ktore powstana w te miejsce.I te firmy beda plac > ic podatki. Wajdzik zrozum, ze w sytstemie wolnorynkowym podatki nie sa tak istotne, jak miejsca praca, a tych polskie firmy nie potrafia w wystarczajacym stopniu zapewnic. We Francji podobnie, jak w Polsce tez to tak dziala, tam jest cale mnustwo niemieckich, amerykansich, brytyjskich, wloskich, chiszpanskich, a nawet polskich firm, i jest ich znacznie wiecej niz w Polsce, dlatego Francja jest bogata, dlatego tam uciekles, lewaku...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:03 presentation1 napisał: > Widzisz Wajdzik.Otoz na zachodzie w prawicowych partiach jest pluralizm.Jako pa > rtia wygrali wybory-wewnatrz danej partii masa eurosceptykow.Ostatnio rozmawial > em z menagerem Carrefour we Francji.Powiedzial tak.Polska powinna byc w UE.Tran > sferowane zyski z Polski sa wieksze niz z hin czy Rosji.Gdyby sytuacja sie zmie > nila musielibysmy placic tyle co Rosjanom i Chinczykom.I dodam od siebie.Zyski > z Polski arrefour wyprowadza w calosci.Do Francji. Podam ci wajdzik jeszcze jeden przyklad na twoje lewactwo. Wyobraz sobie (wiem, ze to bedzie smieszna abstrakcja), ze dorobiles sie kamienicy w miescie z lokalem na sklep, ty jednak sklepu prowadzic nie chcesz, bo nie masz na tyle rozumu, wiec co robisz? Wynajmujesz komus lokal, ktos urzadza sobie sklep, sprzedaje swoje artykuly i zarabia na twoim lokalu wyprowadzajac z niego zyski na swoje konto, ale placi ci czynsz z ktorego ty zyjesz. Kumasz wajdzik...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:08 Nielogiczne.Podatki trzeba placic.I tu i tam.Tak jest we Francji.Jednak Francuzi sa narodowoscia ktora woli swoj kraj, sciaga kase z kolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:22 presentation1 napisał: > Nielogiczne.Podatki trzeba placic.I tu i tam.Tak jest we Francji.Jednak Francuz > i sa narodowoscia ktora woli swoj kraj, sciaga kase z kolonii. Piszesz wajdzik o podwojnym opodatkowaniu, ktore jest nielegalne, tak w Polsce, jak i we Francji, krotko mowiac w calej Unii Europejskiej...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:31 Ty juz wleciales w chmury.To nie jest podwojne opodatkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:38 presentation1 napisał: > Ty juz wleciales w chmury.To nie jest podwojne opodatkowanie. Nie? A co jest...? BUA HA H A H AH A H A H A H A H AHA H A H AH A H AH A H AH A Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:39 A gdzie ty wajdzik placisz podatki, we Francji? To nie kochasz Polski, jak Francuzi Francje...? BUAH A HA H A H A H AH A H A H AH A H AH A H HA H AH Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:53 Widzisz ZOMBI.Bez roznicy gdzie w UE placisz podatki.I tak czesc trafia do Polski.Naucz sie jednej rzeczy.Zanim napiszesz, pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:55 presentation1 napisał: > Widzisz ZOMBI.Bez roznicy gdzie w UE placisz podatki.I tak czesc trafia do Pols > ki.Naucz sie jednej rzeczy.Zanim napiszesz, pomysl. Ja glupku caly czas o tym pisze...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:27 na pierwszy rzut oka niby sensownie ale jak się bliżej temu co napisałęś Kralik przyjrzeć to kompletnie bez sensu... Nie żebym był tym jakoś zaskoczony Kralik bo zdążyłeś mnie już przyzwyczić do tych nonsensów, które tak pracowicie tu wklepujecie; ty i twoja pała :-) Chodzi o to, że "persentation" wynajmując komuś swój sklep zgodził się, że ktoś kto ten sklep od niego będzie wynajmował nie będzie płącił mu czynszu np. przez dwa lata bo np; poniósł koszt adaptacji pomieszczenia na potrzeby sklepu. I dopiero po tych dwóch latach miał płacić mu czynsz. Dodatkowo jeszcze Presentation jest członkiem Stowarzyszenia Prywatnych Właścicieli Sklepów, która w ramach zachęty dla inwestorów daje też swoje zniżki w wysokości czynszu i dodatkowo pokrywa koszt energii elektrycznej zużywanej na potrzeby sklepu. Przez dwa lata była super współpraca i Presentation już się oblizywał na myśl o kasie, którą lada chwila będzie trzepał z tego sklepu a tu nagle firma która do tej pory wynajmowała ten sklep sprzedała swoją markę innej firmie, której też się należy zniżka z powodu jej umowy ze Stowarzyszeniem którego lojalnym członkiem jest Presentation więc respektuje te zniżki. Innymi słowy; Presentation dalej nie ma żadnych zysków z tytułu wynajmowania swojego sklepu a za to ma koszty bo płaci za prąd wykorzystwany w sklepie bo tak stanowi umowa ze Stowarzyszeniem. Siedzi więc teraz Presentation w ciemnym pokoju nad sklepem bo oszczędza kasę by móc zapłacić firmie wynajmującej od niego sklep to co jej się nalezy i duma jaką ma gwarancję, że za kolejne dwa lata wreszcie się odkuje bo przeciez nie jest w stanie pwoiedzieć czy na miejsce tego sklepu nie przyjdzie mu inny, który tez będzie miał aktualną w Stowarzyszeniu zniżkę... Kumasz Kralik teraz? Popatrz jak to działa w Polsce; była Billa jest Ella, był Hit jest (??? ) jakas inna firma ale tez ze zniżką w podatkach... Kralik - ile razy dasz się wydymać zanim zmądrzejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:37 swan_ganz napisał: na pierwszy rzut oka niby sensownie ale jak się bliżej temu co napisałęś Kralik przyjrzeć to kompletnie bez sensu... Nie żebym był tym jakoś zaskoczony Kralik bo zdążyłeś mnie już przyzwyczić do tych > nonsensów, które tak pracowicie tu wklepujecie; ty i twoja pała :-) > Chodzi o to, że "persentation" wynajmując komuś swój sklep zgodził > się, że ktoś kto ten sklep od niego będzie wynajmował nie będzie > płącił mu czynszu np. przez dwa lata bo np; poniósł koszt adaptacji > pomieszczenia na potrzeby sklepu. I dopiero po tych dwóch latach > miał płacić mu czynsz. Dodatkowo jeszcze Presentation jest członkiem > Stowarzyszenia Prywatnych Właścicieli Sklepów, która w ramach > zachęty dla inwestorów daje też swoje zniżki w wysokości czynszu i > dodatkowo pokrywa koszt energii elektrycznej zużywanej na potrzeby > sklepu. > Przez dwa lata była super współpraca i Presentation już się > oblizywał na myśl o kasie, którą lada chwila będzie trzepał z tego > sklepu a tu nagle firma która do tej pory wynajmowała ten sklep > sprzedała swoją markę innej firmie, której też się należy zniżka z > powodu jej umowy ze Stowarzyszeniem którego lojalnym członkiem jest > Presentation więc respektuje te zniżki. > Innymi słowy; Presentation dalej nie ma żadnych zysków z tytułu > wynajmowania swojego sklepu a za to ma koszty bo płaci za prąd > wykorzystwany w sklepie bo tak stanowi umowa ze Stowarzyszeniem. > Siedzi więc teraz Presentation w ciemnym pokoju nad sklepem bo > oszczędza kasę by móc zapłacić firmie wynajmującej od niego sklep to > co jej się nalezy i duma jaką ma gwarancję, że za kolejne dwa lata > wreszcie się odkuje bo przeciez nie jest w stanie pwoiedzieć czy na > miejsce tego sklepu nie przyjdzie mu inny, który tez będzie miał > aktualną w Stowarzyszeniu zniżkę... > Kumasz Kralik teraz? Popatrz jak to działa w Polsce; była Billa jest > Ella, był Hit jest (??? ) jakas inna firma ale tez ze zniżką w > podatkach... Kralik - ile razy dasz się wydymać zanim > zmądrzejesz? Dlatego wczesniej uprzedzilem, ze presentation jest glupi, ty z reszta tez, bo w takiej sytuacji moglbys (gdybys pomyslal) sprzedac kamienice, razem z tym sklepem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:45 > w takiej sytuacji moglbys (gdybys pomyslal) sprzedac kamienice, razem z tym sklepem...; no teraz to błysnąłeś Kralik i jeszcze twierdzisz, że to ja jestem głupi.... Ta kamienica którą chcesz sprzedać nazywa się "Polska". Na pierwszym jej piętrze mieszkają twoich dziadkowie, na drugim twoi rodzice a na trzecim ty... I teraz zamiast myśleć o zdobyciu środków na dobudowanie kolejnego piętra dla swoich dzieci ty sugerujesz, że należy to sprzedać i wpieprzyć to towarzystwo na ulicę... Spadaj Kralik z takimi radami. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:53 swan_ganz napisał: > > w takiej sytuacji moglbys (gdybys pomyslal) sprzedac kamienice, > razem z tym sklepem...; > > no teraz to błysnąłeś Kralik i jeszcze twierdzisz, że to ja jestem > głupi.... > Ta kamienica którą chcesz sprzedać nazywa się "Polska". Na pierwszym > jej piętrze mieszkają twoich dziadkowie, na drugim twoi rodzice a na > trzecim ty... I teraz zamiast myśleć o zdobyciu środków na > dobudowanie kolejnego piętra dla swoich dzieci ty sugerujesz, że > należy to sprzedać i wpieprzyć to towarzystwo na ulicę... > Spadaj Kralik z takimi radami. Nie, ta kamienica nazywa sie nieruchomosc, a nie Polska i jezeli mieszkaja w niej moi dziadkowie, ja i jeszcze ktos inny, to za pieniadze, ktore otrzymalem za nia, kupuje nowa kamienice, z nowym lokalem sklepowym i jezeli mam na tyle rozumu w glowi, otwieram swoj sklep, sle jezeli nie mam, to powielam patern, kumasz kubus...;DDD Co do Polski i jej majatku narodowego, to majatkiem narodowym jest obywatel i jego wlasnosc, czyli ta nieruchomosc o ktorej mowa powyzej, ten system dokladnie tak samo dziala w krajach zachodnich i nikt nie jest na tyle glupi, zeby dopatrywac sie w nim dymania, glabie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 13:21 a co wtedy gdy właściciel kamienicy ma tą swoją posiadłość obciążoną kredytem bo wziął go na odnowienie elewacji od frontu co było warunkiem wynajmu co czyni ze sprzedaży bardzo średni interes bo środki pozysdkane w wyniku takiej transakcji na nową inewstycję nie wystarczą..... Ja wtedy bym zacisnął pasa by wywiązać się z aktualnej umowy, po czym wypisał się ze Stwoarzyszenia i po wygaśnieciu umowy wypierdzielił najemcę w trzy sekundy..... Chyba, że przyjąłby moej warunki to nich sobie dalej handluje w moim sklepie... Tak na marginesie; wsadziłbym do paki posłów, którzy uchwalili prawo w myśl którego firmą stawiającym blaszane kontenery wykorzystywane potem na potrzeby handlu należą się jakieś ulgi w podatkach... A niby za co? Jak im się nie podoba to przeciez nie muszą w Polsce robić biznesów, tak? Mój powyższy radykalizm nie dotyczy firm cokolwiek tu produkujących a dotyczy jedynie tych żyjących z czystego handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 12:52 swan_ganz napisał: > Kumasz Kralik teraz? Popatrz jak to działa w Polsce; była Billa jest > Ella, był Hit jest (??? ) jakas inna firma ale tez ze zniżką w > podatkach... Kralik - ile razy dasz się wydymać zanim > zmądrzejesz? Jeżeli od tego się mądrzeje to odnoszę wrażenie że jesteś "czysty" niczym Dziewica Orleańska. Istnieje naturalny trend do tego, że wielkie sieci wykupują udziały w tych mniejszych wchodząć na np. rynek marketów średniometrażowych, lub tez mniejsze przedsiębiorstwa po prostu nie wytrzymują konkurencji (jak to stało się z Hitem) Nie ma w tym ani ksztyny spisku i naciągania prawa jak zdajesz się sugerować. Tak stało się z Hitem, Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: ...presentation1, rozczarowujesz mnie.... 10.06.09, 13:08 Istnieje naturalny trend do tego, że wielkie sieci wykupują udziały w tych mniejszych wchodząć na np. rynek marketów średniometrażowych, lub tez mniejsze przedsiębiorstwa po prostu nie wytrzymują konkurencji (jak to stało się z Hitem) mhm.. i kompletnym przypadkiem jest fakt, że za każdym razem jak jakaś firma połyka inną to ta połykająca ma przed sąbą jeszcze długi okres "wakacji podatkowych" w przeciwieństwie do połykanej, której się zwykle takie wakacje lada moment kończą.... Dla ciebie Towarzyszu to może to oznaczać po prostu zwykły niefart ale moje doświadczenie podpowiada mi, że tak gdzie się kręci kasa nie ma miejsca na żadne przypadki... Co przecież nie oznacza, że nie możesz dalej w to co napisałeś głęboko wierzyć. Naiwność jest taka urocza - do twarzy ci z nią Wielusie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 presentation1 przykład hiopotetyczny 10.06.09, 12:21 presentation1 napisał: > Nie chce pisac o UE, bo to kloaka.Wiec przedstawie ci Liczby.PO zdobylo o 75 pr > ocent wiecej mandatow anizeli w poprzednich wyborach do PE,PiS zdobyl okolo 120 > procent wiecej.Kapujesz? Dam ci do rozwiązania głupku, przykład z dziedziny matematyki ze szkoły podstawowej. Załóżmy, że w poprzednich wyborach PO zdobyła 45 mandatów a PiS - 1. Przyjmijmy, że w ostatnich wyborach PO zdobyła 47 mandatów a PiS 3. Wg twego rozumowania byłby to „niebywały” sukces. PiS. Jaki? Rozwiąż to zadanie ze szkoły podstawowej i sam przekonaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:00 presentation1 napisał: > PiS procentowo poszerzyl swoje posiadanie.Z 7 poslow do 15 poslow.Ponad 100 pro > cent.Chyba niezle? PiS stracił 5% swoich wyborców w stosunku do wyborów sprzed 19 miesięcy. Kumasz presentation1? W poprzednich wyborach do Europarlamentu w 2004r nawet LPR miał lepszy wynik od PiS-u (10%). Dopiero w parlamentarnej kampanii wyborczej w 2005 r. udało się PiS- owi skutecznie oszukać społeczeństwo. Na szczęście na krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:02 Na PO zaglosowalo w tych wyborach okolo 10 procent uprawnionych do glosowania.Czyli?. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:03 I dlatego cyngle nie komentuja wynikow.To wielka przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:09 presentation1 napisał: > I dlatego cyngle nie komentuja wynikow.To wielka przegrana. Dokladnie wajdzik, cyngle nie komentuja wyborow, zamiast tego wypuscili kotke przed kamery telewizyjne...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:07 presentation1 napisał: > Na PO zaglosowalo w tych wyborach okolo 10 procent uprawnionych do glosowania.C > zyli?. W wyborach w 2005 r. które były ponoć wielkim sukcesem PiS-u zagłosowało na PiS tylko ok. 11% uprawnionych do głosowania. Jeżeli stosujesz takie kryterium, stosuj je uczciwie, jednakowo w stosunku do obydwu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 11:08 presentation1 napisał: > Na PO zaglosowalo w tych wyborach okolo 10 procent uprawnionych do glosowania.C > zyli?. Czyli co wajdzik, rozwin mysl...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 12:39 > PiS stracił 5% swoich wyborców w stosunku do wyborów sprzed 19 > miesięcy to akurat prawda; PIS nawet w tych okręgach w których wygrał ostatnie wybory to i tak stracił swoich zwolenników. Jedynym wyjątkiem jest Kraków gdzie zyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 13:10 Wyborcy PiS rzadziej chodzą na wybory do PE niż na wybory krajowe. Niekoniecznie trzeba mówić o ubytku zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 13:44 > Wyborcy PiS rzadziej chodzą na wybory do PE niż na wybory krajowe to też prawda; PIS nigdy przeciez nie był (i nie jest) jako partia pro-europejska więc w sumie te ostatnie wybory nie są miarodajne... Gdyby porównać tylko wybory do PE (mamy tylko takie dwie próby) to by wychodziało, że w tych ostatnich wręcz pozyskał nowych wyborców. W poprzednich przeciez walczył z PSL-em o trzecie miejsce ..... Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Kumasz presentation1? 10.06.09, 13:38 swan_ganz napisał: > > PiS stracił 5% swoich wyborców w stosunku do wyborów sprzed 19 > > miesięcy > > to akurat prawda; PIS nawet w tych okręgach w których wygrał > ostatnie wybory to i tak stracił swoich zwolenników. Jedynym > wyjątkiem jest Kraków gdzie zyskał. ale w samym Krakowie sromotnie przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ja wiem!!!Tą PiSdową aktoreczkę pobiło ZOMO!!!!!!! 10.06.09, 10:51 Ona stała jak PiSda na chodniku a oni kopali w te miejsca .w które kopało ZOMO.To przecież oczywizda oczywizdość. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Kaczynski powinien być izolowany w Tworkach... 10.06.09, 11:04 mówię to z całkowitą powagą..to czubek ! Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Kaczynski powinien być izolowany w Tworkach.. 10.06.09, 12:52 Na dzisiejszym blogu Janusza Palikota jest porada, jak postępować z Jarosławem Kaczyńskim: Nie odzywać się, nie podawać żadnych informacji. Dawać dużo melisy do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ja wiem!!!Tą PiSdową aktoreczkę pobiło ZOMO!! 10.06.09, 11:35 szasza7 napisała: > Ona stała jak PiSda na chodniku a oni kopali w te miejsca .w które > kopało ZOMO.To przecież oczywizda oczywizdość. I to nie jest smieszno, bo po raz kolejny PiS obraza i oskarza obywateli by wytlumaczyc sie ze swojej kleski wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba_only Re: ...No prosze........... 10.06.09, 11:01 maciora PiS już kwiczy, hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Palikot ws. Cugier-Kotki: Sztuczka Bielana 10.06.09, 11:07 Sprawdźcie czy super puszczalska Kotka ma siniaki na nogach a może i na czterech literach. Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe prosy 10.06.09, 11:32 doldama napisał: > Sprawdźcie czy super puszczalska Kotka ma siniaki na nogach a może > i na czterech literach. Przeciez mowila, ze bili tak zeby nie zostawic widocznych sladow. Odpowiedz Link Zgłoś