Gość: Magda IP: *.static.entel.pl 12.11.09, 19:07 Myślę nad powiększeniem sobie biustu. Znacie jakieś dobre kliniki w Warszawie. Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_35 Re: Operacje Plastyczne 21.11.09, 12:16 Polecam stronkę aze spisem klinik chirurgicznych w Polsce. Tam znajdziesz suche fakty adres,link, oferta. Niestety brak tam opnii na tema klinik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Operacje Plastyczne IP: *.175.144.168.koba.pl 23.11.09, 17:37 W Warszawie to mogę polecić Klinikę dr. Sankowskiego, tam lekarze najlepiej dobierają implanty – dostosowują do masy ciała, sylwetki, rodzaj w zależności od oczekiwanego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
klara10 Re: Operacje Plastyczne 24.11.09, 19:41 moja znajoma z pracy też u nich robiła i jest bardzo zadowolona, a też opowiadała o możliwości zabiegów przed i pooperacyjnych ( fizjoterapeutycznych ) , które pozwalają na szybsze osiągnięcie efektu zabiegu i lepsze gojenie i zmniejszenie bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_1 Re: Operacje Plastyczne 28.11.09, 12:07 Chyba nie zdecydowałabym się na operację plastyczną, jak dla mnie to jest zbyt inwazyjna metoda. Ale jeśli chodzi o powiększanie biustu to słyszałam, że sylikon ustępuje miejsca tkance tłuszczowej. Jest to podobno o wiele lepsza metoda, która polega na "przeszczepie" tkanki tłuszczowej z innych partii ciała właśnie do biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
filifionka Re: Operacje Plastyczne 04.12.09, 14:20 Zawsze byłam drobna a biust nie był moim atutem dlatego jak tylko mogłam sobie pozwolić na powiększenie piersi ZROBIŁAM TO!!! I jestem MEEGA HAPPY! Jestem ponad rok po zabiegu(wszystko się goiło ładnie) a operacje miałam w Warszawie w Centrum Malia. Cudni ludzie, doktor Maria zajęła się mną tak, że pozbawiłam się najmniejszych obaw. Mają tam naprawde kompetencje i wiedze, Zresztą do tej kliniki trafiłam za poleceniem znajomej, która tam robiła nie tylko piersi ale i nosek. Acha, stronka do nich www.centrum-malia.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka Re: Operacje Plastyczne 18.12.09, 11:29 Tak, znam jedną świetną klinikę w \stolicy- to centrum chirurgii plastycznej Malia-ma 2 siedziby-przy gen. j. zajączka i 2 chyba na marszałkowskiej w śródmieściu. |Tam jest kilku naprawde dobrych chirurgów, zresztą wejdz sobie na ich strone i poczytaj, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
vouge Re: Operacje Plastyczne 22.12.09, 14:01 ja też znam jedną klinikę mój znajomy zrobił tam zbaieg smartlipo i jest super zadowolony www.iqmedica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: Operacje Plastyczne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 23:11 www.plastyczneoperacje.pl/Tagi-Operacje-Plastyczne/Powiekszanie_Piersi/34 znalazłam katalog chirórgów plastycznych,tam znajdziesz to co szukasz Odpowiedz Link Zgłoś